20 Μαρ 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 20-3-14



  • Ο Νίκος Δήμου σε στιγμές ειλικρίνειας: Ξένοι παράγοντες θα χρηματοδοτήσουν «Το Ποτάμι» (ΒΙΝΤΕΟ)
  • Συνεχόμενες επιθέσεις από πολίτες.. καταγγέλλουν οι εφοριακοί
  • Καλά του κάνανε...πως τόλμησε να γίνει αυτάρκης...29χρονος συνελήφθη γιατί μετέτρεπε τηγανέλαιο σε βιοντίζελ μέσα στο σπίτι του!
  • Πονάει η αλήθεια...
  • Ο Γιώργος Χατζημαρκάκης στο Tribune: Το δημόσιο χρήμα είναι το λάφυρο του πολέμου για την διαπλοκή.«Ουσιαστική διαπραγμάτευση δεν υπήρξε και δεν υπάρχει. Όλα τα άλλα που συζητιούνται είναι για δημιουργία εντυπώσεων στο εσωτερικό της χώρας»
  • Αρης Βελουχιώτης πραγματικό όνομα Αθανάσιος Κλάρας . 1944 - 2011. Τότε και Τώρα.Γνήσιος Έλληνας.Ήρωας...Διαβάστε το άρθρο γιατί στο σχολείο σας λέγανε και λένε ψέμματα...Α ρε σκατόψυχη ρεπούση και λοιποί υπουργοί παιδίας...
  • Επιστολή ντροπής απέστειλε στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο Διευθυντής Ουρολογίας στο Imperial College Ευάγγελος Μαζάρης μέσω της ιστοσελίδας Ygeianet. Ο κ. Ε. Μαζάρης, παρών στην ομιλία του υπουργού Υγείας.Είμαι ένα από τα «πλουσιόπαιδα» όπως τα αποκαλέσατε στα ελληνικά κανάλια.
  • Κατά την διάρκεια έλεγχου λαθρεπιβάτης απελευθέρωσε από το κουμπί κινδύνου τις πόρτες και πήδηξε έξω από το λεωφορείο...
  • Εδώ είναι 19 λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει ποτέ να τα βάλετε με τη φύση.
  • ΒΙΝΤΕΟ.Να ρε πως καθαρίζουν με την δημόσια τηλεόραση οι δημοκράτες του ΔΝΤ στην Ουκρανία. Ξύλο στον πρόεδρο μέχρι να παραιτηθεί
  • Οι μακελάρηδες της ... υφηλίου!
  • ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΤΩΝ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ...
  • Η Ξεφτίλα Είναι Να: ...να είσαι πρωθυπουργός της χώρας, και να πανηγυρίζεις πάνω στα ερείπια που δημιούργησες.
  • Παγκόσμια ανησυχία...Η Αλ Κάιντα καλεί σε μαζικές επιθέσεις αυτοκτονίας,στις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ!!!
  • Άγγλος από το ακροατήριο σε εκπομπή του BBC: «Είμαι άνεργος και άστεγος. Τις δουλειές και τα επιδόματα τα παίρνουν οι μετανάστες». Απάντηση: «Είσαι ρατσιστής» (video)
  • Ενώθηκαν οι Παλαιοημερολογίτες
  • 18+ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ: ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΣΥΡΙΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΑΛΕΠΙΟΥ! AΦΙΕΡΩΜΈΝΟ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΜΌΠΟΥΛΟ...
  • Αποσύρθηκε η διάταξη του Κώδικα Μετανάστευσης που ορίζει ότι θα απελαύνεται μετανάστης που καταγγέλλει ψευδώς εγκληματική πράξη ή περιστατικό ρατσιστικής βίας
  • ΗΓΕΤΗΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!!!!Αν κανείς νομίζει ότι ο Πούτιν κάνει πλάκα, πλανάται πλάνην οικτρά!!!
  • ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ...Μας δουλεύουν κανονικά λόγω Ευρωεκλογών μπας και πάρουν κανένα ψήφο κακό ψόφο να έχουνε...
  • Την ώρα που κοιμόμασταν με τα τσαρούχια και σκίζαμε τα ιμάτιά μας για το ευρωκόμμα και για τον δημοτικό σωτήρα που θα υπερασπιστεί το νερό και την γη του τόπου μας, πέρασε από την πίσω πόρτα ο νόμος που καταργεί τις εθνικές ταυτότητες. Δεν είσαι Έλληνας πλέον και με το νόμο. Είσαι Ευρωπαίος ιθαγενής.
  • ΣΟΥΗΔΙΑ: Σχολείο απέλυσε καθηγητή γιατί τον «κάρφωσε» μαθήτριά του ότι ανήκει σε κόμμα που αντιτάσσεται στην μετανάστευση και στην ΕΕ!
