26 Απρ 2012


"Είμαι ένα βήμα πριν τραβήξω τη...σκανδάλη"

Ισμήνη Λέντζου
Μέγεθος κειμένου

Διαδώστε αυτό το άρθρο

208
 
 
11
 
 
1
 
0
 
Τελευταία ενημέρωση: 03.04.2012 | 08:18
Πρώτη δημοσίευση: 02.04.2012 | 13:41
Διαδώστε το:

Η συγκλονιστική επιστολή ενός επιχειρηματία από τη Λοκρίδα προς το Επιμελήτηριο Φθιώτιδας. Τι λέει στο Newsit o πρόεδρος του Επιμελητηρίου. 

Ο απελπισμένος επιχειρηματίας  έλαβε απο το επιμελητήριο το έγγραφο ταχυπληρωμής που στέλνει στα μέλη του και τους το επέστρεψε με αυτό το συγκλονιστικό περιεχόμενο.

"Όταν το χρήμα έρεε, εσείς το τρώγατε μόνοι σας και με τους κολλητούς σας...Εγώ δεν είχα ούτε το δικαίωμα να έρθω να ψηφίσω...Ποτέ δεν με στηρίξατε με κάποιο πρόγραμμα, οπότε κι εγώ τη δουλειά τη διέκοψα...Είμαι ένα βήμα πριν τραβήξω την σκανδάλη...Δεν ανήκω σε κανένα κομματικό γκέτο, αν θέλετε με όλο το σεβασμό(γιατί έτσι ήταν το σύστημα)...Να με διαγράψετε. Δεν υπάρχει σάλιο και αν μπορείτε να με βοηθήσετε με ένα εισιτήριο για το εξωτερικό, θα σας έδινα την ευχή μου...Ο Θεός να βάλει το χέρι του και σε εσάς...Σας εύχομαι καλές δουλειές".



Το θέμα που πρώτο ανέδειξε το lamiareport.gr έχει προκαλέσει σάλο όχι μόνο στη Φθιώτιδα αλλά σε όλη την Ελλάδα.

Οπως δήλωσε στο Newsit o πρόεδρος του Επιμελητήριου Φθιώτιδας Αλέξανδρος Διαμαντάρας "δυστυχώς καθημερινά αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό κείμενο που έγραψε ο συνάδελφος ο οποίος δείχνει την πραγματική απόγνωση που έχει μια μεγάλη μερίδα συναδέλφων οι οποίοι βλέπουν ένα τσουνάμι από κλείσιμο επιχειρήσεων και απόγνωσης καθώς δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Ο συγκεκριμένος σωστά εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στις προηγούμενες διοικήσεις καθώς στο παρελθόν τα χρήματα έρεαν και κάποιο κολλητοί τρώγανε λεφτά. Μέρα με τη μέρα διαπιστώνουμε ότι γίνονταν πάρτι σε πολλά σημεία και σε πολλούς οργανισμούς και υπηρεσίες. Πολλοί επιχειρηματίες επιζητούν διεξόδους ακόμη και στο εξωτερικό ή σκέφτονται να βάλουν τέλος στη ζωή τους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό καθώς ήδη έχουμε αντιμετωπίσει τέτοια φαινόμενα και ξέρετε δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια ψυχικά αποθέματα για να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες καταστάσεις. Κάποιοι είναι πιο ευάλωτοι και σκέφτονται πιο εύκολα το να κάνουν ένα απονενοημένο διάβημα. Θεωρώ οτι αυτό πρέπει να προβληματίσει τους κρατούντες. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είναι από τη Λοκρίδα της Φθιώτιδας που είναι μια περιοχή πολύ κοντά στη Λαμία αλλά δίχως ιδιαίτερη εμπορική δραστηριότητα. Θα σας πω όμως οτι η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας από την 5η θέση που είχε στην ανεργία πλέον βρίσκεται στην 1η θέση. Οταν κλείνει μια επιχείρηση δεν πέφτει μόνο ο επιχειρηματίας αλλά και όσοι εργάζονται σε αυτόν, δυστυχώς είναι ένα ντόμινο". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.