21 Οκτ 2013

Τα Νέα της "Αγίας" σε τίτλους

Agiaparaskevi-guide.gr - 4 χρόνια μαζί και συνεχίζουμε!
View this email in your browser
Προτάσεις που αγνοείται η τύχη τους για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Η ιδέα του κου Ησαΐα διατυπώθηκε, κατεγράφη στα πρακτικά και ως συνήθως σε αυτή την πόλη, το κάθε τι θετικό περνά στην ιστορία μόνο και μόνο γιατί το σκέφτηκε κάποιος άλλος.
Το καλύτερο γλέντι στην Αγία Παρασκευή με έναν ιερό σκοπό έγινε απόψε

Όσο ήταν συγκινητική άλλο τόσο υπήρξε και εντυπωσιακή η ανταπόκριση των αγιοπαρασκευιωτών στην αποψινή γιορτή που ήταν μακράν το καλύτερο γλέντι στην Αγία Παρασκευή που πραγματοποιήθηκε στη φιλόξενη αυλή της Στέγης Γερόντων στην Ηπείρου τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν όλα για την ενίσχυση των γερόντων και του έργου που επιτελείται.
Λέμε Ναιιιιιιιιιιιιιιι!

Στις αναθέσεις, λέμε ΝΑΙ
Δεκαέξι άνθρωποι για τα θέματα των σχολείων μας ψήφισαν...λευκό!

Ο δήμος Αγίας Παρασκευής θα ψήφιζε ποτέ κάτι με το οποίο ουσιαστικά θα τραβούσε το ίδιο του το αυτί για όσα δεν έχει κάνει τόσο καιρό; Ή αν περνούσε θα επιλύονταν αύριο το πρωί όλα τα ζητήματα των σχολείων;
Η αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση και ως ενδοκυβερνητικό αγκάθι. Του Νίκου Σόβολου

Το δημώδες άσμα «δεν περνάς κυρά Μαρία ...», μας θυμίζει η εξαγγελθείσα εν χορδαίς και οργάνοις και πολυσυζητημένη πλέον αυτοδιοικητική τροποποίηση του τρόπου εκλογής των Δημοτικών αρχόντων στην πόλη μας, αλλά και γενικότερα.
Απόψε θα μιλήσουν για τα σχολεία και θα πάρουν απόφαση; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Λήψη απόφασης; Ποια λήψη; Ποιας απόφασης; Δηλαδή θα κάνει ο δήμος "ντα" τα δύο υπουργεία; Ή μήπως θα τραβήξει το αυτί του εαυτού του για όλα όσα θα έπρεπε να είχε υλοποιήσει εδώ και τόσο πολύ καιρό αλλά δεν κάνει απολύτως τίποτε;
Conor Harrington, ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες στο είδος της street art

της Κατερίνας Πρωτοσυγγέλιδου - Φλατσούση. Conor Harrington, ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες στο είδος της street art.
Αυτό είναι το νέο ΔΣ του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού

Με μεγάλη προσέλευση και επιτυχία όσον αφορά τη συμμετοχή του κόσμου ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία και η καταμέτρηση των εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ στο Σύλλογο Κατοίκων Τσακού.
Μετάλλια με το καλημέρα για τον αθλητικό σύλλογο TAEKWONDO Αγίας Παρασκευής

Με την κατάκτηση δύο μεταλλίων ξεκίνησε ο Αθλητικός Σύλλογος TAEKWONDO Αγίας Παρασκευής τους πρώτους αγώνες της σεζόν 2013-14 στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος Παίδων Κορασίδων. Το πρωτάθλημα διεξήχθη το διήμερο 12 και 13 Οκτωβρίου στη Χαλκίδα και ο σύλλογος κέρδισε 2 χάλκινα μετάλλια σε σύνολο 4 αθλητών.
Απολογισμός και εκλογές σήμερα για το Σύλλογο Τσακού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η απολογιστική γενική συνέλευση του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού ενώ βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
Με κέφι και καλό καιρό γιόρτασαν τη γουρουνοπούλα οι Μεσσήνιοι

Με αρκετό κέφι και σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό που ευνοούσε τη βόλτα στο πάρκο Σπυρούδη πραγματοποίησε ο Σύλλογος Μεσσηνίων "ο Αριστομένης" την καθιερωμένη γιορτή της γουρουνοπούλας από την οποία και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα.
Η βροχή δεν εμπόδισε τα παιδιά να δώσουν το παρόν στην ημερίδα
Παρά τη βροχή και τις μη φιλικές καιρικές συνθήκες, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 8η αθλητική ημερίδα για ΑμεΑ στο αθλητικό πάρκο Σταύρος Κώτσης με συμμετοχή πολλών αθλητών από αρκετούς δήμους.
Μ. Γαβράς: "Αταξίες" στις προσλήψεις Προσωπικού στις Κοινωνικές δομές του Δήμου από το "ΔΡΑΣ.Ε"

Σας τόνιζα πως «…φαίνεται πως τα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κριτήρια και η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ προορίζονται να γίνουν το εργαλείο για την χειραγώγηση, ποδηγέτηση και παραποίηση των αποτελεσμάτων της ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ βαθμολογίας.»
Η τοποθέτηση του Βασίλη Γιαννακόπουλο στο χθεσινό ΔΣ για τα σχολεία της πόλης

Επειδή η κρίση είναι η ευκαιρία να ξαναδούμε όλοι πώς λειτουργεί κάθε μέχρι τώρα ενέργειά μας, και να βγάλουμε τα αναγκαία συμπεράσματα.
Σταθόπουλος: Σκάνδαλο στη βαθμολόγηση υποψηφίων. Σιωπά ο δήμαρχος

Με την παρούσα καταγγελία, απαιτούμε την επαναφορά της νομιμότητας και του αδιάβλητου της όλης διαδικασίας. Η ηθική και η διαφάνεια στις προσλήψεις δεν είναι λάστιχα που τα τεντώνουμε ανάλογα με επιθυμίες!
Ανοιχτή επιστολή προς το δήμαρχο από το Σύλλογο Γονέων 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής

Ανοιχτή επιστολή προς το δήμαρχο από το  Σύλλογο Γονέων 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής
Ξεκινούν τα μαθήματα χορού από το Σύλλογο Κρητών

Ο Σύλλογος Κρητών και Φίλων της Κρήτης της Αγίας Παρασκευής με χαρά ανακοινώνει ότι συνεχίζονται για όλο τον Οκτώβριο οι εγγραφές για τα μαθήματα Κρητικών Χορών
Copyright © *| AGIAPARASKEVI-GUIDE.GR - 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.