3 Αυγ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 2-8-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 02 Aug 2013 11:58 PM PDT
Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης
Όλη η χώρα χορεύει στον ρυθμό της προσωρινής μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση. 
Από την 01.08.2013 γίνεται χαμός με τις συγκρίσεις τιμών. Το σουβλάκι (οι πιο πολλοί δεν άλλαξαν τις τιμές καθόλου) από € 2,00...... στα € 1,95, η τυρόπιτα από € 1,30 στο € 1,25 και ο Γενικός Γραμματεύς Εσόδων κ. Θεοχάρης να εξηγεί με πάσα σοβαρότητα, γιατί την γκαζόζα την πληρώνεις ακριβότερα, όταν στη σερβίρουν από όσο όταν την πίνεις στο όρθιο ή το αντίστροφο. 
Ομολογώ πως πάλι δεν κατάλαβα. Επικαλέσθηκε μέχρι και αποφάσεις του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιστήμων ο άνθρωπος. Δεν είναι παίξε-γέλασε.
Τελικά όλη η δυσπραγία των δραστηριοποιούμενων στον χώρο της εστίασης και η, κατ' επέκταση, μείωση του κύκλου εργασιών των εστιατορίων, η αύξηση των λουκέτων και η συνακόλουθη εκτόξευση της ανεργίας οφείλονται στην αύξηση του ΦΠΑ από 13% σε 23%; Δεν νομίζω. 
Είναι δυνατόν να δεχθώ ότι έπαψα να αγοράζω σουβλάκι το ίδιο τακτικά όπως πριν, επειδή έπρεπε να το πληρώσω 5Λ ακριβότερα;
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 02 Aug 2013 09:27 PM PDT
Man versus the elements: One of the stunning collection of images submitted for the 2013 Red Bull Illume Image Quest photo contest
Man versus the elements: One of the stunning collection of images submitted for the 2013 Red Bull Illume Image Quest photo contest
The world of action and adventure sports certainly isn't for the fainthearted but if this stunning collections of photographs is anything to go by then the reward for such bravery is often to witness scenes of epic beauty.
The Red Bull Illume Image Quest is a specialist contest showcasing and celebrating the very best in photography of extreme sports from around the globe.
Its purpose is to showcase the most exciting and creative action sports photography on the planet as art and introduce these action sports to a wider public.
The world of action and adventure sports certainly isn¿t for the fainthearted but if this stunning collections of photographs is anything to go by then the reward for such bravery is often to witness scenes of epic beauty.
Dicing with danger: The world of action and adventure sports certainly isn¿t for the fainthearted but if this stunning collections of photographs is anything to go by then the reward for such bravery is often to witness scenes of epic beauty
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 02 Aug 2013 09:15 PM PDT
Για πρώτη φορά η Αμερικανοί μιλούν για χτύπημα χωρίς να ξέρουν που θαχτυπήσουν οι τρομοκράτες…
Το να κλείσουν 21 πρεσβείες συμβαίνει για πρώτη φορά…Κάτι θέλουν να πουν…
Μπορεί λένε το χτύπημα να γίνει και στην Ευρώπη…
Δεν ξέρουν...

http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 02 Aug 2013 08:51 PM PDT
Πενία τέχνας κατεργάζεται, ωστόσο η ανατριχιαστική λύση που βρήκαν οι φτωχές οικογένειες στις Φιλιππίνες για να στεγαστούν, αγγίζει τα όρια της εξαθλίωσης.
Συγκεκριμένα περίπου 10.000 οικογένειες ζουν στο νεκροταφείο της Μανίλα, ανάμεσα σε μαυσωλεία και τάφους.
Το Βόρειο Κοιμητήριο της Μανίλα, είναι ίσως το πρώτο νεκροταφείο με... ζωντανούς κατοίκους, αφού ο υπερπληθυσμός ανάγκασε τις φτωχότερες οικογένειες της πρωτεύουσας των Φιλιππίνων, να παραμερίσουν φόβους και δεισιδαιμονίες και να συγκατοικήσουν με τους εκλιπόντες συγγενείς τους.
