19 Μαρ 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 19-3-14

  • "ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;"
  • Ανθιμος : "Εγκώμια σε Σαμαρά,Στουρνάρα και …Όλι Ρεν.Ο διάβολος μας οδήγησε στην τρόικα ! Και μετά ο θεός μας έστειλε τον Στουρνάρα και τον Σαμαρά να μας σώσει ..." ΒΙΝΤΕΟ - A Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ!!!ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΡΑΣΣΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ.
  • ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ"
  • Ρωσία: "Δικοί μας ήταν τα θύματα σήμερα στην Συμφερόπολη"!-Οι Ρώσοι σκότωσαν τον Νο1 καταζητούμενο Τσετσένο ισλαμιστή.Το επιβεβαιώνει η οργάνωσή του-Νέο ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ χτύπημα στο Κίεβο. Βρωμόξυλο και "υπέγραψε την παραίτησή σου ζώο, σκουπίδι Μόσκοβε"-Τρέμει η Ρουμανία την κάθοδο των Ρώσων! Σήμα SOS του ρουμάνου προέδρου!
  • Βίντεο.Ποιος είναι φτωχός;Tι σκαρφίζονται για να έχουν σε καταστολή τους ένστολους...
  • ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ"... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...
  • ΚΑΖΑΚΗΣ : Τίποτε πια δεν πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο.
  • Η αποκωδικοποίηση της Ιντερνετικής "Απειλής"...Απειλή, ή φάρσα;Αποκωδικοποιήσαμε τον δυαδικό αριθμό
  • ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΟΥ;Δηλαδή τα "άγνωστα ίχνη" για τα οποία μπορεί να ζητηθεί η ελληνική αεροπορική συνδρομή μπορεί να είναι μόνο ρωσικά μαχητικά, και τίποτα άλλο...
  • Ron Paul: «Η Κριμαία αποφάσισε να αποσχιστεί. Και λοιπόν;»
  • ΒΙΝΤΕΟ: Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΟΤΑΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΥΜΜΗΡΕΣ...
  • Πρακτικη Ανάλυση Πλεονάσματος με Φτερα
  • Ένας αγανακτισμένος κρέμασε τη σημαία του ΠΑΣΟΚ σε κάδους των σκουπιδιών, με αποτέλεσμα... να γίνει θέμα συζήτησης στα καφενεία.
  • Δείτε τους διαρρήκτες που είχαν ρημάξει 42 σπίτια στη Νέα Σμύρνη
  • Ποιος ήταν πρωθυπουργός όταν ψηφίστηκε ο νόμος που απαγορεύει την Ελληνική Σημαία σε αρχαιολογικούς χώρους;Αυτό το Νόμο τον δημιούργησαν τα δυο μεγάλα προδοτικά κόμματα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από κοινού! Λόγω ξένων συμφερόντων, απαγόρευσαν την ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στην ίδια μας την πατρίδα!
  • Βίντεο.Τον φώναζαν προδότη.Αποδοκίμασαν τον Βαρβιτσιώτη στη Μάνη - Η Αρεόπολη «ψήφισε» Χρυσή Αυγή!
  • Τι έγινε ρε παιδιά; Σύμφωνα με το ΜΙΤ και τους New York Times, οι 6 στους 10 διασημότερους ανθρώπους του πλανήτη τα τελευταία 6.000 χρόνια, είναι Έλληνες. Who's More Famous Than Jesus?
Posted: 19 Mar 2014 02:14 AM PDT
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 
ΣΤΙΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ΛΗΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΠΛΕΟΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ... 
ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ; 
ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ, Η ΜΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ; 
Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΗΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ; 

