14 Μαρ 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 13-3-14

  • Σοκ στην Ευρωβουλή με τον αλυσοδεμένο Χατζημαρκάκη
  • Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στην Κωνσταντινούπολη για το θάνατο του 15χρονου Μπερκίν Ελβάν.
  • Μέτσοβο: Στη δικαιοσύνη για το... wi-fi!
  • Ζωντανός ιστός απο δεινόσαυρο ανακαλύφθηκε στην Κίνα - Περιλαμβάνει το δέρμα και φτερά!
  • Mείζον θέμα de facto αποδοχής των τουρκικών θέσεων και "γκριζαρίσματος" σε ότι αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ... Μυκόνου ανέκυψε από την πρωτοφανή αποδοχή από την ελληνική κυβέρνηση να μην επιληφθεί της διάσωσης του Τούρκου πλοιάρχουν και μελών του πληρώματος, το ΛΣ/Ακτοφυλακή, αλλά οι ... Αμερικανοί του σκάφους αμφίβιων επιχειρήσεων USS Bataan!
  • Δείτε πως προχωράει η ρομποτική...Asimo, ένα έξυπνο ρομπότ που θα μπορεί να βοηθήσει σε μια πυρηνική κρίση.
  • Palestinian Muslims in Gaza Torturing Cattle (Video)
  • Δανός ψυχολόγος: "Γιατί το Ισλάμ δημιουργεί τέρατα! Το 70 τοις εκατό των νεαρών παραβατών στη Δανία είναι μουσουλμάνοι"
  • Π. Νεκτάριος Αγιορείτης: Έρχονται συγκλονιστικά γεγονότα…(2)Βίντεο.
  • Διαβάζω και μένω πραγματικά με το στόμα ανοιχτό...Δεν καταλαβαίνετε πως τρέχει κάτι πιο περίεργο από μία συντριβή;
  • Controversy: Drone Can Tase People with 80,000 Volts
  • Ο Πούτιν και σε γκράφιτι στην Κριμαία
Posted: 13 Mar 2014 02:04 AM PDT
«Λουκέτο στην τρόικα» φώναζε ο ευρωβουλευτής
Ζωσμένος με αλυσίδες και λουκέτα εμφανίστηκε εμφανίστηκε στη Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου ο ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλελευθέρων και ιδρυτής κόμματος Γιώργος Χατζημαρκάκης.
Οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση τον άκουσαν να φωνάζει, σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό» της εφημερίδας «Τα Νέα», ότι η Ελλάδα ζει σε ένα απέραντο λουκέτο επειδή όλες οι επιχειρήσεις κλείνουν.
«Λουκέτο στην τρόικα! Να σπάσουμε τα λουκέτα!» φώναζε ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής, αφήνοντας άφωνους τους συναδέλφους του.
Η εμφάνιση αυτή του ευρωβουλευτή έγινε στην πρώτη συζήτηση της έκθεσης Κάρας για τα πεπραγμένα της τρόικας στις χώρες του Μνημονίου, ενώ σήμερα είναι προγραμματισμένη η ψηφοφορία του κειμένου.
Posted: 13 Mar 2014 01:39 AM PDT
Η φωτογραφία απεικονίζει έναν αστυνομικό, ο οποίος με το όπλο του σημαδεύει έναν εικονολήπτη, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο για να καλύψει τα γεγονότα.
ΠΗΓΗ
Posted: 13 Mar 2014 01:19 AM PDT
Τώρα που το θυμήθηκα.Το Δωρεάν internet  του Σαμαρά που έταξε προχωράει;xaxaxa(Ρητορική είναι η ερώτηση μην απαντήσετε).
Στη Δικαιοσύνη παραπέμπεται με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μετσόβου, το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως, ο φάκελος της υπόθεσης του έργου Mobile Portal, δαπάνης 230 χιλιάδων ευρώ, το οποίο δεν λειτούργησε ποτέ, αν και παραδόθηκε το 2009, στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή....
Το έργο περιελάμβανε δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ, με εφαρμογές ενημέρωσης των πολιτών.
Μετά από έλεγχο στο έργο Mobile Portal, που πραγματοποίησε κλιμάκιο της Ψηφιακής Σύγκλισης, εξεδόθη πόρισμα, σύμφωνα με το οποίο διαπιστώθηκαν μεγάλες ελλείψεις σε όλα τα στάδια. Μάλιστα η Ψηφιακή Σύγκλιση, εισηγήθηκε την απένταξη του έργου και την επιστροφή των χρημάτων από τον Δήμο.
Το έργο είχε παραδοθεί το 2009 και οι τελευταίες πληρωμές είχαν γίνει τον Δεκέμβριο του 2010. Όπως προκύπτει από τον επίσημο έλεγχο, μεγάλο μέρος του εξοπλισμού δεν βρέθηκε, ενώ φαίνεται ότι οι λειτουργίες δεν αναπτύχθηκαν στο σύνολό τους.
Στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου γίνεται επιπλέον λόγος για «αίτηση θεραπείας», δηλαδή ζητείται από το αρμόδιο υπουργείο, χρονικό περιθώριο, σε μια εκ νέου προσπάθεια του Δήμου να τεθεί το έργο σε λειτουργία.
Posted: 12 Mar 2014 11:12 PM PDT
Έτοιμη για κλωνοποίηση δεινοσαύρου...
Αφού βρήκαν βιολογικό υλικό για πρώτη φορά όλα είναι πιθανά...
Θυμάστε το jurassic Park τελικά η ταινία δεν ήταν τόσο φαντασίας όσο πιστεύαμε...
http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 12 Mar 2014 11:09 PM PDT
Ολα ξεκίνησαν όταν χαρακτήρισαν «Διεθνή ύδατα» τα βράχια της Μυκόνου όπου είχε προσαράξει το τουρκικό φορτηγό!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Vatan, ο αρμόδιος της τουρκικής Εταιρείας Ναυτιλιακής Βιομηχανίας και Εμπορίου "Φουρκάν", Τουντζάι Τσεπνίογλου, λέγοντας ότι:
«Είναι καλή η κατάσταση της υγείας του πληρώματός μας. Όλοι διασώθηκαν. Επειδή το συμβάν έγινε στα διεθνή ύδατα, ολοκληρώθηκε η ανάκριση του πληρώματός μας και εγκαταστάθηκε στο ξενοδοχείο.
Οι δικηγόροι της εταιρείας μας μετέβησαν στον τόπο που έγινε το συμβάν και εξετάζουν το θέμα. Αυτήν τη στιγμή δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα.
Ο Μουσταφά Γκιουρ και ο Λεβέντ Γιουκσέλ είναι σε καλή κατάσταση».
Τι είχε συμβεί; Ο Τούρκος καπετάνιος, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στα Ίμια αρνήθηκε την βοήθεια των ελληνικών αρχών υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται σε ... διεθνή ύδατα!
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 12 Mar 2014 10:22 PM PDT
Σε μερικά χρόνια θα κάνουν  τα πάντα καλύτερα απο τους ανθρώπους...   http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 12 Mar 2014 09:56 PM PDT
Just Say No to Halal.
Utilize the power of the purse: Before you eat out at a restaurant or make a purchase from a grocery store, market, etc. ask if they sell "Halal Food Products." If they say "yes," ask to speak to the manager and let him/her know that you are taking your business elsewhere. Let them know why.
If they say they do not sell Halal food products, be sure to thank them and tell them why.
Posted: 12 Mar 2014 09:29 PM PDT
Το άρθρο είναι του Nicolai Sennels, Δανού ψυχολόγου. Ο Sennels ανήκει - και ήταν υποψήφιος βουλευτής το 2013- στο Δανικό Λαϊκό Κόμμα (Dansk Folkeparti), τρίτο κόμμα στην Δανία, που χαρακτηρίζεται ως «συντηρητικό, ευρωσκεπτικιστικό, δεξιό έως ακροδεξιό» κόμμα. 

