14 Μαρ 2012

Καμτσάτκα 


Στην ρωσική Άπω Ανατολή και συγκεκριμένα στην χερσόνησο Καμτσάτκα, 200 χλμ. από το Tigil, αρχαιολόγοι του Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης ανακάλυψαν σε απολιθωμένη κατάσταση τον "μηχανισμό που βλέπετε στην φωτογραφία.
Η αυθεντικότητα του ευρήματος έχει πιστοποιηθεί, σύμφωνα με τον αρχαιολόγο Γιούρι Golubev και το σημαντικό είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ένα κατασκεύασμα σαν αυτό βρίσκεται στην περιοχή αυτή.
Υποβλήθηκε σε ανάλυση, και η "μηχανή" έδειξε να είναι κατασκευασμένη από μεταλλικά μέρη που θυμίζουν τον υπολογιστή των Αντικυθήρων, μόνο σε πολύ μεγαλύτερη ποσότητα και διαστάσεις. Το εκπληκτικότερο όλων όμως είναι, ότι όλα τα κομμάτια χρονολογούνται να είναι 400 εκατομμυρίων ετών!
Ο Yury Gobulev σχολίασε: Πήραμε μια κλήση από το Νομό της Tigil. Μας είπαν ότι κάποιοι βρήκαν κάτι περίεργο σε κάποιο βράχο. Πήγαμε επί τόπου και αρχικά δεν καταλαβαίναμε τι βλέπαμε. Υπήρχαν - εκατοντάδες οδοντωτοί κύλινδροι που φαίνεται να αποτελούν μέρη μιας μηχανής. Ήταν σε άριστη κατάσταση, σαν να είχαν παγώσει ακαριαία.
Ήταν απαραίτητος ο περιορισμός της περιοχής, γιατί διαδόθηκε το νέο και άρχισαν να καταφθάνουν πολλοί "ενδιαφερόμενοι". Άλλοι επιστήμονες, και συγκεκριμένα οι Αμερικανοί γεωλόγοι, χαρακτηρίζουν το εύρημα σαν κάτι καταπληκτικό και μυστηριώδες τεχνούργημα.
Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι 400 εκατομμύρια χρόνια θα μπορούσε να υπάρξει οτιδήποτε στη Γη, πόσα ακόμα περισσότερο μια μηχανή. Η πρoέλευσή του ευρήματος, μπορεί να οφείλεται σε κατοίκους της Γης εκείνη την περίοδο, ή σε επισκέπτες από το διάστημα, ή σε χρονοταξιδιώτες. Το θέμα είναι ποιός είναι πρόθυμος να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα της παραχαραγμένης και για ηλίθιους δούλους, στημένης παγκόσμιας ιστορίας;
Επιλογή : ΚΒ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.