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΔΗ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ... 
ΟΥΤΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ...
ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ... 
ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΗΣΑΝ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ... 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 19 Mar 2014 02:30 AM PDT
ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΔΕΣΠΟΤΑ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?????
ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ?????
ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΠΑΣ!!!!!
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΛΥΠΗΘΩ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΕΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ(ΚΑΤ ΑΥΤΟΥΣ) ΝΑ ΕΧΩ 4 ΠΑΙΔΙΑ!!!!
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΛΥΠΗΘΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 1,9 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!!
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΛΥΠΗΘΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!!
ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΡΑΣΣΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ.ΤΟ ΡΑΣΣΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΣ ΑΝΘΙΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ!!!!!
ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΕ ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΗΡΥΤΤΕΙΣ ΝΑ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!!!!
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ!!!!
ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

olympia.gr
http://www.triklopodia.gr
Posted: 19 Mar 2014 01:53 AM PDT
Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε τηλεφωνική παρέμβαση στο ''Αποκαλυπτικό δελτίο '' με τον Ακη Παυλόπουλο

http://elnewsgr.blogspot.gr
Posted: 19 Mar 2014 01:43 AM PDT

Ρωσία: "Δικοί μας ήταν τα θύματα σήμερα στην Συμφερόπολη"!

Μια τελείως διαφορετική εκδοχή οι Ρώσοι στο αιματηρό επεισόδιο και τονίζουν ότι ο νεκρός ή οι νεκροί που έπεσαν από τα πυρά ελευθέρου σκοπευτή κατά τη διάρκεια επιχείρησης εντοπισμού και εξουδετέρωσης ομάδας ενόπλων ήταν στελέχη της δύναμης αυτοάμυνας της 
Κριμαίας!

Αν είναι έτσι που μάλλον έτσι είναι, τότε θα πρόκειται για μια από τις κλασικές προβοκάτσιες όπως αυτή που οργανώθηκε στην πλατεία Μεϊντάν με τους προβοκάτορες της αντιιπολίτευσης να πυροβολούν και να σκοτώνουν αστυνομικούς και διαδηλωτές, σαμποτάροντας την συμφωνία ειρήνευσης.
Στο μεταξύ ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Άντερς Φο Ράσμουσεν καταδίκασε την κίνηση της Ρωσίας να προσαρτήσει την ουκρανική χερσόνησο της Κριμαίας, λέγοντας ότι η Μόσχα βαδίζει «σε έναν επικίνδυνο δρόμο».

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 19 Mar 2014 01:17 AM PDT
Φτωχός θεωρείσαι αν βγάζεις :
1500€ αλλά φοράς στολή,
ή
μόνο 500 αν δεν φοράς στολή .
Απλά, κατανοητά, ΣαμαροΕλληνικά!
Τι δεν καταλαβαίνετε...
Τον στρατό τον φοβόμαστε γιατί μπορεί να ξεσηκωθεί...
Για να δούμε τώρα τους βολεμένους στρατιωτικούς πως θα αντιδράσουν...Σιγά μην αντιδράσουν τα παρτάλια...
Δείτε το βίντεο απο το 3:00 και φρίξτε...Κορόιδο Έλληνα...
Καταλαβαίνεται με αυτήν την κίνηση που το πάνε.
Προσπαθούν να διασπάσουν την συνοχή των Ελλήνων...
Έτσι πιο εύκολα θα στραφεί ο Έλληνας εναντίων Έλληνα...
Posted: 19 Mar 2014 01:21 AM PDT
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΑΝΑΚΡΙΝΟΜΕΝΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ... ΓΙΑ... ΓΙΑ...

