11 Μαΐ 2011

Μα εννοείται , εγώ τα έχω δει και με τα μάτια μου... Επίσης έμαθα ότι:
-Στα Παλαιοφάρσαλα βρέθηκε τεράστιο κοίτασμα Κοκα-Κόλας, το μεγαλύτερο στον πλανήτη, πάνω από 100 τετράκις εκατομμύρια κυβικά χιλιόμετρα.
- Στην Αθήνα υπάρχουν 90.000.000 νερατζιές. Κάθε νερατζιά παράγει 90 κιλά νεράτζια και το κάθε κιλό νεράτζι 0,09 κιλά κουκούτσια. Το σύνολο της αξίας του ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΑΠΟ ΝΕΡΑΤΖΙΑ που κάνει ΚΡΑ η αγορά του Πακιστάν και του Μπαγκλαντές , ανέρχεται στις 990 ΤΡΙΣ ΛΙΡΕΣ Στερλίνες.
- Η Κάρλα Μπρούνι είναι Ελληνίδα, ο πατέρας της είναι από τη Θήβα + η Κέιτ Μίντλετον είναι Ελληνίδα , η μάνα της είναι από τα Σφακιά + η Μισέλ Ομπάμα είναι Ελληνίδα, ο πατέρας της είναι από την πλατεία Κοτζιά = τους έχουμε βάλει όλους στην κυλότα μας και τους τραβάμε !!!!!!!
-Στη Στενή Ευβοίας κατασκευάζονται αυτή τη στιγμή που μιλάμε και θα είναι έτοιμα σε 3 με 4 ωρίτσες , δεκαεννέα διαστημόπλοια τύπου GOL-PHO , τα οποία θα μπορούν να διατρέξουν την απόσταση Γη - Άρη , χωρίς στάση , σε 42 λεπτά.
-Στον κόσμο εκτός από 17.000.000 Ελλαδίτες , ζουν και άλλοι 42.000 Μπουρναζιώτες ΙΝΤΙΓΚΟ , που κάνουν για 100.000 ο καθένας.
-Τα σύνορα της Ελλάδας ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΒΛΗΤΑ ! Το καλοκαίρι διαστέλλονται , φτάνουν μέχρι του Πουκέτ ! Το χειμώνα μέχρι τα διόδια Αφιδνών. Γαμώ τις μαγκιές !
-Είμαστε ΠΡΩΤΟΙ σε παραγωγή γαύρου. Κάθε δευτερόλεπτο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας γεννιούνται 9-10 νέοι γαύροι , βάλε 6 γωνιές γιατί είμαστε λίγο παράγωνο, 6x10 = 60 NEOI ΓΑΥΡΟΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ που το όνειρο μας είναι να δούμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ! Επίσης είμαστε 3οι στον κόσμο σε παραγωγή ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΙΤΗ και ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΙΤΗ τύπου TIR , η παραγωγή είναι τεράστια , έχει ξεχυλήσει και τα αποθέματα τρέχουν κυριολεκτικά στο δρόμο. Επίσης είμαστε πρώτοι σε παραγωγή ορυκτού στόκου ο οποίος από τα ειδικά ορυχεία εξορύσσεται έτοιμος σε σακκάκια με γραβάτες.
-Σε έναν ταρσανά στη Λευκάδα κατασκευάζονται μυστικά 500 υποβρύχια που δεν γέρνουν τα οποία θα πουληθούν μυστικά στην Ανατολική Γερμανία που μυστικά θα αποσχιστεί μέσα στο 2011 κάπου στον Νοέμβριο , γύρω στις 29 και ίσως στις 11 το πρωί , τα οποία θα τροποποιηθούν και μετέπειτα θα πουληθούν στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ οι οποίοι ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ !!!) και μόλις επιτεθούν στα Βόρεια σύνορα του Ιρακ με αυτά θα βυθιστούν και εμείς τότε θα τους επιτεθούμε και θα πάρουμε πίσω ΤΗΝ ΠΟΛΗ.
-ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. Τι σημαίνει αυτό ? Γατάκια .... Γιατί νομίζατε ότι τζάμπα έχουμε πρωθυπουργό εξωγήινο ? Μόνο ο δορυφόρος του Κρόνου ο Τιτάνας είναι μια ασύλληπτα τεράστια λίμνη μεθανίου. Ποιός νομίζετε ότι θα έχει τα δικαιώματα για όλους τους πλανήτες βρε κουτά ? Και που νομίζατε ότι τρέχει ο πρωθυπουργός σας όταν εξαφανίζετε όλα αυτά τα χρονικά διαστήματα, στις Ευρώπες και στις Βρυξέλλες ? Τσς τσς τσς....
-Σε όλο το Αιγαίο βρέθηκαν πάνω από 100 ΠΕΝΤΑΚΙΣ εκατομμύρια τόννοι υλικών δυνάμενοι να ανακυκλωθούν, εκ των οποίων :  Χημικά διάφορα 19%, Υλικά οικοδομής - είδη υγιεινής 14%,  Γκαζοτενεκέδες 8%, Λάστιχα - σαμπρέλες 13%, καπότες 9% ( εκ του οποίου , το 86% στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Μυκόνου), αλουμινάκια - καρβουνάκια - φυτίλια 2%, είδη θαλάσσης διάφορα 11%, κλπ
- Εντός του 2011 θα τελεστούν ΤΑ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ δύο νέων μονών στο Άγιο Όρος, την Μονής ΆΗ ΠΑΝΤ και της Μονής ΆΗ ΠΟΝΤ , χορηγία της Apple , που αναμένεται ότι θα προσελκύουν πλήθη πιστών κάθε χρόνο και θα συντελέσουν στον τριπλασιασμό του τουρισμού !!!!
...ΣΚΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ................
Πηγή : John K

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.