18 Μαρ 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 18-3-14

  • USS Truxtun (DDG 103) Deploys from Souda Bay, Greece
  • Ουκρανία: Σεβαστούπολη Κριμαίας γιορτάζει το δημοψήφισμα με πυροτεχνήματα και σημαίες
  • Δείτε εδώ το κρυφό μήνυμα που βρήκαμε να περιέχει η σελίδα..Περίεργη Ιστοσελίδα ! Αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της Αμερικής ;Υπενθυμίζεται ότι εχθές η Ρωσία έδωσε τελεσίγραφο στην Ουκρανία να αποχωρήσουν οι μονάδες τους από το (ξένο, πλέον) ουκρανικό έδαφος μέχρι τις 21 Μαρτίου και ότι μέχρι αυτή την ημερομηνία δεν θα επιτεθούν.
  • THE PHILOSOPHERS...Βραδυνός κινηματογράφος.
  • VIDEO - Έξαλλος ο Χατζηνικολάου με τον Άδωνι: «Το έχει παραχέσει!»
  • Ακούστε ένα τραγούδι που ήταν κρυμμένο σε ένα πίνακα 528 χρόνων
  • Τα «άκουσε» από ηλικιωμένο ο Θεοδωράκης (video)
  • Αυτό το υποκείμενο χρηματοδοτείται απο το Βατικανό την Ε.Ε τις Η.Π.Α και το Ισραήλ.
  • Alex Jones: "Θέλουν να προκαλέσουν τη Ρωσία σε πρώτο πυρηνικό χτύπημα"
  • ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ OTI ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΒΙΖΕΣ ΣΕ ΡΩΣΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
  • Η Ουάσινγκτον απορρίπτει το δημοψήφισμα και προειδοποιεί τη Ρωσία ότι θα πληρώσει το τίμημα-Εμμεση απάντηση της Ρωσίας: «Θα μετατρέψουμε τις ΗΠΑ σε ραδιενεργό σκόνη»!
  • ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ = ΜΕΓΑΛΗ Κ@ΡΙΟΛ@: Φοιτητές μας μεταφέρουν την αθλιότητα στο εξωτερικό (video)
  • Ηγούμενος Μεθόδιος: «Σκοτεινές δυνάμεις θέλουν να υποτάξουν την Ελλάδα! Όπως ξέρουμε να ζούμε, έτσι ξέρουμε και να πεθαίνουμε για τον Θεό»
  • 'We're coming home!' Crimea celebrates after 97% vote for joining Russia.
  • Aυτοί είναι οι δυο Νιγηριανοί που λήστευαν ηλικιωμένους (photos)
  • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Παντού ανεβαίνουν τα κόμματα που λένε «εκτός ευρώ» πλην Ελλάδας.
  • Κίνα: Νεαρή «ανέβασε» την αυτοκτονία της στο Instagram!
  • Το Άσυλο Ανιάτων διαλύεται..και ο "λαλίστατος" Άδωνις τηρεί ύποπτη σιωπή! (Βίντεο)
Posted: 17 Mar 2014 07:35 PM PDT
The Arleigh Burke-class guided-missile destroyer USS Truxtun
(DDG 103) departed Souda Bay, March 6, en route to conduct combined training and theater security cooperation engagements in the Black Sea with Romanian and Bulgarian Naval forces. Courtesy Video | U.S. Navy
Posted: 17 Mar 2014 07:19 PM PDT
Posted: 17 Mar 2014 05:05 PM PDT
Σύμφωνα με έναν γρήγορο υπολογισμό το ρολόι μηδενιζει ΑΚΡΙΒΩΣ στις 24.00 ώρα Ελλάδος ξημέρωμα Παρασκευής 21/3/2014 ...
Υπενθυμίζεται ότι εχθές η Ρωσία έδωσε τελεσίγραφο στην Ουκρανία να αποχωρήσουν οι μονάδες τους από το (ξένο, πλέον) ουκρανικό έδαφος μέχρι τις 21 Μαρτίου και ότι μέχρι αυτή την ημερομηνία δεν θα επιτεθούν.