πηγη
Posted: 19 Mar 2014 01:20 AM PDT
Όποιος δεν έχει αντιληφθεί ακόμη ότι η πυριτιδαποθήκη που με τόση ευκολία προσπαθούν να πυροδοτήσουν οι δυνάμεις των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα, τότε είναι καταδικασμένος να καεί στην φωτιά της. Ίσως να ζούμε την χειρότερη και την πιο μοιραία απ' ....όλες τις αυταπάτες μας. 
«Στην Ελλάδα δεν μπορούν να συμβούν αυτά,» είναι το κλισέ του ραγιά που νομίζει ότι είναι ασφαλής όσο πιο πιστός και προσκολλημένος εμφανίζεται στον αφέντη του.
Κι ενώ φοβάται ότι «θα του την πέσουν όλοι» μόλις τολμήσει να υπερασπιστεί τα δικαιώματα και την εθνική του αξιοπρέπεια, η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι μεγαλύτερες εθνικές τραγωδίες και οι πολεμικοί κόλαφοι για τούτον τον λαό ήταν πάντα η τραγική κατάληξη κάθε περιόδου όπου το πολιτικό προσωπικό της χώρας είχε εναποθέσει τα πάντα στα συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων.
Βρισκόμαστε ήδη στις παραμονές της μεγαλύτερης ίσως εθνικής τραγωδίας στην ιστορία της χώρας. Τρία και πλέον χρόνια καθεστώτος επίσημης κατοχής έχει οδηγήσει την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού στην απόγνωση και την χώρα σε πλήρη διάλυση. Είμαστε πλέον μια ανοχύρωτη χώρα. Ο ελληνικός λαός στη μεγάλη του πλειοψηφία είναι παντελώς απαστράτευτος έναντι οιασδήποτε αυθαιρεσίας της εξουσίας και απειλής από το εξωτερικό.
Αρκεί μια απλή ίωση για να στείλει πολλές χιλιάδες στο χώμα και να σαρώσει την χώρα με την μορφή πανδημίας, ελλείψει ακόμη κι εκείνων των ελάχιστων αποτρεπτικών μέσων. Μια απλή απόφαση της κυβέρνησης και των δανειστών είναι αρκετή για να χαθούν δεκάδες χιλιάδες ζωές, οικογένειες και νοικοκυριά. Η ανθρώπινη ζωή σήμερα στην Ελλάδα δεν κοστίζει τίποτε. Η ίδια η χώρα έχει μεταβληθεί σε ξέφραγο αμπέλι για όποιον θέλει να τα κονομήσει γρήγορα, εκ του ασφαλούς και χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 19 Mar 2014 01:18 AM PDT
Συνεχίζει να μετράει αντίστροφα το μυστηριώδες χρονόμετρο http://www.thelastelection14.com/ 
Δύο ημέρες έμειναν μέχρι να μηδενίσει. Στο μεταξύ με την βοήθεια μιας καλής φίλης, αποκωδικοποιήσαμε τον δυαδικό αριθμό, ο οποίος ειναι κρυφό κείμενο σε binary code Κάντε το copy-paste στο δεξί παράθυρο του binary to text translator που επισυνάπτω να δείτε τι βγάζει.
Ολοκληρος ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που φαίνεται & θα πρέπει να τον τσιμπήσετε ολόκληρο.
Το κείμενο που βγάζει λοιπόν είναι:
Be Prepared. Don't Get Left Behind.
~ What Will I Need To Prepare? ~
1. Water (Gallons/Bottles)
2. Can Food
3. Ammo & Weapons For Protection
4. Keep All Your Secure Documents In A Safe.
(E.S.)
Πρόκειται δηλαδή για μιά απειλή, η οποία μας λέει να ετοιμαστούμε & μας υποδεικνύει τα μέσα που θα πρέπει να διαθέτουμε.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 19 Mar 2014 01:16 AM PDT
Mια συμφωνία που υπεγράφη σήμερα μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Άμυνας της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά και τον Διοικητή των Αεροπορικών Δυνάμεων της Βουλγαρίας, Υποπτέραρχο Konstantin Popof, ενδεχομένως να κρύβει κινδύνους ελληνικής εμπλοκής στην διαμάχη Ρωσίας - ΗΠΑ για την ουκρανική κρίση.
Το Defencenet, εκτιμώντας πως η συμφωνία αυτή «φωτογραφίζει» ουσιαστικά την συνδρομή της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας για την αντιμετώπιση σε περίπτωση κρίσης –και όχι μόνο- της ρωσικής Αεροπορίας στη Μαύρη Θάλασσα. Η συμφωνία αποτελεί επέκταση ανάλογης συμφωνίας του 2010, αλλά τότε αυτή κινείτο στο πλαίσιο της τρομοκρατίας και των πολιτικών αεροσκαφών τα οποία μπορεί να είχαν υποστεί αεροπειρατεία...
Σήμερα όμως και κάτω από το βάρος των πρόσφατων γεωπολιτικών εξελίξεων στην Ουκρανία και την Κριμαία αποκτά εντελώς νέες, διαφορετικές όσο και επίφοβες για τα εθνικά συμφέροντα προεκτάσεις.
Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΑ, ελληνική και βουλγαρική αεροπορία υπέγραψαν συμφωνία «τεχνικής διευθέτησης» (Technical Arrangement) σύμφωνα με την οποία καθορίζονται τα αναγκαία μέσα καθώς και οι διαδικασίες εκτέλεσης Διασυνοριακών Επιχειρήσεων για Εναέρια Αστυνόμευση (Cross Border Operations for Air Policing) του Εναέριου Χώρου των δύο κρατών. 
Το παραπάνω με απλά λόγια σημαίνει ότι ελληνικά μαχητικά –ο αριθμός και ο τύπος των οποίων ήδη έχει γνωστοποιηθεί στη βουλγαρική πλευρά και αφορούν τα μαχητικά της QRA της δύναμης αμεσης αντίδρασης - θα αναλαμβάνουν αποστολές αναγνώρισης και αναχαίτισης αγνώστων ιχνών τα οποία εισέρχονται στον βουλγαρικό εναέριο χώρο ή το FIR ή πετούν πλησίον αυτού, και που η βουλγαρική Αεροπορία δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί για διάφορους λόγους.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 19 Mar 2014 01:09 AM PDT
O Ron Paul σε άρθρο του στην USA Today αναρωτιέται γιατί οι ΗΠΑ είναι τόσο πρόθυμες να δημιουργήσουν κλίμα πολέμου για ένα σχετικά ασήμαντο κομμάτι γης που είναι χιλιάδες μίλια μακριά. Ο Paul είναι ευγνώμων ότι οι δεσμοί του διεθνούς εμπορίου μετριάζουν τα πάθη των νεοσυντηρητικών και των γερακιών του πολέμου στις ΗΠΑ.