Ψυχοπαθή άτομα και ψυχοπαθητική συμπεριφορά βρίσκονται σε όλες τις κουλτούρες και τις θρησκείες. Αλλά μια από αυτές βρίσκεται στην κορυφή. Οι καθημερινές μαζικές δολοφονίες, η τρομοκρατία, οι διώξεις και οι εκτελέσεις που διαπράττουν οι οπαδοί του Ισλάμ είναι κάτι που προξενεί απέχθεια καθώς η εφευρετικότητα πίσω από τις επιθέσεις – όπου πάντα αναζητούνται νέοι και πιο αποτελεσματικοί τρόποι για τη θανάτωση και την τρομοκρατία ανθρώπων - είναι εκπληκτική: αεροπλάνα που πέφτουν σε ουρανοξύστες, κυνήγι άοπλων και αθώων ανθρώπων με χειροβομβίδες και αυτόματα όπλα σε εμπορικά κέντρα, τοποθέτηση βομβών στο σώμα τους,  δολοφονίες μελών της οικογένειας με οξύ ή φωτιά, κρέμασμα ανθρώπων δημοσίως από γερανούς μπροστά από πλήθη που επευφημούν, ακρωτηριασμοί, αποκεφαλισμοί ακόμα και μικρών παιδιών κλπ. Αναρωτιέται κανείς : Τι είναι αυτό που δημιουργεί τέτοια έλλειψη ενσυναίσθησης και σχεδόν παιχνιδιάρικη και δημιουργική στάση απέναντι στην δολοφονία θεωρούμενων εχθρών;

Αυτή είναι μια ερώτηση για ψυχολόγους σαν κι εμένα.