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ :ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΜΠΟΙΝΓΚ
Posted: 19 Mar 2014 05:30 PM PDT
" Σοβαρά τα ερωτήματα για το ποιοι είναι εκείνοι οι οποίοι κινούν τα νήματα πίσω από το Ποτάμι της διαπλοκής "Δεν χωρά αμφιβολία ότι "Το Ποτάμι", το απολίτικο μόρφωμα που δημιούργησε ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης, είναι ένα κατασκεύασμα της διαπλοκής στο πλαίσιο της απέλπιδος προσπάθειας που καταβάλλει για να διατηρήσει κατακερματισμένο το πολιτικό σκηνικό και να ανακόψει την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς τον σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης.
Ωστόσο εκείνο το οποίο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η δήλωση που πραγματοποίησε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με τον Νίκο Ευαγγελάτο ο συνοδοιπόρος του Σταύρου Θεοδωράκη, ο Νίκος Δήμου προχωρώντας σε μια σημαντική αποκάλυψη: "Θα σας πω και ένα μυστικό, έχουμε ήδη την στήριξη ξένων παραγόντων που μας λένε προχωρήστε και εμείς θα χρηματοδοτήσουμε αυτή την προσπάθεια".
Τα ερωτήματα είναι πολλά: Τα δομημένα συμφέροντα προσπαθούν να αλλοιώσουν το πολιτικό σκηνικό στη χώρα με την συνδρομή χρηματοδοτικών κέντρων του εξωτερικού; Ποιος είναι τελικά ο ρόλος που εξυπηρετεί "Το Ποτάμι"; Για ποιον λόγο ξένοι παράγοντες να θέλουν να ενισχύσουν ένα απολίτκο κομματίδιο μίας χρήσεως, χωρίς στελέχη, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς ιδεολογία, χωρίς δομή; Και τελικά ποιοι είναι οι ξένοι παράγοντες και ποια οι σχέση τους με όσους κερδοσκοπούν σε βάρος της Ελλάδας και με τους δανειστές;;;
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 19 Mar 2014 05:00 PM PDT
Νέο κρούσμα προπηλακισμών εις βάρος εφοριακών, αυτή τη φορά στη ΙΖ' ΔΟΥ Αθηνών, στο Βύρωνα.
Μία ακόμα επίθεση σε βάρος υπαλλήλων εφοριών καταγράφηκε και χθες, καθώς ομάδα περίπου 70 πολιτών, με φωνές και συνθήματα κατά των φόρων του Μνημονίου, κινήθηκε απειλητικά κατά εφοριακών στην ΙΖ΄ ΔΟΥ Αθηνών, στο Βύρωνα.
Μετά την είσοδο της στη ΔΟΥ, η ομάδα των πολιτών επιδόθηκε σε προπηλακισμούς, ύβρεις και απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητος σε βάρος υπαλλήλων και του διευθυντή, εκτοξεύοντας και ποτήρια με καφέδες, χωρίς όμως να αναφερθούν τραυματισμοί.
Παρά την παρουσία αστυνομικής δύναμης, καμία σύλληψη δεν έγινε.
Η ομοσπονδία των εφοριακών εξέδωσε ανακοίνωση για τη νέα επίθεση. Όπως αναφέρει η ΠΟΕ-ΔΟΥ, τα κρούσματα βίας και λαϊκής εκτόνωσης στις ΔΟΥ συνεχίζονται, ενώ οι εφοριακοί (που απλά κάνουν τη δουλειά τους) συνεχίζουν να βρίσκονται κάτω από καθεστώς φόβου και τρόμου.
«Πιστεύουμε ότι η επίθεση στους εφοριακούς, αποπροσανατολίζει από αυτούς που έχουν την ευθύνη, και απαλλάσσει τους πραγματικά υπεύθυνους» τονίζει η Ομοσπονδία και καλεί την πολιτική ηγεσία να προστατέψει και να περιφρουρήσει τους εργαζόμενους και να αναλάβει την ευθύνη της για την απόγνωση, στην οποία έχει οδηγήσει την κοινωνία, με τους πολλούς και άδικους φόρους, την πολυνομία και την αντινομία.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 19 Mar 2014 04:37 PM PDT
Συνελήφθη χθες το πρωί σε χωριό της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, ένας 29χρονος, για παράβαση του νόμου περί προστασίας του περιβάλλοντος και για κλοπή
Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 29χρονου παρουσία αρμόδιων υπαλλήλων της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 19 Mar 2014 04:29 PM PDT
Posted: 19 Mar 2014 04:25 PM PDT
«Ουσιαστική διαπραγμάτευση δεν υπήρξε και δεν υπάρχει. Όλα τα άλλα που συζητιούνται είναι για δημιουργία εντυπώσεων στο εσωτερικό της χώρας» τονίζει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Tribune, ο αρχηγός του κόμματος Ελληνες Ευρωπαίοι Πολίτες Γιώργος Χατζημαρκάκης και επισημαίνει το πιο απλό, ότι θα μπορούσαμε να διαπραγματευτούμε ως ατού αυτό που έχουν ανακοινώσει οι ίδοι οι Ευρωπαίοι, ότι από την κρίση στην Ελλάδα κέρδισαν 114 δισεκατομμύρια ευρώ.