Την εμφάνιση στην ιντερνετική σκηνή έχει κάνει τις τελευταίες ώρες μία ιστοδελίδα η οποία χρησιμοποιεί αντίστροφη μέτρηση με τίτλο "Η τελευταία εκλογή 14"
Στο φόντο της σελίδας παρακολουθούμε το γνωστό σε όλους μας έμβλημα της NSA ( National Security Agency - Μυστική Υπηρεσία Των ΗΠΑ ) αναποδογυρισμένο ,ενώ η εικόνα γράφει με μεγάλα γράμματα United States of America Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι πως υπάρχει και ένα ρολόι αντίστροφης μέτρησης στο οποίο, την στιγμή που το παρακολουθούμε , απομένουν 6 ημέρες , 8 ώρες (κτλ) 
Σύμφωνα με έναν γρήγορο υπολογισμό το ρολόι μηδενιζει ΑΚΡΙΒΩΣ στις 24.00 ώρα Ελλάδος ξημέρωμα Παρασκευής 21/3/2014 ... 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Mar 2014 04:45 PM PDT
The PhilosophersΣε ένα διεθνές σχολείο στην Τζακάρτα, ένας δάσκαλος φιλοσοφίας προκαλεί σε συναγωνισμό τους είκοσι τελειόφοιτους της τάξης του για να επιλέξει δέκα που θα διασωθούν σ' ένα υπόγειο καταφύγιο και θα επανεκκινήσουν το ανθρώπινο γένος σε περίπτωση πυρηνικής καταστροφής.
ONLINE-POST-ICON-300x34
Posted: 17 Mar 2014 01:54 PM PDT
ME αφορμή τα βίντεο από την επεισοδιακή του ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη στο Imperial college του Λονδίνου και τους χαρακτηρισμούς που ακολούθησαν από τον υπουργό Υγείας προς τους φοιτητές ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε στο δελτίο ειδήσεων του STAR:

http://www.oparlapipas.com
Posted: 17 Mar 2014 01:49 PM PDT
"Ο Κήπος των Επίγειων Απολαύσεων" του Ιερώνυμου Μπος είναι ένα από τα πιο διάσημα και εφιαλτικά έργα ζωγραφικής στον κόσμο.
Το εικονικό τρίπτυχο δημιουργήθηκε κάποια στιγμή μεταξύ του 1490 και του 1510 -μια εποχή που ο Μπος βρισκόταν στο απόγειο του ως καλλιτέχνη. 
Στο αριστερό φύλλο του τρίπτυχου απεικονίζεται ο Αδάμ και η Εύα στον κήπο της Εδέμ, στο μεσαίο φύλλο κυριαρχεί το θέμα των σαρκικών απολαύσεων. Στο δεξιό φύλλο δεσπόζει η απεικόνιση της Κόλασης.
Μεσαίο φύλλο - πηγή

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Mar 2014 12:59 PM PDT
Μια δυσάρεστη έκπληξη ανέμενε τον Σταύρο Θεοδωράκη κατά την διάρκεια της ομιλίας του ...στα Χανιά. 
Συγκεκριμένα, ενώ δεχόταν ερωτήσεις για την πρωτοβουλία του να ιδρύσει το «Ποτάμι» παρενέβη ένας ηλικιωμένος και του επιτέθηκε λέγοντάς του: «Για το ενάμιση εκατομμύριο ανέργους είπατε τίποτα, για την παγκόσμια οικονομική κρίση είπατε τίποτα; Δεν είπατε τίποτα, και που κάθισα να σας ανεχτώ χάρη σας έκανα. Άντε γεια» του είπε και αποχώρησε προκαλώντας.. σούσουρο στους παριστάμενος.
Ο γνωστός δημοσιογράφος, πάντως, παρέμεινε ψύχραιμος και απάντησε: «Σας ευχαριστώ».
