29 Αυγ 2013

Οι Τούρκοι κοροϊδεύουν τους Έλληνες για τα ληγμένα στα σούπερ μάρκετ!

Με ειρωνικά σχόλια αντιμετωπίζει η Milliyet την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης που πέρασε νόμο με τον οποίο θα επιτρέπεται η πώληση ληγμένων προϊόντων από τα σούπερ μάρκετ.
Σε σχετικό της δημοσίευμα με πρωτοσέλιδο τίτλο «Η Ελλάδα ξεπέρασε την ημερομηνία λήξης της» αναφέρει πως η χώρα μας: « δεν κατάφερε να ξεφύγει από την οικονομική κρίση προσπαθεί να βρει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα του κόσμου. Μια απ’ αυτές τις λύσεις είναι πως τα σουπερ μάρκετ θα μπορούν να έχουν στα ράφια τους προϊόντα στα οποία θα έχουν περάσει η ημερομηνίες λήξης τους. Τα μπαγιάτικα προϊόντα θα μπορούν να πωλούνται φθηνότερα. Έτσι η γειτονική χώρα πέταξε στο καλάθι των σκουπιδιών την ημερομηνία λήξης».
Στο ίδιο πνεύμα κινείται και η Hürriyet η οποία με τίτλο «Η Ελλάδα θα καταναλώνει προϊόντα που έχουν λήξει οι ημερομηνίες τους» σημειώνει « Στην Ελλάδα που χιλιάδες άνθρωποι δεν αντέχουν στις συνθήκες τις οικονομικής κρίσης, αποφασίσθηκε η διάθεση των ληγμένων προϊόντων στα σούπερ μάρκετ για να μπορούν να τα αγοράζουν σε φθηνότερες τιμές. Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως η ημερομηνία λήξης θα έχει συγκεκριμένο όριο τριών μηνών».
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.