23 Δεκ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 22-12-13

Στις 1:20 μ.μ. Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013, ο/η EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2013 <noreply@blogger.com> έγραψε:
EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 22 Dec 2013 07:19 AM PST
Posted: 22 Dec 2013 07:15 AM PST
Posted: 22 Dec 2013 07:14 AM PST
Οι "Ράδιο Αρβύλα" σε μια πρόσφατη τους εκπομπή μεταξύ άλλων λοιδόρησαν τον Μιχαλολιάκο διότι είπε ότι Ειρήνη είναι το μεσοδιάστημα δυο πολέμων.
Δείτε το βίντεο: (Για να θυμηθούμε λοιπόν το βίντεο και να δούμε αν αυτό που είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι σωστό η λάθος)

Posted: 22 Dec 2013 07:10 AM PST
Οργή προκαλεί το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν αστυνομικό να εκσφενδονίζει έναν διαδηλωτή με την ασπίδα του ρίχνοντάς τον στο έδαφος.
Το βίντεο προέρχεται από την επεισοδιακή συγκέντρωση των σχολικών φυλάκων έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Εκεί οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν με την Αστυνομία, έκαναν συμβολική κατάληψη του υπουργείου και ορισμένοι μάλιστα γιούχαραν τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης που έφτασε στο σημείο με μοτοσικλέτα.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Posted: 22 Dec 2013 07:09 AM PST
Οργή προκαλεί το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν αστυνομικό να εκσφενδονίζει έναν διαδηλωτή με την ασπίδα του ρίχνοντάς τον στο έδαφος.
Το βίντεο προέρχεται από την επεισοδιακή συγκέντρωση των σχολικών φυλάκων έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Εκεί οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν με την Αστυνομία, έκαναν συμβολική κατάληψη του υπουργείου και ορισμένοι μάλιστα γιούχαραν τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης που έφτασε στο σημείο με μοτοσικλέτα.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Posted: 22 Dec 2013 07:04 AM PST
Posted: 22 Dec 2013 07:03 AM PST
Posted: 22 Dec 2013 01:17 AM PST
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος
Φαίνεται πως τα πράγματα έχουν ξεπεράσει πλέον και το τελευταίο ανεκτό όριο. Άραγε αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει οι «μαριονέτες» της τρόικας που θέλουν να αυτοονομάζονται κυβέρνηση και υπουργικό συμβούλιο;
Οι νέοι νομοί δίνουν την χαριστική βολή στον ελληνικό λαό και τον στέλνουν ή στα σίδερα των φυλακών, οι οποίες αδυνατούν πλέον να εξυπηρετήσουν την… τόσο αυξημένη ζήτηση, ή στο εκτελεστικό απόσπασμα για μια… «καλύτερη» ζωή.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε λογικό δεδομένο και οι εξελίξεις που προδιαγράφονται για την ήδη «κονταροχτυπημένη» ελληνική κοινωνία, μοιάζουν με την καρμανιόλα του μελλοθανάτου που στέκεται έτοιμος να του πάρουν το κεφάλι.
Η λογική στην Ελλάδα της δεύτερης δεκαετίας του εικοστού πρώτου αιώνα έχει πεθάνει και μαζί της πέθανε κάθε έννοια ομαλότητας, κάθε έννοια νομιμότητας, κάθε έννοια συνταγματικότητας.
Πως ένας λαός καταρρακωμένος μπορεί να επιβιώσει από αυτούς που θέλουν να τον εξαφανίσουν από προσώπου γης;
Ο αγώνας είναι πλέον αγώνας ζωής ή θανάτου.
Που είναι αυτοί που ακόμα νοιάζονται για τον ελληνικό λαό και τι κάνουν;
Αξιωματικοί, Δικαστές, Ιεράρχες, ακαδημαϊκοί, διανοούμενοι, καλλιτέχνες, κατέχοντες στρατηγικά πόστα, τι κάνουν όταν βλέπουν να ρίχνεται η χώρα στον Καιάδα από μια κυβέρνηση ανδρείκελο;
