27 Οκτ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 25-10-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 25 Oct 2013 02:00 PM PDT
Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις πρώην Σοβιετικών στρατιωτικών που υπηρέτησαν κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου στην Βουλγαρία σε μια μυστική στρατιωτική βάση. «Τα Βαλκάνια - μια αποπυρηνικοποιημένη ζώνη;»
Η μυστική αυτή βάση βρίσκονταν στους πρόποδες ενός βουνού στην άλλη πλευρά του οποίου είναι το διεθνούς φήμης χιονοδρομικό κέντρο του Μπόροβετς, όπου ένα απόσπασμα 30 αξιωματικών και 100 υπαξιωματικών του Σοβιετικού Στρατού, όλοι με βουλγαρικές στολές, είχαν μία και μοναδική αποστολή: να βομβαρδίσουν με τα τακτικά πυρηνικά όπλα που διέθεταν στόχους στην Ελλάδα και την Τουρκία.
Στις υπόγειες εγκαταστάσεις της βάσης φυλάττονταν 70 πυρηνικές κεφαλές, οι οποίες για λόγους ασφαλείας είχαν αφαιρεθεί από τα βλήματα, τα οποία είχαν αναπτυχθεί σε μια ξεχωριστή τοποθεσία. Μετά το 1988, οι πυρηνικές κεφαλές μεταφέρθηκαν στο έδαφος της Ουκρανίας.
Ήδη από το πρώτο μισό της δεκαετίας του 1950, στην ΕΣΣΔ είχαν μελετήσει το ενδεχόμενο ανάπτυξης βαλλιστικών πυραύλων (P-1, P-2, P-5) στην πρώην Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Oct 2013 01:28 PM PDT
Η ΘΡΑΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΑΣΚΑΛΟ (προωθηστε το)
Προς: Τους Έλληνες συμπολίτες μας
Είναι γνωστό σε όλους πως το κράτος μας κάνει εδώ και χρόνια τα πάντα για να σώσει την αγαπημένη μας πατρίδα. Για να το επιτύχει αυτό έχει επιλέξει την οδό της οικονομικής μας εξαθλίωσης και παράλληλα της ψυχολογικής και ηθικής. 
Κάνει δηλαδή τα πάντα, για να μην κάνει τίποτα.
Την ίδια ώρα λοιπόν ,που στην ίδια χώρα οι περισσότεροι απογυμνώνονται οικονομικά (χάνοντας όλο και περισσότερα στηρίγματα), σε κάποιους άλλους χαρίζονται απλόχερα (με σχετική αμοιβαιότητα πάντα) χρηματικά πακέτα διόλου ευκαταφρόνητα τη σήμερον ημέρα.
Τώρα πολύ εύλογα θα αναρωτιέστε, ποιοι μπορεί να είναι αυτοί που καρπώνονται αυτά τα απλόχερα χαρισμένα δώρα. Κοιτάζοντας όμως κανείς για λίγο πια το δέντρο και όχι το δάκτυλο, τότε χωρίς μεγάλη δυσκολία ξεκινά να αναζητά τον χρηματοδότη και όχι τον παραλήπτη.
Συνάδελφοι! Μπορεί για κάποιους από εσάς να είναι πολύ σημαντικό, το ποιά παράταξη θα κερδίσει τις εκλογές ή το ποιος συνάδελφος θα μας αντιπροσωπεύσει στα εκπαιδευτικά συμβούλια. Για μένα όμως σημαντικότερο όλων αυτών είναι το κάτω από ποια σημαία θα ξυπνήσει αύριο η οικογένειά μου και κάτω από ποια σημαία θα αναπαύονται οι παππούδες μου.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Oct 2013 01:08 PM PDT
Artist Clayton Pettet is planning to lose his virginity in front of a crowd of people for an art project
A student has sparked outrage by declaring his intentions to lose his virginity in front of a crowd - in the name of art.
Clayton Pettet, 19, is to have gay sex for the first time in a gallery full of spectators for his 'Art School Stole My Virginity' project.
Mr Pettet, who has not yet told his parents about his plan, believes the 'performance art project' will earn him rave reviews for challenging the idea of sexuality.

Artist Clayton Pettet is planning to lose his virginity in front of a crowd of people for an art project
The performance is set to take place in front of 50-100 people in a space in Hackney, East London.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Oct 2013 12:45 PM PDT
Ένας από τους προστατευόμενους ψευδομάρτυρες στην άθλια σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής ποζάρει στην παραπάνω φώτο μαζί με εν ενεργεία υπουργό της ΝΔ. 
Υπενθυμίζουμε ότι ο ψευδομάρτυρας αυτή την στιγμή βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Λάρισας για οικονομικά εγκλήματα.
