3 Αυγ 2012

Εάν έχουν και πουτανίτσες να μας ….


Εάν έχουν και πουτανίτσες να μας ….απασχολούν, έχει.. καλώς.

Καταργείται τη Δευτέρα 6 Αυγούστου ο τηλεφωνικός αριθμός 184 τον οποίο καλούν οι ασφαλισμένοι του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) προκειμένου να κλείνουν ραντεβού με γιατρό. Τη θέση του παίρνουν οι τύπου ρόζ αριθμοί 14884 και 14900, και το κόστος κάθε κλήσης θα είναι σημαντικά υψηλότερο. Αντί για χρέωση μιας αστικής μονάδας ανά κλήση (0,03€) όπως ίσχυε μέχρι τώρα, εξηγούν, το κλείσιμο του ραντεβού θα αυξηθεί σε 0,99€ ανά κλήση για το 14884 και 1,08€ για το 14900 όταν η κλήση γίνεται από σταθερό τηλέφωνο. Η κλήση για ραντεβού με γιατρό θα είναι ακριβότερη (1,18 ευρώ / λεπτό), όταν θα γίνεται από κινητό τηλέφωνο.

Μέχρι στιγμής δεν μας ενημέρωσαν εάν στην χρονο..φάγα αναμονή για επιπλέον επιβάρυνση, θα υπάρχουν και πουτάνες όπου θα μας… απασχολούν ευχάριστα. Είπαμε σε μια χώρα μπουρδέλο πρέπει όλο και κάτι νέο να γίνεται, ούτος ώστε να μας υπενθυμίζει ποια είναι, και τι καλύτερο από τύπου ροζ τηλέφωνα  στην υγεία.

«Δεν είναι δυνατόν να αυξάνεται ως και 40 φορές το κόστος για να κλείσει ένας ασφαλισμένος ραντεβού με τον γιατρό του. Δεν επιτρέπεται να αναγκάζετε τους ασφαλισμένους να βάζουν σε μια ακόμη περίπτωση βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αναλογιστείτε την επιβάρυνση που προκαλείτε με την απόφαση σας αυτή στους ασφαλισμένους που είναι αναγκασμένοι να κάνουν πολλαπλά τηλεφωνήματα για να κλείσουν διαφορετικά ραντεβού», επισημαίνουν σε επιστολή τους προς τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Γερ. Βουδούρη, οι πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του ΙΣΑ κ. κ. Γ. Πατούλης και Στ. Τσούκαλος,

πηγη

Πηγή: http://katinapoume.blogspot.com/2012/08/blog-post_8804.html#ixzz22TiOIKbW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.