17 Νοε 2010


Απόφθεγμα από νέο μου  βιβλίο
    Είμαστε όλοι ενωμένοι και κολυμπάμε σε ένα πεδίο ενέργειας, ζούμε όλοι μέσα στο φως. Αν θέλαμε να πούμε τι είναι Θεός θα λέγαμε ότι είναι το Πνεύμα των Πάντων, είναι δηλαδή η Συλλογική Συνειδητότητα των Πάντων.
Είμαστε πνεύματα, είμαστε ψυχές,  αιώνιοι παρατηρητές  είμαστε  φωτεινές οντότητες, φωτεινά άστρα που ακτινοβολούν  τις αρετές της Πηγής μας (αγάπη, γενναιοδωρία,  γαλήνη, ελευθερία, χαρά, ομορφιά)  το υλικό μας  σώμα,  μας  προσφέρει τη δυνατότητα να ζούμε μέσα στο χώρο και το χρόνο. Τα μάτια  μας εκφράζουν την ψυχή μας η οποία είναι ο κυβερνήτης αυτού του σώματος. Αν η ψυχή μας συνειδητοποιήσει ότι δεν την ακούμε, δεν  ακολουθούμε το σκοπό για τον οποίο έχουμε έλθει  στο χωροχρόνο διαμέσου του υλικού αυτού σώματος μας τότε μας αρρωσταίνει, μας δίνει ένα γερό ταρακούνημα. Αν  πάρουμε το μάθημα μας, έχει καλώς, διαφορετικά μας δίνει γερά κτυπήματα έως ότου συμμορφωθούμε ή  εγκαταλείψουμε το σώμα αυτό, για να  εκπληρώσουμε με άλλο σώμα το σκοπό μας.   
Είμαστε πνεύματα, ψυχές γεμάτες φως, όμως όταν το σκοτάδι, που είναι ο φόβος,  καλύψει την ψυχή μας, τότε ξεκοβόμαστε από  την Πηγή μας και αρρωσταίνουμε. Όμως όταν μπει το φώς, η αγάπη,  μέσα μας τότε το σκοτάδι εξαφανίζεται, οι ασθένειες εξαφανίζονται. Είναι όπως όταν ανάβουμε το φως, τότε δεν ψάχνουμε να δούμε τι έγινε το σκοτάδι, αυτό παύει να υπάρχει. Τα πράγματα είναι απλά, τόσο απλά αν συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε φως, αγάπη, πληρότητα, απέραντη ομορφιά, γαλήνη, όπως ο Πατέρας μας, ο Θεός, όπως θέλουμε να αποκαλέσουμε την Πηγή μας. Τότε θα πάψουμε να νοιώθουμε φόβο για ο τιδήποτε, θα πάψουμε να έχουμε αρνητικά συναισθήματα τα οποία είναι φόβος, είναι σκοτάδι. Στο γήινο, το υλικό πεδίο του χωροχρόνου που εισερχόμαστε όταν ενσαρκωνόμαστε, όταν η ψυχή μας, το πνεύμα μας λαμβάνει υπόσταση που την αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας, τότε, εκτός από το φως, την αγάπη που αποτελείται και είναι πλημυρισμένη η ψυχή μας, η ύπαρξη μας, ερχόμαστε και σε επαφή με το σκοτάδι που αποκαλούμε φόβο.  Τα πάντα σε ένα βαθύτερο επίπεδο    αποτελούν μια ενότητα Οι άνθρωποι, τα ζώα, τα φυτά αποτελούν την έκφραση του Όλου, της Πηγής μας. Όταν αισθανόμαστε ξεχωριστοί, όταν ανυψώνουμε το Εγώ μας, ξεκοβόμαστε από την Πηγή μας, τότε μας πλημυρίζει ο φόβος. Το Εγώ μας είναι μια ψευδαίσθηση και όταν πεθάνουμε δηλαδή χάνουμε το υλικό μας σώμα και μένει η ψυχή το πνεύμα μας, το Εγώ εξαφανίζεται, μένει το φως που είμαστε