1 Σεπ 2011

Με το βλέμμα στην 3η ΣεπτεμβρίουΤρελή κούρσα το χρέος, τα ζώα μου αργά στο υπουργικό
Το σοκ που προκλήθηκε από την δημοσιοποίηση έκθεσης του γραφείου παρακολούθησης εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού της Βουλής, σύμφωνα με την οποία το δημόσιο χρέος κινείται εκτός ελέγχου, δεν φαίνεται να συνετίζει τους έχοντες την ευθύνη για την διακυβέρνηση της χώρας.

Παρά τις άκρως ανησυχητικές διαπιστώσεις, δια των οποίων ενημερώνονται οι βουλευτές ότι η αύξηση του πρωτογενούς ελλείμματος, σε συνδυασμό με την περαιτέρω πτώση της οικονομικής δραστηριότητας, ενισχύουν σημαντικά τη δυναμική του χρέους, το υπουργικό συμβούλιο συνεδρίασε χθες για άλλη μια φορά με σειρά δευτερευόντων θεμάτων που, σε έκτακτες συνθήκες όπως οι σημερινές, έπρεπε «να προχωρούν μόνα τους».

Πολύ περισσότερο που η νεοσυσταθείσα αυτή υπηρεσία παρακολούθησης της πορείας του προϋπολογισμού, δηλώνει ξεκάθαρα πως το εκτός ελέγχου χρέος αντισταθμίζει τα οφέλη από τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της 21ης Ιουλίου και απομακρύνει το ενδεχόμενο σταθεροποίησης του.
Συνέχεια...http://www.elzoni.gr/html/ent/045/ent.13045.asp

***********************

Επιτέλους, έλεος με τις «φυλές του ΠΑΣΟΚ»!
01/09/2011
Της Σοφίας Βούλτεψη
Είμαστε πολύ κουρασμένοι και πολύ πτωχευμένοι για να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το γνωστό σίριαλ των διαφωνιών μέσα στο ΠΑΣΟΚ.

Τα πρόσωπα εναλλάσσονται συνεχώς, αλλά το έργο το έχουμε ξαναδεί.

Το έργο «Ξένοι στο ίδιο κόμμα» (αλλά την κρίσιμη ώρα όλοι μαζί, βουρ για την εξουσία) το έχουμε δει σε όλες τις βερσιόν και με όλες τις δυνατές εναλλαγές προσώπων – από τον καιρό που ο κ. Πάγκαλος είχε πει πως ο κ. Χρυσοχοΐδης εξελέγη γραμματέας του κόμματος «με γελοίες διαδικασίες».

Αν ο κ. Ρέππας θεωρεί ότι έχει δίκιο στην υπόθεση των ταξιτζήδων, δεν μπορεί να συνεχίσει να μας μιλά με ανακοινώσεις, ως εάν να μην είναι μέλος της κυβέρνησης, ως εάν να μην κάθεται στο ίδιο υπουργικό τραπέζι με τον κ. Ραγκούση.

Οφείλει να απαιτήσει από τον πρωθυπουργό να κατέβει από το κανό και να δώσει λύσεις στα του οίκου του. Διαφορετικά, οφείλει να παραιτηθεί, καταγγέλλοντας την «περίεργη συμπεριφορά» του συναδέλφου του (λέμε τώρα).

Είμαστε πολύ ταλαιπωρημένοι για να παρακολουθούμε τον κ. Παπανδρέου να οργανώνει κάθε σαββατοκύριακο μια διαφορετική απόδραση σε διαφορετικά θέρετρα της χώρας (μήπως και με διαφορετικό όνομα;).
Συνέχεια...http://www.elzoni.gr/html/ent/019/ent.13019.asp



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.