Το Βόρειο Νεκροταφείο της Μανίλα έχει μετατραπεί σε κανονική πόλη, με εστιατόρια και καταστήματα, ενώ σε ορισμένα σημεία έχουν καταφέρει να βάλουν και ηλεκτρικό ρεύμα. 
Παράλληλα, οι κάτοικοι αυτής της παράξενης πόλης των νεκρών βγάζουν τα έσοδα τους φροντίζοντας τους τάφους δίπλα στους οποίους ζουν.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 02 Aug 2013 08:28 PM PDT
«Οι τρομοκράτες μπορεί να επιτεθούν τόσο σε δημόσιες όσο και σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις» αναφέρει η ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ 
- Κλειστές την Κυριακή οι αμερικανικές πρεσβείες και τα προξενείαΤαξιδιωτική οδηγία προς τους αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται στο εξωτερικό εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ επικαλούμενο τρομοκρατική απειλή από την Αλ Κάιντα για επίθεση κύρια σε χώρες της Μέσης Ανατολής ή της Βόρειας Αφρικής τον Αύγουστο, χωρίς βέβαια να αποκλείεται "χτύπημα" και οπουδήποτε αλλού στην πλανήτη. 
Είναι η πρώτη φορά που οι ΗΠΑ δεν "στοχοποιούν¨ κάποια γεωγραφική περιοχή αλλά επί της ουσίας αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο η τρομοκρατική επίθεση να γίνει οπουδήποτε στον κόσμο! 
«Οι τρομοκράτες μπορεί να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν μια πλειάδα μέσων και όπλων για να χτυπήσουν τόσο δημόσιες όσο και ιδιωτικές εγκαταστάσεις» αναφέρει η ανακοίνωση. 
Είχε προηγηθεί την Πέμπτη η ανακοίνωση για το κλείσιμο πρεσβειών και προξενείων την Κυριακή, τελευταία ημέρα του Ραμαζανιού για λόγους ασφαλείας. 
Μια εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η Μέρι Χαρφ, είχε κάνει λόγο για μέτρο «προληπτικού χαρακτήρα», αρνούμενη να δώσει λεπτομέρειες για κάποια συγκεκριμένη απειλή ή να πει για ποιες ακριβώς πρεσβείες και ποια ακριβώς προξενεία πρόκειται.
Posted: 02 Aug 2013 05:58 PM PDT
Πήραν τα διαβατήρια των αθλητών λόγω χρεών προς τη Βουλγάρικη Ομοσπονδία
-Υπέγραψαν συμφωνητικό εξόφλησης χρεών για να μην τους κρατήσουν όμηρους
-Κλείδωσαν για παραδειγματισμό πόρτες του ξενοδοχείου της Ελληνικής αποστολής για παραδειγματισμό
-Απούσα η Ελληνική Κυβέρνηση

Δείτε τη συγκλονιστική επιστολή που έστειλαν πριν λίγο στο tromaktiko από την Ελληνική Ομοσπονδία Κωφών, η οποία βρίσκεται στη Σόφια της Βουλγαρίας για τους Ολυμπιακούς αγώνες:
Αγαπητό tromaktiko,
Αυτά που μας συμβαίνουν εδώ, στη Σόφια της Βουλγαρίας, πιθανότατα να μην ξανασυμβούν ποτέ και πουθενά.
Ο εκβιασμός, οι απειλές, και το «μαχαίρι στο λαιμό», που βάζουν οι διοργανωτές στους Έλληνες, είναι άνευ προηγουμένου!
Εχτές η γυναικεία ομάδα μπάσκετ πέρασε στη τετράδα και διεκδικεί με αξιώσεις ένα μετάλλιο, που θα μας κάνει περήφανους. 

Τα πανηγύρια κράτησαν λίγο, αφού διέρρευσε η απειλή των διοργανωτών πως με ένα τηλεφώνημα από μεριά τους, θα κλειδώσουν οι πόρτες των δωματίων στο ξενοδοχείο και θα δε μπορέσει κάνεις να φύγει. 
Την περασμένη Δευτέρα, ο Αλέξανδρος Παπαδάτος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και αν τον άφηναν οι Βούλγαροι διοργανωτές, θα έπαιρνε το χρυσό με ευκολία απέναντι στον Βούλγαρο αντίπαλό του.
