7 Σεπ 2013

Να πούμε στην τρόικα δύο λόγια που τσούζουν

Πρέπει να το ξαναδούμε αναλυτικότερα το θέμα της λαθρομετανάστευσης. Ουδείς τολμά, φαίνεται, να πει στην τρόικα δύο κουβέντες παραπάνω εκτός των λογιστικών, σχετικά με το γιατί φτάσαμε ως εδώ. Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
immigrants-greeceΑς μας πει κάποιος, ποια είναι η αναλογία Ελλήνων και αλλοδαπών κρατουμένων στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας και ποια είναι η αναλογία Ελλήνων και αλλοδαπών στη συμμετοχή σε παράνομες δραστηριότητες. Ας μας πει κάποιος ποιος πληρώνει γενικότερα τις συνέπειες της εγκληματικής δράσης των λαθρομεταναστών κακοποιών και ειδικότερα, ποιος πληρώνει τα έξοδα της κράτησης όσων προφυλακίζονται ή φυλακίζονται. Ας μας πει κάποιος πως είναι δυνατόν οι ανασφάλιστοι λαθρομετανάστες να μην πληρώνουν στα νοσοκομεία και να πληρώνουν οι Έλληνες, που έχουν κολλήσει ένσημα, έχουν υπηρετήσει την πατρίδα τους και βλέπουν τώρα τους εαυτούς τους να πέφτουν θύματα διάκρισης από την Πολιτεία. Ας μας πει κάποιος πως είναι δυνατόν να έρχονται πούλμαν από τα Σκόπια και αλλού και να αφήνουν ασθενείς ή «ασθενείς» έξω από τα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων που εφημερεύουν. Ας μας πει κάποιος πως είναι δυνατόν να θεμελιώνουν συνταξιοδοτικά δικαιώματα αλλοδαποί, οι οποίοι βρίσκονται στη χώρα κάτι παραπάνω από μια δεκαετία. Ας μας πει κάποιος πως είναι δυνατόν όσοι λαθρομετανάστες αιτούνται για να βάλουν τα παιδιά τους σε παιδικούς σταθμούς, να έχουν προτεραιότητα έναντι των Ελλήνων, μόνο και μόνο διότι δηλώνουν άποροι. Ας μας πει κάποιος πως είναι δυνατόν ο γηγενής να έρχεται σε δεύτερη μοίρα, μέσα στην ίδια του την πατρίδα και όχι μόνο, αλλά και να πληρώνει δια των φόρων του την χρησιμοποίηση των υποδομών που με δικά του χρήματα φτιάχτηκαν, από τον κάθε τυχάρπαστο. Ας μας πει κάποιος πως είναι δυνατόν μια πόλη με τα προβλήματα της Αθήνας, να έχει για δήμαρχο κάποιον που δεν αντιλαμβάνεται σε τι αδιέξοδα οδήγησε την πρωτεύουσα η κοινωνική μηχανική και η (εξωθεσμική) προσπάθεια επιβολής του πολυπολιτισμικού μοντέλου.
Α, ξέχασα. Τα παραπάνω δεν τα λέμε στην τρόικα, η οποία αν της τεθούν θα κάνει πως δεν άκουσε, το πιο πιθανό, μιας και βάσει της πολιτικής ορθότητας, ενδεχομένως αυτά να θεωρηθούν «ξενοφοβικά». Με λίγα λόγια, κάποιοι θέλουν το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη, δηλαδή τον Έλληνα να πληρώνει, να φορολογείται σκληρά αλλά και να μην αναρωτιέται δημόσια ποιοι διέλυσαν με την έλευσή τους εδώ την αγορά εργασίας (σε συνεργασία με κάποιους γηγενείς που βρήκαν «φτηνά» εργατικά χέρια) και ποιοι χρησιμοποιούν καταχρηστικά και άνευ όρων τις καταπονημένες υποδομές της χώρας, κάποιες εκ των οποίων πλέον υποχρηματοδοτούνται λόγω της κρίσης.
Στην τρόικα δεν έχουμε πει πολλά. Μιας και πιέζει, ίσως είναι καιρός να της πούμε πως η πολυπολιτισμικότητα, την οποία πλέον απορρίπτουν ανοικτά ως κοινωνικό μοντέλο πολλοί, μεταξύ των οποίων και η ηγεσία των Γερμανών χριστιανοδημοκρατών, κοστίζει. Και κοστίζει πολύ. Όπως και τα διάφορα «Δουβλίνα» της ΕΕ.
Νίκος Χιδίρογλου 

Πηγή: Η ΑΞΙΑ

http://www.paratiritis.net/2013/09/6245/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.