Επιπλέον καταλογίζει ευθύνες στις ελληνικές κυβερνήσεις γιατί δέχονται να συνομιλούν «με υπαλλήλους (Τρόικα) που εφαρμόζουν μια πολιτική που σε σκοτώνει και έχει αποδειχθεί πως είναι λάθος».
Ο Γιώργος Χατζημαρκάκης πιστεύει ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στην πολιτική που προκαλείται από τον «ανώμαλο φόβο των Γερμανών γαι τον πληθωρισμό» και να μπούμε σε ουσιαστική αναπτυξιακή λογική ως Ευρώπη και με βασική προϋπόθεση την «παράταση της αποπληρωμής του χρέους στα 50 χρόνια, όπως συνέβη στη μεταπολεμική Γερμανία που αποπλήρωσε τα δάνεια της το 2012, επιλεκτικό κούρεμα του χρέους και μείωση των τεχνητά υψηλών επιτοκίων σχεδόν σε μηδενικό επίπεδο«.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 19 Mar 2014 04:27 PM PDT
Αληθινους πατριωτες τους βγαλατε κομμουνιστες ρε προδοτες κομματοσκυλα και πουλησατε την χωρα στους Αγγλους στους Αμερικανους και στους Γερμανους.
«Γύρω από τα κρεμασμένα κεφάλια οι παρακρατικοί βάραγαν νταούλια και κέρναγαν από νταμιζάνες κρασί. Aς μην επιχαίρουν οι εχθροί του.
Κανείς δεν δικαιούται να υπερηφανευτεί ότι έπιασε ζωντανό, ότι νίκησε ή ότι σκότωσε τον αρχηγό του ΕΛΑΣ. O Άρης αποχώρησε μόνος του.
H αυτοκτονία είναι μια πράξη οριστική και τελεσίδικη, που ουδείς δικαιούται να κρίνει, να εξάρει ή να καταδικάσει.
Είναι απολύτως προσωπική και μυστηριώδης. Και επειδή ποτέ δεν στερείται νοήματος, ήταν το ύστατο διάβημα του αυτόχειρα προς τους Έλληνες.
Σύμφωνα με τον Τριανταφυλλίδη, η σύγχυση σχετικά με τα αίτια θανάτου του Βελουχιώτη προκλήθηκε επειδή ο Τζαβέλας αυτοκτόνησε ο ίδιος με χειροβομβίδα αγκαλιάζοντας τον ήδη νεκρό Βελουχιώτη. Επίσης εξέταση της κεφαλής του Άρη μετά από ημέρες στα Τρίκαλα, έδειξε θανάσιμο τραύμα από σφαίρα στο δεξί αυτί.
Tα τρία χρόνια ελευθερίας στα βουνά δεν ήταν όνειρο, αλλά μια υποθήκη για το μέλλον».
Την ίδια ημέρα του θανάτου του Άρη Βελουχιώτη, η εφημερίδα Ριζοσπάστης δημοσίευσε την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για τη διαγραφή του Βελουχιώτη από το κόμμα.
Τον Απρίλιο του 1943 ο Άρης συγκροτεί τον έφιππο ουλαμό ως προσωπική του φρουρά. Λόγω των μαύρων σκούφων που φορούσαν έμειναν γνωστοί ως μαυροσκούφηδες.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 19 Mar 2014 03:03 PM PDT
Επιστολή ντροπής απέστειλε στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο Διευθυντής Ουρολογίας στο Imperial College Ευάγγελος Μαζάρης μέσω της ιστοσελίδας Ygeianet. Ο κ. Ε. Μαζάρης, παρών στην ομιλία του υπουργού Υγείας, εξηγεί με τον πιο απλό τρόπο πως διώχνει η Ελλάδα τα παιδιά της, ενώ αναφέρεται και στην προκλητική συμπεριφορά του υπουργού Υγείας.
Στην επιστολή ο Διευθυντής χειρουργός ουρολόγος κ. Ε. Μαζάρης αναφέρει τα εξής:
Αξιότιμε κ. Γεωργιάδη,
Είμαι ένα από τα «πλουσιόπαιδα» όπως τα αποκαλέσατε στα ελληνικά κανάλια που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Είμαι Διευθυντής Χειρουργός Ουρολόγος στο νοσοκομείο του πανεπιστημίου που ήσασταν προσκεκλημένος να ομιλήσετε.
Δεν είμαι αριστερός (για να ξεκαθαρίζω) για να μη με μισήσετε από την αρχή. Είμαι πατριώτης που αγαπάει και πονάει την πατρίδα του για τα χάλια στα οποία έχει περιέλθει, ο οποίος υπηρέτησα στον Στρατό Ξηράς επί 18μηνο (9 μήνες στη Σάμο-χωρίς «βύσμα») και λαμβάνοντας τιμητική διάκριση για την προσφορά μου.
