22 Μαρ 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 22-3-14

  • Δείτε τι γράφουν για την Ελλάδα οι αφίσες που κατέκλυσαν σήμερα τα Σκόπια
  • Ο Άδωνις δεν αφήνει 5χρονο καρκινοπαθή να πάει στη Ν. Υόρκη για θεραπεία
  • ΠΕΡΑΣΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΖΗΣΩ"(βιντεο)...Ο τέταρτος φίλος της παρέας των μελών της "Χρυσής Αυγής" των Βορείων Προαστίων, στα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο, μίλησε στην εκπομπή.
  • Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ!
  • ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ "ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ" ΤΟΥ...
  • Για "ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια στις ακτές των ΗΠΑ" μιλά το αμερικανικό Ναυτικό
  • Ακούστε τα σιχαματα τους πολιτικούς πως τρώγονται μεταξύ τους μετά την ερώτηση πολίτη στον ενικό.
  • ΤΟ BBC ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΩΝ ILLUMINATI ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)
  • ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ 72 ΟΥΚΡΑΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!
  • Στρατιώτης γονάτισε μπροστά από το άγαλμα του Θ. Κολοκοτρώνη (Εικόνα)
  • Επίθεση των ΜΑΤ σε φωτορεπόρτερ ... εξω από το γραφείο του Κ. Μητσοτάκη ΒΙΝΤΕΟ
  • Άδ. Γεωργιάδης: «Δεν γλύφω τους Γερμανούς».. Tράγκας: Είσαι δολοφόνος χιλιάδων Ελλήνων. (Βίντεο)
  • Ρώσοι επιστήμονες που δεν πέθαναν στο Τσέρνομπιλ φτιάχνουν ναό του Απόλλωνα στη Γαύδο – Βρίσκονται εκεί 17 χρόνια [βίντεο]
Posted: 21 Mar 2014 03:19 PM PDT
Στα Σκόπια έχουν πρόωρες εκλογές τον Απρίλιο και η...προεκλογική αντιπαράθεση μεταξύ του διπόλου VMRO - SDSM εντείνεται. Φυσικά, το θέμα του ονόματος κυριαρχεί και έτσι σήμερα τα Σκόπια γέμισαν με την αφίσα του ακροδεξιού VMRO του Γκρούεφσκι, η οποία κατηγορεί το αντιπολιτευόμενο σοσιαλιστικό SDSM για προδοσία, αφού κάθε υποχώρηση από το νέτα-σκέτα Μακεδονία, είναι για τους Σκοπιανούς, εθνική προδοσία.
Λέει η αφίσα, χρησιμοποιώντας μια παλιότερη δήλωση του προέδρου του SDSM Zoran Zaev:
"Η θέση του SDSM είναι πολύ καθαρή, για μας είναι αποδεκτή μια ονομασία με γεωγραφικό προσδιοσρισμό"
3-11-2010 Ζοραν Ζάεφ
Μπορείτε να εμπιστευτείτε αυτούς τους ανθρώπους
Posted: 21 Mar 2014 03:14 PM PDT
Η αναλγησία και ο κυνισμός του Άδωνη Γεωργιάδη, δεν αποτελούν είδηση.
Δεν έχει περάσει άλλωστε ένας μήνας από τότε που ο υπουργός Υγείας έλεγε σε συνέντευξή του στην Washington Post, ότι ο καρκίνος δεν θεωρείται επείγουσα ασθένεια, παρά μόνον αν ο ασθενής βρίσκεται σε τελικό στάδιο.
Εκείνο όμως που σίγουρα αποτελεί είδηση, είναι το γεγονός ότι το υπουργείο του, αποφάσισε να μην καλύψει μέρος των χρημάτων για τη νοσηλεία του μικρού Παναγιώτη Γεωργοτά από την Κέρκυρα, ο οποίος πάσχει από νευροβλάστωμα (μια επιθετική μορφή καρκίνου), στη Νέα Υόρκη, με το πρόσχημα ότι η θεραπεία που προτάθηκε βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο.
Τι κι αν, όπως γράφει στο facebook, ο πατέρας του Παναγιώτη, αυτή ήταν η μόνη ελπίδα για να επιζήσει το παιδί του; Τι κι αν η θεραπεία αυτή, την οποία προτείνει το Memorial Hospital, το κατά γενική ομολογία καλύτερο νοσοκομείο στον κόσμο σε ασθένειες όπως ο καρκίνος, δίνει εξαιρετικά υψηλές πιθανότητες επιβίωσης της τάξεως του 70%; Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκρινε ότι είναι καλύτερα να παραμείνει ο πεντάχρονος στην Ελλάδα, όπου οι πιθανότητες για να ζήσει είναι μηδαμινές, σύμφωνα με την οικογένειά του, παρά να πληρώσουμε για την πειραματική θεραπεία.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Mar 2014 02:34 PM PDT
Ο τέταρτος φίλος της παρέας των μελών της "Χρυσής Αυγής" των Βορείων Προαστίων, στα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο, μίλησε στην εκπομπή.
Η παρουσία του στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης, ήταν συγκλονιστική. Όσα είπε για τα εννέα δευτερόλεπτα του θανάτου, αποτελούν εκτός από προανακριτικό υλικό, κατάθεση ψυχής.
Ο μοναδικός επιζών(πλην του Αλέξανδρου Γέροντα που βγήκε από την εντατική), ένα παλληκάρι μεροκάματου 450 ευρώ "μαύρης εργασίας", άνοιξε την καρδιά του χωρίς κομματικές αποχρώσεις. Έχει κομματικές "αποχρώσεις" το σάλτο από το καρτέρι του θανάτου;
Posted: 21 Mar 2014 02:18 PM PDT
Ναι φίλε μου, τώρα παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και θα καούν από τη φλόγα που ήδη ανάβει στις καρδιές μας! Είναι μοιραίο πια να επισυμβεί το «θαύμα», που όλοι περιμένουμε! Εμείς πια δεν
έχουμε τίποτα να χάσουμε κι είμαστε πιο ελεύθεροι από ποτέ!
Τίποτα δεν έγινε τυχαία! Δοκιμαστήκαμε σκληρά για να .....δώσουμε την πιο καίρια μάχη της ιστορίας μας ενωμένοι και δυνατοί ,όσο ποτέ! Το είδαμε καθαρά πια το μοναδικό μας χρέος …παλιοί, γενναίοι Έλληνες μας το μολόγησαν ,το διαλαλήσαν ποιητάδες και σοφοί ,που τώρα πιο πολύ από ποτέ στ' αυτιά μας η φωνή τους αντηχεί! 
Το γράψανε σε τοίχους παλιοί αγωνιστές της λευτεριάς, που δώσανε τη ζωή τους γι' αυτόν τον έρμο τόπο, για την τιμή και το δίκαιο! Όλοι ζητούσαν ελευθερία, καθώς αυτό το «χρέος» δεν μας το «πλήρωσε» ποτέ η ιστορία, κι η ώρα αυτή ήρθε τώρα! Ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας είναι πια όρος επιβίωσης για τον Ελληνισμό, όπου γης, πέρα από ιδεολογίες κι αγκυλώσεις!
Τώρα που απελευθερωνόμαστε από την αυταπάτη ότι με εκλογές κάποιοι άλλοι «εκλεκτοί» θα μας σώσουν, υπάρχει ελπίδα! Δεν είμαστε ραγιάδες, ούτε αγέλη προβάτων, έτοιμη για σφαγή!Τώρα βρίσκουμε τον βαθύτερό μας εαυτό και ξέρουμε πως είμαστε πέρα από όλα ελεύθεροι άνθρωποι και Έλληνες ,που διψάμε για το δίκαιο και την ελευθερία!
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Mar 2014 02:13 PM PDT
Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ EURO ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ" ΤΟΥ...
Δείτε το video...

