12 Οκτ 2011



Βάφτισαν την πισίνα του Παπακωνσταντίνου στη Σέριφο ΥΔΑΤΟΣΥΛΛΕΚΤΗ γιατί απαγορεύονταν

Ρε Παπακωνσταντίνου αν ισχύουν όλα αυτά με πιο ηθικό ανάστημα θα κυνηγήσεις τα αυθαίρετα; Πες μας ρε φίλε γιατί θα σκάσουμε; Οχι τίποτα άλλο αλλά θυμόμαστε και τις δηλώσεις της συζύγου σου ότι περνάτε άσχημα στην Ελλάδα και δεν σας φτάνουν και τα χρήματα!

Προχτές γράφαμε για τη βίλα του Παπακωνσταντίνου στη Σέριφο:"Καταραμένη φτώχεια! ο κύριος Παπακωνσταντίνου έβαλε ενοικιαστήριο στην βίλα του στη Σέριφο".

Διαβάστε τα νεώτερα από το Fimotro

ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΩΣ "ΥΔΑΤΟΣΥΛΛΕΚΤΗ"!


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΡΙΦΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ!
Ξεφτιλίστηκε από το Αποκαλυπτικό δελτίο του Extra 3. Πολύ άγρια μάλιστα. Για πρώτη φορά βγαίνει στο φως της δημοσιότητας έγγραφο που να επιβεβαιώνει ότι στο εξοχικό του στην Σέριφο η πισίνα στο εξοχικό του έχει δηλωθεί ως... υδατοσυλλέκτης(!). Ο Παπακωνσταντίνου που ξεσπάθωνε κατά της φοροδιαφυγής και υποσχόταν ότι θα βρει όλες τις πισίνες και θα τις φορολογήσει, "ξέχασε" τη δική του. Το θέμα θα έχει συνέχεια. Και πολύ δύσκολα ο Παπακωνσταντίνου θα την γλυτώσει αυτή την φορά...


Για το ίδιο θέμα από τον Καρχαρία

Το ΣΔΟΕ ήξερε για την πισίνα του Παπακωνσταντίνου που έγινε...γούρνα!!

Για το αυθαίρετο του Παπακωνσταντίνου στη Σέριφο, το ΣΔΟΕ γνώριζε, αλλά...σιωπούσε γιατί ο υπουργός ήταν πολιτικός προϊστάμενος του σώματος...



...Να δούμε αν τώρα θα...πράξει τα δέοντα. Μάλιστα συνταξιούχος ναυτικός, αποκάλυψε στον Παπαγιάννη ότι είχε κάνει καταγγελία για το αυθαίρετο "τσαρδί" του υπουργού, συναντώντας την απόρριψη των αρμοδίων.
Τι σκαρφίστηκε όμως ο...Τσάρος του μνημονίου, για να περάσει την "πισινούλα" του ως νόμιμη; Την δικαιολόγησε ως...γούρνα υδατοσυλλογής ομβρίων.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου, τώρα που τον...εξοστρακίσανε από το Υπουργείο Οικονομικών, αποδεικνύει πόσο πρακτικό και οικονομικό μυαλό είναι... αφού νοικιάζει τη βίλλα των 5 δωματίων προς 5.000 ευρώ την εβδομάδα μέσω Αγγλικής εταιρίας!!

KI  ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Επιλογή : ΚΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.