Γράφει ο πρώην Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής του Τέξας και τρεις φορές υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, στηνUSA Today:


 Στους αντιπάλους της ψηφοφορίας στη Κριμαία, αρέσει να τονίζουν την έλλειψη νομιμότητας του δημοψηφίσματος. Αλλά αυτοδιάθεση αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του διεθνούς δικαίου. Το Άρθρο Ι του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, επισημαίνει σαφώς ότι ο στόχος του ΟΗΕ είναι "να αναπτύσσει φιλικές σχέσεις μεταξύ των εθνών που βασίζονται στο σεβασμό της αρχής των ίσων δικαιωμάτων και της αυτοδιάθεσης των λαών».



Γιατί νοιάζονται οι ΗΠΑ ποια σημαία θα πρέπει να κυματίζει σε ένα μικρό κομμάτι γης εσύ χιλιάδες μίλια μακριά;
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 19 Mar 2014 01:06 AM PDT
Ο κινεζικός στρατός έριξε βόμβες στον Κίτρινο Ποταμό, στο μέρος που αυτός είχε παγώσει, σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν οι πλυμμήρες.
Πάνω από 20 βόμβες έπεσαν συνολικά, καθώς ένα μεγάλο τμήμα του είχε καλυφθεί με πάγο και ο κίνδυνος να πλυμμηρίσουν τεράστιες εκτάσεις ήταν πλέον ορατός.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κίνα καταφεύγει στην τακτική αυτή, καθώς ο Κίτρινος Ποταμός, που είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος στη χώρα, παγώνει σχεδόν κάθε χρόνο.