Posted: 21 Mar 2014 02:04 PM PDT


"Αγέλες" ρωσικών πυρηνικών υποβρυχίων εκτιμά το Ναυτικό των ΗΠΑ ότι έχουν προσεγγίσει τις ακτές της Φλόριντα, καθώς εντοπίστηκε ένα ρωσικό σκάφος υποστήριξης και ηλεκτρονικών υποκλοπών του "Nicholas Chiker" στην περιοχή το οποίο πάντα συνοδεύει ρωσικά υποβρύχια σε αποστολές μακριά από τις ρωσικές ακτές. 
Το συγκεκριμένο σκάφος όπως αναφέρεται βρίσκεται στα διεθνή ύδατα βόρεια από το Ορλάντο έξω από τις νοτιοδυτικές ακτές των ΗΠΑ.
Μια πρώτη πιθανή εξήγηση είναι είναι η παρακολούθηση της εκτόξευσης του Falcon 9 SpaceX CRS3 από το Cape Canaveral, η οποία προγραμματίζεται για την Κυριακή. Το Falcon 9 SpaceX είναι ένας ιδιωτικός διαστημικός φορέας ο οποίος πρόκειται να μεταφέρει στον διεθνή διαστημικό σταθμό (ISS) την κάψουλα Dragon C3 προκειμένου να εφοδιάσει το πλήρωμα του ISS στην πέμπτη του αποστολή μέχρι σήμερα. 

