21 Ιαν 2012

Πλήρωσαν το λογαριασμό της ΔΕΗ χωρίς το «χαράτσι»
Πλήρωσαν το λογαριασμό της ΔΕΗ χωρίς το «χαράτσι»
Σε 2.112 ανέρχονται, μέχρι στιγμής, τα αντίγραφα λογαριασμών της ΔΕΗ δημοτών, για τους οποίους έχει πληρωθεί το αντίτιμο της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, των δημοτικών τελών, του τέλους για την ΕΡΤ και του ΦΠΑ, αλλά δεν έχει καταβληθεί το ειδικό τέλος ακινήτων, που έχουν κατατεθεί από τους «Πολίτες κατά του Χρέους» στο δήμο Ηράκλειου.
Από αυτά σήμερα κατατέθηκαν στο δήμο Ηρακλείου 945 αντίγραφα λογαριασμών ΔΕΗ και ήταν το τρίτο πακέτο κατά σειρά που κατατέθηκε από τους «Πολίτες κατά του Χρέους» στο δήμο και αφορά λογαριασμούς που συγκεντρώθηκαν στο κιόσκι της Πλατείας Ελευθερίας και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου κατά το χρονικό διάστημα από 9/12/11 έως 12/1/12.
Επίσης υπολογίζεται ότι υπό επεξεργασία βρίσκονται ακόμα περίπου 1.500 λογαριασμοί που θα διαβιβαστούν στο δήμο τις επόμενες μέρες.
Τα αντίγραφα των λογαριασμών συνοδεύονται από φωτοτυπίες των σχετικών αποδείξεων των μηχανημάτων αυτόματης πληρωμής (ΑΤΜ) σε τράπεζες καθώς και υπεύθυνες δηλώσεις των καταναλωτών ότι αδυνατούν να πληρώσουν το τέλος, εξουσιοδοτώντας παράλληλα το Δήμο Ηρακλείου να ασκήσει κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να μη διακόψει η ΔΕΗ Α.Ε. ή ο εναλλακτικός πάροχος την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος.
Παράλληλα, οι καταστάσεις με τα στοιχεία των καταναλωτών κοινοποιήθηκαν στη ΔΕΗ Ηρακλείου με σχετική επιστολή.

Επιλογή : Δημήτρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.