12 Μαρ 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 11-3-14

  • Σοκαριστικές εικόνες από τον Ά Παγκόσμιο που κρύφτηκαν καλά για 100 χρόνια
  • ΒΙΝΤΕΟ – Το ηχητικό μήνυμα του Χρήστου Παππά μέσα από τη φυλακή: "Ό,τι και να κάνουν η ιστορία πήρε το δρόμο της"
  • Powerful 6.9 magnitude earthquake strikes off Northern California
  • Οι 7 λόγοι που η Αμερική «τρέμει» να κάνει πόλεμο με τη Ρωσία
  • Ἡ Τουρκία διαλύεται ἐνῶ ἐμεῖς «χορεύουμε» τὸν… χορὸ τοῦ Ζαλόγγου
  • Η δικαιοσύνη στην Αμερική λειτουργεί όπως και εδώ...Βάλανε γιαγιά 81 χρονών στην φυλακή γιατί τάιζε περιστέρια...
  • Ίλιον: Αποκαθήλωση της κεραίας του θανάτου. (video)
  • Την ώρα που κλιμακώνεται η κρίση στην Ουκρανία ο Obama και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Biden πάνε διακοπές...
  • ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΜΑΑΛΟΥΛΑ
  • Εξοργισμένη η Ρωσία με την ανομία στην Α.Ουκρανία- Επαίσχυντη η σιωπή της Δύσης
  • Πέιλιν: Το μόνο που σταματά τον Πούτιν είναι ένας «καλός τύπος με πυρηνικά»
  • Ξεσηκωμός και στα νότια Ουράλια για ένωση με την Ρωσία: Χιλιάδες γηγενείς στους δρόμους κατά του πραξικοπήματος.
  • Κριμαία: Βίντεο – ντοκουμέντο με ναζιστές να αιχμαλωτίζουν (και στην συνέχεια να δολοφονούν) υποστηρικτές του Γιανουκόβιτς!
Posted: 10 Mar 2014 10:54 AM PDT
b-pagkosmios-polemos-570
Μετά από 100 χρόνια από την έναρξη του Ά Παγκοσμίου Πολέμου, έρχονται στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες που δεν είχαμε δει ποτέ ως σήμερα από την προσωπική συλλογή ενός 16χρονου τότε στρατιώτη, ο οποίος αποτύπωσε τον θάνατο και τα κακά του πολέμου.
Ο Γουόλτερ Κλάινφελντ, που το 1916 ήταν 16 ετών, πολέμησε στη Μάχη του Σομ και με την φωτογραφική του μηχανή απαθανάτισε τις στιγμές που έζησε φορώντας τα πολεμικά. Τις φωτογραφίες βρήκε ο γιος του Βόλκμαρ πριν από 3 χρόνια σε ένα κελάρι, ξεχασμένες και σκονισμένες και θέλησε να τις μοιραστεί.
Όταν τέλειωσε ο πόλεμος το 1918, ο Γουόλτερ γύρισε στο σπίτι του, στην πόλη Τούμπινγκεν, και άνοιξε ένα φωτογραφείο μέχρι το 1945, οπότε και απεβίωσε. Στις φωτογραφίες που θα προβληθούν σε ειδικό ντοκιμαντέρ στο BBC4, βλέπουμε πτώματα, τραυματίες, αρρώστους, αντιασφυξιογόνες μάσκες και στρατιώτες σε καθημερινές τους στιγμές. 
Posted: 10 Mar 2014 10:43 AM PDT
Μήνυμα μέσα απο τον Κορυδαλλό από τον Χρήστο Παππά, κατά την παρουσίαση των υποψηφιοτήτων της Χρυσής Αυγής, για την Περιφέρεια της Ηπείρου...
Σύμφωνα με το Prevezabest, ο έγκλειστος στη φυλακή Ηπειρώτης Βουλευτής, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση, στην οποία μεταξύ άλλων είπε:
"Σας χαιρετώ από τα κελιά της τιμής. Τα κελιά των φυλακών Κορυδαλλού που μας έκλεισε το ένοχο και αμαρτωλό καθεστώς της προδοσίας. Η πραγματική χούντα. 
Η χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου. Ειμαστε φυλακή γιατί δεν εξαγοραστήκαμε, δεν προδώσαμε τον ελληνικό λαό που μας ψήφισε και μας έδωσε θέση στο κοινοβούλιο".