Γιατί δεν ξεσηκώνεται κάνεις από αυτούς που μπορούν ακόμα να μιλήσουν αντί να περιμένουν άφωνοι θεατές, να οδηγηθούμε σε μια καινούργια Βαστίλη;
Αλλοίμονό μας αν φτάσουμε στο σημείο να χυθεί αίμα (ήδη η αρχή έγινε με όλες τις ολέθριες συνέπειες).
Γιατί δεν ξεσηκώνονται οι δικαστές αυτής της χώρας όταν παραβιάζεται με τέτοιο σκανδαλώδη και εγκληματικό τρόπο το ελληνικό σύνταγμα, αυτό το σύνταγμα που είναι ο θεμελιώδης λίθος ύπαρξης της χωράς, ο θεμελιώδης λίθος της ίδιας μας της ύπαρξης σαν λαός και σαν έθνος;
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 22 Dec 2013 01:04 AM PST
Κλαίνε κάθε βράδυ στις οκτώ οι κροκόδειλοι, μόνο που δεν είναι κροκόδειλοι, είναι
παπαγάλοι με κοφτερά δόντια"...
Κλαίνε κάθε βράδυ οι τηλεαστέρες για την καταστροφή, ενώ γνωρίζουν ότι είναι απολύτως συνυπεύθυνοι για την καταστροφή.
Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες τα κανάλια ανακάλυπταν...ως εκ θαύματος τη φτωχολογιά. Και να τα αφιερώματα, να τα μικρόφωνα στους δυστυχισμένους, να οι γαλοπούλες στους πεινασμένους, λίγο γκι, λίγα κάλαντα, κανένα χοχοχο από τον ΄Αγιο Βασίλη, ξεροψήθηκαν οι φτωχούληδες, πασπαλίστε τους με άχνη και παραδώστε τους στα στοργικά χέρια της συζύγου του καναλάρχη.
Παλαιά τα ανεχόσουνα αυτά, έλεγες ότι κινούνται εντός των ορίων της νόμιμης υποκρισίας, χαχάνιζες λιγάκι με τη γελοιότητα των ακριβοπληρωμένων και όλοι αδέρφια ήμασταν. Τώρα, μετά από τέσσερα χρόνια μνημονίου, τελειώσανε οι ανοχές και τα γελάκια. 
Τώρα δεν υπάρχει νόμιμη υποκρισία, τα «κοίτα Όλγα μου τους πεινασμένους πόσο πεινασμένοι είναι», «Γιάννη μου, αμάν, στην Αθήνα υπάρχουν άστεγοι χωρίς στέγη», «κοίτα, Μπάμπη μου, τα παιδάκια λιποθυμάνε», «λιποθυμάνε τα καημένα, Σία μου, και κάνουνε και γδούπο», προκαλούν θυμό. Θυμό και αηδία.
Κλαίνε κάθε βράδυ οι τηλεαστέρες για την καταστροφή, ενώ γνωρίζουν ότι είναι απολύτως συνυπεύθυνοι για την καταστροφή. Χωρίς τα καθεστωτικά ΜΜΕ, χωρίς τους Γιάννηδες, τις Όλγες, τους Μπάμπηδες, η αδιανόητη επίθεση των μνημονίων δεν θα είχε γίνει κι αν είχε γίνει, δεν θα είχε μακροημερεύσει. 
Τα παιδάκια που λιποθυμούν, οι οικογένειες που δεν έχουν ρεύμα, οι άνεργοι που συνωστίζονται στα συσσίτια είναι και δικό τους έργο. Έβαλαν φωτιά στην Ρώμη και μετά κάθισαν στον Πύργο της Μεσογείων και έγραψαν ποιήματα εμπνεόμενοι από τις φλόγες.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 22 Dec 2013 01:09 AM PST
Την ώρα που στη γειτονική Ιταλία οι αστυνομικοί των δυνάμεων καταστολής βγάζουν τα κράνη, κατεβάζουν τις ασπίδες και ενώνονται με τους διαδηλωτές, στην Ελλάδα ένας αστυνομικός των YMET, πετώντας με δύναμη το κράνος του στο έδαφος, «διαρρηγνύει τα ιμάτιά του» γιατί οι ανώτεροί του δεν δίνουν εντολή ώστε να γίνει αστυνομική επέμβαση στην πορεία που πραγματοποίησαν χτες οι αγρότες στο Σύνταγμα.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει σήμερα το zougla.gr, ο αστυνομικός, σε έξαλλη κατάσταση, καταριέται τους προϊσταμένους του επειδή δεν του… δίνουν εντολή να επέμβει και να «καθαρίσει» την πορεία.
«Δεν έχουμε διοικητή ταξίαρχο να δώσει εντολές, χάνουμε την αξιοπρέπειά μας που καθόμαστε και ανεχόμαστε αυτούς» φωνάζει έξαλλος κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης που πραγματοποίησαν οι αγρότες της Κρήτης το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα, διαμαρτυρόμενοι για τον νέο φόρο στα ακίνητα και στα αγροτεμάχια.
http://www.zoomblog.org


