4 Ιουν 2012

Σύμβαση Cooper, Δ.Μπάτσης,


Βαριά Βιομηχανία στην Ελλάδα

cooper-miastala
Η Ψευδής, τεχνικά κατασκευασμένη, επικείμενη χρεωκοπία της Ελλάδας, (πως καταφέρνουν να χρεοκοπούν, τα ήδη χρεοκοπημένα !!! Μόνο ο Μ. Κθούλου το ξέρει!!) το ΔΝΤ, το μνημόνιο της συμφοράς, και τα σούρτα φέρτα των “αξιοπρεπέστατων και έντιμων πολιτικών”  της διαπλοκής από το 1900, υπό τον φόβο των Ιουδαίων (συγγνώμη, της 37 Νοέμβρη ! ήθελα να πω).
Διαβάζετε βιβλία ή μόνο τις “ελεύθερες και ανεξάρτητες” Πέφτω κάτω από τα γέλιαΟ Γελαστούλης χαμογελάει πλατιάΓελάω δυνατά εφημερίδες;  Ίσως διαβάζετε τα -βιβλία-χαρτιά ανακύκλωσης, του Paulo Coelho, του Osho ή του Gurdjieff,  του Λιακό, ή την κΕνή Βίβλο! Δηλ. είστε σε ακόμα χειρότερη κατάσταση, άρα είναι φυσικό καιεύκολο, να το παίζετε σχιζοφρενείς-αγανακτισμένοι.
Ίσως όμως διαβάζετε τα σωστά βιβλία, θα ξαφνιαζόμουν -ευχάριστα- αν έχετε διαβάσει την «ΒΑΡΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» του Δημ. Μπάτση ή γνωρίζετε την ιστορία του. Γι αυτό το βιβλίο τον εκτέλεσαν οι » …; « Η πρώτη έκδοση του έργου έγινε το 1947, από τον Εκδοτικό ΟΊκο «Τα Νέα Βιβλία – Α.Ε.» με επιμέλεια του ίδιου του συγγραφέα. Γεννημένος το 1916 στην Αθήνα, γιος του Ψαριανού ναυάρχου Α.Μπάτση και της Συριανής Αν. Πρίντεζη, ο Μπάτσης σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια ασχολήθηκε κυρίως με την κοινωνιολογία και τα οικονομικά.
Το άρθρο “Η σύμβαση Hugh Cooper & Co και o Δ.Μπάτσης” της www.miastala.com ήταν το πρώτο άρθρο, σε Ελληνικό site στην Ελλάδα, που αποκάλυψε την σύμβαση με στοιχεία από το βιβλίο του Δ.Μπάτση, που πλήρωσε με την ζωή του, για αυτό το βιβλίο. Η απάντηση σε εμάς, ήρθε γρήγορα, με δυο χακιεριάσματα της σελίδας μας ! Η σύμβαση έληξε το 2010, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!! ???
Επιλογή : Αλεξ. Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.