28 Σεπ 2013

"Θανάσιμη" πεθερά: Ανέβασε το αυτοκίνητο του γαμπρού της σε ταράτσα...

 για να τον εκδικηθεί

Αναρτήθηκε από ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ στις 09:37

Εκείνος της χρωστούσε, εκείνη απελπίστηκε. Η εν λόγω Κινέζα γυναίκα, αποφάσισε να επιβεβαιώσει τον μύθο της "θανάσιμης" πεθεράς παίρνοντας το "αίμα" της πίσω με έναν ομολογουμένως πολύ ευφάνταστο τρόπο....

Η Wang Qin έβαλε το χέρι στην τσέπη, οπλισμένη από την οργή της. Νοίκιασε έναν γερανό για να σηκώσει και να ανεβάσει το αυτοκίνητο του γαμπρού της στην ταράτσα του κτιρίου που διαμένει η ίδια, παίρνοντας το σαν λάφυρο, ή σαν ενέχυρο μάλλον για το χρέος του.

Η ίδια, τον ενημέρωσε πως θα του παραδώσει το αυτοκίνητο μόνο αν εκείνος της επιστρέψει άμεσα τα χρήματα που έχει δανειστεί. Όπως δήλωσε, έχει δώσει στον άντρα της κόρης της μισό εκατομμύριο yuan για να κάνει επένδυση στην εταιρεία του.

"Κάθε βράδυ βγαίνει με τους φίλους του και πίνει και δε με αποπληρώνει", είπε μεταξύ άλλων η Qin. "Τώρα δεν θα μπορεί να οδηγήσει", πρόσθεσε.

Όπως συμπληρώνει, σταδιακά εκείνος είχε αρχίσει να την αποφεύγει και να μην απαντάει στις κλήσεις της. Και κάπως έτσι, το Audi του Κινέζου γαμπρού έγινε "όμηρος" στην οροφή του σπιτιού της. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια. Άγνωστο το αν η κόντρα θα συνοδευτεί και από διαζύγιο.


planet-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.