Παρόλα αυτά ο λόγος της παρουσίας του "Nicholas Chiker" ενδέχεται να σχετίζεται με μια άλλη δραστηριότητα καθώς πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν ότι η Ρωσία έστειλε στις ακτές της Φλόριντα ένα σκάφος για να παρακολουθήσει την εκτόξευση ενός πυραυλικοί φορέα ιδιωτικής μάλιστα εταιρείας. 
Όπως όμως αναφέρουν πηγές του αμερικανικού Ναυτικού στα ΜΜΕ "το "Nicholas Chiker" εμφανίζεται εκεί όπου δραστηριοποιούνται ρωσικά σκάφη υψηλής αξίας όπως είναι τα ρωσικά ρωσικών πυρηνοκίνητα υποβρύχια. Άρα είναι βέβαιο ότι σε μία ευρύτερη περιοχή που ξεκινά από τις ανατολικές ακτές και φτάνει μέχρι τον κόλπο του Μεξικού, έχουν παρουσία ρωσικών πυρηνικών υπορυχίων". 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Mar 2014 07:24 AM PDT
Απαντούν τα λαμογια με γενικούρες. Σφαλιάρες που θέλουνε.
Ο άλλος ο βλάκας απαντάει ''στους δρόμους και να ψηφίσετε Σύριζα''
Η ο άλλος πιο ηλίθιος ''δεν μπορώ να σας πίσω τη θα ψηφίσετε''
Ο ένας πιο μαλάκας απο τον άλλον.''βρίσκομαι προ εκπλήξεως''
Ποιους ρωτάτε καλή μου κυρία.
Χεσμένη σας εχουν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα...
Posted: 21 Mar 2014 06:43 AM PDT
Λίβερπουλ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο αγώνας της ημέρας. BBC 16 Μαρτίου 2014. 
Αναβοσβήνει ο συμβολισμός των Illuminati στις τηλεοράσεις εκατομμύρια φιλάθλων. 
Και τα εκατομμύρια το αγνοούν. Υπνωτισμένοι γκοίμ μέσα στο λήθαργο που τους έχει εγκλωβισμένους η Νέα τάξη πραγμάτων για να μην διαταραχτεί η ηρεμία τους. 
Ακόμα κι αν το πρόσεξαν (και θα είναι υποσυνείδητα) ποτέ δεν θα σκέφτοταν να αναρωτηθούν «Για πιό λόγο να το κάνει το BBC αυτό; Τι σημαίνει αυτό; " 
Δείτε το βίντεο: 

beware the ides of march. flash image
so much pressure on his shoulders, flash image
a date forever laced… flash image
who knows whats going on in his mind. flash image
http://anekshghto.blogspot.gr
Πηγή
Posted: 21 Mar 2014 06:18 AM PDT
72 στρατιωτικές μονάδες που σταθμεύουν στην Κριμαία και στο παρελθόν λειτουργούσαν υπό τις εντολές του ουκρανικού στρατού ύψωσαν σήμερα ρωσικές σημαίες!
Ρωσικές σημαίες ύψωσαν, μεταξύ άλλων, έξι πολεμικά πλοία και 25 βοηθητικά σκάφη που ανήκαν
στην ουκρανική Ναυτικού.
"Οι διοικητές των 72 στρατιωτικών μονάδων, ιδρυμάτων και πλοίων του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας έλαβαν την απόφαση να ενταχθούν εθελοντικά στις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις για περαιτέρω στρατιωτική θητεία», ανέφερε ο κυβερνητικός αξιωματούχος της Κριμαίας.
Πηγή:Η Φωνή της Ρωσίας (TASS)
http://thesecretrealtruth.blogspot.com
Posted: 21 Mar 2014 05:57 AM PDT
Αμέσως μετά το άγημα μπροστά στο άγαλμα του Θ.Κολοκοτρώνη στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης ένας...στρατιώτης γονατίζει μπροστά την προτομή του μεγάλου ήρωα του 21'.
Να τον χαίρετε η μάνα που τον έχει.
Συγχαρητήρια σε αυτόν τον στρατιώτη.
πηγη
http://www.hellas-now.com
Posted: 21 Mar 2014 05:50 AM PDT
Θύμα επίθεσης έπεσε ο εικονολήπτης του zougla.gr, Παναγιώτης Σαγκούρης, έξω από το πολιτικό γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Παγκράτι.
Στο σημείο επικρατούσε ένταση για πολύ ώρα, καθώς εκπαιδευτικοί που έχουν τεθεί σε καθεστώς....
διαθεσιμότητας είχαν προχωρήσει σε συμβολική κατάληψη του χώρου. Τότε, διμοιρίες των ΜΑΤ πραγματοποίησαν έφοδο, έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών και απώθησαν τους διαδηλωτές.
Εκτός από τον εικονολήπτη του zougla.gr, επίθεση δέχτηκε και ο φωτορεπόρτερ της Ελευθεροτυπίας από αστυνομικούς, στην προσπάθεια των τελευταίων να εμποδίσουν την καταγραφή των σκηνών ντροπής στην είσοδο του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

