6 Μαρ 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 6-3-14

  • Εκπαιδευμένη απο το Νατο αυτοί που πυροβολούσαν τους διαδηλωτές στην Ουκρανία...σε συνεργασία με τους camera man...
  • Obama:Οι Ηνωμένες πολιτείες κατασκευάζουν τον Iron Man. TERMINATOR NOW: The Rise Of The Machines - President Obama Says That The United Sates Is Building Iron Man And Scientists Develop Tech To Connect The Human Brain To Computers!
  • Συγκλονιστικό βίντεο: Η φρίκη του πολέμου μέσα από τα μάτια ενός μικρού παιδιού.
  • Χτυπήθηκε Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ από ΜΑΤ!
  • Εκπληκτική πτήση πάνω από τη θάλασσα καταγράφει κάμερα προσαρμοσμένη σε ράμφος πελεκάνου [Βίντεο]
  • ΣΟΥΗΔΙΑ: «Ενσωματωμένος» Αφγανός μετανάστης σε ηλικιωμένους στο τραμ: «Μπορώ να σκοτώσω Σουηδούς σε δευτερόλεπτα. Αλλάχ Ακμπάρ» (video)
  • Έσυραν 79χρονη με τριπλό μπάι-πας στα κρατητήρια για χρέη στο ΤΕΒΕ..πριν από 12 χρόνια..(Βίντεο)
  • Μπήκαν σε δράση οι μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής.Παραιτήθηκε δημοσιογράφος on air (ΒΙΝΤΕΟ)
  • Βίντεο: Άγριο λιντσάρισμα του απεσταλμένου του ΟΗΕ Ρόμπερτ Σέρι στην Κριμαία – Κρύφτηκε σε ένα καφενείο.
  • Ο Π. Παυλόπουλος αποκαλύπτει το παρασκήνιο της πτώσης Καραμανλή!
  • ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΓΕΤΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!![ΒΙΝΤΕΟ]ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!
  • Αυτή είναι η συγκλονιστική φωτογραφία της χρονιάς από τη UNICEF
  • Ο ΟΑΕΕ έχει εισπράξει 100 εκατ. ευρώ αλλά δεν τα έχει αποδώσει στον ΟΑΕΔ – Μήνυση από τη ΓΣΕΒΕΕ.
  • Παράξενη σύμπτωση...Τα μεγαλύτερα διυλιστήρια πετρελαίου της Ευρώπης πιάσανε φωτιά...Στα μεγάλα δίκτυα δεν είδα τίποτα...Πρόκειται για Hoax;Μάλλον είναι ψεύτικη είδηση...
  • Επτά άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη έχουν πρόσβαση στα περίφημα επτά «κλειδιά», που ελέγχουν την ασφάλεια του Παγκόσμιου Ιστού (Βίντεο)
  • ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗΣ: Εξισλαμίζουν Χριστιανό και έπειτα τον αποκεφαλίζουν!
  • Μαυριτανία: Χιλιάδες μουσουλμάνοι στο δρόμο μετά την εύρεση ενός βιβλίου Qur'ans σε Τουαλέτα στο τζαμί.
  • H απάντηση του «Russia Today» στην δημοσιογράφο που διαφωνεί με τον Πούτιν.
Posted: 06 Mar 2014 03:41 AM PST
Posted: 06 Mar 2014 03:16 AM PST
The real news sometimes passes us by, as we eke out our survival and freak out at the state of our lives.
I am grateful, therefore, to have been sent this snippet that might just change the way you think and live.
For here, at a White House press conference earlier this week, is President Obama revealing a "secret project we've been working on for some time."
What could this project be? A crowdsourced surveillance program? A health insurance Web site that works?
No, America is building Iron Man.
Posted: 06 Mar 2014 03:00 AM PST
Δείτε το οπωσδήποτε..

http://www.hellas-now.com
Posted: 06 Mar 2014 02:54 AM PST
Τραυματίστηκε από δυνάμεις των ΜΑΤ, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μεταξύ της αστυνομίας και των διαδηλωτών του ΠΑΜΕ.
