5 Σεπ 2011

Ήταν συμφωνημένη… μέθοδος εργασίας!Η τρόικα ήλθε για να… φύγει: Ένα ακόμη ευφάνταστο σενάριο!
Το κλίμα που (αναπόφευκτα) έχει δημιουργηθεί εντός και εκτός συνόρων λόγω  της αποχώρησης της τρόικας, προκειμένου να δοθεί στην κυβέρνηση ο χρόνος ώστε να ρυθμίσει «τεχνικές λεπτομέρειες» (όπως επισήμως ανακοινώθηκε) προκάλεσε χθες μια μακροσκελή ανακοίνωση του υπουργού Οικονομίας Ευάγγελου Βενιζέλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η αναχώρηση της τρόικας ήταν… «συμφωνημένη και προγραμματισμένη εξαρχής», ως… «μέθοδος εργασίας»!
Ο κ. Βενιζέλος μάλιστα μιλά για «ευφάνταστα κινδυνολογικά σενάρια και για τη δημιουργία φευγαλέων εντυπώσεων», κατηγορώντας αυτούς που τα διακινούν ότι «επενδύουν πολιτικά στην προσδοκία του να ανακύπτουν προβλήματα και δεν συμβάλλουν στην εθνική προσπάθεια να βρίσκονται λύσεις, δεν έχει ούτε αίσθηση κινδύνου ούτε συνείδηση εθνικής ευθύνης».
Συνέχεια...http://www.elzoni.gr/html/ent/144/ent.13144.asp

***********************

Η ελληνική βερσιόν του Richistan-Πλουτιστάν βρίσκεται στην πολιτική
05/09/2011
Της Σοφίας Βούλτεψη
Ρητορεία. Πομφόλυγες. Ενεστώς διαρκείας. Επανάληψη των ίδιων κλισέ. Συνεχής επίρριψη των ευθυνών σε άλλους. Δύο χρόνια τώρα δεν ακούμε – και δεν γίνεται – τίποτε άλλο.

Στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του «κινήματος» επανέλαβε όλα όσα δεν κουράζεται να λέει σε αναρίθμητα υπουργικά συμβούλια, συνεδριάσεις οργάνων, κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις και άλλες συσκέψεις και δημόσιες εμφανίσεις ή κατά τις συναντήσεις του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Κοντεύουν τέσσερις μήνες από εκείνη την (οπερετική) 15η Ιουνίου, που ο κ. Παπανδρέου αποφάσισε να παραιτηθεί υπέρ του Άγνωστου Χ, υπαναχώρησε και τελικά προχώρησε σε ανασχηματισμό.

«Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε», είχε πει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον οποίο επισκέφθηκε στις 15 Ιουνίου, την ίδια μέρα που παρουσιάστηκε το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

«Προχωρούμε με αίσθημα ευθύνης». «Έχω επίγνωση των ευθυνών μου και των ευθυνών της κυβέρνησής μου απέναντι στον ελληνικό λαό και στην χώρα». «Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του».

Και: «Οφείλουμε να διασφαλίσουμε με αίσθημα εθνικής ευθύνης το μέλλον της πατρίδας, αντιμετωπίζοντας με αποφασιστικότητα την παρούσα πολύμορφη κρίση».
Συνέχεια...http://www.elzoni.gr/html/ent/146/ent.13146.asp

***********************

ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣΔεν πλήττουν τον Αρχηγό, αλλά τη χώρα
Στο ζενίθ της φαίνεται ότι βρίσκεται η επιχείρηση κατασυκοφάντησης του Aρχηγού ΓΕΣ, Φραγκούλη Φράγκου.

Αξιωματικός με σπάνιες ικανότητες, αρχηγός της τάξης του, αγαπητός σε όλους τους στρατιώτες που είχαν  την τύχη να υπηρετήσουν τη θητεία τους στις μονάδες τις οποίες διοίκησε, με γνώσεις, πτυχία και διδακτορικά, πολύγλωσσος (μεταξύ των ξένων γλωσσών που γνωρίζει είναι και τα τουρκικά και τα ρωσικά), έχει προσφέρει με αφοσίωση τις υπηρεσίες του στην πατρίδα ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα βρισκόταν στην εξουσία και έχει εκτιμηθεί και τιμηθεί από όλους τους υπουργούς Άμυνας όλων των κομμάτων – οι υπηρεσίες του ως Ακόλουθος Άμυνας στην Άγκυρα κρίθηκαν πολύτιμες από όλους.
Συνέχεια...http://www.elzoni.gr/html/ent/145/ent.13145.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.