17 Νοε 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 16-11-13


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 15 Nov 2013 01:30 AM PST
Για να τα αποδώσει στους δημιουργούς της Νικόλαο Μάντζαρο και Διονύσιο Σολωμό!
Βολεύεται και με ανταλλαγή μετάδοσης διαφημίσεων! ...
Μια απίστευτη καταγγελία φέρνει στη Βουλή ο Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ:
Όποτε παίζεται στο διαδίκτυο ο ελληνικός εθνικός ύμνος σπεύδει ιδιωτική (πολυεθνική) εταιρεία η οποία ζητά πνευματικά δικαιώματα για να τα αποδώσει στους...δημιουργούς της!
Βολεύεται επίσης με αντάλλαγμα να βάζει διαφημίσεις σε όποιο βίντεο ακούγεται ο εθνικός μας ύμνος, ώστε από τις διαφημίσεις να πληρώνονται οι δικαιούχοι των πνευματικών δικαιωμάτων του εθνικού μας ύμνου!
Όλα αυτά αφορούν το Youtube και μία θυγατρική της Sony.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Nov 2013 01:17 PM PST
Vanessa Nehko 7χρονη νεκρή μαθήτρια.
Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία των μικρών μαθητών του Ελληνορθόδοξου σχολείου Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός στην χριστιανική συνοικία της Κάασσα όπως επιβεβαιώνουν το AP ,το ΑRΜΕΝPRESS κ.α ειδησεογραφικά πρακτορεία. 
Στο σχολείο φοιτούσαν εκτός από ελληνορθόδοξος μαθητές και παιδιά άλλων χριστιανικών ομολογιών όπως αρμένιοι και καθολικοί. 
Τα λευκά μινιατουρίστικα φέρετρα περιφέρονταν ανοικτά στους δρόμους . 
Συχνές ήταν οι στάσεις της πομπής σαν το πλήθος να ήθελε να καθυστερήσει τον αποχωρισμό. Αυτά τα φέρετρα δεν θα κλείσουν ποτέ. Ξέσκεπα αυτά τα παιδικά πρόσωπα θα προκαλούν τους προδότες, θα καταδεικνύουν τους ενόχους, περιμένοντας την ύστατη δικαίωση. 
Η τελετή μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση ενώ για το γεγονός έγιναν δηλώσεις από τον υπουργό Εσωτερικών της Συρίας και τον Αρχιεπίσκοπο του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου της Δαμασκού. Είναι εκκωφαντική η σιωπή των διεθνών μέσων αλλά ακόμα πιο σιωπηλό είναι το βουβό πένθος που σκέπασε όλη τη χώρα. 
Μόνο οι κατάρες των γονιών φτάνουν για ν' ακυρώσουν αυτή τη διεθνή συνομωσία σιωπής .
O Yπουργός Εσωτερικών Mohammad al-Shaar δήλωσε :"η τρομοκρατία που στοχεύει μικρά παιδιά στο σχολείο τους δεν είναι πιο δυνατή από το φρόνημα του συριακού λαού.Oι τρομοκράτες προβαίνουν σε αντίποινα σκοτώνοντας μικρά αθώα παιδιά."
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Nov 2013 11:23 AM PST
Για όσους δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την εκπομπή λόγω της μετάδοσης του μόνο στις περιοχές που έχει πάει το ψηφιακό σήμα ή λόγω του προχωρημένου της ώρας, μπορείτε να την παρακολουθήσετε ολόκληρη. 
Η ομάδα δράσης Αττικής μαζί με τον κο Κατσαρό, τον κο Γούδη και άλλους καλεσμένους συζήτησαν και παρουσίασαν στοιχεία για το φαινόμενο που απασχολεί τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερους Έλληνες. 
Δείτε το τι υλικό παρουσιάστηκε καθώς και τις τοποθετήσεις των καλεσμένων στο βίντεο της εκπομπής. 
Για να πάτε κατευθείαν στο σημείο που η εκπομπή ασχολείται με τους αεροψεκασμούς θα πρέπει να πάτε στο 1:37:17 του βίντεο. 
http://anekshghto.blogspot.gr
Posted: 14 Nov 2013 11:02 AM PST
Αμέσως μετά την Τσιγγάνα του Μωρίς Ραβέλ, η ραγδαία ανερχόμενη 25χρονη Ολλανδή βιολονίστρια, Εμι Στόρμς επέστρεψε στην σκηνή για να ερμηνεύσει μπροστά στο έκπληκτο (και στη συνέχεια ενθουσιώδες) κοινό, τα Ωραία του Τσιτσάνη.
Ακολούθησαν επιφωνήματα και χειροκροτήματα για αυτή τη σπάνια εμπειρία ακρόαση,ς που τίμησε τον κορυφαίο Ελληνα ρεμπέτη που διεγείρει ακόμα και συμφωνικές ορχήστρες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ogdoo, η Εμι Στομ άρχισε μαθήματα βιολιού σε ηλικία 5 ετών στη φημισμένη Βασιλική Μουσική Σχολή της Χάγης από όπου αποφοίτησε πριν από τρία χρόνια.
Το βίντεο προέρχεται από τη συναυλία που έδωσε τον Φεβρουάριο του 2012. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Nov 2013 10:56 AM PST
Μετά από πέντε άγονους διαγωνισμούς το τέμενος στο Βοτανικό φαίνεται πως θα ανεγερθεί τελικά καθώς το έργο κατοχυρώθηκε στην κοινοπραξία των εταιρειών που αποτελείται από την J&P Αβαξ (όμιλος Ιωάννου) ΤΕΡΝΑ Α.Ε. (όμιλος Περιστέρη), ΑΚΤΩΡ (όμιλος Μπόμπολα) και ΙΝΤΡΑΚΑΤ (όμιλος Κόκκαλη).
"Η κατασκευή του τζαμιού συνάδει με την πολιτική μιας χώρας που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα" δήλωσε όταν είχε αποφασίσει να κτίσει το τζαμί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στα 946.000 ευρώ, με τον ανάδοχο να προσφέρει έκπτωση 7%, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός έξι μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.
Έτσι για πρώτη φορά μετά την απελευθέρωση της Αθήνας και την ίδρυση του νέου ελληνικού κράτους το 1830, στο ιερό έδαφος της Αθήνας, θα αποκτήσει ισλαμικό τέμενος...
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι για ένα τόσο χαμηλού προϋπολογισμού έργο, μετέχουν τέτοιοι κολοσσοί για τα ελληνικά δεδομένα.
Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται μόλις στα 946.000 ευρώ, με τον ανάδοχο να προσφέρει έκπτωση 7%, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός έξι μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.
Είναι μία σαφής ένδειξη ότι υπάρχει έντονο οικονομικό παρασκήνιο τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος από την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, αλλά και την Τουρκία που είχαν αναγάγει σε μείζον ζήτημα την ανέγερση του τζαμιού στην Αθήνα.
Δηλαδή σίγουρα υπάρχουν σημαντικά ανταποδοτικά οφέλη για τους τελικούς αναδόχους.
Αυτό είναι το επιχειρηματικό/οικονομικό μέρος της συμφωνίας.
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.