Δείτε τι είπε ο ίδιος ο Χαράλαμπος Αγγοράκης στην κάμερα του LiveU.

Posted: 06 Mar 2014 02:29 AM PST
Το προσωπικό μιας οργάνωσης για την προστασία των ζώων στην Τανζανία, το οποίο και εντόπισε τον πελεκάνο που είχε αποκοπεί από το κοπάδι, προσάρμοσε την κάμερα στο ράμφος του και στη συνέχεια προσπάθησε να διδάξει στο πουλί πώς να πετάει.
Ο πελεκάνος, ακολουθώντας το ένστικτό του, τελικά τα κατάφερε, πέταξε και η πρώτη του πτήση κατεγράφη από την κάμερα GoPro που είχε τοποθετηθεί στο ράμφος του.
Το βίντεο μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγινε viral...

iefimerida.gr
Posted: 06 Mar 2014 02:09 AM PST
Το παρακάτω βίντεο είναι από τις 25 Φεβρουαρίου του 2014. Ένας νεαρός Αφγανός που ήρθε από την χώρα του στη Σουηδία για «καλύτερη ζωή», ταξιδεύοντας με το τραμ από το Γκέτεμποργκ, κάνει σφοδρή επίθεση σε έναν ηλικιωμένο συνεπιβάτη του, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι οι Σουηδοί είναι «αηδιαστικοί» και ότι θα μπορούσε να σκοτώσει ακόμη και δίμετρους Σουηδούς "σε δευτερόλεπτα". 
Χαρακτηριστικό είναι ότι οι υπόλοιποι συνεπιβάτες κάθονται απαθείς και «κοιτάνε την δουλειά τους». 
Εάν υπήρχε ανάλογη λεκτική επίθεση λευκού Ευρωπαίου κατά μετανάστη, σίγουρα κάποιοι συνεπιβάτες θα είχαν ξεσηκωθεί εναντίον του, θα τον είχαν καταγγείλει στην αστυνομία ως «ρατσιστή» και όλα τα ΜΜΕ θα είχαν βουίξει για το «πρωτοφανές ρατσιστικό παραλήρημα» που έχει δημιουργήσει "σάλο" και "σοκ". Άλλωστε σε παρόμοια περίπτωση που είχαμε στην Βρετανία, Βρετανίδα νεαρή μητέρα προκάλεσε την μήνιν όλωντων «ευαίσθητων», δέχτηκε σωρεία αντιδράσεων, έγινε γνωστή παγκοσμίως, μαθεύτηκε το όνομά της και η διεύθυνσή της, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή της από «αντιρατσιστές» και η αστυνομία (που δεσμεύτηκε ότι θα ξεκινήσει έρευνα εναντίον της) να αναγκαστεί να την θέσει υπό κράτηση για να την προστατεύσει, ενώ κάποιοι επώνυμοι μεγαλοδημοσιογράφοι ζήτησαν μέχρι και την... απέλασή της! (δες εδώ)…
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 06 Mar 2014 01:54 AM PST
Ο γολγοθάς της 79χρονης ξεκίνησε χθες Τρίτη, όταν πήγε στο Αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας για να βγάλει νέα ταυτότητα. Οι αστυνομικοί της είπαν ότι είχε βγει ένταλμα σύλληψης εις βάρος της, για χρέη ύψους 5.000 ευρώ στο ΤΕΒΕ, με αποτέλεσμα η 79χρονη να κρατηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας μέχρι σήμερα το πρωί, όπως διαβάζουμε στο EviaZoom.
Πρόκειται για καταδικαστική απόφαση που εκδόθηκε πριν 12 χρόνια στο Νέο Κόσμο Αττικής, για εισφορές στο ΤΕΒΕ, οι οποίες με τις προσαυξήσεις έφτασαν τις 5.000 ευρώ.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας παρ' όλο που εξήγησαν στον Εισαγγελέα ότι η ηλικιωμένη υποβλήθηκε σε τριπλό μπάι-πας πριν 15 ημέρες, η κράτηση της δεν άρθηκε, κάτι που εξόργισε την οικογένεια της αλλά και τους ίδιους τους αστυνομικούς.
