31 Αυγ 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ:

ΦΟΡΤΩΣΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!

26 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ -ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ- ΚΑΙ ΕΛΗΓΑΝ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ, ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ 14% ΕΠΙΤΟΚΙΟ!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΑΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΙΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ !

· Η Κυβέρνηση πρέπει να πέσει! Τα κόμματα κοιμούνται αντί να την ρίξουν;
· Παίρνουν από τον λαό το σπίτι και τον καθιστούν άστεγο επειδή δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη των Τραπεζών!!!
· Θα επέμβει η Δικαιοσύνη ή θα μείνει θεατής στο έγκλημα σε βάρος του κοσμάκη;

του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Ο πολιτικός εγκληματίας που ακούει στο όνομα Γιάννης Στουρνάρας, ο άνθρωπος που έχει δώσει εντολές για κατάσχεση των καταθέσεων των πολιτών από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς λόγω οφειλών τους στο Δημόσιο, ο πολιτικός που ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου με πλειστηριασμούς ακόμη και της πρώτης κατοικίας, αντί να απαιτήσει από τις Τράπεζες να εξοφλήσουν τις οφειλές τους προς το Δημόσιο, όχι μόνο δεν τις αγγίζει αλλά φορτώνει όλο το χρέος τους στις πλάτες του κοσμάκη.

Πρόκειται για έγκλημα τεραστίων διαστάσεων, μια και με ανάλγητο τρόπο ο Ι. Στουρνάρας πιάνει κότσους όλους τους Έλληνες! Την ώρα που οι πολίτες οδηγούνται σιδηροδέσμιοι στη φυλακή ακόμη και για οφειλές 500 ευρώ ή 1000 ευρώ, ο υπουργός Οικονομικών αφήνει ανέγγιχτες τις Τράπεζες που οφείλουν στο κράτος δυσθεώρητα δις! Το χειρότερο δε, είναι ότι τα χρέη των Τραπεζών τα φορτώνει στον κοσμάκη με πολλαπλάσια επιτόκια!

Η "Ελεύθερη Ώρα" πρώτη απ' όλες τις εφημερίδες, με εκτενή της αποκλειστικά ρεπορτάζ, είχε αποκαλύψει την απάτη των τελευταίων κυβερνήσεων, οι οποίες με τη συνέργεια του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Προβόπουλου, χρέωσαν όλα τα ομόλογα των Τραπεζών στις πλάτες του λαού! 93 δις ευρώ αρχικά και κατόπιν άλλα 140 δις ευρώ. Συνολικά 233 δις ευρώ που έπρεπε να πέσουν στην αγορά και σε καταναλωτικά-στεγαστικά δάνεια, οι Τράπεζες τα οικειοποιήθηκαν όλα και οι πολιτικοί εγκληματίες μετέφεραν όλα τα χρέη των Τραπεζιτών στον λαό!

Ιδού κατά σειρά, τα 10 αποκλειστικά ρεπορτάζ της "Ελεύθερης Ώρας": 


29/11/12: "Με υπουργική απόφαση φόρτωσαν όλο το χρέος των Τραπεζών στο λαό".

31/1/13: "Σκάει ομόλογο 44 δις στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα"

5/2/13: "Κράτος και Τράπεζες έκλεψαν 93 δις από την αγορά".

14/2/13 "Φορτώνουν όλα τα χρέη στις πλάτες του κοσμάκη".

23/2/13: "Στουρνάρας: Το πραγματικό χρέος της χώρας είναι 550 δις".

2/3/13: "Παράνομα όλα τα μνημόνια"

27/3/13: "Έτσι θ’ αρπάξουν τα δις από τις καταθέσεις των Ελλήνων"

30/6/13 "Το μεγαλύτερο έγκλημα της κυβέρνησης Παπανδρέου"

1/7/13: "Σάλος με το πολιτικό έγκλημα Σαχινίδη"

8/7/13: "Ιδού το σατανικό σχέδιο της διάλυσης της χώρας και του λαού"

Από τον λαό πλέον, παίρνουν το σπίτι και τον καθιστούν άστεγο επειδή δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη των Τραπεζών!!! Πρόκειται για άνευ προηγουμένου έγκλημα για το οποίο θα πρέπει να λογοδοτήσουν όλοι οι πολιτικοί ολετήρες που συνέπραξαν σε αυτό. Η Δικαιοσύνη θα επέμβει ή θα παραμείνει απλός θεατής μπροστά σε αυτή την απάτη που συντελείται σε βάρος του ανυποψίαστου πολίτη; Η Δικαιοσύνη, που ήδη έχει χαρακτηρίσει νόμιμο το Μνημόνιο, η Δικαιοσύνη που ως τυφλή φέρεται να χαρακτήρισε… νόμιμη την αρπαγή των αποταμιεύσεων των ομολογιούχων του Δημοσίου, η Δικαιοσύνη που διά της ανακρίτριας κ. Πεδιαδίτη κρίνει νόμιμο το φουσκωμένο έλλειμμα της ΕΛΣΤΑΤ το 2009, αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι μπορεί να θεωρήσει… νόμιμο και το φόρτωμα των χρεών των Τραπεζών στις πλάτες των πολιτών!