Και τώρα;
Ποιος;
Κανείς;
Περιμένετε! Έχει κι άλλο!

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 02 Aug 2013 03:56 PM PDT
Για το σκηνικό που τον πήρανε στο κυνήγι οι δημοτικοί υπάλληλοι και φυγαδεύτηκε με μια μηχανή απο το Δημαρχείο...
Posted: 02 Aug 2013 02:26 PM PDT
Μετά την άθλια απαγόρευση της διανομής τροφίμων του Λαϊκού Συνδέσμου, το ξεφτιλισμένο ανθελληνικό κράτος ξεπέρασε πάλι κάθε όριο αθλιότητας. 
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διμοιρίες ΜΑΤ απαγόρευσαν στην εθελοντική ομάδα Πολιτικής Προστασίας της Χρυσής Αυγής να μεταβεί στις εστίες πυρκαγιάς του Μαρκοπούλου.
Την ώρα εκείνη ο συναγωνιστής και βουλευτής Αττικής Ηλίας Κασιδιάρης βρισκόταν στο σημείο που επιχειρούσαν οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις μαζί με τον Περιφερειάρχη Αττικής του Πυροσβεστικού Σώματος, ο οποίος επί λέξει του είπε: 
"Χρειαζόμαστε προσωπικό, φέρτε πάνω τους δικούς σας".
Η εθελοντική ομάδα πυρασφάλειας της Χρυσής Αυγής, αποτελούμενη από 100 συναγωνιστές, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και εφόδια, βρισκόταν εκείνη την ώρα αποκλεισμένη στους πρόποδες του όρους από τα ΜΑΤ.
Όπως παραδέχτηκε ο αρμόδιος αστυνομικός διευθυντής, υπήρχε ρητή εντολή από υπουργείο Προ - Πο για απαγόρευση της πρόσβασης στους Χρυσαυγίτες.
Η ξεφτιλισμένη ηγεσία του Προ - Πο προτιμούσε να καίγεται το δάσος, την ώρα που οι επίγειες δυνάμεις δεν επαρκούσαν, παρά να μετείχε στην πυρόσβεση η Χρυσή Αυγή. 
Για να κατανοήσετε την ανάγκη σε προσωπικό, εκείνη την κρίσιμη ώρα ερχόταν ελικόπτερο Super Puma με πεζοπόρα τμήματα από την Πάτρα! 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 02 Aug 2013 01:02 PM PDT
Από πολύ μικρή ηλικία, η Ντον, μία νεαρή κοπέλα στις Ηνωμένες Πολιτείες, γνώρισε το σκληρό πρόσωπο της ζωής.
Σε ηλικία 16 ετών, μία μέρα επέστρεψε σπίτι από το σχολείο για να διαπιστώσει πως οι γονείς της είχαν εξαφανιστεί.
Το τηλέφωνο είχε κοπεί, όλα τα έπιπλα και τα ρούχα τους έλειπαν και εκείνη πλέον δεν μπορούσε να ζει στο συγκεκριμένο σπίτι αφού δεν είχε λεφτά να το συντηρήσει.
Έτσι, έφυγε και έμεινε μόνη, άστεγη και απελπισμένη. Δεν το έβαλε όμως κάτω. 
Έπιασε δουλειά στο σχολείο όπου πήγαινε, πήρε το απολυτήριό της και αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της να γίνει βιολόγος. Και τελικά τα κατάφερε.
Πέρασε στο Χάρβαρντ, δίνοντας το παράδειγμα προς μίμηση για όλα εκείνα τα παιδιά που χωρίς καμία βοήθεια, καταφέρνουν να κατακτήσουν τα όνειρά τους. 
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την απίστευτη ιστορία της νεαρής κοπέλας.
http://www.pentapostagma.gr
Posted: 02 Aug 2013 01:34 PM PDT

Με άκρως επεισοδιακό τρόπο έκλεισε για τις θερινές διακοπές η δίκη του Ακη Τσοχατζόπουλου. 
Πρωταγωνιστές σε διάλογο απείρου κάλλους ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Νίκος Ζήγρας και η λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου.
«Δεν αντέχω άλλο. Θα τον σκοτώσω. 