Σήμερα το πρωί, η 79χρονη αφέθηκε ελεύθερη, καθώς η απόφαση είχε παραγραφεί και δεν χρειάστηκε να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.
Στο πλευρό της, από την πρώτη στιγμή είχε την κόρη της και τον εγγονό της, οι οποίοι εξοργίστηκαν με την εξέλιξη της υπόθεσης...
"Ο Λιάπης έκανε διακοπές στις Άλπεις και μητέρα μου στα κρατητήρια, ευχαριστούμε τους αστυνομικούς" είπαν...
Posted: 06 Mar 2014 01:39 AM PST
Την προηγούμενη μέρα είχε συμβεί άλλο περιστατικό..Το ρωσικό κανάλι «Russia Today» απάντησε με καθυστέρηση μερικών ωρών στην δημοσιογράφο Abby Martin που ενώ εργάζεται εκεί, εξέφρασε χθες, λίγο πριν το τέλος της εκπομπής της, την αντίθεσή της με την επέμβαση της Μόσχας στην Κριμαία.
Μια Αμερικανή παρουσιάστρια και ανταποκρίτρια του αμερικανικού τμήματος του αγγλόφωνου ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου Russia Today (RT) παραιτήθηκε ...την Τετάρτη «στον αέρα» του ειδησεογραφικού καναλιού σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στην πολιτική που ακολουθεί το Κρεμλίνο στην Ουκρανία.
Η δημοσιογράφος Λιζ Ουόλ ανέφερε ότι παραιτείται διότι δεν συμφωνεί με την στήριξη που παρέχει το δίκτυο Russia Today, που χρηματοδοτείται από τη ρωσική κυβέρνηση, στην στρατιωτική επέμβαση του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην περιοχή της Κριμαίας.
Η δημοσιογράφος είπε ότι αντιμετωπίζει πολλά "ηθικά διλήμματα" ως ρεπόρτερ αυτού του δικτύου «και αυτός είναι ο λόγος προσωπικά, που δεν μπορώ να είμαι μέρος ενός δικτύου που χρηματοδοτείται από τη ρωσική κυβέρνηση και που εξωραΐζει τις ενέργειες του Πούτιν», είπε, η Ουόλ.
«Είμαι υπερήφανη που είμαι Αμερικανίδα και πιστεύω στη διάδοση της αλήθειας, αυτός είναι ο λόγος, που παραιτούμαι από αυτό το δελτίο ειδήσεων» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι ο σύντροφός της είναι γιατρός σε αμερικανική στρατιωτική βάση και "βλέπει από πρώτο χέρι το τίμημα που πληρώνουν οι άνθρωποι γι' αυτήν τη χώρα".
Η νεαρή γυναίκα είναι εγγονή μεταναστών που εγκατέλειψαν την Ουγγαρία κατά τη διάρκεια της σοβιετικής εποχής, ενώ έχει και ρίζες από τις Φιλιππίνες, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.
Το Russia Today είναι ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο που εκπέμπει σε όλο τον κόσμο στα αγγλικά, τα ισπανικά και τα αραβικά.
Posted: 05 Mar 2014 02:02 PM PST
Ένοπλοι επιτέθηκαν στον ειδικό απεσταλμένο του γγ του ΟΗΕ, Ρόμπερτ Σέρι, ο οποίος συμφώνησε να τερματίσει την αποστολή του στην περιοχή και να φύγει από την Kριμαία...
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τζέιμς Μέιτς, ο Σέρι κατέφυγε σε ένα καφενείο, από το οποίο έφυγε υπό την προστασία αστυνομικών και κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο.
"Απ' έξω ντόπιοι παραστρατιωτικοί έχουν αποκλείσει την πόρτα", έγραψε στο μήνυμά του ο Μέιτς.
Οι ντόπιοι του πέταξαν ποτήρια στο κεφάλι και ο Σέρι αναγκάστηκε να αποχωρήσει τελικά , μπήκε στο αυτοκίνητό του περιστοιχισμένος από ένα πλήθος που φώναζε "Πούτιν – Πούτιν!"

