6 Ιουν 2012

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ....

To θεωρούμε πολύ σημαντικό να ακουστεί...

Τον τελευταίο καιρό ειδικά γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια πρωτοφανούς βεληνεκούς παραπληροφόρησης εκβιασμού και τρομοκρατίας του Ελληνικού λαού. Ξένα κέντρα έχοντας στην επιρροή και έλεγχό τους ΝΔ και Πασοκ, εκπέμουν μια εικόνα απόλυτης καταστροφής αν βγούμε από την Ευρώπη και το Ευρώ.

Πρέπει να δώσουμε στον κόσμο να καταλάβει ότι...
Από το να στηρίζουμε μια Ευρώπη που μας θέλει σκλάβους κι ένα Ευρώ που δεν το βλέπουμε ούτε ζωγραφιστό, τότε καλύτερη η δραχμή. Δε βαρεθήκατε να παραμυθιάζετε τον κόσμο και να τον τρομοκρατείτε?
Oλα τα νομίσματα έχουν 2 όψεις.
Δραχμή σημαίνει αύξηση τιμαρίθμου αλλά και αύξηση επιτοκίων και ότι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί σε εξαγωγές, θα επικεντρώσουμε αναγκαστικά στην αύξηση της εγχώριας παραγωγής που επί ΕΟΚ μας πληρώνανε για να καταστρέφουμε ζαχαρότευτλα και καλλιέργειες. Θα προσελκύσουμε ξένους επενδυτές λόγω υψηλών επιτοκίων καταθέσεων τραπεζών και ενδυνάμωσης της εγχώρια παραγωγής.
Ο μόνος τρόπος για να βγούμε από την κρίση είναι να κάνουμε στάση πληρωμών όχι σε συντάξεις και μισθούς αλλά στις δόσεις των δανειστών.
Επεσε πρόσφατα στα χέρια μου ο ισολογισμός του κράτους του 2011.
Συνολικά έσοδα 88000 εκατ ευρώ. Μισθοί και συντάξεις 56000 εκατ ευρώ (το 2011 πριν γίνουν οι μειώσεις μισθών και συντάξεων) πλεόνασμα 32000 εκατ ευρώ αλλά μετά την πληρωμή κάποιων μικρών εξόδων και των υπέρογκων δόσεων των δανείων έβγαινε έλλειμα 8000 εκατ. ευρώ.
Κάθε χρόνο μπαίνουμε μέσα γιατί ΝΔ και Πασόκ χωρίς να έχουν την έγκριση του ελληνικού λαού παράνομα και καταχρηστικά χρέωσαν εμάς και τα παιδιά μας ακόμα. 3 χρόνια μας απειλούν, μας τρομοκρατούν, μας εκβιάζουν, μόνο και μόνο για να μαζεύουν τα χρήματα για να πληρώνουν τις δόσεις στους δανειστές μας. Αν τους ξαναχηφίσετε τότε είσαστε άξιοι της μοίρας σας.
Αυτές οι δανειακές συμβάσεις των μνημονίων είναι παράτυπες, παράνομες και ανήθικες.
Δεν μπορούν να μασ κάνουν ΤΙΠΟΤΕ αν σταματήσουμε να πληρώνουμε τις δόσεις των δανείων.
ΔΕΝ μπορούν να αποδείξουν ότι αυτά τα δάνεια είναι νόμιμα γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
ΔΕΝ μπορούν να προσφύγουν σε κανένα δικαστήριο ανθρωπίνων διακιωμάτων όπως μας απειλούν δήθεν.
Στην ουσία, εμείς μπορούμε να προσφύγουμε κατά αυτών.
Αφήστε τί λένε Σαμαράς και Βενιζέλος. Τα μόνα διακιώματα που εδώ καταπατόνται παράνομα είναι τα δικαιώματα των Ελλήνων. Φωνάζουν οι κλέφτες για να φοβηθούν οι ... Ελληνες.
-----------------------
Αυτό που τρομοκρατεί τους Ευρωπαίους της Μέρκελ και των δανειστών είναι μην ανέβει στην Ελλάδα αντιμνημονιακή κυβέρνηση.
Δε θέλουν την Ελλάδα έξω από την Ευρώπη και το Ευρώ γιατί μόνο τότε η Ελλάδα θα ανακάμψει (όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο από την πλύση εγκεφάλου που επί μήνες σας κάνουν) και μετά βλέποντας αυτήν την ανάκαμψη θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες. Ετσι η Ενωμένη Ευρώπη των σκλάβων του Βερολίνου θα διαλυθεί. Αυτό φοβούνται και μας κάνουν πλύση εγκεφάλου.
Στις 17 Ιουνίου οι Ελληνες μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Μπορούμε να αλλάξουμε τη μοίρα της Ευρώπης. Ολα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω μας. Κάποιοι θα ελπίζουν στην υποταγή μας σε μια φιλομνημονιακή κυβέρνηση και σε ένα δρόμο εξάρτησης και εξαθλίωσης χωρίς επιστροφή. Κάποιοι όμως που υποφέρουν μαζί μας, περιμένουν να δουν την αντιδρασή μας σε αυτή τη τρομοκρατία.

Επί 30 χρόνια ΝΔ και Πασοκ παίζουν εναλλάξ τους ρόλους κυβέρνησης-αντιπολίτευσης ενώ και οι 2 ρημάζουν τον τόπο και ο ένας που είναι το κυβερνών κόμμα καλύπτει τα νώτα του άλλου που είναι η αντιπολίτευση. Μαζί τα κλεβουν και αλληλοκαλύπτονται επιβάλοντας τη μεταξύ τους βουλευτική ασυλία. Αν βγει ένα τριτο κόμμα τότε η κάλυψη τους χάνεται. Γι αυτό έχουν τρελαθεί με τον Τσίπρα. Εχει συγκεντρώσει μεγάλη δύναμη και μπορεί να τους χαλάσει το πλιάτσικο.
Κλέψανε τις δεδουλευμένες συντάξεις των γονιών μας, διαλύσαν τα δημόσια ταμεία, καθηλώσαν όλη την αγορά επιβάλλοντας παράλογες φορολογίες, φτιάξανε μια Ελλάδα ανέργων και έχουν το θράσσος να αυτοαποκαλούνται σωτήρες. Αν πάρουν από 5% ο καθένας και πάνε σπίτι τους θα πάρουν το μήνυμα ότι ο Ελληνικός λαός δεν είναι βλάκας και θα ανοίξει ο δρόμος για μια άλλη κυβέρνηση που εκ των πραγμάτων θα κλιθεί να ξεκουκουλώσει τα σκάνδαλα και τους υπεύθυνους των προηγουμένων ετών. Αυτό θα είναι μια νέα αρχή. Τώρα αν δε συμφωνούμε με όλες τις γραμμές ενός 3ου κόμματος... δεν πειράζει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό που τώρα επείγει είναι να φύγουν οι κλέφτες από τη βουλή και να αρχίζουν να πληρώνουν για τις ρεμούλες τους. Άλλωστε ....
Ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου και αυτοί που επί 30 χρόνια έκλεβαν ατιμώρητα την Ελλάδα είναι εχθροί μας.
 
Ευχαριστώ
Ονάσανδρος
Επιλογή : Ηλίας Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.