9 Ιουν 2011

 Παρακολουθείτε τα γεγονότα…
H Ρωσία μπορεί να αναπτύξει συστήματα πυραύλων, τα οποία μπορούν να διεισδύσουν σε οποιαδήποτε αμυντική πυραυλική άμυνα, υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ, όπως δήλωσε ο απεσταλμένος της Ρωσίας, στη Συμμαχία, Dmitry Rogozin.

"Οποιαδήποτε προσπάθεια από εκείνους, στο ΝΑΤΟ, που ονειρεύονται την εξουδετέρωση του στρατηγικού δυναμικού μας, είναι μάταιες", είπε ο Rogozin σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Rossiya-24.

"Έχουμε αρκετά αποθέματα, για να δημιουργηθούν τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά μέσα, σε μια ενδεχόμενη πυραυλική απειλή και να διεισδύσουμε σε πυραυλική άμυνα", πρόσθεσε.

Ο διπλωμάτης επανέλαβε ότι η αποτροπή των πυρηνικών, είναι ο μοναδικός εγγυητής της κυριαρχίας της Ρωσίας, και η Μόσχα δεν θα επέτρεπε ποτέ να τεθεί υπό απειλή.

Πρόσθεσε, ακόμα, πως η αντίδραση της Ρωσίας σε οποιαδήποτε απειλή θα ήταν «πλήρης», χωρίς περαιτέρω επέκταση, πάντως.

Ο απεσταλμένος εξέφρασε την ελπίδα ότι η Ρωσία και το ΝΑΤΟ θα μπορούσαν να ξεπεράσουν τα εμπόδιά τους, στη σημερινή διαμάχη για το θέμα της αντιπυραυλικής άμυνας με «καλή θέληση».

Η δήλωση έχει γίνει 4 ημέρες μετά τη διασπορά της πληροφορίας ότι 2 ρωσικά μη επανδρωμένα αεροπλάνα πέρασαν επάνω από τη Βόρεια Βρετανία.
Επιλογή : ΚΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.