15 Ιουν 2011



ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ;;
Οταν ο έντιμος και υπερήφανος Ελληνας μικροσυνταξιούχος και μισθωτός προσέφερε από το υστέρημά του για τον κοινό σκοπό, το πρώτο που θα περίμενε κανείς είναι ότι ο πρώτος πολίτης της χώρας θα έδινε πρώτος το καλό παράδειγμα καθορίζοντας τη μηνιαία χορηγία του και τα έξοδα παράστασης σε ένα ευρώ και καταθέτοντας τα υπόλοιπα στο ταμείο για την εξόφληση του χρέους.
Οταν ο ισχυρότερος άνθρωπος του πλανήτη, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, λαμβάνει ετήσιες ακαθάριστες αποδοχές 395.188 δολάρια ή 282.159 ευρώ, στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας παρέχεται ετήσια χορηγία και έξοδα παράστασης 447.600 ευρώ (650.000 δολάρια), ήτοι οι παροχές του υπό την πτώχευση του Ελληνικού Δημοσίου προς τον Πρόεδρο είναι κατά 165.441 ευρώ περισσότερα από αυτά που παρέχει το Αμερικανικό Δημόσιο προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.
Αυτή τη δύσκολη στιγμή, αυτή τη δύσκολη περίοδο που δεν υπάρχουν ούτε εύκολες ούτε ανώδυνες λύσεις, είμαι βέβαιος ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έστω και... καθυστερημένα θα κάνει το καθήκον του και θα δώσει το παράδειγμα και στο υπόλοιπο πολιτικό προσωπικό που βρίσκεται στον κόσμο του και απολαμβάνει τα προνόμιά του μακαρίως, χωρίς αιδώ και χωρίς ντροπή.
Κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας καλά είπατε χθες στην συναντησή σας με τον πρωθυπουργό ότι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι έδωσαν ότι είχαν να δώσουν. Όμως με τις προγραμματιζόμενες αυξήσεις του ΦΠΑ, την εξίσωση του πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης και τις λοιπές εκκρεμούσες εξαγγελίες  σκεφτήκατε πόσο περισσοτερο θα επιβαρυνθεί απ' ότι ήδη... επιβαρύνεται;  Μήπως να αρχίσει επιτέλους και ο πολιτικός κόσμος να βοηθάει περικόπτοντας από την χλιδή οπού ζουν (τσαρικού τύπου), γιατι μέχρι τώρα δεν είδαμε και τίποτα. Το θα πονέσουμε  και θα ματώσουμε που λένε οι Γιωργακηδες ισχύει μόνο για το λαό....
Επιλογή : ΚΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.