Εγώ προσπάθησα να τον καλύψω και είμαι φυλακή. Θα σκοτωθώ». 
Την φράση ακούστηκε να λέει σε έντονο τόνο η κα. Λαμπροπούλου, από την αίθουσα όπου κρατούνται οι κατηγορούμενοι, σε μια σύντομη διακοπή του δικαστηρίου.
Αμέσως, ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Νίκος Ζήγρας, απάντησε στην Λαμπροπούλου με αντίστοιχο τόνο και φωνάζοντας: «Πέστα ρε Φρόσω να ξαλαφρώσεις. Πες την αλήθεια, μην ξελασπώσεις αυτό το σκουπίδι». 
Ενώ σε λίγα δευτερόλεπτα ο Ν. Ζήγρας συνέχισε αναφερόμενος στον θυμό της συγκατηγορούμενής του: «Την έχει τρελάνει τη γυναίκα. Δεν μιλάει».
Η λογίστρια ήταν εμφανώς εκνευρισμένη και δύσκολα κατάφερνε να συγκρατήσει την οργή της νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Κατά την απολογία μάλιστα της δικηγόρου Μαρίας Ταλλίτα- Τσεκούρα , η Ευφροσύνη Λαμπροπούλου ζήτησε να απευθυνθεί στους δικαστές: 
«Επειδή έχω θιγεί πολύ με αυτά που ακούγονται εδώ μέσα, ας μας πει ο κ. Τσοχατζόπουλος ποιον έστειλε να φτιάξει τη Nobilis. 
Μόνο αυτός ξέρει για αυτή την ιστορία», είπε η κατηγορούμενη.
Posted: 02 Aug 2013 12:37 PM PDT
Posted: 02 Aug 2013 12:32 PM PDT
In devastating detail, an excerpt from a controversial new book reveals how the big studios, desperate to protect German business, let Nazis censor scripts, remove credits from Jews, get movies stopped and even force one MGM executive to divorce his Jewish wife.
This story first appeared in the Aug. 9 issue of The Hollywood Reporter magazine.
The 1930s are celebrated as one of Hollywood's golden ages, but in an exclusive excerpt from his controversial new book, The Collaboration: Hollywood's Pact with Hitler (Harvard University Press, on sale Sept. 9), Harvard post-doctoral fellow Ben Urwand uncovers a darker side to Hollywood's past.
Drawing on a wealth of archival documents in the U.S. and Germany, he reveals the shocking extent to which Hollywood cooperated and collaborated with the Nazis during the decade leading up to World War II to protect its business.
Indeed, "collaboration" (and its German translation, Zusammenarbeit) is a word that appears regularly in the correspondence between studio officials and the Nazis. Although the word is fraught with meaning to modern ears, its everyday use at the time underscored the eagerness of both sides to smooth away their differences to preserve commerce.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 02 Aug 2013 12:27 PM PDT
Saturn
(NaturalNews) Here at NaturalNews, we normally report on Earthly events, but right now some rather grand events are taking place in our solar system that you may want to know about.
Check out what NASA's Cassini spacecraft first noticed in 2007. There is a large rotating hexagon circling the north pole of Saturn. Visit the NASA webpage that explains all this at:
http://www.nasa.gov/mission_pages/cassini/media/cassini-20070327.html
This isn't some conspiracy theory. It's not some sort of far-fetched interpretation of random organic structure. It is quite clearly a massive hexagon, and it's circling the north pole of Saturn as we speak. And by "massive", I mean this hexagon is larger than the planet Earth.
Straight from the NASA website: "This is a very strange feature, lying in a precise geometric fashion with six nearly equally straight sides," said Kevin Baines, atmospheric expert and member of Cassini's visual and infrared mapping spectrometer team at NASA's Jet Propulsion Laboratory, Pasadena, Calif. 
"We've never seen anything like this on any other planet. Indeed, Saturn's thick atmosphere where circularly-shaped waves and convective cells dominate is perhaps the last place you'd expect to see such a six-sided geometric figure, yet there it is."
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 02 Aug 2013 12:09 PM PDT
30673_front-thumb-medium
«H ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ενημερώσει τους φίλους της ότι οι αρχικές επαφές για χορηγικά προγράμματα με την εταιρεία «Hellas Gold» δεν κατέληξαν σε συνεργασία».