πάντα, γιατί στην ουσία ποτέ δεν γεννιόμαστε και ποτέ δεν πεθαίνουμε. Άρα το εγώ μας φοβάται, φοβάται το θάνατο, προσκολλάται σε πρόσωπα και καταστάσεις για να επιβιώσει, και φοβάται μήπως τα χάσει, θυμώνει  δε με αυτούς που πάνε να του τα πάρουν. Αν λοιπόν διώξουμε τα αρνητικά συναισθήματα, γεμίσουμε φως, δονούμαστε σε ανώτερες συχνότητες, τότε καμία ασθένεια δεν μας πλησιάζει, οι ασθένειες όλες ξεκινούν όταν είμαστε υπό την επήρεια του σκότους, υπό την επήρεια των συναισθημάτων που πηγάζουν από το φόβο και δονούμαστε σε κατώτερες συχνότητες
Αν πάψουμε να αισθανόμαστε ξεχωριστοί, αν απαλλαγούμε από τα αρνητικά μας συναισθήματα, αυτόματα θ' αγαπήσουμε τους εαυτούς μας, τους πάντες και τα πάντα, θα συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε συνδημιουργοί, μέρος των πάντων. Δεν θα υπάρχει λόγος να φοβόμαστε τίποτα,  δεν φοβόμαστε ότι θα χάσουμε κάτι αφού είμαστε όλοι ενωμένοι, δεν υπάρχει λόγος να κρίνουμε, να μισούμε  κανένα και κατ' αυτό τον τρόπο θα πετάξουμε.
      Οι σκέψεις μας δεν επηρεάζουν μόνο το μέλλον μας, αλλά επηρεάζουν και τους ανθρώπους που σκεπτόμαστε.  Είναι σαν ένας τεράστιος μαγνήτης, ο οποίος  έλκει κοντά μας ο,τιδήποτε σκεφτούμε, είτε είναι άνθρωπος, είτε κατάσταση.  Η σκέψη είναι ενέργεια και μεταδίδεται με δονήσεις. Όταν είμαστε δίπλα σε κάποιο άτομο που μας αγαπά,  τότε αισθανόμαστε όμορφα διότι οι σκέψεις του, είναι  ενέργεια που πάλλεται - δονείται και μεταδίδεται σ' εμάς. Εφ' όσον το άτομο αυτό μας αγαπά, τότε μας μεταδίδει θετικές σκέψεις και μας κάνει να αισθανόμαστε ωραία για τον εαυτό μας. 
   Οι σκέψεις κάθε ανθρώπου μεταδίδονται στο χώρο δια μέσου των Τσάκρας (είναι τα  επτά ενεργειακά κέντρα που έχει ο άνθρωπος). Ο άνθρωπος είναι ένα ενεργειακό πεδίο  το οποίο παίρνει ρεύματα ενέργειας από τη γη και από το Σύμπαν. Την ενέργεια αυτή ο άνθρωπος την αποβάλλει στο περιβάλλον του. Όσα λοιπόν σκέπτεται ο άνθρωπος πηγαίνουν από τα άνω τσάκρα  και μέσω των κάτω τσάκρα (ηλιακού πεδίου) εισρέουν στο περιβάλλον όπου μπορούν να επηρεάσουν τους συνανθρώπους τους.  Οι σκέψεις μας λοιπόν είναι ενέργεια  που πάλλεται  και δημιουργεί δονήσεις στο Σύμπαν.
   Τα γονίδια μας λοιπόν μεταφράζουν τις επιθυμίες της διάνοιας μας, υπάρχουν γονίδια που φροντίζουν για τον μεταβολισμό μας, για την δημιουργία ενέργειας μέσα μας. Αν είμαστε απογοητευμένοι από τη ζωή, αν έχουμε αρνητικά συναισθήματα,  δημιουργούν προβλήματα στον μεταβολισμό μας, μας  μειώνουν την παραγωγή ενέργειας με αποτέλεσμα ο οργανισμός μας να εξαντλείται και να πεθαίνει.
