9 Σεπ 2013

Τα Νέα της "Αγίας" σε τίτλους 8-9-13

Agiaparaskevi-guide.gr - 4 χρόνια μαζί και συνεχίζουμε!
View this email in your browser
Τρόμος πάνω από το Γιαβάσειο με τις αποκαλύψεις του δημάρχου

Το ζήτημα της απευθείας ανάθεσης των € 233.000,00 για τη λήψη προστατευτικών μέτρων κυριάρχησε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού μας συμβουλίου ενώ η απουσία στελεχών της συμπολίτευσης που ούτως ή άλλως μειοψηφεί δυσχέρανε έτι περισσότερο το έργο του δημάρχου με αποτέλεσμα τη Δευτέρα να έχουμε νέα έκτακτη συνεδρίαση.
Συναυλία για το παντοπωλείο: Υψηλή επένδυση, μεγάλη προσδοκία, ανώμαλη προσγείωση

Έχω την αίσθηση ότι ο κόσμος βαρέθηκε πλέον να βάζει το χέρι στην τσέπη. Πότε ο δήμος, πότε ο ένας, πότε ο άλλος, στήνονται έξω από τα σούπερ μάρκετ ζητώντας του να πληρώσει. Ε, ας κατανοήσουμε ότι δεν μπορεί άλλο πια ή οι δυνατότητες πλέον είναι πολύ περιορισμένες.  Ας μη μας διαφεύγει, και το γνωρίζαμε αυτό, πως αυτό το διάστημα δυστυχώς τα ραβασάκια της εφορίας καταφθάνουν το ένα μετά το άλλο.
Τι βλέπετε στη φωτογραφία; Σίγουρα όχι αυτό που νομίζετε!

Σε αυτή τη φωτογραφία ο καθένας θα δει κάτι διαφορετικό. Άλλος θα δει τον κήπο της πολυκατοικίας, άλλος το αυτοκίνητο και άλλος τον κάδο σκουπιδιών με τη σακούλα έξω.
Εγκατάλειψη. Της Κατερίνας Πρωτοσυγγελίδου - Φλατσούση

Πριν 4 ημέρες, περνώντας από το, ο θεός να το κάνει θέατρο, ενοχλημένη από την ασχήμια που μας έχει καταδικάσει, η αδιαφορία και η εγκατάλειψη της διοίκησης της πόλης μας, τράβηξα αυτές τις δυο φωτογραφίες.
Νέος εκλογικός νόμος: Δε θα είναι πια εύκολη η ανάδυση από την αφάνεια στην επιφάνεια

Η προωθούμενη κυβερνητική ρύθμιση για δύο κοινά ψηφοδέλτια, ένα για τους δημάρχους και ένα για τους δημοτικούς συμβούλους με εκλογή των τελευταίων με απλή αναλογική από την πρώτη Κυριακή και όριο 5% για την είσοδο ενός υποψηφίου δημάρχου στο συμβούλιο είναι προς τη σωστή κατεύθυνση έστω και από λάθος κίνητρα. Επίσης επανέρχεται και το 42% για εκλογή δημάρχου από την πρώτη Κυριακή.
Ο Ζορμπάς καταγγέλλει την αφισοκόλληση κι οι κολώνες γέμισαν αφίσες του δήμου για τη συναυλία!

Μια απίστευτα εκ διαμέτρου αντίθεση που παρατήρησε ο συνδημότης μας κος Μπομπόνης έλαβε χώρα σχετικά με τη φιλανθρωπική συναυλία που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής
Οι εικόνες της ντροπής στο 6ο Δημοτικό συνεχίζονται και η υγεία των παιδιών κινδυνεύει

Στις 4 Φεβρουαρίου 2013 το agiaparaskevi-guide.gr αναδείκνυε μέσω σχετικού άρθρου του Στρατή Μαζίδη το μείζον θέμα δημόσιας υγείας και ασφάλειας των μαθητών του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής τόσο όσον αφορά την προβληματική σωλήνωση της αποχέτευσης όσο και την εσωτερική κατάσταση στις τουαλέτες τις οποίες χρησιμοποιούν μικρά παιδιά από ηλικία 6 ετών.
Μαύρο…όπως ΕΡΤ. Του Νίκου Σόβολου

Αιφνιδιάστηκα προχτές την Τετάρτη όταν κάθισα αναπαυτικά στην πολυθρόνα μου να παρακολουθήσω τη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου της πόλης μας και τελικά δεν τα κατάφερα γιατί στην οθόνη κυριαρχούσε το μαύρο χρώμα.
Παρουσία συντάκτη μας στο κεντρικό δελτίο του AΡΤ για το θέμα της έλλειψης εμβολίων στο ΙΚΑ

