13 Νοε 2012

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ...

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ...
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ 

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΜΠΛΟΓΚΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ 

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ , ΔΙΟΤΙ 

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ... ΤΡΙΤΟΝ!

Αυτή τη στιγμή έχει συλληφθεί δημοσιογράφος και γνωστός  blogger, διότι στην ιστοσελίδα του ανώνυμος ανέγραψε σχόλιο μη αρεστό προς τρίτον!
Ο Δημοσιογράφος ειναι ο συνεργατης μας ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα  www.indobserver.blogspot.gr 
Tου φορέσανε χιεροπέδες... και τώρα αυτή τη στιγμή αναμένει να τον μεταφέρουν στο Αυτόφορο!
Σημειώνουμε πως είναι η πρώτη φορά που συλλαμβ΄λανενται blogger που συλλαμβάνεται με συνοπτικές διαδικάσίες  και σιδεροδέσμιος οδηγείται στο δικαστήριο   για ..σχόλιο ανωνύμου.
Τό θέμα άπτεται των νέων συνθηκών που έχει δρομολογήσει η κυβέρνηση  για τη φίμωση και κατατρομοκράτηση του Τύπου... Αξίζει δε να αναφερθεί ο εν λόγω μπλογκερ στο επίμαχο δημοσίευμα  έψεγε τους κουκουλοφόρους ανωνύμως  σχολιαστές και τους αποκαλούσε ..ψυχασθενείς.Παρά ταύτα αυτή τη στιγμή οδηγείται με χειροπέδες ..
Ας το έχουν υπόψη τους οι μπλογκερς που επιτρέπουν κουκουλοφόροι, ανώνυμοι να δημοσιεύουν ...τάχα μου ελευθερότυπα...τις κοτσάνες τους...   

ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΉΔΗ ΤΟ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" , του οποίου επίσης  είναι βασικό στέλεχος ο συλληφθείς γράφει τα εξής:




Ο "ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ" ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΗ. ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .
Vraxiolidis-xeiropedes

Vraxiolidis-xeiropedes
Ο συνάδερφος με χειροπέδες στο τμήμα. Τα λαμόγια έξω έχουν στήσει χορό. Ο Μηλιώνης στο Κορυδαλλό το παίζει τρελλός. Συγχαρητήρια στην ελληνική δικαιοσύνη και στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας, Παναγιώτα Φάκου
Το makeleio.gr, παρά τα απαράδεκτα σχόλια εγκάθετων και εμπαθών σχολιαστών(τα οποία δεν φιλτράρει γιατί επιθυμεί ελεύθερη διακίνηση των ιδεών στο διαδίκτυο)παραθέτει τις δύο καταθέσεις: του δημοσιογράφου και του μηνυτή του για να γίνει αντιληπτό εαν στην Ελλάδα(τη νέα χώρα της Χούντας)υπάρχει ή όχι ελευθερία του Τύπου και των ΜΜΕ.
Το makeleio.gr καλύπτει πλήρως την επιθετική και ακηδεμόνευτη αρθρογραφία του συνεργάτη του και τα αποκαλυπτικά του ρεπορταζ και θα συνεχίσει τον έντιμο αγώνα του κατά της εξουσίας(είτε αυτή συλλαμβάνει είτε εξευτελίζει). Εαν όλοι εσείς που το παίζετε κατήγοροι του δημοσιογραφου, έχετε κάτι να του προσάψετε, εδώ είμαστε να το δημοσιεύσουμε.
Ουδείς χωρίς κριτική. Όλοι κρίνονται. Και εαν υπάρχει κάτι μεμπτό να είστε σίγουροι ότι θα το αποκαλύψουμε. Οποιονδήποτε αφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.