    Οι αρρώστιες, οι κακουχίες, οι ατυχίες  και γενικά η μιζέρια που υπάρχει στη ζωή μας συμβαίνει γιατί εμείς έχουμε ξεχάσει την πραγματική μας φύση.  Η λησμονιά ή άγνοια  της πραγματικής μας φύσης μας περιορίζει να δουλεύουμε  χρησιμοποιώντας μόνο το 1% των δυνατοτήτων μας για να τα καταφέρουμε,  αλλά και να μην γνωρίζουμε στην πραγματικότητα που πηγαίνουμε, γιατί αγωνιζόμαστε διότι αγνοώντας την πραγματική μας φύση έχουμε λησμονήσει και τον σκοπό για τον οποίο έχουμε έλθει εδώ. Οι επιστήμονες  (γενετιστές, βιολόγοι) σήμερα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι έχουμε θέσει σε λειτουργία μόνο το 5 το ανώτερο 10% των γονιδίων μας σε λειτουργία, τα υπόλοιπα 90% είναι ανενεργά. Μέσα στα γονίδια αυτά υπάρχουν άπειρες δυνατότητες, που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε και να πετάξουμε σε όλους τους τομείς.
   Ποια είναι η πραγματική μας φύση; Είμαστε ενέργεια, είμαστε πνεύματα, αποτελούμε όλοι μία Ενότητα καθώς προερχόμαστε από την ίδια Πηγή. Η Πηγή αυτή περικλείει τα πάντα. Από την Πηγή μας μπορούμε να πάρουμε Απεριόριστη έμπνευση, δύναμη και οιαδήποτε υποστήριξη χρειασθούμε.
   Όλα αυτά μας τα έχουν πει οι αρχαίοι Έλληνες, οι αρχαίοι Ινδοί, Αιγύπτιοι, Θρησκευτικοί ηγέτες, Άγιοι, αλλά  τώρα έρχονται να μας τα επιβεβαιώσουν και οι επιστήμονες με την βοήθεια της κβαντικής φυσικής.
     Είμαστε ενέργεια που δονούμαστε, παλλόμαστε σε ορισμένες συχνότητες.
Οι συχνότητες που δονείται η Πηγή μας, είναι οι ανώτερες συχνότητες που αισθανόμαστε όταν κυριαρχούμαστε από αγάπη, γαλήνη, ευσπλαχνία, γενναιοδωρία, ταπεινοφροσύνη. Όταν δονούμαστε σ' αυτές τις συχνότητες τότε έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και το Σύμπαν, είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας και μπορούμε να πετύχομε τα πάντα στη ζωή μας. Τότε λειτουργούμε  με το 100% των   δυνατοτήτων μας.
     Όταν μέσα μας φωλιάζει ο φόβος και όλα τα αρνητικά συναισθήματα που πηγάζουν από αυτόν, τότε  η ενέργεια που κυκλοφορεί  σε μεσημβρινούς (ποταμούς ενέργειας) μέσα μας μπλοκάρεται με αποτέλεσμα το κάθε όργανο που τροφοδοτείται ενέργεια από τον μεσημβρινό που έχει το μπλοκάρισμα να χάνει την ενέργεια του και να ασθενεί (α-σθένεια έλλειψη σθένους, έλλειψη ενέργειας). Τα αρνητικά συναισθήματα επίσης προκαλούν την έγκριση χημικών ουσιών όπως της αδρεναλίνης, της κορτιζόλης, της υπερβολικής χοληστερίνης και  ινσουλίνης, οι οποίες δηλητηριάζουν όλα τα όργανα του σώματος μας και τα αιμοφόρα αγγεία μας.
Τα αρνητικά συναισθήματα απενεργοποιούν το ανοσοποιητικό μας σύστημα και κατ' αυτό τον τρόπο όλοι οι υιοί και τα μικρόβια, καρκινικά κύτταρα  που κυκλοφορούν μέσα μας επιτίθενται στον οργανισμό και τον καταβάλουν. Επίσης συσσωρευμένα αρνητικά συναισθήματα θυμού  παραπλανούν το ανοσοποιητικό μας σύστημα και συγκεκριμένα Τ κύτταρα που παράγονται στο θύμο αδένα. Τα Τ κύτταρα έχουν σαν σκοπό να κατευθύνουν τα κύτταρα του ανοσοποιητικού μας συστήματος  που θα επιτεθούν. Αν είμαστε γεμάτοι φόβο και θυμό, το κέντρο της καρδίας μας που βρίσκεται ο θύμος αδένας είναι μπλοκαρισμένο,  τότε ο θύμος αδένας διαταράσσεται τα Τ κύτταρα παραπλανούνται και δίνουν εντολή  στο ανοσοποιητικό μας σύστημα να επιτεθεί πάνω στα όργανα μας.
