27 Σεπ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 26-9-13


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 26 Sep 2013 02:00 PM PDT
Συναγερμός σήμανε πριν από λίγες ώρες στη Δικαιοσύνη μετά από ανάρτηση στο διαδίκτυο που καλεί εμμμέσως αλλά σαφώς σε «πραξικόπημα».
Υπό την προεδρία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη πραγματοποιήθηκε στην Εισαγγελία του Ανωτάτου Δικαστηρίου, έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτας Φάκου και του αντεισαγγελέα Χαράλαμπου Βουρλιώτη.
Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά και σύμφωνα με πληροφορίες αύριο ενδέχεται να διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι και να τους αποδοθούν οι προσήκουσες ποινικές ευθύνες.
Το θέμα που απασχολεί τη δικαιοσύνη είναι η προκήρυξη των ΚΕΕΔ(εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων)στο διαδίκτυο, η οποία είναι η εξής:
ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
ΟΙ Έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων και ο Ελληνικός Λαός σε εφαρμογή του Άρθρου 120 του ΣΥντάγματος Απαιτούν:
1. ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ λόγω Αδυναμίας να προσφέρει στον λαό τα προβλεπόμενα στο Σύνταγμα σε Εργασία (άρθρο 22), Υγεία, Παιδεία, Δικαιοσύνη, Ασφάλεια.
2. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ υπό την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, από προσωπικότητες εγνωσμένης Αξίας εκτός Πολιτικής Σκηνής και συμβούλους από την Ακαδημία Αθηνών.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Sep 2013 12:43 PM PDT
Σύντομα θα καταθέσει η κοπέλα του, δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας
«Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν προσχεδιασμένη», τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας Γιώργος Μαραγκός, ενώ διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει στα χέρια της δικαιοσύνης βίντεο με τη δολοφονία του 34χρονου.
«Θα καταθέσει πολύ σύντομα η κοπέλα του», ανέφερε ο κ. Μαραγκός μιλώντας στο Mega, ενώ αναφορικά με παραλείψεις για τις οποίες έχει μιλήσει σημείωσε: «Η προσπάθεια η δική μας είναι να καλυφθούν αυτά τα κενά. 
Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι είχαν όλοι κινητό από μία εταρεία».
Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Mega:

http://www.eglimatikotita.gr
Posted: 26 Sep 2013 11:27 AM PDT
Οι αεροψεκασμοί και η εμφάνιση άσπρων γραμμών στον αέρα, έχει υπάρξει αγαπημένο θέμα των συνωμοσιολογών και όχι μόνο.
Τα τελευταία χρόνια, το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, φτάνοντας σε.. τηλεοπτικά πάνελ, αλλά ακόμη και μέσα στη Βουλή, έπειτα από σχετικές ερωτήσεις βουλευτών.
Έτσι, και με τη διάσταση που έχει δοθεί, όταν μια τέτοια γραμμή εμφανιστεί στον ουρανό, μπορεί να προκαλέσει την απορία ακόμη και λιγότερων εύπιστων πολιτών.
Η επιστημονική εξήγηση ότι πρόκειται για «παγωμένους υδρατμούς» στις ουρές αεροσκαφών, δεν πείθει όσους υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ψεκασμούς με τοξικές ουσίες για διάφορους λιγότερο αθώους σκοπούς.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν έχουν ληφθεί σήμερα και απεικονίζουν τις περίφημες «άσπρες ουρές»…
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Sep 2013 11:19 AM PDT
Την εκτίμηση ότι ο Γερμανικός λαός και η Άνγκελα Μέρκελ είναι "σπουδαίοι φίλοι της Ελλάδας", εξέφρασε ο Γεωργιάδης σε σημερινή συνέντευξή του στο Βρετανικό BBC!
"Θα τους επιστρέψουμε τα δανεικά, όταν μπορέσουμε", τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας παράλληλα ότι έπειτα από τρία χρόνια περικοπών και λιτότητας, η Ελληνική κοινωνία έφτασε στα όριά της και δεν αντέχει άλλο!
Ο συντάκτης του βρετανικού δικτύου σχολιάζει ότι η χώρα μας δοκιμάζεται από κινητοποιήσεις στον δημόσιο τομέα, την ώρα που οι δανειστές της αξιολογούν την επάρκεια των μέτρων που έχουν ληφθεί.

greece-report

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.