Στο twitter του ο Σ. Θεοδωράκης έγραψε σχετικά με το περιστατικό: «Ο άνθρωπος μου ζήτησε δακρυσμένος συγγνώμη στο τέλος. Αρκετά.»
http://www.gkourou.com
Posted: 17 Mar 2014 11:13 AM PDT
homo4Πρόκειται για ένα πραγματικά αιμοβόρο και αιμοσταγές κτήνος. Ένας ακόμη αντιπροσωπευτικός τύπος του « homo macellarius », του ανθρωποσφαγέα που λιμαίνεται τη συριακή γη.
Ο Khalid k. με το ψευδώνυμο Abu Abd arRahman al Iraqi d'Almere , δημοσίευσε στις15/03/14 στον λογαρισμό του στο twitter.com/abudurahma (pic.twitter.com/6s7vJKvsvH) μια ακόμη σοκαριστική εικόνα αποτρόπαιου ομαδικού αποκεφαλισμού που πραγματοποίησε στο όνομα της ισλαμιστικήςτρομοκρατικής οργάνωσης ΙSIS (Islamic State for Iraq and Sham).

homo
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Mar 2014 10:39 AM PDT
O Άλεξ Τζόουνς είχε καλεσμένο στην εκπομπή του έναν συνταξιούχο αξιωματικό πληροφοριων του αμεικανικού Ναυτικού, ο οποίος προειδοποίησε τους Αμερικανούς ότι η Ουκρανία είναι πρόσχημα, για να αναγκάσουν την Ρωσία να εξαπολύσει ένα πρώτο πυρηνικό χτύπημα.
Μετά οι "παγκοσμιοποιητές" όπως λέει θα εξαπολύσουν έναν ολοκληρωτικό θερμοπυρηνικό πόλεμο με στόχο την επικ΄ρατηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων και την δρστικότατη μείωση του πληθυσμού. Όπως λέει χαρακτηριστικά ο πρώην Αμερικανός αξιωματούχος "πιστεύουν ότι όποιος έχει τα περισσότερα παιχνίδια κερδίζει"!
Τάδε έφη Άλεξ Τζόουνς, το σίγουρο είναι ότι καποιο πάιζουν με τη φωτιά.

ΠΗΓΗ
Posted: 17 Mar 2014 10:34 AM PDT
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ! 
Από το πρωί τουριστικοι και ταξιδιωτικοί πράκτορες καταγγέλουν στο makeleio.gr, ότι με εντολη του υπουργου Εξωτερικών Ευ.Βενιζέλου, έχει απογορευτεί για δέκα μέρες να βγαζουν βίζες σε Ρώσους τουρίστες και πολιτες που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα. 
Αν αυτό έχει συμβει τότε θα είναι καταστροφη για τον τουρισμό της χώρας μας. 

Την εντολή την έχει δώσει σύμφωνα με τους καταγγέλοντες ο υπ.Εξωτερικών Ευ.Βενιζέλος, λόγω του σκηνικού που έχει λάβει χώρα στην Κριμαία.
Να βγουν από το υπουργειο να μας απαντησουν αν αυτό ισχύει ή όχι. 
Τα αετόπουλα εκει στο υπουργείο Εξωτερικών τι κάνουν;
Πήρανε εντολή απο τα Αμερικανάκια για να χτυπήσουν τον Πούτιν και να θάψουν τον τουρισμό στην Ελλάδα οι γελοίοι το μοναδικό μας έσοδο αυτην την στιγμή;
Αν ισχύει είναι όλοι για κρέμασμα και γρήγορα μάλιστα...
Βέβαι και χωρίς αυτό πάλι για κρέμασμα είναι...
Posted: 17 Mar 2014 10:23 AM PDT
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι απορρίπτει το δημοψήφισμα στην Κριμαία, χαρακτηρίζει "επικίνδυνες και αποσταθεροποιητικές" τις ενέργειες της Ρωσίας και προειδοποιεί ότι η Ρωσία θα πληρώσει τίμημα για την στρατιωτική επέμβαση μέσω της επιβολής κυρώσεων και της αύξησης της αστάθειας...
"Οπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί μας έχουν καταστήσει σαφές, η στρατιωτική επέμβαση και η παραβίαση του διεθνούς δικαίου θα έχουν υψηλό τίμημα για τη Ρωσία - όχι μόνο εξαιτίας των μέτρων που επιβάλλουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί μας, αλλά επίσης ως άμεσο αποτέλεσμα των ίδιων των αποσταθεροποιητικών ενεργειών της Ρωσίας", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ.
"Αυτό τον αιώνα, έχουν παρέλθει προ πολλού οι εποχές που η διεθνής κοινότητα στεκόταν και παρακολουθούσε μία χώρα να καταλαμβάνει δια της βίας το έδαφος άλλης χώρας", είπε.
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι είχε σήμερα νέα τηλεφωνική συνομιλία με τον ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ και τού επανέλαβε ότι η Ουάσινγκτον θεωρεί το δημοψήφισμα που οργανώθηκε στην Κριμαία για την προσάρτησή της στη Ρωσία "παράνομο".
Εμμεση προειδοποίηση από την κρατική τηλεόραση της Ρωσίας: «Θα μετατρέψουμε τις ΗΠΑ σε ραδιενεργό σκόνη»! 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Mar 2014 10:14 AM PDT
«Yπάρχει μια ομάδα Ελλήνων φοιτητών που σπουδάζουν στο Λονδίνο και μεταφέρουν την αθλιότητα στο εξωτερικό» τόνισε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε σε ομιλία του στο Imperial College του Λονδίνου.
«Όλοι αυτοί ήταν 30 με 40 άτομα σε ένα ακροατήριο 250 ατόμων» τόνισε στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε ο Υπουργος. «Ένας μού φώναζε 'είσαι ηλίθιος , είσαι μπουμπούκας και πουλάς βιβλία'. Αυτά δεν κάνουν κακό στον Γεωργιάδη, κάνουν κακό στην Ελλάδα» σημείωσε ο Υπουργος Υγείας.
«Στην Ελλάδα αν πήγαινα να τούς μιλήσω σε αμφιθέατρο ελληνικού Πανεπιστήμιου θα με δέρνανε, Εκεί όμως κάνανε φασαρία στην αίθουσα και μετά έκαναν τις κότες για θα είχαν να κάνουν με την αστυνομία που βρισκόταν στην είσοδο και θα είχαν κακά ξεμπερδέματα» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.
«Εγώ πάντως, παρά τις φασαρίες, μίλησα στο ακροατήριο επί 2,5 ώρες και μάλιστα ήταν παρών και ο πρώην υπουργός Ηλίας Μόσιαλος» πρόσθεσε, ευχαριστώντας μέσω του λογαριασμού του στο Twitter τον κ. Μόσιαλο επειδή διέψευσε φήμες ότι ο υπουργός Υγείας είχε ασκήσει σωματική βία σε βουλευτή.



secretproduction
Posted: 17 Mar 2014 10:07 AM PDT
Το σύνθημα «Ορθοδοξία ή θάνατος» που αναγράφεται στον τοίχο της ανατολικής πτέρυγας της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου δεν αποτελεί απλώς μια έκφραση για τον αρχιμανδρίτη Μεθόδιο, ηγούμενο της παλαιάς αδελφότητας του μοναστηριού, αλλά στάση ζωής.

«Σκοτεινές δυνάμεις πολεμούν την Ελλάδα και θέλουν να την υποτάξουν. Οι Ελληνες πρέπει να αντισταθούμε, να πολεμήσουμε για να υπερασπιστούμε την πατρίδα και την πίστη μας. Ο ένας πρέπει να βοηθά τον άλλο αυτές τις δύσκολες ώρες» λέει στη «δημοκρατία» ο ηγούμενος Μεθόδιος.