   Οι κβαντικοί φυσικοί σήμερα απέδειξαν ότι η συνείδηση μας, οι σκέψεις μας, οι πεποιθήσεις μας, δημιουργούν την πραγματικότητα μας. Η συνείδηση μας είναι εκείνη που μορφοποιεί, μεταμορφώνει σε ύλη την άπειρη, την άμορφη ενέργεια που υπάρχει παντού, στα υλικά αντικείμενα που βλέπουμε με τις αισθήσεις μας.
Μπορούμε να κάνουμε  πραγματικότητα τα όνειρά μας  έχοντας  ισχυρή πρόθεση, αλλά και διατηρώντας την καρδιά μας  «ανοιχτή» και συντονισμένη με την Πηγή της, δηλαδή  πλημμυρισμένη από συναισθήματα αγάπης,  ευσπλαχνίας, γαλήνης.
    Οι κοσμολόγοι, οι αστροφυσικοί επιστήμονες απέδειξαν ότι τα πάντα είναι ενέργεια. Τα υλικά αντικείμενα όπως και το σώμα μας, αποτελούνται από πυκνότερη συγκέντρωση ενέργειας ώστε να γίνεται αντιληπτή από τις αισθήσεις μας. Ο χώρος και ο χρόνος που αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας είναι μια ψευδαίσθηση. Υπάρχουν περισσότερες από τρεις διαστάσεις, τις οποίες εμείς δεν τις αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας.   Οι ψυχίατροι,  σήμερα  κατέληξαν ότι όλα τα ψυχολογικά προβλήματα μας οφείλονται στην εξέλιξη  και στη δομή του εγκεφάλου μας (ερπετικό, μεταιχμιακό, νεοφλοιό  ή πνευματικό εγκέφαλό μας).
     Τα συναισθήματα μας αναπτύσσονται  στο μεταιχμιακό εγκέφαλο ή συναισθηματικό εγκέφαλο, ο οποίος , κάθε φορά που δέχεται σήμα ότι κινδυνεύει, δίνει αυτόματα την εντολή  στους αδένες που ελέγχει  για την έγκριση  στο αίμα χημικών ουσιών, όπως αδρεναλίνης, νοραδρεναλίνης και κορτιζόλης, που προκαλούν άνοδο των καρδιακών παλμών, και της αρτηριακής πίεσης.  Το πρωτόγονο (ερπετικό) τμήμα του εγκεφάλου  συνεργάζεται με το μεταιχμιακό  και απαντά  στην απειλή με το δικό του τρόπο. Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι τα συναισθήματα μας τα οποία δημιουργούνται από τον τρόπο που εμείς μεταφράζουμε τα γεγονότα που μας συμβαίνουν, ελέγχουν  πλήρως  και αυτόνομα τη ζωή μας. Αυτόνομα σημαίνει ότι ο νεοφλοιός ή πνευματικό τμήμα του εγκεφάλου μας δεν  μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματα μας και επιρροή τους στο σώμα μας.   Ο δημιουργός μας και η εξέλιξη μας έχουν δώσει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, τα συναισθήματα μας, τους έχει δώσει το ρόλο να ελέγχουν πλήρως τη ζωή μας και το σώμα μας. Η σύνδεση μας  με το βαθύτερο Εαυτό μας, που γίνεται διαμέσου του ασυνειδήτου, της  ψυχής μας που επικοινωνεί με την Πηγής της, δρα κατευθείαν στο μεταιχμιακό τμήμα του εγκεφάλου και επηρεάζει το συναισθήματα μας. Όταν η ψυχή μας είναι ικανοποιημένη και επικοινωνεί με την Πηγή της νοιώθουμε   πλημυρισμένοι από αγάπη, γαλήνη, τα κύτταρα μας, ο οργανισμός μας πετάνε, όλα λειτουργούν τέλεια, είμαστε σε πλήρη υγεία. Έχετε δει ποτέ ερωτευμένο άνθρωπο που είναι πλημμυρισμένος αγάπη να αρρωστήσει; Ποτέ. Εδώ είναι λοιπόν το κλειδί της ευτυχίας και παντοτινής υγείας μας: να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν μπορούμε με τη λογική μας να τιθασεύσουμε τον εαυτόν μας, είμαστε κατασκευασμένοι να λειτουργούμε με αγάπη, η κύρια πηγή αγάπης προέρχεται από την καρδιά μας, την ψυχή μας, αυτή πρέπει να θρέψουμε.
