27 Μαρ 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 27-3-14

  • Βίντεο: Χορταστικό κράξιμο από απλό κόσμο προς την εξέδρα των επισήμων λίγο πριν την παρέλαση στο Ηράκλειο!
  • Φυγάδευσαν τον Σίμο Κεγδίκουλο μετά την παρέλαση στην Ευβοια
  • ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: «ΠΟΥΤ@ΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...» ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...!!!
  • ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ........ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ........
  • Γιατί ειναι ακριβά τα ελληνικά προιόντα; Όλη η αλήθεια που σας κρύβουν τα ΜΜΕ
  • Η δραματική διάσωση εργάτη από φλεγόμενο σπίτι [Βίντεο]
  • ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ "ΣΕΞΟΓΗΙΝΗΣ" ΞΑΝΘΙΑΣ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΪΡΟΥ...
Posted: 26 Mar 2014 05:13 AM PDT
Posted: 26 Mar 2014 05:17 AM PDT
Δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες σήμερα στο Ηράκλειο κατά τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.
Λίγο πριν την παρέλαση ένας Ηρακλειώτης, που ήταν πίσω από τα κάγκελα, άρχισε να φωνάζει προς τους επισήμους για την κακή οικονομική κατάσταση που έχει επέλθει η Ελλάδα και όλα τα νοικοκυριά.
Ο συγκεκριμένος Ηρακλειώτης εκτός από τα οικονομικά προβλήματα που έχει πρέπει και να χειρουργηθεί άμεσα καθώς έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Ο δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, κατέβηκε από την θέση των επισήμων και πλησίασε τον Ηρακλειώτη για να καταλάβει τι ήταν τα χαρτιά που κρατούσε.

http://www.eleysis-ellinwn.gr
Posted: 26 Mar 2014 05:00 AM PDT
Ο Σίμος Κεδίκογλου ήταν περικυκλωμένος από την προσωπική του ασφάλεια και δεκάδες αστυνομικούς, ενώ η πόλη θύμιζε φρούριο...
Από τις 07.30 το πρωί ηχούσαν οι καμπάνες των ναών και η φιλαρμονική του Δήμου παιάνιζε θριαμβευτικά στους δρόμους της πόλης, ενώ με τιμές πραγματοποιήθηκε η επίσημη έπαρση της σημαίας στο Ηρώο των Πεσόντων, παρουσία στρατιωτικού αγήματος.
Την παράσταση για άλλη μία χρονιά έκλεψαν οι μπόμπιρες και οι εντυπωσιακές μαθήτριες. Την παρέλαση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ανάμεσα τους οι τοπικοί φορείς, υποψήφιοι δήμαρχοι και αντιπεριφερειάρχες, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Αναγνωστάκης, ενώ..την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Σίμος Κεδίκογλου.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με την λήξη της παρέλασης φυγαδεύτηκε από την προσωπική του ασφάλεια και δεκάδες αστυνομικούς για να αποχωρήσει.
ΦΩΤΟ από eviazoom
Από press-gr, μέσω Σίβυλλα
http://greki-gr.blogspot.gr

http://papatzides.blogspot.gr
Posted: 26 Mar 2014 04:40 AM PDT
ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ.....
Κάθε άλλο παρά ευχάριστα ένιωσε ο Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, όπου γιορτάστηκαν τα 100 χρόνια Άρη. 
Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται κυρίως η ποδοσφαιρική ομάδα, έχει αγανακτήσει τους οπαδούς, οι οποίοι αποδοκίμασαν έντονα τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης. 
Παρότι όπως είναι γνωστό, ο Γιάννης Μπουτάρης αποτέλεσε έναν από τους βασικούς χρηματοδότες της μπασκετικής ομάδας των κιτρίνων... 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