Πηγή
Posted: 22 Dec 2013 01:06 AM PST
Πολύς κόσμος στην Αμερική, στην φωλιά των «λύκων», έχει αρχίσει και ξυπνάει ζητώντας οικονομική και κοινωνικοπολιτική δικαιοσύνη αλλά και απελευθέρωση από τα δεσμά της παγκοσμιοποίησης.
Ένα από αυτούς φαίνεται ότι είναι και ο πασίγνωστος ηθοποιός Ματ Ντέιμον, ο οποίος στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε διαβάζει απλά απόσπασμα από τον λόγο του κορυφαίου Αμερικανού διανοούμενου, Χάουαρντ Ζιν, «Το πρόβλημα είναι η πολιτική υπακοή».
Η υπακοή και η συναίνεση των πολιτών στην καταδυνάστευση των ζωών τους από τους άκαμπτους νόμους σιδηράς πυγμής της παγκόσμιας εξουσίας που επιβάλλεται προς στιγμήν μέσω «εθνικών» κυβερνήσεων, οι οποίες στην ουσία εφαρμόζουν τις πολιτικές της.
Τα πολλά λόγια είναι όμως φτώχεια:

pygmi
Posted: 22 Dec 2013 12:22 AM PST
Ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Λιάπης, καθόλου δεν φαίνεται να πτοήθηκε από το σάλο που προκλήθηκε όταν πιάστηκε να κινείται με ανασφάλιστο τζιπ με πλαστές πινακίδες!
Μάλιστα όπως όλα....δείχνουν θα επιστρέψει ανανεωμένος και με εξωτικό μαύρισμα για την εκδίκαση της υπόθεσής του στις 30 Δεκεμβρίου από την πρωτεύουσα της Μαλαισίας, Κουάλα Λουμπούρ, όπου περνάει τις διακοπές του με εκλεκτή συντροφιά!
Το πεντάστερο ξενοδοχείο "Sheraton Imperial" που επέλεξε άλλωστε, διαθέτει πολυτελείς παροχές και υπηρεσίες όπως μασάζ, τζακούζι και μία τεράστια πισίνα... για να "πνίξει τον πόνο του"!
Ο πρώην υπουργός είχε επίσης να διαλέξει ανάμεσα σε ποικιλία από σουίτες!
Το κόστος του ταξιδιού
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας το ΕΘΝΟΣ, για πέντε νύχτες σε μία από τις «οικονομικές» σουίτες του Sheraton ο κ. Λιάπης θα έδινε 1.000 ευρώ και άλλα 4.400 για τα αεροπορικά εισιτήρια business class σε πτήση της Qatar Airways με επιστροφή Αθήνα - Κουάλα Λουμπούρ μέσω Ντόχα για δύο άτομα.
Με πρόχειρους υπολογισμούς, το ποσό που προκύπτει είναι σχεδόν όσα θα έδινε για τον φόρο πολυτελείας, τα τέλη κυκλοφορίας και τα ασφάλιστρα του πολυτελούς του τζιπ.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Dec 2013 02:23 PM PST
Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Δρ Αθανάσιος Δρούγος παρουσιάζει δύο δημοσκοπήσεις- της αμερικανικής και βρετανικής πρεσβείας- που αλλάζουν άρδην τις ισορροπίες στο πολιτικό σκηνικό… 