Σήμερα λοιπόν, ο υπουργός Οικονομικών έρχεται να μεγιστοποιήσει τις διαστάσεις της πολιτικής απάτης, μεταφέροντας στον λαό και προσαυξημένο με επιτόκιο 14%, σχεδόν 26 δισεκατομμύρια ευρώ τα οποία οι Τράπεζες αρνούνται να πληρώσουν! Πρόκειται για 26 δις ευρώ από τα περίφημα 93 δις (δημοσιεύματα "Ε.Ω." 29/11/12 και 5/2/13) τα οποία έπρεπε να πέσουν στην αγορά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι Τράπεζες "τσέπωσαν" και τα 93 δις χωρίς να δώσουν φράγκο στην αγορά, την οποία με αυτό τον τρόπο νέκρωσαν ολοκληρωτικά!

Δεν φτάνει όμως που κράτος και Τράπεζες οδήγησαν σε λουκέτα εκατοντάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ο κ. Στουρνάρας τα 26 από τα 93 δις ευρώ, τα μεταβιβάζει όλα στο δημόσιο χρέος με προσαυξημένο επιτόκιο 14%! Τη συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε ο ιστότοπος diaforos.blogspot.gr και η Σαββατιάτικη έκδοση της εφημερίδας "Η Ελλάδα Αύριο" (17-8-13), η οποία σημειώνει χαρακτηριστικά: "Με τις επικίνδυνες ταχυδακτυλουργίες Στουρνάρα το επίμαχο τραπεζικό χρέος των 26 δις ευρώ αντικαταστάθηκε με ένα νέο εθνικό χρέος το οποίο ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 35 δις ευρώ, τα οποία φορτώθηκαν στους Έλληνες φορολογούμενους"! 9 δις ευρώ χρέος στο ήδη υπάρχον επειδή έτσι το γούσταρε ο Στουρνάρας!

Συγκεκριμένα, τα 26 δις ευρώ-χρέη των Τραπεζών που με τις δόλιες ενέργειες του υπουργού Οικονομικών μεταφέρονται στον λαό, κατανέμονται ως εξής:

1. Εθνική Τράπεζα: 4 κρατικά ομόλογα αξίας 8.765.000 δις ευρώ.

2. EUROBANK: 4 κρατικά ομόλογα αξίας 7.770.000 δις ευρώ.

3. Τράπεζα Πειραιώς: 3 κρατικά ομόλογα αξίας 4.576.000 δις ευρώ.

4. ALPHA BANK: 3 κρατικά ομόλογα αξίας 4.867.000 δις ευρώ.

Ο κ. Στουρνάρας ουσιαστικά εγκληματεί σε βάρος της εθνικής οικονομίας και της χώρας, μια και με λογιστικά τεχνάσματα, επιχειρεί να εμφανίσει πρωτογενές πλεόνασμα ενώ στην πράξη πολλαπλασιάζει το δημόσιο χρέος της Ελλάδος. Όταν λοιπόν η «Ε.Ω» στις 23/2/13: σε ρεπορτάζ της έγραφε, "Στουρνάρας: Το πραγματικό χρέος της χώρας είναι 550 δις", είχε απόλυτα δίκιο. Στην ουσία, απόλυτο δίκιο είχε ο ίδιος ο Ι. Στουρνάρας που εν τη ρύμη του λόγου του στη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή, αποκάλυπτε ότι το χρέος της χώρας είναι 550 δις ευρώ! Άραγε είχε σχεδιάσει από τότε το φούσκωμα του χρέους με τα λογιστικά του τερτίπια;

Τώρα λοιπόν εξηγείται γιατί ο κ. Στουρνάρας αρνιόταν να απαντήσει σε επίμονες ερωτήσεις που του γίνονταν στη Βουλή εάν έχει πληρωθεί το ομόλογο. Απλά, διότι δεν το πλήρωσε και το μετέφερε σε βάθος χρόνου χαρίζοντας στους τοκογλύφους το επαχθέστερο για την Ελλάδα επιτόκιο του 14%!!!

Ένα ερώτημα που γεννάται είναι: για όλα αυτά που γίνονται σε βάρος του τόπου και του λαού, τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα πού βρίσκονται; Κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου ενώ θα έπρεπε να οδηγήσουν σε πτώση την κυβέρνηση με την αποχώρησή τους από το Κοινοβούλιο;

Στη φωτό απεικονίζονται τα ομόλογα των τεσσάρων μεγάλων ελληνικών τραπεζών που η λογιστική απάτη Στουρνάρα τα μετέφερε για το 2014 έως 2016 με φουσκωμένα επιτόκια που επιβαρύνουν το δημόσιο χρέος κατά 9 δις ευρώ επιπλέον. 
Το σκιαγράφημα δημοσιεύτηκε στο diaforos.blogspot.gr.
http://www.triklopodia.gr/2013/08/blog-post_6303.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.