http://elnewsgr.blogspot.com
Posted: 10 Mar 2014 09:57 AM PDT
Tomorrow is the three year anniversary of the Japan quake. 
Keep your eyes and ears open, people.The epicenter was 48 miles west-northwest of Ferndale and 50 miles west of Eureka at a depth of 4.3 miles, the USGS said.
The quake, which occurred at 10:18 p.m. PT (1:18 a.m ET), was initially reported as magnitude 6.1 on the Richter scale, but seismologists revised it upward to 6.9.
The Humboldt County Sheriff's Department, which oversees most of the nearby populated areas, said it had received no calls about damage or injuries, the AP reported.

Posted: 10 Mar 2014 09:36 AM PDT
Ακόμη και αν η Ρωσία αποφασίσει να καταλάβει όλη την Ουκρανία , οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να μπουν σε πόλεμο.
Ένα ενδιαφέρον άρθρο από το FORBES, στο οποίο ο αρθρογράφος για θέματα άμυνας και εθνικής ασφάλειας Michael Peck, αναλύει 7 λόγους για τους οποίους η Αμερική δεν θα κάνει ποτέ πόλεμο για την Ουκρανία.
Ο Peck δεν αρνείται ότι η Αμερική είναι η ισχυρότερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο, αλλά το γεγονός αυτό πιστεύει ότι δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για την κρίση στην Ουκρανία . Ακόμη και αν η Ρωσία αποφασίσει να καταλάβει όλη την Ουκρανία , οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να μπουν σε πόλεμο .
Σύμφωνα με το άρθρο, αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με το αν ο Ομπάμα είναι ισχυρός ή αδύναμος. Οι ΗΠΑ μπορούν να απειλήσουν με οικονομικές κυρώσεις , αλλά μέχρι εκεί.
Επιγραμματικά οι λόγοι που αναλύει ο αρθρογράφος είναι:
1. Η Ρωσία είναι πυρηνική υπερδύναμη.
2. Η Ρωσία έχει ένα ισχυρό στρατό.
3. Η Ουκρανία είναι πιο κοντά στη Ρωσία .
4. Ο αμερικάνικος στρατός είναι κουρασμένος.
5. Ο αμερικανικός λαός είναι κουρασμένος.
6. Οι σύμμαχοι της Αμερικής είναι κουρασμένοι.
7. Οι ΗΠΑ δεν έχουν πολλά στρατεύματα για την αποστολή.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 10 Mar 2014 09:28 AM PDT
Γράφει ὁ Νίκος Χειλαδάκης,
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Μὲ ἕνα ἄρθρο μὲ τὸν πολὺ χαρακτηριστικὸ τίτλο, «Korkutan Senaryo», δηλαδή, «Φοβερὸ Σενάριο», τῆς τουρκικῆς ἐφημερίδας Vatan, ποὺ ἀναδημοσιεύεται καὶ στὴν ἐφημερίδα MilliGazete, ὁ ἀρθογράφος Rusen Cakir ἐπισημαίνει ὅτι μὲ τὶς τελευταῖες ἀποκαλύψεις γιὰ μεγάλη διαφθορὰ τοῦ προσωπικοῦ καὶ συγγενικοῦ περιβάλλοντος τοῦ Ἐρντογάν καὶ τὶς ἔντονες ἀντιδράσεις τοῦ Τούρκου πρωθυπουργοῦ, ἡ Τουρκία ὁδηγεῖται σὲ μιὰ πολὺ σκληρὴ ἐσωτερικὴ σύγκρουση ποὺ μπορεῖ νὰ καταλήξει ἀκόμα καὶ σὲ πολυδιάσπαση, μὲ ἀπρόβλεπτες συνέπειες γιὰ τὴν εὐρύτερη περιοχή, ἐνῶ εἶναι σὲ ἐξέλιξη πολὺ σημαντικὰ ζητήματα.