http://www.stoxos.gr
Posted: 26 Mar 2014 04:24 AM PDT

Posted: 26 Mar 2014 04:17 AM PDT
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
Σε 1 μέρα δεν θα προλαβαίνεις να πιείς 1 λίτρο γαλα. Οπότε σε αναγκάζουν να πάρεις τα ξένα των 11 ημερών. Δεν θα έχεις αλλη επιλογή...
Οι Ολλανδοί, οι Γερμανοί, οι Βέλγοι και οι Δανοί τόσο εύκολα θα συνεισφέραν οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα? Κάτι πρέπει να κάνουμε κι εμείς γι αυτους…Ετσι δεν ειναι Αντωνη?
Και τελικά οι Κτηνοτρόφοι και οι Ελληνικές Βιομηχανιες Γάλακτος θα εξαφανιστούν. Δεν θα πινεται πλεον ποιοτικό γαλα. Θα εισαγουμε γάλα, γιαούρτι, βούτυρο, τυρί και κρέατα απο Ολλανδια, Βελγιο, Γερμανία και Δανία. Φτιαγμενα απο γαλα-σκόνη γεματο συντηρητικά.
Ήδη οι Ελληνες κτηνοτρόφοι πληρώνουν πολλούς φόρους και χαράτσια. Τα γάλατα απ τους κτηνοτρόφους πηγαίνουν για να συσκευαστούν στις Βιομηχανίες Γάλακτος. Έπειτα οι νταλίκες για να τα μεταφέρουν π.χ. απο την Μακεδονία προς την Αθήνα πρέπει να πληρώσουν ένα σωρό λεφτά στα διόδια. Για μία μονο μεταφορά που θα κάνει μία νταλίκα θα πληρωσει περιπου 15 ευρω για καθε διόδιο (330 ευρω περιπου συνολικά), συν άλλα τόσα για την βενζίνη που θα κάψει (με την εξωφρενική τιμη 1,70 ευρω/λιτρο).
Και τελικά το ελληνικο γάλα φτάνει 1.20 ευρώ στα ράφια των μαγαζιών. Και είναι λογικό.
Σημειώνω οτι ο φόρος απο 23% το ρίξαν (προσωρινά) στο 13%, την στιγμή που στην Αγγλια ο ΦΠΑ στα τρόφημα ειναι 0%, Λουξεμβουργο 3%, Ιταλία 4%, Ισπανία 4%, Ιρλανδία 4,8%, Κυπρος 5%, Πολωνια 5%, Γαλλία 5,5%, Πορτογαλία 6%, Ολλανδία 6%, Βελγιο 6%, Γερμανία 7%, Αυστρία 10%, Σουηδία 12%.
Αυτη ολη η ιστορία, λοιπόν, γινεται με οτι ελληνικο παραγεται σε αυτην την χωρα. Εισάγουν τα ξενα προιόντα και εξαφανιζουν τα ελληνικα. Οι Ελληνες αγροτες και κτηνοτρόφοι αδυνατουν να ανταπεξέλθουν και σβηνουν. Οι ελληνικες βιομηχανιες βαζουν λουκέτο η μια μετα την αλλη.
Είναι πολυ σοβαρα τα πραγματα και τα ΜΜΕ δεν λενε την αληθεια στον ελληνικο λαό.
http://ksipnistere.blogspot.gr
Posted: 26 Mar 2014 04:13 AM PDT
Ο εργάτης είχε εγκλωβιστεί στον πέμπτο όροφο
Σοκαριστικό βίντεο ανέβηκε στο YouTube από τη χθεσινή πυρκαγιά σε συγκρότημα κατοικιών που βρίσκεται υπό ανέγερση στο Χιούστον στην περιοχή Μοντρόζ.
Γυναίκες που βρίσκονταν απέναντι από το κτήριο τράβηξαν με την κάμερα έναν εργάτη που είχε εγκλωβιστεί στον πέμπτο όροφο, ο οποίος φλεγόταν ολόκληρος.
Ο άντρας με αξιοσημείωτη ψυχραιμία περιμένει τους πυροσβέστες να τον κατεβάσουν και όταν βλέπει ότι αργούν πηδάει με άνεση στον τέταρτο όροφο.
Τελικά οι πυροσβέστες τον έσωσαν, και μάλιστα λίγα δευτερόλεπτα μετά, το πάνω μέρος του κτηρίου κατέρρευσε.
Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία την Τρίτη και οι φλόγες και ο πυκνός καπνός ήταν ορατά από μίλια μακριά.
Τουλάχιστον 200 πυροσβέστες προσπάθησαν να την κατασβέσουν, και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.
http://www.hellas-now.com
Posted: 26 Mar 2014 04:08 AM PDT
Αντιδράσεις, που παραπέμπουν σε περασμένους αιώνες, είχαν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου του Καΐρου, όταν εντόπισαν μια ξανθιά κοπέλα να περπατά στους χώρους του ιδρύματος.
Αμέσως έσπευσαν δίπλα της οι φύλακες για να την προστατεύσουν και να την φυγαδεύσουν.
Πέρα από την αντίδραση του όχλου, εξοργιστική είναι και η απάντηση του κοσμήτορα Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Καΐρου, Gaber Nasser, ο οποίος δήλωσε: «Αυτό το κορίτσι μπήκε στο πανεπιστήμιο φορώντας ένα abaya [έναν χαλαρό μανδύα] και στη συνέχεια εμφανίστηκε με αυτά τα ρούχα και προκάλεσε - αλλά αυτό δεν δικαιολογεί καθόλου το περιστατικό».

http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.