16 Νοε 2012

Μόνον οι λαοί μπορούν να εμποδίσουν τα σχέδια τους

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ , που γίνεται με το πρόσχημα της"σωτηρίας" της πατρίδας

Εμείς θα δώσουμε την απάντηση μας σαν ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ την 3η Δεκεμβρίου.




ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ- ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
Δημοκρατία είναι η απάντηση στα συμφέροντα των καρτέλ
Ζούμε την 3η προσπάθεια κατάκτησης της Ευρώπης. Εκείνα τα ίδια οικονομικά συμφέροντα που αιματοκύλησαν  τον κόσμο στους 2 προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους, και έχασαν, τώρα προσπαθούν να μας κατακτήσουν όχι με στρατιωτικά ,αλλά με οικονομικά μέσα.
Από το 2009 βιώνουμε στην Ελλάδα , την επιβολή των οικονομικών και όχι μόνο μέσων, μέσα από τη Ε.Ε των Βρυξελλών,  που γνωρίζουμε τις ναζιστικές της καταβολές. Και κοντά σε εμάς, οι Ιρλανδοί ,οι Ισπανοί ,οι Πορτογάλοι, οι Ιταλοί. Και θα ακολουθήσουν και άλλοι.
Πρέπει να αντιδράσουμε:
·        Να αποκαλύψουμε τα οικονομικά συμφέροντα που υπηρετούν οι πολιτικές γραφειοκρατίες των Βρυξελλών, και οι πολιτικοί τους υπηρέτες σε Ευρώπη και Ελλάδα. Τα καρτέλ των φαρμάκων και χημικών. Να καταδείξουμε τα σχέδια τους.
·        Να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ. Ένα όχι από την Ελλάδα,  που είναι στο στόχαστρο γιατί είναι η κοιτίδα της δημοκρατίας, και την δημοκρατία θέλουν να την καθυποτάξουν και αυτήν.
·        Να   σχηματίσουμε μια μεγάλη Συμμαχία για την Ζωή, ένα Κίνημα για τη Ζωή, που δεν θα επιτρέψει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ στον φασισμό να προβάλλει.
·        Να δείξουμε πως το εμπόριο με τις ασθένειες, και το εργαλείο των πατεντών είναι στον πυρήνα των συμφερόντων που εξυπηρετούν αυτές οι πολιτικές.
Στις 3 του Δεκέμβρη  στις 6μμ σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.
Δηλώστε τώρα τη συμμετοχή σας ηλεκτρονικά 
Μιλήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Ίδρυμα Υγείας Dr.Rath
 2110120386
Πηγή: http://movementforlifegr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.