Ἐνῶ τί μέρες αὐτὲς ἔχουν ξεσπάσει καὶ νέα σκάνδαλα γιὰ τὸν Ἐρντογᾶν καὶ τὸ περιβάλλον του, ἡ κατάσταση στὸ ἐσωτερικό της Τουρκίας πολώνεται ἐπικίνδυνα καὶ σχεδὸν καθημερινὰ γίνονται ἄγρια ἐπεισόδια ξυλοδαρμοῦ μεταξὺ ὀπαδῶν καὶ ἀντίπαλών το Ἐρντογάν ἐν ὄψει τῶν δημοτικῶν ἐκλογῶν τῆς 30ης Μαρτίου. Τὸ μεγάλο δίλλημα ποὺ πλέον ἔχει ἀναδυθεῖ, σύμφωνα καὶ μὲ τὸν Τοῦρκο ἀρθογράφο, εἶναι ἂν ἡ Τουρκία θὰ προχωρήσει στὶς ἀπαραίτητες δημοκρατικὲς μεταρρυθμίσεις, ἢ θὰ γλιστρήσει σὲ ἕνα πιὸ δικτατορικὸ ἰσλαμικὸ καθεστὼς ποὺ....
θὰ προκαλέσει ἀκόμα μεγαλύτερη «θύελλα» ἀντιδράσεων. Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 10 Mar 2014 08:26 AM PDT
Ο κόσμος κοιμάται ήσυχος τώρα που αυτός ο επικίνδυνος εγκληματίας μπήκε φυλακή...
Ποια νομίζει ότι είναι αυτό το τέρας για να ταΐζει πουλιά;
H απειλή εξουδετερώθηκε...όχι μόνο για την Αμερική αλλά για όλων τον κόσμο...
GOD BLESS AMERICA...

http://hellasxg.blogspot.com/
Posted: 10 Mar 2014 08:00 AM PDT
Εκατοντάδες κάτοικοι του Ιλίου μαζί με μέλη συλλογικοτήτων, δημοτικών παρατάξεων και του Κινήματος Δεν Πληρώνω έδωσαν βροντερό παρών σήμερα στη δράση αποκαθήλωσης της κεραίας του θανάτου στο Ίλιον. 
Μετά το τέλος της δράσης η αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό του γερανοφόρου οχήματος οδηγώντας τον στο Α.Τ. Περιστερίου. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ αρχικά η κατηγορία που αναμενόταν να απαγγελθεί ήταν η απλή φθορά, μετά από παρέμβαση εταιρίας κινητής τηλεφωνίας η κατηγορία μετατράπηκε σε διακεκριμένη φθορά και ο οδηγός συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και θα οδηγηθεί αύριο στα δικαστήρια Ευελπίδων. 
Σύσσωμοι οι συγκεντρωμένοι βρέθηκαν έξω από το Α.Τ. Περιστερίου για να δηλώσουν την αλληλεγγύη τους στον οδηγό και ακόμη περισσότεροι αναμένονται αύριο στα δικαστήρια. 
Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Η αλληλεγγύη το όπλο μας! Έξω οι κεραίες του θανάτου από τα σπίτια μας!
Posted: 10 Mar 2014 07:25 AM PDT
Έτσι κι αλλιώς αυτοί κυβερνούν;Εντολές δίνουν άλλοι...Αυτοί είναι μαριονέτες...
Μήπως πηγαίνουν να κρυφτούν σε κανένα καταφύγιο;

http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 10 Mar 2014 07:05 AM PDT
Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά, Βρυξέλλες για το pentapostagma.gr
Η απελευθέρωση των μοναχών στην Μααλούλα ήταν ένα πραγματικό θρίλερ. 
Την τελευταία στιγμή σύμφωνα με τον επικεφαή της  επιχείρησης Λιβανέζο υποστράτηγο Αμπάς Ιμπραήμ, οι τρομοκράτες άλλαξαν τα δεδομένα ζητώντας νέες υποχωρήσεις απο αυτές που ειχε ήδη πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος Άσσαντ και περιλαμβάνουν εκτός της ανακωχής στο Yabrood και την απελευθέρωση κρατουμένων.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 10 Mar 2014 05:39 AM PDT
Eξοργισμένο εμφανίζεται να είναι το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας με ότι αυτό συνεπάγεται για την ευρύτερη περιοχή και τις εξελίξεις που αναμένονται... Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι είναι εξοργισμένο από την ανομία που επικρατεί στην ανατολική Ουκρανία και κατηγόρησε το παραστρατιωτικό κίνημα Δεξιός Τομέας για "συνέργεια" με τη νέα κυβέρνηση στο Κίεβο.
