26 Μαρ 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 26-3-14



Posted: 26 Mar 2014 03:44 AM PDT
Εκτελέστηκε με 2 σφάιρες στο στήθος πρίν από λίγη ώρα στην πόλη Λιβνε ο εκ των ηγετών της ναζιστικής οργάνωσης "Δεξιός Τομέας" της Ουκρανίας Αλεξάντρ Muzychko γνωστός και ως "λευκός Σάσα"
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που ανέσυρε το Πολεμικό Ημερολόγιο, δύο αυτοκίνητα του έκοψαν τον δρόμο, τον έβγαλαν έξω από το αυτοκίνητο που οδηγούσε , του πέρασαν χειροπέδες και τον εκτέλεσαν Εν ψυχρώ .
Πληροφορίες κάνουν λόγο και για δεύτερο εκτελεσθέντα...
Ο Αλεξάντρ είχε πρωτοστατήσει στην ανατροπή του Νομίμου προέδρου Γιανούκοβιτς ενώ η Ρώσσικη αντικατασκοπεία τον κυνηγούσε νεκρό ή ζωντανό για τον Θάνατο 20 Ρώσων στρατιωτών στην Τσετσενία την δεκαετία του 90' όπου είχε πολεμήσει στο πλευρό των μουσουλμάνων Σαλαφιστών ενώ πρόσφατα είχε γίνει γνωστός από την επίθεση που εξαπελυσε στον γενικό εισαγγελέα του Κιέβου μπροστά στις κάμερες , αλλά και από τις απειλές που εκτόκσευσε στους Ορθόδοξους της Ανατολικής Ουκρανίας πως μεταβαίνει με την ομάδα του για να τους ... θάψει.
Επίσης ήταν γνωστός από το Ροζ Σαδομαζοχιστικό βίντεο που έκανε τον γύρω του κόσμου στο οποίο φένεται ο Αλεξάντρ να αναμιγνύεται σε τρίο μαζοχιστικών περιπτύξεων.
http://www.polemiko-imerologio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.