http://www.gkourou.com
Posted: 05 Mar 2014 01:36 PM PST
Ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος, από τους στενούς συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή επί πρωθυπουργίας του, αποκάλυψε στον Γιώργο Τράγκα όλο το παρασκήνιο των πιέσεων που ασκήθηκαν στον Έλληνα Πρωθυπουργό από τους Αμερικανούς.
Μιλώντας στην εκπομπή «Απαγορευμένη Ζώνη» ο κ. Παυλόπουλος αναφέρθηκε τόσο στον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη όσο και στα γεγονότα που ακολούθησαν τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου από έναν αστυνομικό τον Δεκέμβριο του 2008. Αποκάλυψε επίσης ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν φοβήθηκε ούτε μία στιγμή όταν πληροφορήθηκε για το σχέδιο δολοφονίας του, ενώ εξέφρασε την απόλυτη συμφωνία του στην σιωπή του πρώην πρωθυπουργού.
Ασκήθηκαν πολύ μεγάλες πιέσεις στην κυβέρνηση για τη συμφωνία με τον Πούτιν. Ειδικά ο Ματ Μπράιζα προειδοποιούσε πως ήταν έξω από τα συμφέροντα των ΗΠΑ ο αγωγός South Stream» τόνισε ο κ. Παυλόπουλος.
Επισήμανε ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν σκεφτόταν το πολιτικό κόστος, ούτε ακολουθούσε φιλορωσική πολιτική, όπως υποστήριζαν οι Αμερικανοί, αλλά εθνική πολιτική. «Είχε στο νου του μόνο το πώς θα διασφαλιστεί η Ελλάδα ως ενεργειακός κόμβος. Επιθυμούσε τη συμμετοχή μας και στους δύο αγωγούς» είπε ο κ. Παυλόπουλος και προσέθεσε: «Ο Κώστας Καραμανλής πέρασε αρκετές φορές το κόκκινο των άλλων, όχι όμως της χώρας».
Ο πρώην υπουργός κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση Παπανδρέου ότι κατεδάφισε το έργο της κυβέρνησης Καραμανλή στον ενεργειακό τομέα.
Όσον αφορά στα Δεκεμβριανά του 2008, ο κ. Παυλόπουλος, σημείωσε πως υπήρχαν πληροφορίες ότι τα γεγονότα δεν οφείλονταν ούτε στην πανελλήνια συγκίνηση από την δολοφονία του άτυχου μαθητή ούτε στα κόμματα ούτε στα συνδικάτα, αλλά σε άτομα που δρούσαν ανάμεσα στις συγκεντρώσεις.
Παρακολουθήστε όλα όσα είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος εδώ:

Crash
Posted: 05 Mar 2014 11:28 AM PST
Posted: 05 Mar 2014 11:21 AM PST
Το βραβείο για τη Φωτογραφία της Χρονιάς από τη Unicef για το 2013 απέσπασε μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές που απαθανάτισε ο φακός και αποτυπώνει... ένα κοριτσάκι από τη Συρία τραυματισμένο ύστερα από έκρηξη βόμβας.
Αποκρυπτογραφώντας την εικόνα, το κεφάλι της 11χρονης Ντάνια Κίλσι κρατά ο μεγαλύτερος αδελφός της, ενώ κάποιος ενήλικας φροντίζει τις πληγές της. Η μικρή τραυματίστηκε σοβαρά, όταν ξαφνικά εξεράγη βόμβα έξω από το σπίτι της στο Χαλέπι τον Οκτώβριο του 2012 την ώρα που έπαιζε αμέριμνη. Τα θραύσματα από την έκρηξη βρήκαν τη μικρή και πανέμορφη κοπέλα στο πρόσωπο χωρίς ευτυχώς να της προξενήσει μεγαλύτερο κακό στερώντας της την ελπίδα για ζωή.