Οι ΗΠΑ επιχειρούν με ομοβροντία προπαγάνδας να διαστρεβλώσουν την εικόνα σχετικά με τις εξελίξεις στην Ουκρανία και στο πλαίσιο αυτό δημοσιοποίησαν ένα κατάλογο με δέκα ψευδείς ισχυρισμούς του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.
Επιπλέον, η Ρωσία κατηγόρησε την Δύση ότι σιωπά σχετικά με τη βία και τις συλλήψεις που πραγματοποιούνται σε βάρος Ρώσων συμπατριωτών.
Το υπουργείο αναφέρει σε δήλωσή του πως μασκοφόροι άνοιξαν πυρ εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών στις 8 Μαρτίου στο Χάρκοβο (ανατολική Ουκρανία), τραυματίζοντας μερικούς.
Το υπουργείο αναφέρει επίσης πως επτά Ρώσοι δημοσιογράφοι τέθηκαν υπό κράτηση στο Δνειπεροπετρόφσκ, γεγονός που δείχνει ότι οι νέοι ηγέτες και οι δυτικοί σύμμαχοί τους δεν είναι προσηλωμένοι στις ελευθερίες των μέσων ενημέρωσης.
"Η επαίσχυντη σιωπή των δυτικών εταίρων μας, των οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ξένων μέσων ενημέρωσης είναι εντυπωσιακή.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 10 Mar 2014 05:34 AM PDT
Σκληρή κριτική στον Μπαράκ Ομπάμα για τη στρατηγική που έχει ακολουθήσει έναντι του ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν άσκησε χθες η πρώην υποψήφια των Ρεπουμπλικάνων για την αντιπροεδρία Σάρα Πέιλιν, «συμβουλεύοντας» μάλιστα τον αμερικανό πρόεδρο πως «το μόνο
πράγμα που σταματά έναν κακό τύπο με πυρηνικά είναι ένας καλός τύπος με πυρηνικά».
Χρησιμοποιώντας έναν επί το πλείστον δηκτικό τόνο, η κ. Πέιλιν καταδίκασε το σύνολο της εξωτερικής πολιτικής του κ. Ομπάμα απέναντι στη Μόσχα, τονίζοντας πως έχει ενισχύσει το ρώσο πρόεδρο.
Το να αποτυγχάνεις να διατηρήσεις την ειρήνη μέσω δύναμης επιτρέπει σε ορισμένους «πολύ, πολύ, πολύ κακούς τύπους να κερδίσουνε έδαφος», συμπλήρωσε κ. Πέιλιν, που παραμένει ιδιαίτερα αγαπητή στα υπερσυντηρητικά στρώματα του αμερικανικού εκλογικού σώματος.
skai.gr
logiosermis.net
Posted: 10 Mar 2014 05:28 AM PDT
"Φωτιά" και στα νότια Ουράλια υπέρ της ένωσης με την Ρωσία από δεκάδες χιλιάδες πολίτες. 
Η Γερμανία και τα γερμανοκινούμενα απολειφάδια της Αμερικής εξακολουθούν να μιλούν για ακεραιότητα της Ουκρανίας, πράγμα που λησμόνησαν όταν κομμάτιαζαν την Γιουγκοσλαβία, την Συρία, την Κύπρο, το Ιράκ κλπ. Α λα καρτ ακεραιότητα όταν όπου επενέβη η "δύση" συντελούνται γενοκτονίες κατά του τοπικού πληθυσμού από τους εισβολείς του χρήματος και των όπλων.
olympia.gr
Posted: 10 Mar 2014 05:27 AM PDT
Το βίντεο ντοκουμέντο που ακολουθεί δείχνει τα τάγματα εφόδου τις ημέρες του πραξικοπήματος να αιχμαλωτίζουν 8 διαδηλωτές – υποστηρικτές του Γιανουκόβιτς οι οποίοι στην συνέχεια "εξαφανίστηκαν". 
Αυτό το βίντεο μαζί με αρκετά άλλα στοιχεία βρίσκονται ήδη στα χέρια των Ρωσικών αρχών για να εκδόσουν κατηγορητήρια για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όπως δήλωσε πριν από λίγο το Ρωσικό ΥΠΕΞ.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.