Μιλά και τα μάτια του λάμπουν, ενώ κρατά απασχολημένα τα χέρια του φτιάχνοντας ένα κομποσκοίνι. Αναφέρεται στις διώξεις που γίνονται εις βάρος των μοναχών, οι οποίοι καλούνται να εγκαταλείψουν το μοναστήρι. «Μας απαγορεύουν τις μετακινήσεις, τη μεταφορά τροφίμων, την προμήθεια φαρμάκων. Κάθε φορά που βγαίνω από το μοναστήρι, επιστρέφω κρυφά γιατί θέλουν να μας διώξουν» τονίζει.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Mar 2014 10:04 AM PDT
Final figures of Crimea vote: 1,2 million (97%) for joining Russia, 32 thousand (2,5%) for staying with Ukraine
Posted: 17 Mar 2014 09:59 AM PDT
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο αλλοδαπών, υπηκόων Νιγηρίας, ηλικίας 36 και 43 ετών, μελών σπείρας που διέπραττε ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων, εκ των οποίων ο 36χρονος συνελήφθη στις 13-2-2014, στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τ.Α. Κυψέλης, ενώ αναζητείται ο 43χρονος συνεργός του
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
Α) (επ) OSAZEE (ον) Stevar του Osazee και της Petienge, που γεννήθηκε το 1978 στη Νιγηρία.
nig1
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Mar 2014 09:50 AM PDT
Απίστευτο και όμως αληθινό. Ενώ σε ολόκληρη την Ευρωζώνη και γενικά την ΕΕ ανεβαίνουν κατακόρυφα τα ευρωσκεπτικιστικά κόμματα που κατεβαίνουν με συνθήματα «έξω από το ευρώ», «έξω από την ΕΕ», αντίθετα στην Ελλάδα τα αντίστοιχα κόμματα δεν έχουν καμία
απολύτως τύχη.
Ενώ όλοι ανεξαιρέτως οι Ευρωπαίοι έχουν αντιληφθεί ότι το ευρώ είναι το απόλυτο όπλο της Γερμανίας για...την κυριαρχία της στην Ευρώπη, εμείς, κατά ένα περίεργο λόγο, επιθυμούμε με πάθος το ευρώ.
Πρώτη στη Γαλλία έρχεται η Μαρί Λεπέν με σύνθημα «Έξω η Γαλλία από το ευρώ». Πάνω από το 20% καταγράφει ο Νάιτζελ Φάρατζ στην Αγγλία με ακόμα πιο σκληρό σύνθημα «Έξω η Βρετανία από την ΕΕ». Πάνω από 20% και ο Μπέπε Γκρίλο στην Ιταλία με σύνθημα «Το ευρώ θηλιά στο λαιμό μας». Το ίδιο λέει και το κόμμα του Μπερλουσκόνι που μιλάει για «Τέταρτο Ραϊχ». Το ίδιο συμβαίνει και με το ακροδεξιό κόμμα της Ολλανδίας που έρχεται πρώτο, με το ακόμα πιο δυνατό σύνθημα «Έξω από το ευρώ και την ΕΕ».
Σε αντίθεση με τα κατά πολύ αυξημένα ποσοστά των ευρωπαϊκών κομμάτων που θέλουν έξοδο τουλάχιστον από το ευρώ, εδώ στην Ελλάδα, τα τρία γνωστά κόμμα που μιλάνε για έξοδο από το ευρώ (ΕΠΑΜ, Σχέδιο Β΄ και Δραχμή Πέντε Αστέρων), δεν συγκεντρώνουν και τα τρία μαζί στις δημοσκοπήσεις ποσοστό πάνω από 3%. Είτε εμείς οι Έλληνες βλέπουμε κάτι καλό στο ευρώ που δεν το βλέπουν οι άλλοι λαοί, είτε έχουμε κάποιο πρόβλημα συνειδητοποίησης της πραγματικότητας είτε είναι στημένες οι δημοσκοπήσεις.