Με αυτή την λιτή ενημέρωση μέσω της επίσημης σελίδας της στο facebook, η ομάδα της Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε σήμερα το μεσημέρι πως δεν θα συνεργαστεί με την εταιρεία "Ελληνικός Χρυσός", για την χορηγία στην φανέλα.
Η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πληροφορία που ήθελε την "Ελληνικός Χρυσός" να έχει καταθέσει πρόταση 2.5 εκατ. Ευρώ (σ.σ τριπλάσια από αυτή του ΟΠΑΠ) προκειμένου να αναλάβει την χορηγία και κατ επέκταση να χρησιμοποιήσει την δυναμική του συλλόγου προς την επίτευξη των σχεδίων της. 
Τα σχέδια, όμως, άλλαξαν εξαιτίας της έντονης αντίδρασης του κόσμου του ΠΑΟΚ που από την πρώτη στιγμή την εξέφρασε, οδηγώντας τελικά και τους υπευθύνους της ΠΑΕ σε αυτή την απόφαση. 
Χαρακτηριστικό του κλίματος που δημιουργήθηκε στις τάξεις των οπαδών, είναι και ο τρόπος με τον οποίο υποδέχτηκαν την παραπάνω ανακοίνωση στο facebook.
Τα σχόλια που ακολουθούν την ανάρτηση πλησιάζουν τα εκατό και στην συντριπτική τους πλειοψηφία επιδοκιμάζουν την απόφαση της ΠΑΕ, αποδοκιμάζοντας ταυτόχρονα την Ελληνικός Χρυσός όπως και τα μεταλλεία χρυσού στην Χαλκιδική.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 02 Aug 2013 11:56 AM PDT
Bargain: This 1915 home in Detroit has been on the market for just $1 for 519 days
It may not look particularly attractive, but as just $1 this family home is a complete bargain.
However, despite being on the market for the drop-down price since February last year, the Detroit property is astonishingly still for sale.
It is one of a number of run-down properties lying in the suburbs of Michigan's largest city, which earlier this month filed for bankruptcy, crippled by enormous debts.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 02 Aug 2013 10:34 AM PDT
Τοποθετήθηκε στην πλατεία των Φαρσάλων το άγαλμα του Αχιλλέα! (ΦΩΤΟ)
Στην πλατεία δημαρχείου των Φαρσάλων βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης το χάλκινο άγαλμα του Αχιλλέα, συνοδευόμενο από το γλύπτη του Αλτίν Πατσέλη.
Το άγαλμα ύψους 2,20 μέτρων αναπαριστά τον μυθικό ήρωα Αχιλλέα με υψωμένη την ασπίδα του πάνω στην οποία απεικονίζεται μία Μέδουσα, σύμβολο...
προστασίας για τους αρχαίους Έλληνες, ενώ ο χιτώνας του φτάνει μέχρι τη βάση.
Είναι ένα γλυπτό που μπορεί να θαυμαστεί περιμετρικά 360 μοίρες και επιλέχτηκε για το δυναμισμό μέσα από την ευαισθησία της φόρμας χωρίς την υπερβολή της κίνησης , αποπνέει ήθος, συνάδει με την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και με το μύθο γύρω από τον Αχιλλέα.
Το άγαλμα του Αχιλλέα που ήδη κοσμεί την πλατεία Δημαρχείου στόχισε 92.785 ευρώ.
Το άγαλμα θα παρουσιαστεί επίσημα στις 11 Αυγούστου στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου.
Δείτε φωτογραφίες από τη διαδικασία τοποθέτησης:
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 02 Aug 2013 10:13 AM PDT
Οι απόψεις που εκφράζονται από τους υποστηρικτές και το λόμπι υπέρ των εκτρώσεων έχουν ξεπεράσει πλέον κάθε όριο.. Στην Αμερική, οι  συγκεκριμένες απόψεις είναι τόσο εξοργιστικές και η κοινή γνώμη τόσο απαθής και μπερδεμένη, που οποιαδήποτε οπτική στο ζήτημα των εκτρώσεων θεωρείται "εναλλακτική", "διαφορετική" και "ριζοσπαστική".