     Οι νευροχειρούργοι, βιολόγοι, μεγάλοι γιατροί απέδειξαν ότι οι σκέψεις μας, οι πεποιθήσεις μας, διαμορφώνουν κάθε στιγμή κάθε λεπτό το σώμα μας και την κατάσταση της υγείας μας.
Με κάθε μας σκέψη εγκρίνονται χημικές ουσίες που καθορίζουν την ζωή μας την υγεία μας.
Μια θετική σκέψη, μια αισιόδοξη, μια σκέψη εμπιστοσύνης στον εαυτό του και στο Σύμπαν ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και προκαλεί την έγκριση ενδορφινών οι οποίες είναι φυσικά ναρκωτικά που μας κάνουν να πετάμε.
Μια αρνητική σκέψη, μια σκέψη φόβου, μίσους, ζήλιας απενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα με αποτέλεσμα οι άπειροι υιοί και μικρόβια που κυκλοφορούν στον οργανισμό μας να μας καταβάλουν. Ο κύριος λόγος που παθαίνουμε καρκίνο είναι τα αρνητικά συναισθήματα. Είναι γεγονός ότι ζούμε σε ένα μολυσμένο περιβάλλον, είναι γεγονός ότι τρώμε ακατάλληλες τροφές, οι οποίες τροφοδοτούν τον οργανισμό μας με πολλά καρκινικά κύτταρα, όταν όμως αισθανόμαστε θετικά συναισθήματα, έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και την Πηγή μας  το ανοσοποιητικό μας σύστημα τα  ακινητοποιεί και τα εξολοθρεύει αμέσως .
   Η σκλήρυνση κατά πλάκας που έπαθα εγώ, οφείλεται κι αυτή σε μια διαταραχή του ανοσοποιητικού συστήματος. Βίωσα για μεγάλο διάστημα τι θα πει να μουδιάζεις, να χάνεις το φως σου, να ζεις μέσα στο φόβο, να αισθάνεσαι ξεκομμένος.
Αν μιλήσετε με ένα ηλικιωμένο που είναι άρρωστος κάπως έτσι αισθάνεται. Αισθάνεται ξεκομμένος, αισθάνεται ότι απειλείται από τα πάντα. Λίγοι είναι αυτοί που έχουν ξεφύγει, έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι ίδιοι δημιουργούν το σώμα τους, δημιουργούν την υγεία τους, δημιουργούν τη ζωή τους, με τις σκέψεις τους πεποιθήσεις τους, τα συναισθήματα τους. Έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι μόνοι, ότι μπορούν με το διαλογισμό και την προσευχή μπορούν να επικοινωνήσουν με την Πηγή και να πάρουν δύναμη και φώτιση.
Πρέπει να συνειδητοποιήσαμε ότι η ψυχή μας, το πνεύμα που βρίσκεται μέσα μας  γνωρίζει πάντα το σκοπό μας, γνωρίζει πάντα τι είναι καλό για μας, η ασθένεια είναι ένας συναγερμός για να μας επαναφέρει στην πορεία μας για να εκπληρώσουμε το σκοπό μας στη γη. Η ψυχή μας είναι ο αληθινός μας εαυτός, μόνο όταν κυριαρχούμαστε από αγάπη και βιώνουμε τα συναισθήματα που προέρχονται από αυτή (πληρότητα, χαρά, αγαλλίαση, ευγνωμοσύνη, γενναιοδωρία)   ζούμε πραγματικά μια υπέροχη ζωή βρισκόμαστε κάτω από τη σφαίρα του Αληθινού μας εαυτού.    Όταν κυριαρχούμαστε από αρνητικά συναισθήματα που έχουν βάση το φόβο (θυμό, μίσος, στρες, ζήλια, ενοχές) τότε κυριαρχούμαστε από το εγώ μας που είναι ο ψεύτικος εαυτός μας και  κόβουμε κάθε επαφή με την Πηγή μας. Όταν λοιπόν νοιώθουμε ξεκομμένο, κατακρίνουμε, απορρίπτουμε τους συνανθρώπους μας, κυριαρχούμαστε από φόβο, θυμό, θλίψη σημαίνει ότι έχουμε κόψει επαφή με την Πηγή μας, έχουμε σκεπάσει με σκοτάδι την ψυχή, τότε βέβαια ο  ανώτερος εαυτός μας για να μας συνεφέρει  για να λύσει την εσωτερική σύγκρουση που υπάρχει μέσα μας, μας δημιουργεί τις ασθένειες.
