26 Σεπ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 25-9-13



Posted: 26 Sep 2013 02:00 AM PDT
Ο Αυστραλός αρχιτέκτονας και η έγκυος κοπέλα του σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας της Κένυας.
Τις τελευταίες τους στιγμές, ο 33χρονος άνδρας, όταν συνειδητοποίησε πια τι συμβαίνει, αγκάλιασε σφιχτά την 9 μηνών έγκυο κοπέλα του, προσπαθώντας να την προστατέψει από τους αδίστακτους δολοφόνους. 
Τελικά οι τρεις τους δεν κατάφεραν να ξεφύγουν. Η κοπέλα θα γεννούσε σε 2 εβδομάδες. 
Οι Αρχές τους βρήκαν νεκρούς και σφιχτά αγκαλιασμένους μέχρι τέλους.
http://picantiko.blogspot.gr
Posted: 25 Sep 2013 02:00 PM PDT
«Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, θα κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέπτη και θα συνειδητοποιώ πόσο ανόητος και αιθεροβάμων ήμουν. Θα έχω πετάξει στα αζήτητα όλη μου τη ζωή»
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Στεφανου Γ. Μίλλερ, Ομότιμου Καθηγητής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϊ, Ομότιμου Διευθυντή Ανασκαφών Νεμέας
Άρχισα να παρέχω τις υπηρεσίες μου στη Νεμέα τον Ιούνιο του 1973.
Από τότε αγόρασα γη και δημιούργησα ένα αρχαιολογικό πάρκο, κατασκεύασα και εξόπλισα ένα Μουσείο,άρχισα την αναστήλωση του Ναού του Νεμείου Διός, έφερα στο φως το αρχαίο στάδιο με τη θολωτή του είσοδο,διαμόρφωσα το χώρο και το στάδιο,καθιέρωσα την Αναβίωση των αρχαίων Νεμέων Αγώνων www.nemeangames.org, έκανα πολλές ανασκαφές και δημοσίευσα τα αποτελέσματά τους.
Όλα αυτά έγιναν με χορηγίες που εξασφάλισα από Αμερικανούς ιδιώτες, με τελική κατάληξη τη δωρεά όλης της αγορασμένης γης με τα μνημεία στο Ελληνικό Δημόσιο.
Θα επιθυμούσα να ασχοληθώ πλέον μόνο με τα τελευταία δύο αντικείμενα (αποτελέσματα ανασκαφών και δημοσιεύσεις),αλλά πάντα προσέβλεπα στην αξιοποίηση του ερευνητικού μου έργου ως βάσης για μια εκπαιδευτική εμπειρία,που θα έδινε στον κάθε επισκέπτη της Νεμέας την ευκαιρία να μάθει ακόμα περισσότερα για τις αρχαιοελληνικές ρίζες του.
Και αυτή η προσπάθεια έχει πετύχει:ο καλοκαίρι του 1973, οι επισκέπτες στο Ναό του Νεμείου Διός ήταν μόνο ένας.
Τον περασμένο χρόνο ξεπέρασαν τους 50.000, από όλο τον κόσμο.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Sep 2013 01:16 PM PDT
ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ...
«Αν με είχαν αφήσει να απορροφήσω κάποιους από τη Χρυσή Αυγή, δεν θα είχε εξελιχθεί έτσι αυτό το μόρφωμα» δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στο δελτίο ειδήσεων του Star channeel ενώ τώρα όπως είπε «δεν μπορούν να μαζέψουν τον δράκο εύκολα.» Όταν ρωτήθηκε για τη θέση του Κασιδιάρη είπε: «Ο Κασιδιάρης είναι ο Ιωαννίδης της χούντας».
«Υπάρχουν κάποιες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που είναι κομμάτι του προβλήματος» ανάφερε σχετικά με τη θεωρία των δύο άκρων.
«Υπάρχει ένας εκ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που είναι παγανιστής» κατήγγειλε.

