26 Ιαν 2013

Οι αποκαλύψεις ενός πιλότου για τους χημικούς αεροψεκασμούς!

Ποιες είναι οι αποκαλύψεις ενός πιλότου για τους χημικούς αεροψεκαμούς αλλά και το HAARP ώστε να μπορούν οι άνθρωποι να απαιτήσουν να σταματήσουν;
O σκοπός των κάτωθι είναι να δημιουργηθεί ένα ισχυρό ενδιαφέρον για τους χημικούς αεροψεκασμούς και το HAARP, ώστε ο κόσμος θα θέλει να καθίσει με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης και να τους ενθαρρύνει να σταματήσει και τα δύο.
Οι αποκαλύψεις του πιλότου για τους χημικούς αεροψεκασμούς:
Πρώτα, λίγα πράγματα για εμένα. Μετά τη συμπλήρωση ενός έτους από την τεχνική σχολή, πήγα στη ναυτική μηχανολογία. Πήγα στην Caterpillar για να ολοκληρώσω τέσσερα έτη μαθητείας, και έκανα ακόμη 2 χρόνια για να ολοκληρωθεί το master μου. Με το πέρασμα του χρόνου ασχολήθηκα με το μάνατζμεντ των πωλήσεων κατατάσσοντας την εταιρεία ως καλύτερη στον κόσμο στα προϊόντα που πουλούσαμε. Την περίοδο εκείνη ανέπτυξα τόσο ενδιαφέρον να γίνω πιλότος που έβγαλα την ιδιωτική και επαγγελματική μου άδεια.
Στην μέχρι τώρα εμπειρία μου, εδώ και 44 χρόνια, έχω οδηγήσει πολλά αεροσκάφη και κατέχω δύο. Λατρεύω τα μηχανήματα είτε αυτό είναι μια μπουλντόζα, πλοίο, αεροπλάνο, πριονιστήριο φορτηγά, αυτοκίνητα, λεωφορεία κ.λ.π. Αν είναι βαρύ και κινείται, το λατρεύω!
Έτσι μπορεί να καταλάβει κάνεις γιατί δεν έχω κανένα πρόβλημα να κατανοήσω το πώς λειτουργεί το HAARP και οι χημικοί αεροψεκασμοί. Το ενδιαφέρον μου για το HAARP και τους χημικούς αεροψεκασμούς ξεκίνησε τυχαία. Και σαφώς ρόλο έπαιξε η εξοικείωση μου στα αεροσκάφη.
Γυρνούσα πίσω στο γραφείο μου όταν είδα ένα τζετ να με ξεπερνά. Το ύψος της τοποθεσίας για ένα τζετ ήταν περίεργο και έδειχνε να έχανε πολλά καύσιμα. Κάλεσα αμέσως το Υπουργείο Μεταφορών (DOT) να αναφέρω αυτό που νόμιζα ότι ήταν μια σοβαρή διαρροή καύσιμου. Ο άνθρωπος που μιλούσα πρέπει να είχε 79 ερωτήσεις έτοιμες να απαντήσω πρώτου επικοινωνήσει με το τζετ. Τον διέκοψα λέγοντας του « παρακαλώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τζετ;» Δεν μου έδωσε καμία σημασία παρά συνέχισε τις ερωτήσεις. Εντέλει του το έκλεισα αφού είχα ρωτήσει ξανά αν μπορεί να επικοινωνήσει με το τζετ. Ήμουν άναυδος.
Εγώ προσπαθούσα να σώσω το αεροσκάφος και το πλήρωμα του και το Υπουργείο Μεταφορών δεν έδειχνε κανένα ενδιαφέρον να έρθει σε επαφή μαζί τους η με κάποιον άλλο αρμόδιο! Εκείνη η στιγμή της απάθειας τους ήταν ίσως η πιο περίεργη της ζωής μου. Εκ των υστέρων αναρωτιέμαι αν ήξεραν ότι το σκάφος ψέκαζε με χημικά. Δεν νομίζω ότι χωρά αμφιβολία Η θέα από κει που μένω βλέπει την Αλάσκα / στους μεταναστευτικούς διάδρομους του Σαν Φρανσισκο. Αεροδρόμιο San Francisco Flyway.
Εκείνο το μεσημέρι τα γεγονότα μου είχαν »καρφωθεί» στο μυαλό. Μου ήταν δύσκολο να μην ερευνήσω περαιτέρω. Καθημερινά έβλεπα δεκάδες ίδιες λευκές γραμμές στον ουρανό . Μια οικογένεια παλαιών αεροπόρων που γνώριζα μου είπαν για τους χημικούς αεροψεκασμούς. Είχα κάτι να ερευνήσω πλέον, να συζητήσω και με άλλους αν και οι περισσότεροι δεν είχαν ιδέα.
Αν επιχειρήσετε να συζητήσετε για τους χημικούς αεροψεκασμούς με άλλους θα απογοητευθείτε πολύ. Αρκετοί δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με το θέμα , το οποίο αποτελεί και το κεντρικό πρόβλημα για να σταματήσουν οι αεροψεκασμοί. Είμαι όμως ικανοποιημένος που πολλοί επιτέλους αρχίζουν να αναρωτιούνται τι είναι οι λευκές γραμμές στον ουρανό. Όσο περισσότεροι ασχοληθούν με την κατανόηση της χημικών αεροψεκασμών εντελή θα μπορέσουμε να τους σταματήσουμε.
