17 Δεκ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 7-12-13


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 07 Dec 2013 01:30 AM PST
Στα όρια του έφτασε ο Τρικαλινός Γεώργιος Τρίμψας, ο οποίος δεν μπορεί να πάρει τα χρήματά του, που του οφείλει ο Δήμος Τρικκαίων όταν του αγόρασε την διατηρητέα οικία του στο Βαρούσι, πριν από 5 χρόνια Ο Δήμος Τρικκαίων έχει καταβάλει ένα μικρό ποσό από την αγορά της οικίας και ο Τρικαλινός πρώην ιδιοκτήτης έχοντας αγανακτήσει από την συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής ως προς την εξόφληση του ποσού, όπως κατέγραψε το trikalanews.gr εισέβαλε πριν από λίγη ώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων, την ώρα που θα συνεδρίαζε η Οικονομική Επιτροπή, άνοιξε το παράθυρο της αίθουσας ανέβηκε πάνω στο πρεβάζι και απειλούσε να πέσει στο κενό.
Άφωνοι παρακολουθούσαν την εξέλιξη, πολίτες, εργαζόμενοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ενώ ο κ. Τρίμψας δεν δεχότανε τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιώργο Στουρνάρα που πλησίασε στο σημείο και απειλούσε πως θα πέσει στο κενό.
«Με έδιωξες τόσες φορές από το γραφείο σου, μου πήρατε το σπίτι δεν μου δώσατε τα λεφτά, είστε απατεώνες» φώναζε σε έξαλλη κατάσταση ο κ. Τρίμψας τον οποίο προσπαθούσαν να ηρεμήσουν οι Ζήσης Γκουγκοστάμος, Κώστας Πατέρας και Κώστας Τάσιος ενώ ο κ. Τρίμψας πείστηκε να κατέβει από το παράθυρο μόνο όταν εμφανίστηκε στην αίθουσα ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Χρήστος Λάππας και τον κάλεσε στο γραφείο του για να συζητήσουν για την υπόθεση του.

http://www.stoxos.gr
Posted: 06 Dec 2013 11:31 AM PST
Αθήνα 40-45 χρόνια πριν. Το βίντεο αναφέρεται στο 1973, αλλά μάλλον οι φωτό είναι μεταξύ του 1968 και του 1970, αν κρίνουμε από τα αυτοκίνητα και την μόδα σε ρούχα και κάποιες άλλες μικρές λεπτομέρειες.
Εν πάση περιπτώσει εν μέσω διακυβέρνησης από τους στρατιωτικούς που έφερε στην εξουσία το κίνημα του 1967.
Μια υπέροχη πόλη, με αισθητική, αρμονία με ενωμένο αστικό και ημιαστικό χώρο (στον Υμηττό υπήρχαν ακόμα χωράφια και μποστάνια) και βέβαια με χαμηλές τιμές αφού αν και οι αμοιβές ήταν χαμηλές, τα λεφτά που έπαιρνες άξιζαν πολύ περισσότερο απ'ότι σήμερα.
Μια πόλη ασφαλής, χωρίς το ... εμπριμέ πληθυσμιακό χρώμα του σήμερα, με μηδενική εγκληματικότητα, με τάξη και ηρεμία. Και με υπερήφανους Έλληνες...
Με λίγα τηλέφωνα και λίγα αυτοκίνητα, αλλά με καθαρή ατμόσφαιρα. Με μια καλή ποιότητα ζωής.
Από τότε μεσολάβησαν όλα αυτά που γνωρίζουμε και μας πληγώνουν. Ας ελπίσουμε ότι οι νεότερες γενιές θα καταφέρουν να φτιάξουν μια πόλη όπως τότε...

http://www.stoxos.gr
Posted: 06 Dec 2013 11:28 AM PST
Αυγή Βουτσινα από την εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου "στον ενικό " με τον Υπ. Εργασίας Γιάννη Βρούτση.
Posted: 06 Dec 2013 11:14 AM PST
VIDEO.EURONEWS/RT. Σεισάχθεια.
Σε όλη την Ευρώπη, εχει κάνει αίσθηση η απόφαση της κυβέρνησης της Ισλανδίας να διαγράψει τα χρέη των νοικοκυριών από στεγαστικά δάνεια, σε ποσό μεγαλύτερο των 24.000 ευρώ για κάθε σπίτι.
Το κόστος του σχεδίου αποτιμάται άνω των 900 εκατ. ευρώκαι θα διαρκέσει τέσσερα χρόνια.
Σε όλα τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ ήταν από τις πρώτες ειδήσεις, πλήν φυσικά των ελληνικών.
Οπότε το LEFTeria-news παρουσιάζει το ρεπορτάζ του Euronews και (άλλη μία) διαφωτιστική συνέντευξη του Ισλανδού Προέδρου Ólafur Ragnar Grímsson, στο ρώσικο RT αυτή την φορά, με τίτλο «Επιλέξαμε τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα έναντι των τραπεζών».
Στην αρχή της συνέντευξης ερωτάται ο Πρόεδρος της Ισλανδίας, τι έφταιξε για την κρίση.
Ο ίδιος απάντησε ότι μας είχε σερβιριστεί η θεωρία ότι όσο πιο απορρυθμισμένη και ελεύθερη η αγορά, όσο πιο πολύ ιδιωτικοποιείς, όλοι θα ευημερούν και όλοι θα είναι ευτυχισμένοι.
Αυτό όμως ήταν μια ιδεολογιά που μας το παρουσίαζαν ως οικονομική επιστήμη.
Βέβαια, συνέχισε ο Ισλανδός Πρόεδρος, όταν κατέρρευσαν οι τράπεζες, καταλάβαμε ότι αυτή η φόρμουλα ήταν δηλητηριώδης και επικίνδυνη.


Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 06 Dec 2013 11:07 AM PST
Εκτενές ρεπορτάζ για τις διώξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κάνει η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal (WSJ).
Η εφημερίδα χαρακτηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά ως «διχασμένη πολιτική προσωπικότητα» και τονίζει ότι τώρα η κυβέρνηση δίνει μια επικίνδυνη μάχη προκειμένου να κηρύξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως παράνομη. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της WSJ ο Σαμαράς πίστευε ότι η δυναμική της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα σταμάταγε όταν οι οικονομία θα σταθεροποιούνταν, αλλά η κατάσταση βόλεψε μόνο μετά την δολοφονία στο Κερατσίνι.
Δεδομένου, όμως, ότι τα στοιχεία δεν είναι ισχυρά, η κατάληξη της υπόθεσης μπορεί να ισχυροποιήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αναφέρει η WSJ. «Ειδικοί αναφέρουν ότι πιθανώς τα μέχρι τώρα στοιχεία να μην είναι αρκετά. 
Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες τη νύχτα του φόνου είναι ισχυρές ενδείξεις, αλλά δεν αποδεικνύουν ότι υπήρχε εντολή για δολοφονία» σχολιάζει η WSJ και συμπληρώνει «Πολλοί λένε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα βγει ισχυρότερη από ποτέ αν καταρρεύσει το κατηγορητήριο».
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 06 Dec 2013 10:12 AM PST
Νέα πολυσυζητημένη εκπομπή στον Κωσταντίνο Μπογδάνο στις 05-12-2013 που ο Σφακιανακης ξεφτιλίζει τον Μπογδανο απλα μιλώντας απο την καρδιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.