Πέτρος Χασάπης
http://www.oparlapipas.com
Posted: 17 Mar 2014 11:17 AM PDT
Η πιο ανατριχιαστική είναι η φωτογραφία στην οποία φαίνονται τα πόδια της να κρέμονται έξω από το παράθυρο του δωματίου της
Μια νεαρή γυναίκα από την Κίνα φέρεται να κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές της ζωής της, λίγη ώρα πριν η ίδια βάλει τέλος σε αυτή, στο Instagram.
Η κοπέλα, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, παρά μόνο το ψευδώνυμό της στο Διαδίκτυο, jojostai1012, φέρεται να πήδηξε στο κενό από το παράθυρο της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε στην Σαγκάη.
Όμως είχε φροντίσει να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την πράξη της, με τις φωτογραφίες και τα μηνύματά της, τα οποία, ωστόσο, είχαν αποδέκτη τον πρώην σύντροφό της.
«Θα σε κυνηγάω μέρα και νύχτα αφού πεθάνω», έγραψε σχολιάζοντας την φωτογραφία του πρώην φίλου της που ανάρτησε στο Instagram.
Λίγο νωρίτερα είχε «ανεβάσει» άλλη μια εικόνα στην οποία -όπως φαίνεται- βάζει φωτιά στα πράγματά του, πάνω στο κρεβάτι της!
Η πιο ανατριχιαστική όμως, είναι η φωτογραφία στην οποία φαίνονται πόδια της να κρέμονται έξω από το παράθυρο του δωματίου της, το οποίο βρίσκεται σε μεγάλο ύψος.
Posted: 17 Mar 2014 08:46 AM PDT
Το Άσυλο Ανιάτων που για 121 χρόνια προσέφερε στην Ελληνική Κοινωνία, βρίσκεται ένα βήμα πριν το τέλος.
H Πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων του «Ασύλου Ανιάτων» κ. Δέσποινα Πλάκα καλεσμένη στην εκπομπή του Γιάννη Διαβάτη απηύθηνε ύστατη έκκληση για σωτηρία του ιδρύματος προς τους αρμόδιους και την κοινωνία.
H Κα Πλάκα μιλώντας στο kontra απέδωσε ευθύνες για κακοδιαχείριση των οικονομικών και της περιουσίας του Ασύλου, στη Διοίκηση.
«Από πέρυσι φωνάζουμε ότι η διαχείριση του ασύλου δεν τα πάει καλά.. »
-Με έγγραφες και τεκμηριωμένες αναφορές μας ενημερώσαμε τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τον καλέσαμε να κάνει το αυτονόητο, δηλαδή να στείλει το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας στο Άσυλο να κάνει έλεγχο, για να διαπιστώσει ότι αυτά που καταγγέλλουμε είναι αλήθεια!
«Ο, κατά τα άλλα λαλίστατος, υπουργός Υγείας αγνόησε παντελώς τις έγγραφες αναφορές που κάναμε, τηρεί σιγήν ιχθύος και βέβαια ουδέν έπραξε!»
Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Άσυλο Ανιάτων» έχει στη κατοχή του 1.500 ακίνητα. Ξενοδοχεία, σούπερ μάρκετ, εργοστάσια, καταστήματα, γραφεία, επαύλεις κ.α
Aναπάντητο όμως εξακολουθεί να παραμένει το εύλογο Ερώτημα:
Γιατί μια τόσο μεγάλη ακίνητη περιουσία δε στάθηκε αρκετή για να σώσει τη λειτουργεία του Ασύλου;
Η διοίκηση του Ασύλου έχει ανακοινώσει ότι στις 19 Μαρτίου θα γίνει Γενική Συνέλευση με θέμα «Παύση λειτουργίας – Διάλυση του Νοσοκομείου του Ασύλου»
Οι ασθενείς του Ασύλου κινδυνεύουν να βρεθούν κυριολεκτικά στο δρόμο..
Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις της κ. Πλάκα

http://rafailnews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.