Η πραγματική ευτυχία βρίσκεται όταν επικεντρώσουμε τη συνείδηση μας στον αληθινό μας εαυτό. Το εγώ μας γνωρίζει ότι είναι ψεύτικό και αν δεν το αποβάλουμε όσο ζούμε εξαφανίζεται τη στιγμή του θανάτου όταν η ψυχή που είναι ο πραγματικός μας εαυτός αναλαμβάνει τα ινία. Επειδή λοιπόν το εγώ γνωρίζει ι ότι είναι προσωρινό όσοι ζούμε κάτω από τη σφαίρα του βιώνουμε φόβο, θλίψη που είναι φόβος απώλειας, φόβος εγκατάλειψης, φόβος θανάτου, θυμό που είναι φόβος ότι δεν θα μας γίνει αυτό που θέλουμε, βιώνουμε ζήλια που σημαίνει ότι φοβόμαστε ότι δεν είμαστε ικανοί να πετύχουμε κάτι και ζηλεύουμε τους άλλους που το πέτυχαν. Η βιώνουμε ενοχές που είναι το χειρότερο συναίσθημα που δηλώνει ότι δεν αξίζουμε σαν άτομα και πρέπει να τιμωρηθούμε επειδή τολμήσαμε να εκφράσουμε τιε επιθυμίες μας,. Έχοντας σκεπάσει την ψυχή μας με αρνητικά
    Διαβάζοντας το βιβλίο αυτό θα συνειδητοποιήσατε  πλέον ότι,  για ό,τι μας συμβαίνει στη ζωή μας ευθυνόμαστε μόνο εμείς, ότι η  συνείδησή μας δημιουργεί, διαμορφώνει το σώμα μας και τα πάντα γύρω μας.
Το πόσο θα πετύχουμε στη ζωή μας εξαρτάται από την εικόνα, την εμπιστοσύνη, την αξία που δείχνουμε στον εαυτό μας.   
Θα συνειδητοποιήσατε ότι χρειάζεται να επαγρυπνείτε τις σκέψεις σας, να μην επιτρέπετε καμία  αρνητική σκέψη να φωλιάσει στο μυαλό σας. Οι αρνητικές σκέψεις δημιουργούν  αρνητικές πεποιθήσεις και αρνητικά συναισθήματα, τα οποία αφενός μεν  δίνουν εντολή στους αδένες του σώματός μας να εγκρίνουν χημικά δηλητήρια, τα οποία απενεργοποιούν  το ανοσοποιητικό μας σύστημα και προκαλούν όλες τις ασθένειες.  αφετέρου δε δημιουργούν μπλοκαρίσματα στη ροή της ενέργειας που ρέει μέσα μας.
