25 Μαΐ 2012

Οι Anonymous «χτύπησαν» τη Χρυσή Αυγή


Όπως έγινε γνωστό, πριν από μερικές ημέρες, η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής είχε «χακαριστεί» από τους Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous, με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτός λειτουργίας για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Σαν συνέχεια της επίθεσής τους, όπως φαίνεται, οι Anonymous ανάρτησαν μήνυμα κειμένου με προσωπικά δεδομένα μελών της Χρυσής Αυγής, ανοίγοντας ουσιαστικά «δικτυακό» πόλεμο με το κόμμα.

Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από το συνοδευτικό μήνυμα κειμένου που ανάρτησαν, η στόχευση γίνεται σαφώς εναντίον συγκεκριμένων στελεχών της Χρυσής Αυγής (ακόμα και εναντίον του προέδρου του κόμματος κ. Μιχαλολιάκου), αναρτώντας προσωπικά τους δεδομένα στο Διαδίκτυο (κάτι που σίγουρα ξεφεύγει από τα όρια της νομιμότητας).


Πολλά από τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει πιθανά αποκτήθηκαν με μεθόδους hacking, ενώ, όπως αναφέρουν στο τέλος του μηνύματός τους, έχουν στη διάθεσή τους τις «περίεργες» (κατά την εκτίμησή τους πάντα) αναζητήσεις που έχει πραγματοποιήσει μέλος της Χρυσής Αυγής από τον προσωπικό του υπολογιστή.
 
Επιλογή : Κούλα Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.