Μελετώντας το μουσουλμανικό μυαλό


Κανείς δεν γεννιέται μαζικός δολοφόνος, βιαστής ή βίαιος εγκληματίας. Οπότε τι είναι αυτό στη μουσουλμανική κουλτούρα που επηρεάζει τα παιδιά τους με έναν τρόπο που κάνει τόσους πολλούς μουσουλμάνους να βλάπτουν άλλους ανθρώπους;

Ως ψυχολόγος σε μια φυλακή εφήβων στη Δανία, είχα μια μοναδική ευκαιρία να μελετήσω τη νοοτροπία των μουσουλμάνων. Το 70 τοις εκατό των νεαρών παραβατών στη Δανία είναι μουσουλμάνοι. Ήμουν σε θέση να τους συγκρίνω με μη μουσουλμάνους πελάτες της ίδιας ηλικιακής ομάδας με περισσότερο ή λιγότερο ίδιο κοινωνικό υπόβαθρο. Έβγαλα το συμπέρασμα ότι το Ισλάμ και η μουσουλμανική κουλτούρα έχουν ορισμένους ψυχολογικούς μηχανισμούς που βλάπτουν την ανάπτυξη των ανθρώπων και αυξάνουν την εγκληματική συμπεριφορά.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 12 Mar 2014 07:21 PM PDT
Σας παρουσιάζω την συγκλονιστική ομιλίας του πατρός Νεκταρίου, στο οποίο θα ακούσετε -μεταξύ άλλων:
Στο πρώτο μέρος της συγκλονιστικής τριλογίας θα ακούσετε μεταξύ άλλων:
- Το Ευαγγέλιο, από το οποίο άρχισε να ρέει αίμα πριν 25 χρόνια!
- Γιατί κουνιότανε 30 ώρες σταυροειδώς η καντήλα της Αγίας Άννης στο Άγιο Όρος την πρώτη φορά και δύο την δεύτερη;
- Μετάνοια… Για να γλυτώσουμε ένα μέρος από το βαρύτατο επιτίμιο, που μας έχει προγραμματιστεί και το οποίο μας έχει ανακοινωθεί.
- Οι τελευταίοι Άγιοι της Εκκλησίας μας έχουν πει… περιμένουμε σεισμό, περιμένουμε πείνα και θα είναι μερικών μηνών, περιμένουμε ασθένειες.
- Είναι πιθανό στις μεγάλες μας πόλεις να έχουμε πόλεμο μεταξύ οπλισμένων ξένων και Ελλήνων.
- Έχει προετοιμαστεί το έδαφος… δεν έχουμε πατριώτες, όπως είχαμε μέχρι τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
- Πρέπει να αποφασίσουμε την επιστροφή μας σε αυτά, που καταφρονήσαμε.
- Χωρίς Χριστό θα μπλέξουμε, δεν μπορούμε να πάμε πουθενά… Μόνο με τον Χριστό από εδώ και πέρα.
- Ξέρουμε ότι αυτοί οι πολιτικοί είναι όλοι μασόνοι και προετοιμάζουν το δρόμο για τον αντίχριστο, για τον κυβερνήτη του κόσμου.
- Τους νόμους τούς έχουν ετοιμάσει, την τεχνολογία την ελέγχουν, τη μαγεία την ελέγχουν, ο αντίχριστος λένε μερικοί πατέρες ότι έχει γεννηθεί, προσπαθούν τώρα να προετοιμάσουν τον κόσμο για να μην υπάρξει αντίδραση για να φέρουν ένα παγκόσμιο κυβερνήτη.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 12 Mar 2014 07:27 PM PDT
Η κυβέρνηση της Μαλαισίας, έχοντας εξαντλήσει όλες τις άλλες επιλογές της, προσέλαβε και έναν σαμάνο, τον πιο φημισμένο μάγο της χώρας προκειμένου να βρει το Boeing, που έχει εξαφανιστεί από το Σάββατο.
Προσέλαβαν τον πιο φημισμένο μάγο της χώρας για να βρει το Boeing , ο οποίος με καρπούζια και γκλίτσες υπόσχεται πως θα κάνει ότι περνά από το χέρι του !!!

http://www.katohika.gr
Posted: 12 Mar 2014 06:40 PM PDT
This proof-of-concept demo that took place recently at South By Southwest seems to have resulted in some sharply divided opinions. Chaotic Moon — the outfit recently behind the fancy Pizza Hut touchscreen table concept and the virtual-reality shark-punching game— is back at it with C.U.P.I.D., which is short for Chaotic Unmanned Personal Intercept Drone.
Chaotic Moon shortens the description further by referring to the apparatus simply as a "stun copter," capable of shooting "80,000 volts of pure projectile terror directly into the skin of an ill-intentioned hoodlum."
The young man on the business end of the drone-mounted Phazzer Dragon is a 26-year-old intern at Chaotic Moon, reports ABC News. Unsurprisingly, comments on Chaotic Moon's Facebook page and YouTube video page run the gamut from cheers to jeers, with many of the less-than-enthusiastic comments making the argument that shooting 80,000 volts into people might not be the safest activity in the world.

http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 12 Mar 2014 06:11 PM PDT
Ως σωτήρα του έθνους παρουσιάζουν οι ρωσόφιλοι της Κριμαίας τον Πούτιν. 
Ενδεικτικό είναι το γκράφιτι στους δρόμους της πρωτεύουσας Συμφερόπολης με τον Ρώσο πρόεδρο να τείνει χείρα βοηθείας στους απελπισμένους νέους που θέλουν να ξεφύγουν από το χάος της Ουκρανίας.
http://www.pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.