Έκανα μεταπτυχιακό και διδακτορικό στο Λονδίνο όχι γιατί ήμουν πλούσιος αλλά γιατί είχα όνειρα και θέληση να λάβω την καλύτερα δυνατή εκπαίδευση. Αποφοίτησα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά έτσι όπως οι εκάστοτε κυβερνώντες και πανεπιστημιακοί έχουν καταντήσει το πανεπιστήμιο (ιδρύματα άνευ αξίας, οικογενειοκρατία, «μέσο» για προγράμματα κλπ.) ήταν μονόδρομος να κάνω μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό (όπως τόσοι άλλοι έλληνες επιστήμονες). Δούλεψα αρχικά για να καλύψω τα μισά, τα άλλα μισά προήλθαν από οικονομίες του πατέρα μου.γαυδοσ adwnis ge
Έπειτα όλο όνειρα γύρισα στην Ελλάδα να ειδικευτώ σε Πανεπιστημιακή Κλινική στην Αθήνα. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 19 Mar 2014 02:36 PM PDT
Θα συνιστούσα σε όλους τους συναδέλφους οδηγούς όταν γίνεται έλεγχος να οδηγούν με πολύ χαμηλές ταχύτητες για την αποφυγή ατυχήματος, τέτοιας μορφής με λαθρεπιβάτες γιατί αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα, αναφέρει ο οδηγός του λεωφορείου στην σελίδα του στο facebook
Posted: 19 Mar 2014 02:18 PM PDT
Αυτές οι 19 εκπληκτικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια ή μετά από φυσικές καταστροφές δείχνουν την καταστροφική δύναμη της μητέρας φύσης. 
Από εκπληκτικές φωτογραφίες καταιγίδας supercell στις ΗΠΑ μέχρι και ηφαιστειακές εκρήξεις στην Ισλανδία, αυτές οι εικόνες είναι πραγματικά απίστευτα φοβερές. 
Επίσης, τυχαίνει να είναι πολύ, πολύ σκληρές και τρομακτικές.
1) Eyjafjallajokull volcano eruption, 2010 (Iceland)
1) Eyjafjallajokull volcano eruption, 2010 (Iceland)
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 19 Mar 2014 01:45 PM PDT
Posted: 19 Mar 2014 01:24 PM PDT
Γράφει: Γιάννης Πρεβενιός
Είδηση...Ο Ομπάμα απειλεί τη Μόσχα ότι λόγω του δημοψηφίσματος στην Κριμαία θα αντιμετωπίσει κυρώσεις και διεθνή απομόνωση τις επόμενες μέρες που θα πλήξει την οικονομία της Ρωσίας.
Ο σχολιασμός …..
Τα "Αμερικανάκια" θύμωσαν με τους Ρώσους γιατί οι κάτοικοι της Κριμαίας σε ποσοστό πάνω από 95% ψήφισαν υπέρ την απόσχισης τους από την Ουκρανία και την ένωση τους με την Ρωσία.
Δεν μπορούν...να το δεχτούν πως είναι δυνατόν να γίνονται τέτοιες κινήσεις με εκλογές και όχι με τις δικές τους "δημοκρατικές" μεθόδους όπως έκαναν οι ίδιοι με τους Ευρωπαίους συμμάχους τους στην Γιουγκοσλαβία δηλ. με …. βομβαρδισμούς!
Α! να χαθείτε υποκριτές Γιάνκηδες που θα μιλήσετε για έννομη τάξη όταν εδώ και χρόνια είστε οι παγκόσμιοι δυνάστες των λαών.
Τολμάτε και μιλάτε εσείς που με τα μισθοφορικά "μαστουρωμένα" τσογλάνια σας έχετε "μακελέψει" χιλιάδες άοπλους ανθρώπους καθώς και με τους πράκτορες σας (που πολλές φορές γίνονται και ελεύθεροι σκοπευτές) έχετε ρίξει δεκάδες εκλεγμένες και νόμιμες κυβερνήσεις σε όλη την υφήλιο!
Μακάρι αυτή η κρίση να είναι η αρχή του τέλους της αιματοβαμμένης δυναστείας σας για να πάψουν και οι Αμερικάνικες οικογένειες να χάνουν τα παιδιά τους σε πολέμους για τα "ιδανικά της πατρίδας τους" …στο Βιετνάμ, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν κ.α!
ΠΗΓΗ
http://www.sahiel.gr
Posted: 19 Mar 2014 01:16 PM PDT
Ψυχολογικός πόλεμος μέσα απο τις μαϊμού δημοσκοπήσεις...

