29 Αυγ 2013

Εμπρός για πολιτικές κινητοποιήσεις για την ανατροπή της κατοχικής κυβέρνησης


Προς όλους τους χαύνους συνδικαλιστές που δεν λένε να κουνήσουν λίγο το κεφάλι τους να δουν την πραγματικότητα και να σταματήσουν να ρίχνουν ντουφεκιές στον γάμο του καραγκιόζη. 
Απολιθωμένες αντιλήψεις των συντεχνιακών πρακτικών που κάθε παρέα προσπαθεί να σώσει την καλύβα του, όταν η Ελλάδα από το 2010 έχει παρεδόθη στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους, χάνοντας την εθνική μας ακεραιότητα και οι κυβερνώντες σαν η Ελλάδα μας να είναι ένα καρπούζι που το κόβουν φέτα, φέτα μοιράζοντας το στους ντόπιους και ξένους κατακτητές.
Αλήθεια τη νόημα έχουν οι απεργιακές κινητοποιήσεις όταν η μισή Έλληνες είναι άνεργη,
Όταν αυτή που έμεναν στη δουλειά κανένας θεός δεν μπορεί να τους προστατέψει προπάντων το συνδικαλιστικό τους όργανο.
Πως εσείς κύριοι καλείτε, με πιο κύρος; αφού οι περισσότεροι από εσάς αναρριχηθήκατε μέσα από τα κόμματα σας που αυτά κυβερνούσαν εναλλάξ τη χώρα.
Πόση διαφορά αντιλήψεων έχετε από τους κυβερνώντες που έπρεπε τώρα να ήταν αν ΟΧΙ φιλάκι τουλάχιστον στο εδώλιο τον κατηγορημένων για εσχάτη προδοσία.
Θα μου πείτε πώς το2012 τους εξέλεξε o λαός, μπούρδες γιατί όταν προεκλογικά οι δανειστές των τραπεζών παρέμβαιναν στα εσωτερικά της χώρας μας τρομοκρατώντας τον Λάο μας λίγες ημέρες πριν τις εκλογές εσείς με τα συντεχνιακά σας ρίχνατε τουφεκιές όπως τα βεγγαλικά που φωτίζουν μα σύντομα χάνονται για να επιβληθεί και πάλη το σκότος.
Και εγώ με την λίγη μου γνώση σας λέγω, αφήστε των λαό να αυτό οργανωθεί και να παλέψει με πολιτικές κινητοποιήσεις με ένα και μοναδικό στόχο να φυγή τώρα η κυβέρνηση των ανδρεικέλων για να ελευθερωθεί η Ελλάδα, μα θα μου πείτε <<τη θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους>>
Να ιστέ σίγουρη πως από το καμίνι του αγώνα θα γεννηθούν οι Γέτες, από τον Λάο για των Λάο.
Αφήστε την καρέκλα, το βόλεμα και την συνδικαλιστική ανυπαρξία σας, το << ηγετικό>> σας εφέ. Κλειδώστε τα γραφεία σας, πετάξτε τις καρέκλες από το παράθυρο, μπείτε στην παραγωγή, ανακατωθείτε με τους ανέργους , με τους νέους και τις οικογένειες που θρηνούν τους νεκρούς τους από τις αυτοκτονίες.
Δέστε τα σχολεία που κλείνουν, νοσοκομεία κατεδαφίζονται, οικογένειες χάνουν τα σπίτια τους οι θεσμοί της δημοκρατίας διαλύονται, το σύνταγμα έχει γίνει νεκροθάλαμος και η κυβερνητική καμαρίλα κατασυκοφαντεί τους εργαζόμενους και καταρρακώνει την ανθρωπινή αξιοπρέπεια.

Κάνω έκλυση στο συνδικαλιστικό όργανο των εκπαιδευτικών να πάνε την ημέρα
που θα ανοίξουν τα σχολεία για να φανεί η γύμνια των κατοχικών κυβερνήσεων, να μην μπορούν να κατασυκοφαντούν τους εκπαιδευτικούς και ούτε να κερδίζουν χρήματα από τις απεργείς, εξοντώνοντας τους οικονομικά. Έτσι δεν θα μπορούν να φέρνουν τους αδαής πολίτες ενάντια στους εκπαιδευτικούς όπως συνήθους κάνουν.
Εμπρός για πολιτικές κινητοποιήσεις για την ανατροπή της κατοχικής κυβερνήσεις
Φίλες και φίλη έχουμε δύναμη να ανοίξουμε την χαραμάδα να μπει το φως που θα κτίσουμε μια άλλη Ελλάδα, αφού πρώτα καθαρίσαμε των κόπρο του Αυγεία ανατρέποντας με τους αγώνες μας τους δωσίλογους που παρέδωσαν την εθνική μας ανεξαρτησία στους δανειστές μας με το αγγλικό δίκαιο
ΕΓΩ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΑΔΕΛΦΙΚΑ

Θανάσης Παμπόρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.