http://www.stoxos.gr
Posted: 25 Sep 2013 12:07 PM PDT
Προς
Τον ιερόν Κλήρον και τον ευσεβή Λαόν
της Ιεράς Μητροπόλεως ημών
Πατέρες και χριστιανοί μου αγαπητοί,
Είναι σ' όλους μας γνωστόν, ότι η Εκκλησία μας στέκεται πάντοτε κοντά στον άνθρωπο και στις δυσκολίες του, όπως κάθε Μάνα στα παιδιά της. Όμως δια να στηριχθή η οικογένεια και η κοινωνία μας δεν αρκεί η αγάπη της Εκκλησίας στα παιδιά της. Χρειάζεται και τα παιδιά να σέβωνται την Μάνα τους και να υπακούουν στις συμβουλές της. Αλλιώς και η αγάπη της Εκκλησίας πάει χαμένη και οι άνθρωποι θα βασανίζωνται.
Στις ημέρες μας, τις κρίσιμες μέρες που περνάει ολόκληρη η ανθρωπότητα και εμείς οι Έλληνες, οι άνθρωποι έχουν χάσει «τα πασχάλια» τους και τον προσανατολισμόν τους. Όχι μόνον δεν συμμορφώνονται στο ειρηνικό και ψυχωφελές μήνυμα του Ευαγγελίου, αλλά και έχουν βαλθή, να μη ακούετε καν, με αποτέλεσμα την αυτοκαστροφή των ανθρώπων. Έτσι ειπώθηκε και εγράφηκε, ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απεφάσισε να διαθέση 80.000.000 (εκατομύρια) Ευρώ για δαπάνες εκτρώσεων των εγκύων γυναικών!!
Από την άλλη μεριά σ' εμάς εδώ άρχισε η μόδα να συζούν τα νέα ζευγάρια χωρίς γάμο ή με πολιτικό γάμο, να κάνουν το πρώτο τους παιδί και τότε να ζητούν να τους κάνουμε τον γάμο τους και την βάπτισι του παιδιού τους μαζί. Να γίνεται δηλαδή αυτό, που ειρωνικά έλεγαν παλιότερα· «Στο γάμο σου βαπτίσια».
Χριστιανοί ευλογημένοι,
Ακούσατε την φωνή του Επισκόπου σας, που επί πενήντα και πλέον χρόνια σας διακονεί.
Ο γάμος είναι μεν χαρά, αλλά η χαρά του γάμου δεν στηρίζεται στον στολισμό, στα κουφέτα και τα ρύζια ούτε στις πολλές φωτογραφίες και τις τηλεοπτικές κάμερες. Στηρίζεται στην μεταξύ των νεονύμφων αληθινή αγάπη, στην αλληλοκατανόησι, στην εκπλήρωσι των συζυγικών και οικογενειακών τους καθηκόντων. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Sep 2013 11:50 AM PDT
Aπό Χρυσές Αυτ-απάτες. Το blog προαναγγέλει και μια αποκάλυψη για αύριο, αποτέλεσμα της έρευνας που ξέρουμε ότι κάνει εδώ και καιρό.  Μια ερώτηση και ένα "παγκόσμιο ρεκόρ" στην Β.Α. Χαλκιδική…(σύντομα κοντά σας).
Η ερώτηση θα αφορά κυρίως αυτόν που δημόσια δήλωνε:
…εμείς θα εγγυηθούμε και την προστασία του περιβάλλοντος …….εμείς και κανείς άλλος, γιατί εμείς ζούμε και εμείς μόνο ζούμε στην περιοχή μας.
και θα έχει σχέση με τη δήλωση του κ. Ι. Τζηρίτη, πρώην Αντινομάρχη Χαλκιδικής, υπεύθυνου για τον πρωτογενή τομέα και τον ορυκτό πλούτο:
Εγώ ξέρω τι βρήκα στην τροφική αλυσίδα της βόρειας Χαλκιδικής, αλλά είμαι ανίκανος να το σταματήσω γιατί είμαι μοναχός μου.
Περιμένουμε την ανάρτηση με μεγάλο ενδιαφέρον.

http://antigoldgreece.wordpress.com
Posted: 25 Sep 2013 10:39 AM PDT
Ο παραπάνω "εθνικός ύμνος" του φεστιβάλ με την βλάσφημη εκφώνηση της Κυριακής Προσευχής η οποία τελειώνει με βρισιά αλλά και η συνέχειά του με το τραγούδι "γιαγιά πρεζόνι" με άμεση αναφορά στην ευλαβή παραδοσιακή γιαγιά της Ελληνικής οικογένειας, θεωρείται από τους χορηγούς ΤΕΧΝΗ και προάγει τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. 
Και έως ένα βαθμό την "αντίδραση" των παιδιών μπορούμε να την δικαιολογήσουμε και ίσως να την παραβλέψουμε. 
Αλλά την αναλγησία των υπεύθυνων φορέων και των …χορηγών πως να την εξηγήσουμε;
http://www.pentapostagma.gr
ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.