Posted: 19 Mar 2014 01:03 PM PDT
Η ξεφτίλα είναι να αποτιμάς τις απολύσεις, το μακέλεμα μισθών και συντάξεων, τα λουκέτα στις επιχειρήσεις, τους 2.100.000 άνεργους, τις 6.000 αυτοκτονίες, την κατάργηση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων, τους 300.000 νέους μετανάστες, τα εκατομμύρια τους νεόπτωχους, όλα αυτά, για μερικές δεκάδες ή ελάχιστες ...
εκατοντάδες ευρώ, 
...που υπόσχεσαι ότι θα δώσεις ως αντίδωρο, ως ανακούφιση (ντροπή, σιχαμένε!) στους ανθρώπους που εσύ κατέστρεψες, 
...και που ακόμα κι αυτά τα λίγα, λες ψέματα, δεν θα τα δώσεις! Θα θέσετε τέτοια κριτήρια και προϋποθέσεις που είναι ζήτημα αν στο τέλος τα εισπράξουν ''ζωντανά'', στο χέρι, λίγες χιλιάδες δικαιούχοι!

Η ξεφτίλα είναι να υποτιμάς την νοημοσύνη του λαού πάνω στον οποίο άρχεις(;;;), και να μοιράζεις τα ψέματά σου καθρεφτάκια και μπιχλιμπίδια στην προεκλογική περίοδο, 
...που θα υλοποιήσεις όσο και τα 18 προεκλογικά σου σημεία, 
...αλλά στο μεταξύ θα έχουν περάσει οι εκλογές, και ελπίζεις ότι την ''δουλειά'' σου θα την έχεις κάνει! 

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 19 Mar 2014 12:59 PM PDT
Η Αλ Κάιντα ζητάει από τα μέλη της να κάνουν επιθέσεις αυτοκτονίας με παγιδευμένα αυτοκίνητα στις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ, όπως η Νέα Υόρκη, η Ουάσινγκτον και το Λος Άντζελες.
Η έκκληση γίνεται μέσω της τελευταίας έκδοσης του περιοδικού «Inspire». Το συγκεκριμένο θέμα που βγαίνει σχεδόν ένα χρόνο από το μακελειό της Βοστόνης, και όπως γράφει το FOXNEWS, το «Inspire» ήταν το περιοδικό που είχε δώσει οδηγίες για το πως μπορεί να κατασκευαστεί μία βόμβα σε χύτρα, σαν κι αυτές που χρησιμοποίησαν οι βομβιστές της Βοστόνης.
Στο δημοσίευμα καλούνται τα μέλη της Τζιχάντ να βάλουν στόχο εκδηλώσεις με πολύ κόσμο, όπως πολιτικές συγκεντρώσεις και αθλητικούς αγώνες τόσο σε ΗΠΑ, όσο και σε Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, και άλλες χώρες. «Επιλέξτε τον σωστό τόπο και χρόνο, καθώς είναι πολύ σημαντικά για την επιτυχία σε μία τέτοια επιχείρηση. Επιλέξτε στόχους στη χώρα σας. Εσείς ξέρετε καλύτερα τον εχθρό από όποιονδίποτε άλλο. Το πιο σημαντικό είναι να βάλετε στόχο ανθρώπους και όχι κτίρια».
Παράλληλα στο κείμενο αναφέρονται και συγκεκριμένες χρονικοί περίοδοι, αλλά και μέρη που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν επιθέσεις. Τέτοιες είναι: η προεκλογική περίοδος, τα Χριστούγεννα, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Στόχοι θα μπορούσαν να είναι «Sears Tower» στο Σικάγο, στρατιωτικές βάσεις στη Βόρεια Βιρτζίνια και γήπεδα ποδοσφαίρου στη Μεγάλη Βρετανία, ειδικά σε αγώνες της Premier League.
«Μεταμφιεστείτε κατά τη διάρκεια της επίθεσης, να φαίνεστε χοντροί (προσθέστε μερικά ρούχα πάνω σας),να γίνεται ένας κλώνος του εχθρού».
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 19 Mar 2014 12:53 PM PDT
Στην εκπομπή του άκρως φιλο-πολυπολιτισμικού BBC "QuestionTime" ("Ώρα των Ερωτήσεων"), όπου υποτίθεται ότι επιτρέπεται στο κοινό να εκφράσει τις απόψεις του, δημιουργήθηκε ένταση, όταν αφού μια ηλικιωμένη γυναίκα από το ακροατήριο έφερε το θέμα της μετανάστευσης, δηλώνοντας ότι αισθάνεται ότι τώρα ζει σαν ξένη στη γειτονιά της, λόγω της μαζικής εισροής τριτοκοσμικών μεταναστών, στη συνέχεια τον λόγο πήρε ένας άνεργος Άγγλος από το ακροατήριο που δέχτηκε επίθεση από τους συμμετέχοντες στο πάνελ, που τον χαρακτήρισαν (έμμεσα) «ρατσιστή», με αποτέλεσμα ο Άγγλος να αποχωρήσει από το στούντιο.