http://www.oparlapipas.com
Posted: 21 Mar 2014 05:41 AM PDT
Σε μια εκρηκτική συνέντευξη με τον Γιώργο Τραγκα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Υγείας, δήλωσε μεταξύ άλλων: «δεν γλύφω τους Γερμανούς» και τάχθηκε υπέρ του μνημονίου και των πολιτικών που εφαρμόζονται. 
Στη συνέντευξη, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την αντιπάθειά του και την πλήρη διαφωνία του με τους.... κομμουνιστές ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλεξη Τσίπρα ότι υποστηρίζουν τον Μαδούρο στη Βενεζουέλα τον χαρακτήρισε εγκληματία.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει πρωτογενές πλεόνασμα και γι" αυτή την επιτυχία υπάρχουν διθυραμβικά σχόλια στον διεθνή τύπο.
Αναφέρθηκε στον Αντώνη Σαμαρά με τον οποίο διαφωνούσε παλαιότερα αλλά όπως είπε «θα μείνει στην ιστορία θα έχει κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ παρά τον ανηλεή πόλεμο».
Υποστήριξε ότι η Ελλάδα χρεοκόπησε επί κυβέρνησης Παπανδρέου και στη συνέχεια οδηγηθήκαμε στο μνημόνιο.
Υποστήριξε τις πολιτικές του μνημονίου, λέγοντας ότι τα περισσότερα από αυτά έπρεπε να τα κάναμε από μόνοι μας και όχι επειδή μας τα επιβάλλον άλλοι και δήλωσε ότι «χάρη στα λεφτά του μνημονιου έχουμε σήμερα φάρμακα».
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δεν έλλειψαν και οι στιγμές έντασης μεταξύ Γ. Τράγκα και Άδωνι Γεωργιάδη.
Δείτε όλη την συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη στον Γιώργο Τράγκα: 

πηγή
http://www.hellas-now.com
Posted: 21 Mar 2014 04:09 AM PDT
Έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε που μία ομάδα Σοβιετικών επιστημόνων (ένας από τους οποίους εργαζόταν στο εργοστάσιο του Τσερνόμπυλ) εγκαταστάθηκαν στη Γαύδο, για να αναζητήσουν εκεί, στο νοτιότερο σημείο της Ευρώπης, το νόημα της ζωής μέσω της φιλοσοφίας και ενός κοινοβιακού τρόπου ζωής.
Δημοσιογράφοι της Popaganda ταξίδεψαν μέχρι εκεί για να τους συναντήσουν. Πολλά από αυτά που τους είπαν φαντάζουν ολίγον τι περίεργα. «Η επιστήμη είναι περισσότερο θρησκεία και από τις θρησκείες. Και που μας έχει πάει αυτό; Υπάρχουν τόσα λάθη της επιστήμης που ο κόσμος τα πιστεύει ως σωστά».
«Ο άνθρωπος είναι λέρα. Δεν του φτάνει τίποτα, θέλει μόνο να αρπάζει, να έχει όλο και περισσότερα. Είναι μόνος του και κυνηγάει. Η δική μας απασχόληση, λοιπόν, είναι να ψάχνουμε να βρούμε ένα δρόμο προς κάτι άλλο. Είναι τεράστιο θέμα. Η φιλοσοφία γεννήθηκε στη χώρα που τώρα ονομάζεται Ελλάδα. Δεν ξέρω αν προσβάλλουμε με αυτά που λέμε, αλλά Έλληνας με ταυτότητα και Έλληνας στην ουσία, δε συμπίπτουν. 
Ο Πυθαγόρας, όμως, που ήταν Έλληνας, ήταν ο πιο σπουδαίος φιλόσοφος. Εμείς, λοιπόν, ερευνώντας όλο αυτό λέμε ότι η Ελλάδα είναι πατρίδα της φιλοσοφίας. Και ήρθαμε εδώ θέλοντας να σμίξουμε με τους κληρονόμους αυτής της σκέψης».

Popaganda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.