Όλος ο κόσμος έχει καταλάβει πώς στήθηκε το σαθρό κατηγορητήριο κατά του Λαϊκού Συνδέσμου και τι είδους άνθρωποι στρατολογήθηκαν από το καθεστώς για να... "δώσουν βάση" στις κατασκευασμένες κατηγορίες.
Η εφημερίδα Χρυσή Αυγή που κυκλοφορεί σήμερα Τετάρτη σε όλη τη χώρα αποκαλύπτει την ταυτότητα του υπουργού και πολλά ακόμη βαρυσήμαντα στοιχεία.
http://neataksi.blogspot.gr
Posted: 25 Oct 2013 12:37 PM PDT
ΑΦΡΙΚΗ-Η ΛΙΜΝΗ ΜΕΔΟΥΣΑ ΠΟΥ "ΠΕΤΡΩΝΕΙ" ΖΩΑ
ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΑΠΟ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ Ν.ΑΦΡΙΚΗ
ΤΟ "ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΤΕΡΑΣ" ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ
ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑΣ-ΜΕΓΑΛΟΠΟΔΑΡΟΣ-ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΧΝΕΣ 
http://anekshghto.blogspot.gr
Πηγή
Posted: 25 Oct 2013 12:32 PM PDT
του Χάρη Καρολίδη
Σήμερα το πρωί στις 4:00 η ώρα στο δορυφορικό κανάλι της Κίνας cctv στο δελτίο ειδήσεων είχε συνέντευξη...του προέδρου των Σκοπίων Γκρουεφσκι ή όπως τον λένε, που έδειχνε τον χάρτη της Ελληνικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ως εδαφος που διεκδικείται από τους Σκοπιανούς και πρέπει να ελευθερωθεί κατά την άποψή του.
Το κανάλι αυτό το CCTV της Κίνας εκπέμπει στην Αγγλική και μπορεί η συνέντευξη να ήταν επί πληρωμή.
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
ΥΓ
Η δημοσιογράφος πάντα τον αποκαλούσε πρόεδρο της Δημοκρατίας της Μακεδονίας και καθόλου πρόεδρο της FYROM .
Εμείς ακόμη για ποιο λόγο συζητάμε με αυτούς και τι θέματα !!!!!!!
KAI H KINA ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ …ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
yiorgosthalassis.blogspot.com
http://lithosfotos.blogspot.gr
Posted: 25 Oct 2013 12:28 PM PDT
Δώδεκα λεπτά χρειάστηκε στους Ιβαν Σίλβενμπεργκ και Γεωργία Ταξάκη να δείξουν στον κόσμο μέσω διαδικτύου τι εστί Ελληνας...
Παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν και ζουν στο Σικάγο, δημιούργησαν το βίντεο «What it means to be greek» που σημαίνει 
«Τι σημαίνει να είσαι Ελληνας» στο οποίο πρωταγωνιστούν εννέα Ελληνες που μοιράζονται μπροστά στην κάμερα τη σημασία του να διαθέτει κανείς ελληνικά γονίδια.
Το βίντεο γυρίστηκε με αφορμή την εκδήλωση «Coming Together In Skokie: A Celebration of Greek Culture 2013», μια γιορτή που είναι αφιερωμένη στον Ελληνικό πολιτισμό. 
Το Σκόκι είναι ένα προάστιο του Σικάγο με 60.000 κατοίκους.

parapona-rodou.blogspot.com
Posted: 25 Oct 2013 12:25 PM PDT
Δείτε...Καμαρώστε τον Μάκη Βορίδη ..τον Τσεκουράτο..
Πως και με ποιο ισοπεδωτικό κυνισμό αντιμετωπίζει τους μικροοφειλέτες που χάνουν τα σπίτια τους
για χίλια ευρώ...σε σχέση με τους μεγαλοκαρχαρίες,
Τα μεγάλα συμφέροντα που οφείλουν δισ. στο δημόσιο και απολαμβάνουν ειδικής μεταχείρισης και προστασίας...
http://www.zoomblog.org
Πηγή
Posted: 25 Oct 2013 12:17 PM PDT
Στην Ελλάδα εξακολουθούμε όμως να έχουμε ως πρότυπα τους ισλαμοφασίστες της Λιβύης, τον ναζιστή Κεμάλ, την Χιλή του Πινοσέτ και τα μνημόνια που θυμίζουν σύμφωνα της Βαρσοβίας.
Η ελληνόφωνη ελίτ πολύ θα ήθελε την Μπόκο Χαράμ για κυβέρνηση ώστε να δώσει τσάμπα τον εθνικό πλούτο στους "συμμάχους" μετά από συνομιλία των ιμάμηδων με τον αλλάχ.
Γράφει η Σοφία Τ.
ΠΡΟΣΟΧΗ. 