Σε εκπομπή του αμερικανικού τηλεοπτικού σταθμού MSNBC, η παρουσιάστρια Melissa Harris-Perry υποστήριξε ότι «η ζωή ενός παιδιού ξεκινά μόνο όταν οι γονείς «αισθάνονται» ότι αυτό συμβαίνει»..
Ας είμαστε ξεκάθαροι: Δεν μιλάμε καν για υποστήριξη των εκτρώσεων. Έχουμε να κάνουμε με την στυγνή δολοφονία παιδιών μετά τη γέννησή τους.. Όταν γεννηθεί ένα παιδί, ο τερματισμός της ζωής του δεν μπορεί να νοείται ως «επιλογή» - αποτελεί φόνο τόσο από νομικής όσο και από ηθικής άποψης..
«Πότε ξεκινά η ζωή (ενός παιδιού); Θεωρώ ότι η απάντηση εξαρτάται κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό από τα ίδια τα αισθήματα των γονέων. Είναι ένα ισχυρό συναίσθημα – αλλά δεν συνιστά επιστήμη..», δήλωσε η Harris-Perry αφήνοντας άναυδο το κοινό στις 21 Ιουλίου στην εκπομπή της στο MSNBC.
Βέβαια, δεν μένει απλώς σε «εναλλακτικές θεωρήσεις» - Παράλληλα υποστηρίζει με θέρμη την δολοφονία νεογέννητων μωρών (σ.σ. pentapostagma.gr – ο «όρος» που προσπαθούν να επιβάλλουν για αυτήν την αποτρόπαια και απάνθρωπη πράξη είναι έκτρωση μετά την γέννηση ("post-birth abortion"), ενώ παράλληλα επιτίθεται κατά της βιολογικής κανονικότητας και επιστήμης που υποστηρίζει ότι ένα ζωντανό μωρό που αναπνέει, έχει καρδιακό παλμό και φυσιολογική εγκεφαλική λειτουργία είναι ζωντανό, και όχι νεκρό…
Όμως, οι απάνθρωποι υποστηρικτές των εκτρώσεων γίνονται ακόμη πιο προκλητικοί και στυγεροί: υποστηρίζουν πλέον ότι είναι απολύτως φυσιολογικό για τους γονείς να δολοφονούν τα παιδιά τους ακόμη και στην ηλικία των 3 ετών..
Οι συγκεκριμένες αντιλήψεις, δείχνουν την απόλυτη διαστροφή των υποστηρικτών των εκτρώσεων, και την πλήρη αποστροφή τους στην αξία της ανθρώπινης ζωής…
Posted: 02 Aug 2013 08:25 AM PDT
Has the Bibles Garden of Eden Been Found    and Restored? | Central Marshes of Iraq
Clip art of what the alleged Garden of Eden might have looked like (Photo Credit: ShutterStock.com)
as the Bible's Garden of Eden been found and restored?
This question can't be answered definitely, but it's certainly worth exploring, especially in light of the ongoing news surrounding the first Iraqi national park.
The world's most well-known garden is described in the Old Testament as a place of perfection one in which God is said to have placed Adam and Eve. For those who believe in its literal existence, Eden has been a focus of debate, particularly surrounding where it was located.
Now, despite ongoing violence in the region, NewScientist is reporting that the "'Garden of Eden' has been saved." The country's Council of Ministers recently approved its first national park, restoring Mesopotamian marshes in Iraqi's southern region.
The name of the new park, according to Nature of Iraq, the group that advocated for its creation, is the Central Marshes of Iraq.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 02 Aug 2013 11:01 AM PDT

Πάνε να αφανίσουν οριστικά τα χωριά της Ηπείρου!
Νέα άθλια κυβερνητική απόφαση βρίσκεται στα σκαριά, βάσει της οποίας θα αφανιστούν οριστικά από το χάρτη τα χωριά της Ηπείρου αλλά και ολόκληρης της χώρας, μιας θα μπει οριστικό λουκέτο σε όλες τις μικρές επιχειρήσεις και τα καφενεδάκια στα χωριά κάτω των 2.000 κατοίκων, αφού τώρα οι ιδιοκτήτες τους θα κληθούν να πληρώνουν ΤΕΒΕ!