Ο Άγγλος είπε ότι ήταν άστεγος και παραπονέθηκε για το γεγονός ότι μια στις επτά νέες επιχειρήσεις έχουν συσταθεί από μετανάστες, καταγγέλλοντας ότι σε αυτούς «έχουν δοθεί όλα τα χρήματα».
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 19 Mar 2014 12:49 PM PDT
Ενενήντα χρόνια μετά τον διαχωρισμό των Ελλήνων Ορθοδόξων σε Νεοημερολογίτες και Παλαιοημερολογίτες και τον κατακερματισμό που ακολούθησε στις τάξεις των Παλαιοημερολογιτών, δυο από τις κύριες τάσεις στον συγκεκριμένο χώρο, ενώθηκαν.
Από χθες, τα μέλη της εκκλησιαστικής κοινότητας των «Ενισταμένων» η οποία είχε ιδρυθεί από τον μακαριστό μητροπολίτη Φυλής και Ωρωπού Κυπριανό επέστρεψαν στις τάξεις της «Εκκλησίας Γ.Ο.Χ. Ελλάδος» υπό τον Αρχιεπίσκοπο κ. Καλλίνικο, απ' όπου προέρχονταν, κλείνοντας έτσι μια από τις σοβαρότερες «πληγές» στον χώρο των Παλαιοημερολογιτών.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ίδιων των Παλαιοημερολογιτών, παρά το γεγονός πως υπάρχουν αρκετές παρατάξεις οι οποίες αυτοπροσδιορίζονται ως «Σύνοδοι», το 90% και πλέον των πιστών, ο Κλήρος καθώς και οι ναοί και τα μοναστήρια, ανήκουν στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας Γ.Ο.Χ. Ελλάδος επικεφαλής της οποίας είναι ο Αρχιεπίσκοπος κ. Καλλίνικος που το 2010 διαδέχθηκε τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Κιούση.
Η ένωση των δυο πλευρών θα επισφραγιστεί την ερχόμενη Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως με συνοδικό συλλείτουργο στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Παιανίας. Πρόκειται για μια κίνηση ιστορικού συμβολισμού για τους Παλαιοημερολογίτες αφού εκεί είχαν τελεσθεί οι χειροτονίες του 1962 (Γεροντίου Α΄, Αυξεντίου, Ακακίου κ.α.).
ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 19 Mar 2014 12:06 PM PDT
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. 
Την ίδια στιγμή που οι γενοκτόνοι εισβολείς ζητούν από τα δυτικά καθάρματα όπλα "για να πολεμήσουν τον Ασαντ", η νέα θηριωδία των υπανθρώπων προκαλεί αποτροπιασμό αλλά και μία απαίτηση: 
ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ περί "στήριξης" των φονιάδων. 
Των εγκληματιών κατά της ανθρωπότητας. Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες ειδικά όταν ο Ελληνισμός έχει ζήσει στο πετσί του αυτές…τις σκηνές από ισλαμιστές και ναζί. Δεν υπάρχει πλέον "δεν ήξερα" κύριε Βενιζέλε και κύριε Κουβέλη. 
ΙΣΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. 
Είχε προηγηθεί βομβιστική επίθεση στο νοσοκομείο και έπειτα έφοδος των ταγμάτων εξόντωσης που συγκέντρωσαν τραυματίες και φύλακες του νοσοκομείου. 
Η σκηνή της εκτέλεσης αποτελεί ντροπή για την ανθρωπότητα. Κανένας μέτοχος Ελληνικής παιδείας δεν μπορεί να μένει απαθής(Οι Έλληνες πολιτικοί όχι μόνο δεν μείνανε απαθείς αλλά βοηθήσανε και τους μισθοφόρους επαναστάτες ισλαμοφασίστες στην Συρία). 
Εδώ βέβαια συντελούν στην γενοκτονία του Ελληνικού λαού που όμως είναι βουβή.
http://sklantzithres.blogspot.gr
Posted: 19 Mar 2014 11:40 AM PDT
Ανέκαθεν, μία από τις "απαιτήσεις" της αριστεράς στο μεταναστευτικό ζήτημα, ήταν το να αναβάλλεται η απέλαση όσων λαθρομεταναστών, καταγγέλλουν κάποιον Έλληνα για "ρατσισμό" ή είναι "θύματα ρατσιστικών επιθέσεων".
Και από ό,τι φαίνεται όχι μόνο το πετυχαίνουν με τον νέο μεταναστευτικό κώδικα, αλλά μάλιστα μετά από παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ, αφαιρέθηκε από τον νόμο διάταξη που επέβαλλε την απέλαση του λαθρομετανάστη εάν αποδεικνυόταν ότι μια τέτοια καταγγελία ήταν ψευδής!
Διαβάστε: Αποσύρθηκε η διάταξη του Κώδικα Μετανάστευσης που ορίζει ότι θα απελαύνεται μετανάστης που καταγγέλλει ψευδώς εγκληματική πράξη ή περιστατικό ρατσιστικής βίας.
Κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος ανακοίνωσε ότι αποσύρεται η συγκεκριμένη νομοτεχνική βελτίωση, στο άρθρο 19 παρ. 1 που ανέφερε ότι «εάν όργανα της Πολιτείας καταγγελθούν ψευδώς για τα ως άνω αδικήματα, τεκμηριωθεί δε η ψευδής καταγγελία μετά από σχετική προκαταρκτική εξέταση, ο καταγγέλλων απομακρύνεται άμεσα από τη χώρα».
Η σχετική ρύθμιση είχε προκαλέσει την αντίδραση της εισηγητού του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλικής Κατριβάνου που την είχε καταγγείλει ως «τρομοκρατική».
ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;
Όποιος θέλει να είναι νόμιμος στην χώρα,θα σου πατά μια μηνυσούλα για ρατσισμό και καθάρισε, ό,τι και να γίνει μετά!
Σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν η επόμενη κυβέρνηση είναι το ΣΥΡΙΖΑ !!!
Τέτοιου είδους προτάσεις θα πέφτουν με ρυθμό "πολυβόλου" από τα φυντάνια του Αλέξη..
elkosmos.gr
Posted: 19 Mar 2014 11:20 AM PDT
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει ο Λιακόπουλος, ο Τούρκος πρωθυπουργός σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πούτιν άφησε είπε ότι μπορεί να αναγκαστεί να σταματήσει την διέλευση των ρωσικών σκαφών δια μέσου των στενών του Βοσπόρου αν υποστούν οτιδήποτε οι Τάταροι της Τάκλα Μακάν, οι Γιουγκούρ Τούρκοι δηλαδή.
"Αν υπάρξει βίαια δράση κατά των Τατάρων τότε η Τουρκία θα θεωρήσει ότι θίγονται τα εθνικά της συμφέροντα και θα μπορούσαν να με πιέσουν (ποιοί;) να προβώ σε κλείσιμο των Στενών για τα ρωσικά πλοία", φέρεται να είπε ο Ερντογκάν.
Η απάντηση του Πούτιν ήταν λιτή και σαφής. "Αν κάνεις κάτι τέτοιο, θα αναγκαστώ να καταλάβω ολόκληρη την περιοχή με πόλεμο".
Αν κανείς νομίζει ότι ο Πούτιν κάνει πλάκα, πλανάται πλάνην οικτρά.
prisoplanet.gr
Posted: 19 Mar 2014 11:25 AM PDT
΄Ένα σκίτσο που τα λέει όλα...
Posted: 19 Mar 2014 10:18 AM PDT
Στον τοίχο με τον Γιάννη Λαζάρου
Έτσι σε αποκαλεί το Υπουργείο Εσωτερικών το οποίο μάς ενημερώνει ότι από τις προσεχείς εκλογές και για τον αιώνα τον άπαντα δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στην χώρα σου δεν το έχεις μόνο εσύ Ελληνάρα μου, αλλά και ο οποιοσδήποτε υπήκοος κάθε κράτους-μέλους της ΕΕ.
Με το νόμο 4244/2014 και με ημερομηνία ισχύος από την 11η Μαρτίου του 2014 μπορεί να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος όποιος θέλει αρκεί να είναι Ευρωπαίος. Το ίδιο συμβαίνει και για όποιον θέλει να κατέλθει και ως ευρωβουλευτής εκπρόσωπος της Ελλάδας. 
Μετά από την οδηγία του Συμβουλίου της ΕΕ οι πολίτες της Ένωσης που κατοικούν σε κράτος- μέλος της ΕΕ του οποίου δεν είναι υπήκοοι έχουν το θεμελιώδες δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι κατά τις τοπικές εκλογές της Ένωσης. 
Εσένα ως κακό παιδί για την δημοκρατία τους έχουν το δικαίωμα να σού στερήσουν τα πολιτικά δικαιώματά σου, αλλά αν είσαι Άγγλος, Γάλλος, Γερμανός κλπ τότε θα μπορείς να εκπροσωπείς την δική μου χώρα στο Ευρωκοινοβούλιο και το τραγικότερο να μπορείς να διαχειρίζεσαι την δημοτική περιουσία (νερό, οικόπεδα, κτίρια, ιστορία) της δικής μου ιδιαιτέρας πατρίδας. 
Αρκεί να έχεις ένα εξοχικό στην Ελλάδα που κάνεις τα μπάνια σου, λεφτά να ξεκινήσεις τον προεκλογικό αγώνα και βέβαια τους ανάλογους παλαμακιστές που με 100 ευρώ σου δίνουν το κλειδί της πόλης και την διαχείριση αυτής.
Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους Έλληνες ψηφοφόρους. Το μυαλό τους είναι αυτή την στιγμή στα 500 ευρώ πληρωμένη ψήφο που τους έταξε ο Σαμαράς από το πρωτογενές πλεόνασμα. Λεφτά που θα τούς τα πάρει οποιαδήποτε ώρα πίσω βαφτίζοντας έναν νέο φόρο πατριωτικό. 
