16 Μαρ 2011


Ενας τορναδόρος έκανε την Ελλάδα να «χρεοκοπήσει»

Βέβαια... θα συλλάβουν αυτόν που διαδίδει για την οικονομική χρεοκοπία και ΔΕΝ θα συλλάβουν ποτέ -ώστε να μην δικαστούν- όλους αυτούς που με τις ενέργειές τους την οδήγησαν την Ελλάδα στην οικονομική χρεοκοπία.
-Για την πολιτισμική και κοινωνική χρεοκοπία δεν το συζητάμε.... θα πάμε πολύύύύύύύύ πίσω...!
Ελπίζω και γω τώρα να μην διαδίδω ψευδείς και επικίνδυνες (για ποιόν;;;;) πληροφορίες και συλληφθώ. Δεν καπνίζω κι όλας ώστε ΚΑΙ στην φυλακή να συνεισφέρω δια του καπνίσματος άρα της φορολόγησης στην αποπληρωμή του χρέους...
Ενας τορναδόρος έκανε την Ελλάδα να «χρεοκοπήσει»
Κατά την αστυνομία,
Ενας 45χρονος τορναδόρος από την Κρήτη φέρεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να είναι ο συντάκτης του «e-mail της χρεοκοπίας» το οποίο είχε δήθεν συντάξει ανώτατο στέλεχος τράπεζας και προανήγγειλε την οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας την 25η Μαρτίου.
Πάντως, η χθεσινή υπαινικτική αναφορά του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη για γαλάζιο δάκτυλο πίσω από τη φημολογία της χρεοκοπίας της χώρας, προκάλεσε την οξεία αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

Αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που ανέλαβαν να διερευνήσουν την υπόθεση γνωρίζουν ήδη τα στοιχεία ταυτότητας του συντάκτη και αναμένεται πλέον η σύλληψή του. Μέχρι χθες, εκκρεμούσε η τυπική επιβεβαίωση της ταυτότητάς του από τον πάροχο Internet. Εντολή για έρευνα έδωσε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ελένη Ράϊκου. Αστυνομικοί της Ασφάλειας μιλώντας χθες στην «Κ» δήλωσαν άγνοια για το εάν ο δράστης είναι οργανωμένος σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, δίχως πάντως να αποκλείουν το ενδεχόμενο. Ο 45χρονος σύμφωνα πάντα με πηγές της ΕΛ. ΑΣ., φέρεται να απέστειλε με τη μορφή ηλεκτρονικής επιστολής το e mail σε τρία blog, εκ των οποίων ένα αποφάσισε να το δημοσιεύσει. Από το σημείο αυτό κι έπειτα είναι πιθανό να προκύπτουν υπόνοιες για πολιτική εκμετάλλευση του ψευδούς e mail, καθώς για παράδειγμα διαπιστώνεται ότι διαχειριστής συγκεκριμένου blog απέστειλε το επίμαχο κείμενο σε περισσότερα από 400 παραλήπτες επιταχύνοντας τη «διασπορά» του.

Επολογή : ΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.