Πλήρης δικαίωση της Freepen για το κατάντημα του ΙΚΑ στο οποίο το Ινστιτούτο Παστέρ δε χορηγεί πλέον τεστ μαντού εξαιτίας των χρεών του ΕΟΠΥΥ, το οποίο συνέχισε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του AΡΤ Μαρία Σαμλίδου επιβεβαιώνοντας το σχετικό άρθρο που είχαμε φιλοξενήσει του Στρατή Μαζίδη σχετικά με την ταλαιπωρία των γονέων.
Το 2012 ήταν το έτος του 3ου Δημοτικού, το 2014 θα γίνουν τα έργα. Τυχαίο;

Ήταν Δεκέμβριος του 2011 όταν ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς δήλωνε από μικροφώνου στο δημοτικό συμβούλιο πως κάθε χρόνο πέρα από τη συνηθισμένη εργολαβία για επισκευές στα σχολεία, θα επιλέγεται ένα σχολείο στο οποίο θα γίνονται επιπλέον παρεμβάσεις.
Εμφύλιος κυριών στη διοίκηση με εκρηκτική ύλη από το Μιχάλη Γαβρά

Η παρέμβαση του Μιχάλη Γαβρά σχετικά με τα κριτήρια των προσλήψεων στις κοινωνικές δομές του δήμου μέσω του ΔΡΑΣΕ με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ προκάλεσε ένα μίνι εμφύλιο μεταξύ κυριών της διοίκησης στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.
Αν έμενα σε στάβλο και αισθανόμουν κορόιδο

Τι ήταν κι αυτό πάλι με το θέατρο... εγώ όπως το είδα για να είμαι ειλικρινής νόμισα πως είναι φωτογραφία από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, δε δόθηκε κανένα πέναλτυ ή μπέναλτυ όπως το λένε ορισμένοι, και έγινε χαμός.
Περίεργες μεταθέσεις στο γραφείο δημάρχου, επικοινωνία και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

Μια απόφαση στο διαύγεια που δημιουργεί ερωτηματικά και αφορά μεταθέσεις εργαζομένων του δήμου από εντελώς άσχετα τμήματα στο γραφείο επικοινωνίας και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ δημάρχου!
Κόπηκαν άλλα δύο δένδρα δίχως άδεια και λόγο

Δύο ακόμη δένδρα κόπηκαν στην παιδική χαρά της οδού Γενναδίου όπως ανέφερε η δημοτική σύμβουλος της παράταξης "Μαζί για την Αγία Παρασκευή" Αννα Γάκη δίχως άδεια του δημοτικού συμβουλίου.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ή …με την κοινωνία. Του Νίκου Σόβολου

H επικοινωνία απ' ότι θυμάμαι απ τα φοιτητικά μου χρόνια είναι η αμοιβαία σχέση –επαφή - διαδικασία αποστολής μηνύματος μεταξύ ανθρώπων, χωρών λαών κλπ. Βέβαια τα τελευταία χρόνια με την τεχνολογία η επικοινωνία έγινε πιο γρήγορη πιο άμεση αλλά και πιο απρόσωπη.
Σταθόπουλος: "Τι γίνεται με τα γήπεδα; Ακόμη δεν έχουν άδεια;"

Ερώτηση σχετικά με το θέμα της έλλειψης αδείας των κλειστών της Νότου και του Κοντοπεύκου καθώς και του ποδοσφαιρικού γηπέδου έθεσε ο επικεφαλής της Νίκης για την Αγία Παρασκευή Γιάννης Σταθόπουλος
Βόμβα Αλεφαντή: Κύριε Ζορμπά, ήσασταν αδιαφανής με το Γιαβάσειο!

Σε εργολάβο δίνονται 233.000,00€, απ'ευθείας από τον κ.Ζορμπά, για εργασία που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς ο Δήμος να καταβάλλει ούτε ένα ευρώ. Tο ρεκόρ έσπασε.
ΝΙΚΗ: σκανδαλώδεις απευθείας ανάθεση έργου € 235.000,00 από τη δημοτική αρχή Ζορμπά

Οφείλουμε να καταγγείλουμε το γεγονός ως αδιαφανή διαδικασία υψηλού κόστους σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής στενότητας για τους Δήμους και απαίτησης για υπευθυνότητα και διαφάνεια.
Μάθημα πολιτισμού έδωσαν σήμερα κάτοικοι του Κοντοπεύκου και των Πευκακίων

Μάθημα πολιτισμού έδωσαν σήμερα τετάρτη 4/9/2013 το απόγευμα οι ιδιοκτήτες σκυλιών, κάτοικοι των συνοικιών Πευκάκια και Κοντόπευκο, που κάνουν τον  περίπατό τους με τα σκυλιά τους στο αθλητικό κέντρο στα πευκάκια.
Copyright © *| AGIAPARASKEVI-GUIDE.GR - 2009


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.