8 Απρ 2011

Ξένη δημοσίευση...

Πολλά ακούγονται διαρκώς με τρόπο εκφοβιστικό για τυχόν χρεωκοπία και τυχόν επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του χρέους.
Για να μην παραμυθιάζεστε λοιπόν μάθετε ότι:
1.Όλα τα κράτη του κόσμου, από τότε που από το καθεστώς της βασιλείας μπήκανε στο καθεστώς της "πλέριας δημοκρατίας" δηλαδή στη μέθοδο διακυβέρνησης μέσω του ελεγχόμενου από τη νέα τάξη κοινοβουλευτισμού, ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ, πολλά λεφτά.
2.Δεν υπήρξε, για κανένα κράτος, ούτε μία στιγμή, που το  χρέος δεν φάνταζε θεόρατο.
3.Κανένα κράτος δεν ξεχρέωσε ποτέ.
4.Κανένα κράτος δεν σταμάτησε να λειτουργεί, παρά τα διαρκή του χρέη και τις κρίσεις χρεωκοπίας.
5.Τα περισσότερα χρήματα των δανείων και μάλιστα στην συντριπτικότατη πλειοψηφία, δίνονται για τόκους.
6.Η λεγόμενη επιμήκυνση της αποπληρωμής, απλά έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν για όλα τα κράτη, τις περισσότερες φορές χωρίς να ανακοινώνεται, ώστε να αυξάνονται οι χρωστούμενοι τόκοι. Άλλες φορές, όπως τώρα στην Ελλάδα, διαφημίζεται για να δικιολογηθούν αντιλαϊκά μέτρα
7. Από τα 470 δις ευρώ που δανείστηκε η Νέα Δημοκρατία, στα 7 τελευταία χρόνια, 45 χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες του κράτους και 425 για να πληρωθούν δόσεις και τόκοι των δανείων από το 1821 και μετά, ανάλογα με το χρόνο επιμήκυνσης της αποπληρωμής που είχαν πάρει. Για παράδειγμα πέρυσι ξεχρεώθηκε ένα πολλαπλά επιμηκυμένο δάνειο της εποχής του Κολοκοτρώνη.
8. Τα χρέη όλων των κρατών είναι σχεδόν ανύπαρκτα και δεν επηρεάζουν την πραγματική οικονομία.
Από όλα τα παραπάνω στοιχεία προκύπτει ότι δεν υπάρχει πραγματική οικονομική κρίση και όλα είναι τεχνητά.
Αν βγουν από τη μέση τα παγκόσμια λαμόγια που χρησιμοποιούν τους παγκόσμιους οργανισμούς και τις τράπεζες για να κυβερνούν με την σκιώδη παγκόσμια κυβέρνησή τους, ο πλανήτης μπορεί να μην γίνει παράδεισος, αλλά θα γίνει δίκαιος και ανθρώπινος, αφού έχει την δυνατότητα να θρέψει υπερπολλαπλάσιο πληθυσμό.
Μέχρι να γίνει λοιπόν το επόμενο μεγάλο "μπαμ", μπορούμε  και πρέπει να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο πλανήτη και πριν ασχοληθούμε με τον πλανήτη πρέπει να ασχοληθούμε με την Ελλάδα μας, που έχει γίνει........, τέλος πάντων, ας μη το πω.
Το πρώτο βήμα είναι αλλαγή της οικονομικής πολιτικής με άμεση μείωση και άγρια των φορολογικών συντελεστών και πλήρη αναδιάρθρωση του φορολογικού συστήματος.
Και αν δεν θέλετε να δανειστούμε το σύστημα των Σκοπιανών, ή των Βουλγάρων, ή των Τούρκων, που είναι υπερμοντέρνα και αναπτυξιακά, ας πάρουμε αυτό των αδελφών Κυπρίων και ας βγούμε από το μνημόνιο σε χρόνο μηδέν.

Επιλογή : ΚΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.