29 Δεκ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 28-12-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 29 Dec 2013 02:03 AM PST
Posted: 28 Dec 2013 11:48 AM PST
Posted: 28 Dec 2013 11:39 AM PST
Προτεραιότητα η ασφάλεια των καταναλωτών - Ήδη υλοποιείται διαδικασία προληπτικής απομάκρυνσης πλαστικών συσκευασιών
Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσής μας (24/12) σχετικά με πιθανή δολιοφθορά κατά συγκεκριμένων προϊόντων μας και της σημερινής ανακοίνωσης του ΕΦΕΤ, η Coca-Cola ενημερώνει ότι:
- Η ασφάλεια των καταναλωτών μας αποτελεί πρωταρχική και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την εταιρεία μας.
- Ήδη υλοποιούμε τη διαδικασία προληπτικής απομάκρυνσης πλαστικών συσκευασιών PET 500 ml των προϊόντων Coca-Cola light και Nestea (όλων των γεύσεων) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
- Από την πρώτη στιγμή, συνεργαζόμαστε με τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες ερευνούν εξονυχιστικά την υπόθεση για τη διαλεύκανσή της.
Η προληπτική απομάκρυνση πραγματοποιείται σε συνέχεια προειδοποίησης που εστάλη σε ενημερωτικό site και εφημερίδα και που αφορούσε σε μικρή ποσότητα μεμονωμένων πλαστικών μπουκαλιών PET 500 ml των προϊόντων Coca-Cola light και Nestea (όλων των γεύσεων) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 28 Dec 2013 11:35 AM PST
Αξιέπαινη κίνηση η οποία αποδίδει πλήρως την έννοια της αλληλεγγύης είναι αυτή που γίνεται στην Κοζάνη, αφού μαζεύονται χρήματα για την αποκατάσταση της υγείας ενός παιδιού της πόλης το οποίο πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό.
Φορείς της πόλης όπως το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Κοζάνης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Όμιλος HUMANS Κοζάνης, τα Σωματεία Εργαζομένων Δ.Ε.Η «ΈΝΩΣΗ» & «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», Σύλλογος Γυναικών Κοζάνης κ.α αγκαλιάζουν την προσπάθεια καθώς έχουν θέσει όλοι τους ως στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την υγεία του νεαρού. 
Μπράβο και πάλι μπράβο σε όλους τους, που αυτές τις εποχές δείχνουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται... Όσοι διαβάσετε την είδηση αυτή μη σταθείτε στον υπολογιστή σας, αλλά απευθυνθείτε στους φορείς που αναγράφονται στην αφίσα να βοηθήσετε ενεργά.
http://pinakio.blogspot.gr
Posted: 28 Dec 2013 11:31 AM PST
Η τέταρτη γενιά του θρυλικού PONY ετοιμάζεται με μυστικότητα στη Θεσσαλονίκη
Posted: 28 Dec 2013 10:22 AM PST
This is the tragic final photograph of a Lebanese teenager taken moments before he was killed when a car bomb exploded in central Beirut.
In the horrifying photograph, Mohammad al-Chaar, 16, pictured wearing a red jumper on the left, can be seen posing with his friends - with a gold-coloured visible in the background.
Moments after the photograph was taken, a bomb inside the car was detonated.
Scroll down for video
Tragedy: Mohammad al-Chaar, second from left, poses for a  group photograph with friends moments before a car bomb exploded in Beirut
Tragedy: Mohammad al-Chaar, second from left, poses for a group photograph with friends moments before a car bomb exploded in Beirut
Photographs taken yesterday show the teen lying on the pavement with a bloodied head before the teen was taken to hospital with severe injuries.
Tragically, al-Chaar is reported to have died in hospital this morning.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 28 Dec 2013 10:12 AM PST
Στο αποκαλυπτικό οπτικοακουστικό υλικό καταγράφεται στιγμή προς στιγμή η διαδικασία της δωροληψίας του τέως προέδρου του Νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού»...
Σε αυτό, η κάμερα παρακολουθεί τον πρώην πολιτευτή της ΝΔ από τη στιγμή της εισόδου του στο επίμαχο γραφείο της Ιπποκράτους, όπου είχε κλειστεί το ραντεβού για την παράδοση των χρημάτων, μέχρι την ώρα που βάζει τον φάκελο με τα 25.000 ευρώ στον … «κόρφο» του.
Το σημαντικό αυτό αποδεικτικό στοιχείο πάνω στο οποίο βασίζεται και η δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του τέως προέδρου του νοσοκομείου, αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα για την παράνομη συναλλαγή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.