Διαβάστε και κάτι που δεν θα μάθετε από κανένα καθεστωτικό ΜΜΕ. Οι Ισλανδοί ενέκριναν με δημοψήφισμα το Νέο Σύνταγμα που έφτιαξαν οι πολίτες. Λίγο έως πολύ αρκετοί από εμάς γνωρίζουμε τι έκαναν οι Ισλανδοί και πως διασώθηκαν. Πόσοι όμως από εμάς γνωρίζουν ότι χθες έγινε ένα ακόμα δημοψήφισμα στην Ισλανδία; Πολλοί λίγοι. Κανένα ελληνικό καθεστωτικό ΜΜΕ δεν πληροφόρησε τον ελληνικό λαό για το θέμα αυτό. Ποιος ο λόγος; Απλά γιατί κάτι τέτοιο θα αφύπνιζε τον ελληνικό λαό και θα του έμπαιναν παρόμοιες σκέψεις.
Οι Ισλανδοί, όπως είναι ήδη γνωστόν, μετά τα 2 συνεχόμενα δημοψηφίσματα στο πρόσφατο παρελθόν, δεν δέχτηκαν να μπουν στο ΔΝΤ για να σώσουν τις τράπεζες. Αντίθετα, φυλάκισαν τους υπεύθυνους τραπεζίτες και καταδίκασαν τον πρώην πρωθυπουργό τους και φυσικά διασώθηκαν χωρίς να περιέλθουν στην εξαθλίωση που θα περιέλθουμε εμείς σε λίγο καιρό. Δεν στάθηκαν όμως εκεί, αλλά με ηγέτη έναν υπέροχο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έκαναν και κάτι άλλο που αποτελεί κόκκινο πανί για το ελληνικό σάπιο και διεφθαρμένο πολίτευμα.
Έκαναν μόνοι τους Λαϊκό Συνταγματικό Συμβούλιο από εκλεγμένους πολίτες. 
Συνέταξαν με ανοικτή δημόσια διαβούλευση μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα νέο Σύνταγμα, σε αντικατάσταση αυτού που είχαν από το 1944 και χθες 20/10/2012 έκαναν νέο δημοψήφισμα για έγκριση του Συντάγματος που έφτιαξαν οι ίδιοι οι πολίτες. Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες, όπως πληροφορούμαστε από την ιστοσελίδα ICELAND REVIEW ONLINE, τα 2/3 του Ισλανδικού λαού και συγκεκριμένα το 68,3% ψήφισαν υπέρ του νέου Συντάγματος.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Oct 2013 11:01 AM PDT
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
Η προδοτική εξουσία του μνημονίου έχει υπερβεί κάθε όριο και έχει καταργήσει κάθε έννοια ατομικής ελευθερίας. Υψηλόβαθμος αξιωματικός της αστυνομίας ανακοίνωσε σήμερα σε βουλευτές ότι «απαγορεύεται η διανομή φυλλαδίων». Διμοιρίες ΜΑΤ ήταν έτοιμες να επιβάλλουν αυτή την παράνομη και αντισυνταγματική απόφαση. 
Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής έχει πανικοβάλλει το σύστημα εξουσίας σε τέτοιο βαθμό, ώστε να καταργεί πλέον το ίδιο το πολίτευμα. Σημαντικότερο απ' όλα όμως είναι η αποκάλυψη ότι οι επικοινωνίες μελών του κοινοβουλίου και η νόμιμη δραστηριότητα πολιτικού κόμματος παρακολουθούνται παράνομα...
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Για την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, ημέρα εξόδου προς την επαρχία των πολιτών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, είχε αποφασιστεί διανομή φυλλαδίων και εφημερίδων στα διόδια Αφιδνών, Ελευσίνας και Μαλγάρων. 
Η συγκεκριμένη δραστηριότητα δεν απαιτούσε μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων γι' αυτό και δεν αναγγέλθηκε δημόσια. 
Μέσω τηλεφώνου ειδοποιήθηκαν κάποια μέλη και υποστηρικτές του κόμματος από τις Τοπικές Οργανώσεις Αθηνών, Πειραιώς και Θεσσαλονίκης. Λίγη ώρα πριν φτάσουμε στα σημεία διανομής του πολιτικού υλικού, οι τρεις συγκεκριμένοι χώροι αποκλείστηκαν από διμοιρίες ΜΑΤ. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Oct 2013 10:03 AM PDT
Οι φώτο προέρχονται απ' το Ολοκαύτωμα του Ουκρανικού λαού που διέπραξε ο Στάλιν μαζί με τους Εβραίους αξιωματούχους του φοβούμενος εξέγερση απ' των Ουκρανών αγροτών...
7.000.000 δολοφονημένοι άνθρωποι δεν μνημονεύονται ποτέ στα ελληνικά εβραιομαρξιστικά κανάλια! Μόνο τα δήθεν 6.000.000 Εβραίοι μνημονεύονται και απαγορεύεται η αμφισβήτησή τους...
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.