    Πως επιτυγχάνουμε τα πάντα στη ζωή μας; Οι επιστήμονες σήμερα καταλήγουν ότι η συνείδηση του ανθρώπου δεν εξαρτάται από τον εγκέφαλο του. Όπως είδαμε  οι επιστήμονες απέδειξαν ότι στις μεταθανάτιες εμπειρίες όταν ο εγκέφαλος δεν λειτουργεί, ο ασθενής  έχει συνείδηση. Αυτό αποδεικνύεται από άπειρες επιστημονικά καταγεγραμμένες περιγραφές γεγονότων  από τους ασθενείς που συνέβαιναν μέσα στα νοσοκομεία τα οποία ήταν αδύνατο να γνωρίζουν αφού ήταν σε κώμα ή κλινικά νεκροί.  Ο εγκέφαλος είναι ο δέκτης, έχει την κατάλληλη υποδομή (δεξιός κροταφικός λοβός) να επικοινωνεί με την Πηγή του, το Ακασικό πεδίο όπως το ονομάζει ο Dr Lazlo ή το κυβερνοκατάστρωμα  όπως το ονομάζει ο Dr Tiller ή ενοποιημένο πεδίο όπως το ονομάζει ο Dr Hagelin
Εμείς αυτό που χρειαζόμαστε είναι να συντονισθούμε, με διαλογισμό, με προσευχή, αγαπώντας και προσφέροντας στους πάντες και τα πάντα, έτσι ώστε ο δέκτης και πομπός μας που είναι ο εγκέφαλος μας να επικοινωνεί με την Πηγή του. Όταν αισθανόμαστε ξεκομμένοι έχουμε μόνο το 1% της υγείας, ευτυχίας, ευημερίας, αφθονίας  από το 100% που θα είχαμε αν επικοινωνούσαμε  με την Πηγή μας.  Για να πετύχουμε οτιδήποτε θέλουμε στη ζωή μας χρειάζεται δύο απλά πράγματα:
Ισχυρή πρόθεση, γεγονός που σημαίνει ισχυρή θέληση, επιθυμία  να πετύχουμε το στόχο μας και απόλυτη πίστη, απόλυτη βεβαιότητα ότι ο στόχος μας έχει γίνει πραγματικότητα.
Ανοιχτή καρδία. Η καρδία μας πρέπει να είναι πλημμυρισμένη από αγάπη, γαλήνη και συμπόνια. Μόνο όταν η καρδιά μας έχει αυτά τα συναισθήματα μπορεί να επικοινωνήσει με την πηγή της.
      Χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε, με τα ενδόμυχα πιστεύω μας,  εκπέμπουμε ηλεκτρομαγνητικά κύματα, διαμέσου της καρδιάς μας, με τα οποία διαμορφώνουμε την άπειρη άμορφη συμπαντική ενέργεια και έλκουμε πρόσωπα, πράγματα, καταστάσεις, ανάλογα με το τι πιστεύουμε πραγματικά ότι αξίζουμε. Εμείς καθορίζουμε τι θα έχουμε στη ζωή μας. Το 90% των πιστεύω μας διαμορφώνεται στην παιδική μας ηλικία, γι' αυτό η δημιουργία υψηλής αυτοεκτίμησης στα παιδιά είναι τα πάν στη ζωή. Το επίπεδο της αυτοεκτίμησης είναι η αξία που δίνουν στον εαυτό τους, δηλαδή καθορίζει πλήρως το επίπεδο της υγείας, της ευτυχίας και της ευημερίας που θα βιώσουν στη ζωή τους.

Ο φόβος, η αμφιβολία, η αγωνία και η ανησυχία μας οδηγούν σε μία αμυντική στάση, η οποία μας παρεμποδίζει την αυθόρμητη ροή της νοημοσύνης και έμπνευσης που δεχόμαστε από την Πηγή μας. Η παραμικρή αμφιβολία, ατονεί τη συχνότητα των  δονήσεων, καθώς και την ένταση της ενέργειας  της πρόθεσης μας, η οποία πλέον  δεν έχει την δυνατότητα να συντονισθεί, με το άπειρο, άμορφο  πεδίο ενέργειας που είναι η Πηγή μας και να γίνει πραγματικότητα.
    Τελικά ό,τι πιστεύουμε είναι ο κώδικας, η ειδική γλώσσα που μιλάμε στο κβαντικό σύμπαν. Τα ενδόμυχα πιστεύω μας είναι ο κώδικας που μορφοποιούμε την άπειρη άμορφη ενέργεια από την οποία αποτελείται το Σύμπαν. Τα  πιστεύω μας είναι ο τρόπος που φέρνουμε στη ζωή τα πρόσωπα, την περιουσία, τις καταστάσεις που ζούμε. 
Στην ουσία  η δημιουργία της πραγματικότητας μας εξαρτάται από τον προγραμματισμό που έχουμε μέσα μας,  ο οποίος  ενεργοποιείται από την ένταση των συναισθημάτων μας,  συντηρείται από την  επικέντρωση  των σκέψεων μας,  και  υλοποιείται από την βεβαιότητα ή την αμφιβολία που έχουμε μέσα μας, ότι κάθε πρόθεση μας μπορεί να γίνει άμεσα πραγματικότητα


 Α. Φωτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.