Η ειρωνεία των ημερών. Να σου μιλάνε για πατριωτικά μέτρα και την ίδια στιγμή να κάνουν Έλληνα πατριώτη υποψήφιο τον ίδιο σου τον εχθρό. Αυτός ο νόμος αποδεικνύει περίτρανα ότι η ψήφος είναι ο φερετζές της δημοκρατίας και ότι ανά πάσα στιγμή βαφτίζοντας ψηφοφόρο τον οποιονδήποτε μπορούν να επαίρονται για τις "δημοκρατικές" νίκες τους. 
Άντε με το καλό και στις βουλευτικές εκλογές να βαφτίσετε όποιον θέλετε Έλληνα ψηφοφόρο για την απόλυτη κυριαρχία σας.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 19 Mar 2014 10:13 AM PDT
Ένα αγγλόφωνο πολυεθνικό σχολείο της Στοκχόλμης, αφού έλαβε υπόψη του τις «ανησυχίες κάποιων μαθητών» του, για ένα νέο εκπαιδευτικό που μαθεύτηκε ότιανήκει στο αντι-μεταναστευτικό κόμμα των Σουηδών Δημοκρατών, αποφάσισε να τον απολύσει. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός καθηγητής δεν κατηγορήθηκε από κάποιον «ανησυχούντα μαθητή» του ότι μετέφερε τις πολιτικές του απόψεις μέσα στο σχολείο ή ότι έκανε διακρίσεις στους μαθητές του.
 Άλλωστε, προφανώς… δεν πρόλαβε καν να διδάξει! Κάτι δε που θεωρήθηκε «επιβαρυντικό», είναι ότι ο εν λόγω καθηγητής είχε τοποθετηθεί (σε εκδήλωση εκτός σχολείου), κατά της ΕΕ!
Η μαθήτρια δε που «κάρφωσε» τον καθηγητή της, χωρίς καμία ντροπή δήλωσε ότι οι εκπαιδευτικοί που έχουν (σύμφωνα με  αυτήν) «αντιδημοκρατικές απόψεις» δεν θα πρέπει να εργάζονται! Τόσο «δημοκρατικά»! 
 Η είδηση από την σουηδική The Local 
 «Οι μαθητές γρήγορα μας έκαναν γνωστό ότι είχαν αμφιβολίες για την καταλληλότητά του», αναφέρει η Διεθνής Αγγλική Σχολή (Internationella Engelska Skolan), που βρίσκεται στοSödermalm στη Στοκχόλμη, σε επίσημη δήλωση στην ιστοσελίδα της.
 «Είχαμε μια στοχαστική και εύγλωττη ανακοίνωση από μαθητές που λεπτομερώς ανέφεραν ότι δεν θα αισθάνονται ασφαλείς αν άρχιζε να τους διδάσκει», είπε ο εκπρόσωπος σχολείουJonathan Howell.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 19 Mar 2014 10:03 AM PDT
Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Θέατρο παίζει η αμερικανική μυστική υπηρεσία ηλεκτρονικής παρακολούθησης όλου του πλανήτη, η διαβόητη NSA, όταν τηρεί σιγή ιχθύος για το τι ακριβώς έχει γίνει με το χαμένο Μπόινγκ των μαλαισιανών πολιτικών αερογραμμών με τους σχεδόν τριακόσιους επιβάτες. 
Θέατρο παίζει και η αμερικανική κυβέρνηση φυσικά, η οποία έχει ενημερωθεί πλήρως για τα πάντα που αφορούν το αεροπλάνο αυτό, του οποίου η τύχη υποτίθεται ότι αγνοείται. Νοτίως της ινδικής υποηπείρου, νοτιότερα των Μαλδίβων Νήσων, βρίσκονται τα νησιά των Βρετανικών Εδαφών του Ινδικού Ωκεανού. 
Στο νότιο τμήμα αυτού του νησιωτικού συμπλέγματος, κυριολεκτικά στη μέση του πουθενά, με τις κοντινότερες ακτές να απέχουν χιλιάδες και χιλιάδες μίλια, βρίσκεται η κολοσσιαίας στρατιωτικής σημασίας αμερικανική αεροναυτική βάση στο νησί Ντιέγκο Γκαρσία.
Από τη βάση αυτή οι ΗΠΑ ελέγχουν ολόκληρη τη νότια Ασία από τη Σαουδική Αραβία ως την Ινδία και τη Μαλαισία, τις ανατολικές ακτές όλης της Αφρικής και την Αυστραλία! Από εκεί ξεκινούν με απόλυτη ασφάλεια τα αμερικανικά βομβαρδιστικά για να πλήξουν στόχους σε οποιαδήποτε χώρα της περιοχής που προαναφέραμε, αν αυτό διατάξει η Ουάσιγκτον. 
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.