http://www.stoxos.gr
Posted: 19 Mar 2014 12:35 AM PDT
Posted: 18 Mar 2014 05:01 PM PDT
Κάποτε η σημαία του ΠΑΣΟΚ έμπαινε στα μπαλκόνια των σπιτιών, και τώρα κατάντησε να βρίσκεται στους κάδους των σκουπιδιών.
trikalaweb.blogspot.gr
Posted: 18 Mar 2014 04:58 PM PDT
Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των... δύο υπηκόων Ρουμανίας, ηλικίας 28 και 39 ετών, οι οποίοι είχαν διαπράξει σαράντα δύο διαρρήξεις-κλοπές από διαμερίσματα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
Α) (επ) BILAN (ον) Vasile του Constantin και της Safta, που γεννήθηκε το 1975 στη Ρουμανία.
B) (επ) MUSCA (ον) Cristian - Dumitru του Dumitru και της Filica, που γεννήθηκε το 1986 στη Ρουμανία.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 18 Mar 2014 04:43 PM PDT
Ποιος ήταν πρωθυπουργός το 1981, όταν ψηφίστηκε ο νόμος που απαγορεύει την Ελληνική Σημαία σε αρχαιολογικούς χώρους;
Ξέρουμε τι σκεφτήκατε όταν είδατε τον τίτλο και τη χρονολογία 1981.
Το μυαλό σας πήγε κατευθείαν στον Ανδρέα Παπανδρέου, σωστά;
Δυστυχώς, κάνετε λάθος, Έλληνες κι Ελληνίδες.
Αυτός ο νόμος (Ν. 1144/1981) ψηφίστηκε επί πρωθυπουργίας Γεωργίου Ράλλη, επί Νέας Δημοκρατίας δηλαδή και μετά ακολούθησαν δύο τροποποιήσεις: Ν. 1491/1984, επί Παπανδρέου και Ν. 2946/2001, επί Σημίτη, που εξυπηρετούσαν τα ίδια συμφέροντα με την απαγόρευση της σημαίας σε αρχαιολογικούς χώρους.
Τα διάφορα blogs και sites που δημοσίευσαν ότι απαγορεύεται η ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στην Ακρόπολη, ούτε καν μπήκαν στον κόπο να ερευνήσουν τους Νόμους και τις ημερομηνίες, για να δουν ποιες κυβερνήσεις τους ψήφισαν.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 18 Mar 2014 04:26 AM PDT
Η Αρεόπολη «ψήφισε» Χρυσή Αυγή και καταδίκασε την Κυβέρνηση.
Στο πρόσωπο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, υπουργού Ναυτιλίας, πολίτες της Αρεόπολης «καταψήφισαν» την κυβερνητική πολιτική κατά την επέτειο της 17ης Μαρτίου.
Κατά την κατάθεση στεφάνων στον μνημείο του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη, πολίτες αποδοκίμασαν έντονα τον Λάκωνα Υπουργό με τις φράσεις «έξω προδότη», «έξω από τη Μάνη», «λαμόγιο φύγε…».
Δεν έμειναν όμως μόνο σε αυτό. Επιδοκίμασαν την παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασσιδιάρη τον οποίο καταχειροκρότησαν όταν κατέθεσε στεφάνι ως βουλευτής.
Ισως κάποιοι αμφισβητήσουν την καθολικότητα της λεκτικής αποδοκιμασίας του Υπουργού, ότι δηλαδή ενδέχεται να προήλθε από κάποιους μόνον οπαδούς της Χρυσής Αυγής και όχι απο το σύνολο των πολιτών.
Όμως το ζεστό και πυκνό χειροκρότημα επιβράβευσης του Ηλία Κασσιδιάρη δεν μπορεί να είναι στημένο. Αντιθέτως…

notospress.gr
Posted: 18 Mar 2014 04:18 AM PDT
Ναι, Έλληνες, από τη μικρή Ελλαδίτσα ! Τι ...εθνικισμός είναι αυτός, από τα μεγαλύτερα ακαδημαϊκά ιδρύματα του κόσμου; Τέτοια βλέπει το Μαράκι και βγάζει σπυριά ! Δείτε τη λίστα:
1. Aristotle (1)
2. Plato (2)
3. Jesus Christ
4. Socrates (3)
5. Alexander the Great (4)
6. Leonardo Da Vinci
7. Confucius
8. Julius Caesar
9. Homer (5)
10. Pythagoras (6)
δες : http://mobile.nytimes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.