Με πρόσχημα λοιπόν τα έσοδα του ΤΕΒΕ οι "φωστήρες" του Σαμαρά κατέθεσαν πρόταση να πληρώνουν τα αλμυρά ασφάλιστρα και οι επαγγελματίες σε χωριά που έχουν πληθυσμό κάτω από 2.000 κατοίκους. 
Βέβαια, δεν τους ενδιαφέρει αν έχει έσοδα ένα καφενεδάκι στη Φούρκα της Κόνιτσας ή στο Ρωμανό της Λάκκας Σουλίου.
Τώρα απλά θα έρθουν ως ψυχροί φοροεισπράκτορες και θα απαιτήσουν έξτρα φόρους. Καρφί δεν τους καίγεται για το εάν κλείσουν και τα τελευταία μαγαζάκια στα χωριά μας.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 02 Aug 2013 08:09 AM PDT
Έκκληση προς τους διεθνείς τοκογλύφους να δείξουν… έλεος προς την Ελλάδα, κάνει ο Αθανάσιος Έλλις (γνωστός στην πολιτική πιάτσα ως «η φωνή της Αμερικής»…)από την καθεστωτική ναυαρχίδα «Καθημερινή».
Όχι γιατί δεν μπορεί πλέον άλλο ν' αντέξει ο ελληνικός λαός, αλλά γιατί έτσι ενισχύεται η Χρυσή Αυγή, που έρχεται ολοταχώς και… δαγκώνει! 
Μάλιστα, η «φωνή της Αμερικής» προειδοποιεί εμμέσως πλην σαφώς τους τοκογλύφους, ότι ο εθνικισμός είναι… μεταδοτικός και μπορεί κάλλιστα να περάσει κάποια στιγμή και στις δικές τους χώρες. Ιδού:
Οι εταίροι, η λιτότητα και το αυγό του φιδιού
«Ο εξορθολογισμός των δημοσίων οικονομικών είναι, προφανώς, μείζονος σημασίας για να ορθοποδήσει η Ελλάδα. Όμως, τεράστια αξία έχει επίσης να διαπιστώσει ο λαός ότι σταματούν οι διακρίσεις, οι εξυπηρετήσεις και οι σπατάλες, και σταδιακά εγκαθιδρύεται η αρχή της ισονομίας. 
Η πτυχή αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία στη συγκεκριμένη περίοδο όπου το φάσμα του φασισμού πλανάται όλο και πιο απειλητικά πάνω από τη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία…
Είναι αλήθεια ότι το ελληνικό πολιτικό σύστημα έχει τεράστιες ευθύνες.
Η Χρυσή Αυγή θερίζει καρπούς που έσπειραν επί δεκαετίες οι λαϊκιστές πολιτικοί όλων των κομμάτων.
Όμως, το ερώτημα που τίθεται πλέον όλο και πιο πιεστικά προς τους εταίρους είναι εάν θα συνεχίσουν να λειτουργούν μόνο με ψυχρά οικονομικά κριτήρια ή θα αρχίσουν να λαμβάνουν υπόψη τους και τους κοινωνικούς και πολιτικούς κινδύνους που ελλοχεύουν από τα αυξανόμενα φαινόμενα εθνικισμού τα οποία δεν περιορίζονται στη μικρή Ελλάδα, ή ακόμη και στον ελλειμματικό Νότο, αλλά αφορούν ολόκληρη την Ευρώπη. Πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη πραγματικότητα την οποία οι εταίροι μας δεν δικαιούνται να αγνοήσουν. 
Ιδιαίτερα, η Γερμανία, με την ευαισθησία που δημιουργεί το παρελθόν της, έχει έναν επιπλέον λόγο να ανησυχεί για τη συμβολή της στο κλίμα που διαμορφώνεται στην Ελλάδα και στην άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 02 Aug 2013 07:50 AM PDT
Posted: 02 Aug 2013 07:37 AM PDT
Under pressure: A courtroom video released by a Spanish newspaper today shows Garzon sitting uneasily before a judge and waving his hands in front of his face, appearing at a loss to explain why he did not slow down
Ο οδηγός του τρένου που εκτροχιάστηκε στην Ισπανία, σκοτώνοντας 79 άτομα δήλωσε στον δικαστή ότι δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί δεν επιβραδύνε καθώς πλησίαζε σε μια ύπουλη στροφή με το διπλάσιο του ορίου ταχύτητας.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 02 Aug 2013 06:53 AM PDT
Συγνώμη γράφω πιο πολύ για ψυχοθεραπεία όχι για να μάθετέ κάτι καινούργιο γιατί μου την βίδωσε…
Με τους κερατάδες δεν ξέρουμε πια τι πληρώνουμε…
Πήρα και τηλέφωνο μπας και βγάλω άκρη.
