21 Ιαν 2012

Δήμος Παύλου Μελά: "Όχι" στις διακοπές ρεύματος σε ευπαθείς ομάδες
Να μην προχωρήσει στη διακοπή του ρεύματος σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ζητά με επιστολή του στον διευθυντή της ΔΕΗ Δυτικής Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Πολυζωίδη...
ο δήμος Παύλου Μελά. Στην επιστολή, αναφέρεται συγκεκριμένα:
"Παρακαλούμε, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια διακοπής ρεύματος, να ενημερώνονται από την υπηρεσία σας εγγράφως και έγκαιρα οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, τουλάχιστον δέκα ημέρες νωρίτερα, ώστε να σας πληροφορούμε εάν οι υπό διακοπή ηλεκτροδότησης δημότες μας ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού, έτσι ώστε ν' ακυρώνονται οι σχετικές εντολές διακοπής ρεύματος".

Στο έγγραφο, αναφέρεται ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων, καθώς λόγω της οικονομικής κρίσης, οι ενδεείς οικογένειες καθημερινά αυξάνονται και το ζήτημα της διακοπής ρεύματος στα νοικοκυριά, μπορεί να δημιουργήσει κοινωνική έκρηξη.

"Βιώνουμε εξαιρετικά δύσκολες μέρες, παρακολουθώντας συνεχώς περισσότερους συνανθρώπους μας να δυσκολεύονται να ζήσουν. Πρέπει όλοι οι φορείς και οι πολίτες, να σταθούμε στο πλευρό των συμπολιτών μας, να δείξουμε την απαραίτητη κοινωνική ευαισθησία και ανθρωπιά", δήλωσε ο δήμαρχος Παύλου Μελά.

Επιλογή : Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.