H φωτογραφία αποτελεί μέρος μίας σειράς φωτογραφιών που τράβηξε ο Σουηδός φωτογράφος Νίκολας Χάμαρστρομ στο Χαλέπι της Συρίας, από τον Οκτώβριο του 2012 έως τον Ιανουάριο του 2013.
Posted: 05 Mar 2014 07:51 AM PST
Στην εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Ράικου διαβιβάστηκε η μηνυτήρια αναφορά της ΓΕΣΕΒΕ για την «τύχη» των εισφορών που καταβάλλονται κάθε δίμηνο στον ΟΑΕΕ για την κοινωνική μέριμνα των ανέργων.
Σύμφωνα με την ΓΕΣΕΒΕ ο λογαριασμος ανεργίας του ΟΑΕΕ έχει πιστωθεί μόνο με 12,7 εκατομμύρια ευρώ, όταν από τις συγκεκριμένες εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών έχει συγκεντρωθεί ποσό που ξεπερνά τα 100 εκατομμυρίων ευρώ.
Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη διαβίβασε την αναφορά στο τμήμα διαφθοράς προκειμένου να ερευνηθεί η καταγγελία, και βέβαια η διάπραξη τυχόν ποινικών ευθυνών.
Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς,υπογραμμίζει στη μηνυτήρια αναφορά του ότι «από 1.8.2011 είχε θεσπιστεί μηνιαία εισφορά ύψους 10 ευρώ, που κατέβαλαν οι ασφαλισμένοι των ταμείων για τον ΟΑΕΔ στον ειδικό λογαριασμό ανεργίας υπέρ των αυτοτελώς και ανεξαρτήτων απασχολουμένων που είχαν μείνει άνεργοι», όμως ο ΟΑΕΕ, «ενώ μέχρι τον Μάρτιο του 2013 είχε συγκεντρώσει 110.991.100 ευρώ απέδωσε στον ΟΑΕΔ μόνο το ποσό των 12.739.703,20 ευρώ».
Σημειώνεται επίσης, ότι ενώ η διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ είχε αποστείλει επανειλημμένα επιστολές προς τη διοικητή του ΟΑΕΕ Γ. Κωτίδου, θέτοντας το ερώτημα γιατί δεν έχουν αποδοθεί τα χρήματα στον ΟΑΕΔ ουδεμία σαφή απάντηση έλαβε.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 05 Mar 2014 07:46 AM PST
Refinery fire makes gas prices explode
"Neftekamskneftehim" is the largest oil refinery in Europe. 
It is located in Tatarstan, Russia and dozens of firemen were urgently summoned as the oil giant started burning.
No victims and little reporting for the moment. 
These are the flash points whether instigated by the opposing sides are simply occur at random can lead to world war and retaliation by the combatants. 
More photos and videos inside.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 05 Mar 2014 06:36 AM PST
Ακούγεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, σαν άλλος ένας μύθος από τους πολλούς που κυκλοφορούν σχετικά με τον Παγκόσμιο Ιστό: η ιστορία λέει ότι υπάρχουν επτά άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που κατέχουν τα επτά υπερ-κλειδιά, τα οποία ορίζουν τη λειτουργία ή την παύση του Ιστού. 
Κι ωστόσο πρόκειται για απόλυτη πραγματικότητα: ολόκληρος ο παγκόσμιος ιστός, η λειτουργία του και η ασφάλειά του, εξαρτάται από επτά κλειδιά στα οποία έχουν πρόσβαση μονάχα επτά άτομα πάνω στον πλανήτη... 
Τα κλειδιά αυτά βρίσκονται διασκορπισμένα σε όλο τον κόσμο, φυλασσόμενα μέσα σε υψίστης ασφαλείας θυρίδες, τις οποίες δεν μπορεί να ανοίξει ο οποιοδήποτε, αλλά τα συγκεκριμένα επτά υψηλά ιστάμενα πρόσωπα με ειδική διαπίστευση.