Μου ξαποστείλανε λογαριασμό μέσα σε τρεις εβδομάδες γιατί λέει βγάλανε το χαράτσι την τελευταία δόση το λεγόμενο ΕΤΥΔΕ μου το στείλανε εφορία, και μου βάλανε το καινούργιο φόρο που λέγεται ΕΕΤΕ που δεν είναι ο ΕΤΥΔΕ  αλλά είναι κάτι σαν το ΕΤΥΔΕ για το 2014 κάπως έτσι...
Βάλτε και ΕΡΤ,ΕΡΦΨΦΨ,ΒΓΓΗΒΓΦ,ΗΝΝΗ,ΦΔΣΓΒΗ , που κάθε φορά και εκεί βάζουν συντελεστές και ότι ποσά θέλουνε αν το προσέξετε...
Ζαλίστικα μπερδέυτηκα περισσότερο…
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΙΑ ΡΕΥΜΑ...ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
¨Ότι θέλουνε κάνουνε ότι θέλουνε χρεώνουν.
Μα γιατί μας στέλνουν λογαριασμό πια δεν καταλαβαίνω…
Ας μας στέλνουν ένα χαρτί με ένα σκέτο ποσό που θα αποφασίζουν τέλος του μήνα το μέγεθος του να τελειώνουμε.
Αφου έτσι κι αλλιώς με τόσους φόρους και χρεώσεις που σε κάθε λογαριασμό τις αλλάζουν δεν βγάζουμε πια Άκρη.
Αυτός δεν είναι λογαριασμός Δεη πια είναι σπαζοκεφαλιά…QUIZ…
Πληρώνεις πια 50 Ευρώ αξία ρέυματος και 350 Ευρώ φόρους που δεν ξέρουμε τι είναι ο καθένας,, πως βγαίνουν τι συντελεστές βάζουν,και στην τελική τη δουλειά έχουν να μπαίνουν στον λογαριασμό της ΔΕΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΆ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΈΤΟΙΟΥ ΙΔΟΥΣ ΦΟΡΟΙ;
Κοροιδάρα ΈΛΛΗΝΑ…
Εδώ δεν έχουμε να φάμε και πληρώνουμε 500 ΕΥΡΩ στην ΔΕΗ  (όσοι ακόμα μπορούν) σαν μαλάκες για 2 λάμπες πια που ανάβουμε...
Α ρε κερατάδες άμα δεν είχα γυναικόπαιδα σπίτι θα είχα βγάλει το ρολόι και θα σας το έβαζα στο κώλο ανθελληνικά μασονικά πολιτικά σκουλήκια…
Άντε και γαμηθείτε Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ …
Posted: 02 Aug 2013 05:28 AM PDT
Οι άνθρωποι "Cullatori" κάθε χρόνο μεταφέρουν τεράστιες ξύλινες κατασκευές στους δρόμους της πόλης Nola, στη Νότια Ιταλία, στα πλαίσια του ετήσιου Φεστιβάλ των Κρίνων [Festa Dei Gigli]. 
Ως αποτέλεσμα οι ώμοι και οι πλάτες τους να παραμορφώνονται!
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 02 Aug 2013 05:03 AM PDT
Κατά την εμφάνισή της στο χώρο της ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη, η Αναπληρώτρια Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά, αποκομίστηκε έντονα από απλούς πολίτες που ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν την τελετή.
Οι φωνές και τα συνθήματα ήταν κυρίως κατά των πολιτικών, ενώ αποδοκιμασίες ακούστηκαν και κατά την αποχώρηση της Γεννηματά από το σημείο της ορκωμοσίας.
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.