Αρχικά, στα τέλη της δεκαετίας του 90 το οξείδιο του αργίλιου, μέρος των χημικών αεροψεκασμών, χρησιμοποιούνταν για να αντανακλά τον ήλιο και να βοηθήσει να ψυχρανθεί η Γη σε ένα project το όποιο έγινε γνωστό ως Γεω-μηχανική. Οι ερευνητές από περιέργεια στη συνέχεια διενέργησαν εργαστηριακές δοκιμές σε δείγματα αέρα.
Η παρακάτω λίστα με τα συστατικά που προέκυψαν είναι :
Οξείδιο Αργιλίου
Οξείδιο βαρίου
Βακτήρια, όπως ο άνθρακας και πνευμονία εννέα χημικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένων και χλωριούχο ακετυλοχολίνης
Είκοσι έξι βαριά μέταλλα όπως: αρσενικό, χρυσού, μολύβδου, υδραργύρου, ασημί, ουράνιο, Ψευδάργυρος
Τέσσερα είδη μούχλας και μύκητες
Επτά ειδών ιούς
Δύο ειδών καρκίνους
Δύο ειδών εμβόλια
Δύο ειδών ηρεμιστικά
E.coli , Salmonella
Φθόριο
Καθώς και άλλα απαγορευμένα συστατικά όπως γνωρίζω.
Με κάθε ειλικρίνεια, πιστεύω ότι ο κόσμος θα πρέπει να αναρωτηθεί τι σχέση έχουν τα περισσότερα από αυτά τα υλικά με την αντανάκλαση του ηλίου; Προσωπικά νιώθω ότι αυτά τα συστατικά στειρώνουν τη Γη και τους ωκεανούς μας. Τρώγοντας λαχανικά μολυσμένα από την παραπάνω λίστα μειώνονται οι ζωές εκατομμυρίων. Γνωρίζουμε ότι ορισμένες από τις ελίτ του κόσμου θέλουν ο πληθυσμός μειώνεται δραστικά. Είναι αυτό μέρος των προσπαθειών τους;
Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε ακούσει, δεν πρέπει να μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας κατσαρόλες αλουμινίου. Το αλουμίνιο είναι θανατηφόρο για όλα τα έμβρυα όντα και εμείς επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να κάνουν αλουμινολουτρο καθημερινά. Οι χημικοί αεροψεκασμοί πέφτουν πάνω μας καθημερινά πλέον ανά τον κόσμο.
Μπορώ να μπω σε λεπτομερές για τους χημικούς αεροψεκασμούς σε αυτό το μικρό κομμάτι αλλά ελπίζω ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας για να συνεχίσετε την ερευνά σας μέσω των συνδέσμων που έχω συμπεριλάβει πιο κάτω. Πιστεύω ότι, αφού ψάξουν, οι περισσότεροι θα καταλάβουν ότι τα παραπάνω συστατικά δεν έχουν καμία θέση σε ό, τι αναπνέουμε και τρώμε.
Μια πτυχή των χημικών αεροψεκασμών που δεν συζητιέται ποτέ είναι το κόστος. Γνωρίζουμε ότι τα βαριά (747, 767, L1011s DC10s) καίνε κατά μέσο όρο ένα γαλόνι καυσίμου ανά δευτερόλεπτο, το οποίο περιλαμβάνει την απογείωση, την διαδρομή και την προσγείωση. Σκεφτείτε το για μια στιγμή ένα βαρέλι καυσίμου ανά λεπτό.
Το αυτοκίνητό σας μπορεί να κάψει ¼ του λίτρου σε ένα λεπτό. Ένα νέο 747 είναι $ 300,000,000.00 δαπάνες! Πρέπει να διατηρηθεί, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται ένα πολύ μεγάλο υπόστεγο.
Πολλοί μηχανικοί που χρειάζεται ειδικά αν γίνει ο «D» έλεγχος. Κάθε αεροπλάνο χρειάζεται ένα πλήρωμα, στην πραγματικότητα αρκετά πληρώματα. Υπάρχουν τέλη προσγείωσης.
Επίσης, περιλαμβάνονται τα ασφάλιστρα, το κόστος της ευθύνης, μακριά έξοδα, το κόστος των συντάξεων και το κόστος απόσβεσης. Οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι αρκετά δαπανηροί. Αν προσθέσετε και το περιβαλλοντικό κόστος, πολλές χώρες θα είναι σε πτώχευση.
Ο Δρ Edward Teller προειδοποίησε τις ΗΠΑ σχετικά με το ντάμπινγκ στην παρατήρησή του ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί πραγματικά θα αυξήσουν τα επίπεδα του CO2 κατά 50%! Έχετε το άμεσο κόστος των καυσίμων / εξοπλισμού, καθώς και την υγεία και το μέλλον του περιβαλλοντικού κόστους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.