Ο δημοσιογράφος Τζέιμς Μπόλ «σκαλίζει» το θέμα και ακολουθεί τους μυστηριώδεις «κλειδοκράτορες» σε μυστική συνάντησή τους στο Λος Άντζελες, για να μάθει πώς ελέγχεται, αλλά και για το πώς μπορεί να καταρρεύσει μέσα σε μερικά λεπτά ο παγκόσμιος ιστός.
Παρακολουθήστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Guardian στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή
Posted: 05 Mar 2014 06:30 AM PST
Στην Συρία όπου τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας συνεχίζονται από τις ορδές των εισβολέων. Τουρκία, Κατάρ, Σ. Αραβία με την ανοχή των εγκληματικών συμμοριών εντός των ΗΠΑ και της Γερμανίας.
Και την στήριξη αχυρανθρώπων πολιτικών τύπου Βενιζέλου που ήθελε και να βομβαρδίσει την Συρία πριν τον Ομπάμα...
Άλλο ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας με σφραγίδα Σόρος.
Προσοχή, το βίντεο περιεχει ολόκληρη την σκηνή του αποκεφαλισμού:

olympia.gr
Posted: 05 Mar 2014 05:58 AM PST
NOUAKCHOTT, Mauritania – Thousands of people took to the streets, clashing with police in Mauritania's capital after news spread that a Qur'an had been desecrated at a local mosque. A medical official, who spoke on condition of anonymity because he was not authorized to speak to the press, says a 21-year-old man died after inhaling a large amount of tear gas.
The imam of a mosque, Mohamedoun Ould Mohamed Salem, said four unidentified men entered the mosque in the early hours of Monday, removed four copies of the holy book, and profaned them by throwing them in the mosque's toilet.
The police opened an investigation, but the news of the desecration spread quickly, and before noon Monday, protesters were burning tires and barricading streets.
Posted: 05 Mar 2014 05:04 AM PST
Το ρωσικό κανάλι διευκρίνισε ότι η αντίθετη άποψη της δημοσιογράφου για την επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία δεν θα έχει καμία επίπτωση στην συνεργασία της δημοσιογράφου με το κανάλι
Το ρωσικό κανάλι «Russia Today» απάντησε με καθυστέρηση μερικών ωρών στην δημοσιογράφο Abby Martin που ενώ εργάζεται εκεί, εξέφρασε χθες, λίγο πριν το τέλος της εκπομπής της, την αντίθεσή της με την επέμβαση της Μόσχας στην Κριμαία.
Η αμερικανίδα δημοσιογράφος που εργάζεται για το ρωσικό κανάλι στην αμερικανική εκδοχή του στην Ουάσινγκτον, λίγο πριν το τέλος της ενημερωτικής εκπομπής της δήλωσε ότι διαφωνεί με την επέμβαση της Ρωσίας στην Κριμαία αν και παραδέχτηκε ότι δεν γνωρίζει πολλά για την ιστορία της Ουκρανίας.
Το κανάλι απάντησε στην δημοσιογράφο ότι αν και πολλοί πιστεύουν ότι το «Russia Today»
απαγορεύει την ελεύθερη έκφραση στους συνεργάτες του η δυνατότητα της Martin να εκφράσει ελεύθερα την αντίθεσή της για την επέμβαση του Πούτιν στην Ουκρανία, αποδεικνύει ότι συμβαίνει το αντίθετο.
Το «Russia Today» δήλωσε στην ανακοίνωσή του ότι αφού η δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι δεν γνωρίζει πολλά για την Ουκρανία θα της δώσει την ευκαιρία να επισκεφθεί την Κριμαία για να βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων και να διαμορφώσει από κοντά άποψη για τα γεγονότα που συμβαίνουν εκεί.
Το ρωσικό κανάλι διευκρίνισε ότι η αντίθετη άποψη της δημοσιογράφου για την επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία δεν θα έχει καμία επίπτωση στην συνεργασία της δημοσιογράφου με το κανάλι.
Πάντως η δυναμική Abby Martin δήλωσε στην on line έκδοση της εφημερίδας «Telegraph» ότι αρνείται την πρόσκληση των εργοδοτών της να επισκεφθεί την Κριμαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.