25 Ιαν 2012

Δεν υπάρχει Δανειζόμενος Πλούτος. Υπάρχει μόνον Παραγόμενος Πλούτος…

Ιανουαρίου 25, 2012.  Αντί τα Κόμματα να μας πιπιλίζουν τη λέξη «Ανάπτυξη» που δεν μπορούν καλά καλά να την ερμηνεύσουν ούτε βέβαια να την υλοποιήσουν, ας αρχίσουν να μας λένε Πώς θα Δημιουργήσουν «Παραγόμενο Πλούτο» με το επαίσχυντο «Σύστημα Εξουσίας» που μας καθιέρωσαν για 37 χρόνια και μας οδήγησαν στην Εξαθλίωση και στην Πτώχευση. Το ασυγχώρητο Έγκλημά τους που συνεχίζουν να το κάνουν, είναι ότι δεν λένε λέξη για το απαράδεκτο «Κομματικό Κράτος» που εξαφάνισε κάθε είδους ίχνος «Αξιοκρατίας» και «Δίκαιης Παραγωγικότητας»…Για να καταλάβετε, σεβαστοί αναγνώστες το μέγεθος της Καταστροφής που μας έφεραν με τη «Κομματική Διακυβέρνηση» υπολογίστε τα μονοπώλια που έχουν εξασφαλίσει οι «Κομματικές Εταιρείες» και τα ανυπολόγιστα Κέρδη που τσεπώνουν, χωρίς να πληρώνουν ούτε φόρους ούτε ΦΠΑ!
Τη μεγαλύτερη ζημιά, όμως που έχουν κάνει είναι να αφαιρέσουν δεκάδες χιλιάδες ευκαιρίες δημιουργίας μικροεπιχειρήσεων που θα μπορούσαν να λειτουργήσους ως οικογενειακές με 2-3 άτομα!  Όταν όλες τις προμήθειες του Κράτους τις μονοπωλούν οι Εταιρείες των Υπουργών και των Βουλευτών, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια σε εργασίες, δεν αφαιρούν από την επιχειρηματική αγορά αντίστοιχες θέσεις εργασίας; Όταν ένας τζίρος ενός κλάδου κυμαίνεται γύρω στα  500 εκατ. ευρώ το χρόνο, και οι επιτήδειοι Κομματικοί Παράγοντες, Υπουργοί, Βουλευτές και Συνδικαλιστές, τον ελέγχουν και μοιράζουν όλες τις Εργασίες  σε δέκα κομματικές εταιρείες,  στο κάθε ένα κομμα εξουσίας, δεν αφαιρούν 10.000 ευκαιρίες δημιουργίας μικροεπιχειρήσεων των 50.000 ευρώ τζίρο το χρόνο από τις οποίες θα μπορούσαν να ζήσουν 10.000 αντίστοιχες οικογένειες…Διαφέρει αυτή η χουντική στάση από τις γνωστές της Λατινικής Αμερικής;
Πού είναι το δίκαιο Κράτος, όταν το 1/4 του πληθυσμού θησαυρίζει και τα υπόλοιπα 3/4 στερούνται των ιδίων ευκαιριών!
Είπαμε όμως, όλοι αυτοί οι τύποι τελείωσαν…Δεν έχουν καμία ελπίδα να συνεχίσουν να μας καταδυναστεύουν…Κάντε το κλικ μέλους τώρα…να Συσπειρωθούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Όσο πιο γρήγορα το πετύχουμε, τόσο πιο γρήγορα θα τους ξεφορτωθούμε, όλους, ανεξαιρέτως…και ας υπάρχουν μερικές ελάχιστες εξαιρέσεις…Δε θα μας λείψουν!
Είμαστε η συντριπτική «Σιωπηλή Πλειοψηφία» των Ακομμάτιστων Ελλήνων Πολιτών. Οι συμμετοχές στο Κίνημα έρχονται με ραγδαίους ρυθμούς και έχουμε περάσει τα 100.000 μέλη. Πρέπει όμως να Συσπειρωθούμε ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ γιατί η ημερομηνία του Πρώτου Συνεδρίου του Κινήματος πλησιάζει. Είναι η 28/29Απριλίου, 2012. Ο Στόχος είναι να περάσουμε το ένα εκατομμύριο Μέλη μέχρι τότε ώστε οι υποψήφιοί μας να εισαχθούν στη Βουλή ως «Κίνημα Εξουσίας» και όχι ως ένα άλλο μικρό Κίνημα που θα… βρυχάται μόνον! Αλλιώς δεν τροποποιείται το Σύνταγμα. Σε αυτό το Συνέδριο θα ανακοινώσουμε την έκκλησή μας να Προσελκύσουμε Νέα Άφθαρτα Πρόσωπα μέσα και έξω από την Ελλάδα που να διακρίνονται για ένα δεκαετές τουλάχιστον Ιστορικό Επιτυχιών επιβεβαιωμένους Ήθους και Παραγωγικότητας. Τους βολιδοσκοπούμε ήδη! Κάνε το δικό σου «Κλικ-Μέλους» τώρα και ζήτησε από όλους τους γνωστούς σου να κάνουν το ίδιο! Είναι ο μόνον τρόπος να τους απομακρύνουμε όλους μια για πάντα και για να Ανοικοδομήσουμε τη νέα Ελλάδα! 
ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.