1 Σεπ 2013

Τα Νέα της "Αγίας" σε τίτλους 31-8-13

Agiaparaskevi-guide.gr - 4 χρόνια μαζί και συνεχίζουμε!

Οι εκλογές θέλουν φιέστες και οι φιέστες εκλογές!

Δεύτερο "Α-γ(ε)ια-σου στο agiaparaskevi-guide.gr με την Κατερίνα Πρωτοσυγγελίδου-Φλατσούση και το Στρατή Μαζίδη να συζητούν για την επικείμενη συναυλία του δήμου Αγίας Παρασκευής
Από τη στείρα Αγία Παρασκευή στα Νέα Στύρα και πάλι πίσω

Βρέθηκα πρόσφατα στα Νέα Στύρα και εκεί διαπίστωσα το πόσο στείρα είναι η πόλη μας σε αυτό που λέμε όραμα, σχεδιασμός, φιλοσοφία και στόχοι.
Δάφνες και πικροδάφνες. Του Νίκου Σόβολου

Έφυγα απ την πόλη μας ,την Αγία Παρασκευή για ολιγοήμερες διακοπές, πριν λίγες μέρες πικραμένος , γιατί τελικά χωρίς να είναι απολύτως αναγκαίο, ξεριζώνονται πολλά δέντρα μεταξύ των οποίων και μια συστάδα από όμορφες πικροδάφνες, στον Τσακό, στην Ελευθερίου Βενιζέλου και στην Πατριάρχου Γρηγορίου Ε' λόγω της εκτέλεσης του έργου στην περιοχή.
Έφη Καψοκεφάλου: Στις 3 Σεπτεμβρίου ξεκινάμε κανονικά

Παρ' όλες τις δυσκολίες την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013, οι Βρεφονηπιακοί μας Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Φέτος θα φιλοξενηθούν 910 παιδιά, εκ των οποίων 138 με το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.
Αδιάφοροι άνθρωποι που δε σέβονται ούτε τα ΑμεΑ

Μία ακόμη φωτογραφία συμπεριφοράς δημοτών που δε σέβονται ούτε τα ΑμεΑ. Βρισκόμαστε έξω από το δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, όπου πριν λίγους μήνες ελήφθη και ειδική μέριμνα από την άλλη πλευρά για θέση ΑμεΑ.
Πλήρης αδιαφορία για τον πεζό ενώ υπάρχει parking!

ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΩΦ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ "ΔΗΜΟΣΙΟ" ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. ΟΥΤΕ ΠΕΖΟΣ, ΟΥΤΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΜΑΝΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
Λειτουργεί χωματερή στην Αγία Παρασκευή!

Έχουμε ασχοληθεί αρκετές φορές με τον παρόν ερείπιο που δεσπόζει στο σημείο όπου συναντώνται οι οδοί Ειρήνης, Γιαβάση και Λεωνίδου. Στο ...σπίτι αυτό όπου η πρόσβαση είναι άνετη υπήρχαν παλαιότερα σοβαρές ενδείξεις ότι εισέρχονται παιδιά καθώς και αποδείξεις ότι κατοικούσαν άνθρωποι με κίνδυνο της ζωής τους.
Και νέα κοπή δένδρων δίχως λόγο. Φραστική επίθεση σε συνδημότη μας που διαμαρτυρήθηκε

Συνδημότης μας που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί και να φωτογραφίσει το συμβάν καταγγέλλει πως δέχθηκε φραστική επίθεση από τους εργάτες ("μου έβαλαν τις φωνές") οι οποίοι ζήτησαν να μην απαθανατίζει τα μηχανήματά τους διότι είναι προσωπικά δεδομένα
Πρόγραμμα 6ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

Πρόγραμμα Παραστάσεων του Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου των Δήμων της Αττικής στο Δήμο Αγίας Παρασκευής
Αναρτήθηκαν οι πίνακες των δικαιούχων ΕΣΠΑ στους παιδικούς σταθμούς μετά την εκδίκαση των ενστάσεων

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (eetaa.gr) τα ονόματα των  παιδιών τα οποία μετά την εκδίκαση των ενστάσεων πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να γίνουν δεκτά στους παιδικούς σταθμούς.
Copyright © *| AGIAPARASKEVI-GUIDE.GR - 2009




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.