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της αμερικανικής πρεσβείας, που έγινε σε πανελλαδικό δείγμα 2000 ατόμων με τη μέθοδο της κάλπης, έχει διαμορφωθεί μια εντελώς διαφορετική εικόνα, με τα δύο κυβερνητικά κόμματα να καταρρέουν (χαρακτηριστικό είναι ότι το ΠΑΣΟΚ το δίνει στο 2,9% ως πρόθεση ψήφου), ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κατακτά άνετα την πρωτιά με 23,5% στην πρόθεση ψήφου και… δεύτερο κόμμα τη Χρυσή Αυγή, η οποία μετά τις συλλήψεις των στελεχών της δείχνει να έχει εκτοξευτεί στο 17,5% ως πρόθεση ψήφου. 
Η ΝΔ ακολουθεί στο 13,5%! Το ΚΚΕ εμφανίζεται στο 5,5%, οι ΑΝΕΛ στο 4,5%, ενώ εκτός Βουλής φαίνεται η ΔΗΜΑΡ με ποσοστό 2,2%. Το "Plan B" του Α.Αλαβάνου κατακτά το 2,5% και υπάρχει ένα ποσοστό περί το 10% αναποφάσιστων. 
Η δημοσκόπηση της βρετανικής πρεσβείας δίνει τα εξής αποτελέσματα: ΣΥΡΙΖΑ 27,5 % ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 18% Ν.Δ 17% ΑΝΕΛ 5,5% ΚΚΕ 7,5 % ΠΑΣΟΚ 3,5 %..... 
 Ακολουθεί αυτούσια η ανάρτηση του κ. Δρούγου, ο οποίος είναι ειδικός στις διεθνείς σχέσεις και στρατιωτικός αναλυτής. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Dec 2013 02:23 PM PST
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ  ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΕΠΑΜ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...[ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ]
O ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ Ε-TV ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΚΟ ΚΑΖΑΜΙΑ ΤΟΥ 2014.

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr
Posted: 21 Dec 2013 12:35 PM PST
Μην το χάσετε. Ειδικά αυτή την εκπομπή δείτε την μέχρι το τέλος. 
Και όχι μόνο. Διαδώστε την παντού!!!

iero.phaethon
Posted: 21 Dec 2013 11:52 AM PST
Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων όσα εμπόδια κι αν βάζουν στις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Dec 2013 02:25 PM PST

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

19/12/2013


Μέριμνα για τους τραπεζίτες και όχι για τους πολίτες
Πάμπολλες σωρευτικές προϋποθέσεις
Ανισότητα και στις ρυθμίσεις
Χαρακτηριστικές και ύποπτες ατέλειες
Καταφύγιο για τους εργαζόμενους ο ν. 3869/2010 («νόμος Κατσέλη»)

Στην βορά των τραπεζών οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι έμποροι και οι επιχειρηματίες.
Η κυβέρνηση ξαναχτυπά τους Ελληνες:
- Αφού τα κόμματα της συγκυβέρνησης επί 15 έτη άφησαν τις τράπεζες να δανείζουν χωρίς κανένα ουσιαστικό κριτήριο και έσπρωξαν τους πολίτες στον δανεισμό,
- Αφού χρέωσαν τον ελληνικό λαό ολόκληρο με την σωτηρία των χρεοκοπημένων τραπεζιτών
- Αφού φέρονται με μίσος στον πολίτη και τον ονοματίζουν υπεύθυνο

Ερχονται με την πρότασή τους να αποδείξουν για μία ακόμα φορά ότι στόχος τους είναι ο Ελληνας πολίτης και η ίδια η Ελλάδα.
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.