9 Νοε 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 8-11-13


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 07 Nov 2013 07:51 PM PST
J
Σε ένα θέατρο παραλόγου και με μια στημένη παράσταση, είδαμε και ακούσαμε πριν κάποια 24ωρα, τον μη εκλεγμένο και ελέω συστήματος πρωθυπουργό να λέει σε συνέντευξη ενός μεγαλοδημοσιογράφου για το δωρεάν wifi που ΘΑ έλθει σε έναν χρόνο σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπως είπε.
Ο γνωστός λοιπόν αριβίστας και παθιασμένος για εξουσία και με ακροδεξιά "ιδεολογία", προσωρινός πρωθυπουργός ανακοίνωσε όλο μεγαλοπρέπεια το δωρεάν wi-fi που ΘΑ έχουν, από του χρόνου όμως, όλοι και σε όλη την επικράτεια.
Δείτε το απόσπασμα, αν δεν το έχετε δει, αν βέβαια αντέχετε την γλοιότητα των φατσών:


ΌΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ,,,ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ...

Stream


Τώρα μπορούμε να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι!
Απάντηση
 · 
5

otan leei to xei psaksei ennoei oti googlare 'dwrean internet se oli tin ellada s ena xrono'

"Why φάει" εννοεί, μην μπερδεύεστε. Τό'χει ψάξει για να το πει όμως, μείνετε ήσυχοι.

για ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ το ψάχνεις κύριε Πρωθυπουργέ ?...........ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.............

ο κωδικός για το ασύρματο wifi malakasmeperikefalea !!!!

Μιλάμε για τρολλάρισμα όχι αστεία.

ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ! ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ? ΔΙΑΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΦΘΗΝΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ" ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ..

τι λες ανθρωπε μου; δεκαπενταμελους ηγεισαι; καλη πενταημερη - αιντεεεεεεεε

asta ayta malaka samara. Kai o giorgakis mas etakse fountes kai pirame ta arxidia mas.

tin tin tin tin tin tin tin tititin
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 07 Nov 2013 06:57 PM PST
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ 06/11/13 (ν.ημ.)
Ανακοίνωση της αυθεντικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου περί της απορριπτικής δικαστικής αποφάσεως της αίτησης μας για αναστολή των ασφαλιστικών μέτρων για το αντιπροσωπείο μας στις Καρυές.
Μετά λύπης μας ενημερωθήκαμε ότι η σχετική αίτηση μας απορρίφθηκε. 
Δεν γνωρίζουμε κάτω από πιο δικονομικό λογισμό, ούτε θα μπούμε στην διαδικασία να κρίνουμε το πολιτικό δικαστήριο. Απλά θέλουμε να θυμίσουμε ότι διωκόμαστε για πνευματικές διαφορές με το Φανάρι οι οποίες έχουν ποινικοποιηθεί με την συνδρομή της Ελληνικής δικαιοσύνης. 
Το κονάκι στις Καρυές ανήκει στη Ιστορική Ιερά Μονή Εσφιγμένου εξ ορισμού, όμως ισχυρές επιρροές διαμορφώνουν δικαστικές αποφάσεις για το ανάποδο.
Σε καμία περίπτωση δεν θα παραδώσουμε το κονάκι μας για να δικαιολογήσουν Ευρωπαϊκά κονδύλια πέντε ψευδοεσφιγμενίτες μοναχοί. Για μας τους 120 μοναχούς της Ιστορικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου είναι τόπος μετανοίας ενώ για αυτούς επένδυση. Αρχικά προσπάθησαν να το πάρουν με βαριές μετά με λοστούς και τελευταία με σκαπτικό μηχάνημα, τι θα ακολουθήσει; Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε διάθεση για επεισόδια στην πρωτεύουσα του Αγίου Όρους και θέλουμε να διαχωρίσουμε την θέση μας από κάθε τέτοιο ντροπιαστικό γεγονός. Εξάλλου ποτέ επεισόδια δεν ξεκίνησαν από εμάς, εμείς ήμασταν πάντα σε θέση άμυνας. Άλλοι προσπαθώντας να αλλάξουν ισορροπίες με την βία δεν σέβονται την Ιερότητα του τόπου. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει η κυβέρνηση ότι όταν δεν κάνει κάτι για να αποτρέψει ένα έγκλημα ή σιωπηλά το αποδέχεται, αυτό την καθιστά συνένοχη.
Ναι, για έγκλημα τους κατηγορούμε ενάντια στην πίστη, διότι με την προτροπή και την ανοχή τους η Κυβέρνηση και ο Οικουμενικός επιβάλλουν στις διωκτικές αρχές το διωγμό μας, έχοντας ποινικοποιήσει τις όποιες πνευματικές μας διαφορές με το Φανάρι. Φιλότιμες διωκτικές αρχές εναντίον 120 μοναχών επειδή δεν συμφωνούν με τα Παπικά συλλείτουργα της πνευματικής ηγεσίας τους.
Ναι για εγκλήματα τους κατηγορούμε για όλες αυτές τις παραβιάσεις των βασικών ανθρώπινων δικαιωμάτων μας. 
Χωρίς τρόφιμα, φάρμακα και περιορισμό μετακινήσεων.
Αλλά κυρίως σας κατηγορούμε όλους, Οικουμενικό, πολιτεία και τους πέντε ψευδοεσφιγμενίτες για την προσπάθεια αφανισμού των 120 μοναχών της Γνήσιας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου. 
Και αν ποτέ δεν σεβαστήκατε την μοναστική μας ηρεμία ή υπόσταση, τουλάχιστον σεβαστείτε την ανθρώπινη υπόσταση μας και την ζωή μας. 
Τα λέμε όλα αυτά διότι πολύ γρήγορα, πάλι θα προσπαθήσουν να μας βγάλουν από το κονάκι μας οι μισθοφόροι που θα προσλάβουν οι πέντε επαγγελματίες μοναχοί της ψευδοεσφιγμένου. 
Και αυτή την φορά η Ελληνική κυβέρνηση δια χειρός Ελληνικής δικαιοσύνης τους έχει δώσει και το νομικό έρεισμα. 
Οπότε αν την τελευταία φορά ήρθαν με σκαπτικό τώρα οι ζωές μας δεν ξέρουμε από τι θα κινδυνέψουν.
Εμείς θα είμαστε εκεί να σας περιμένουμε μέσα στο σπίτι μας και φυσικά θα προστατέψουμε τον οίκο μας μέχρι τέλους.
Εσείς απλά αναλογιστείτε το τι κάνετε, που το κάνετε και γιατί το κάνετε. 
Και δεν μιλάμε μόνο για όσους θα συμμετέχουν στον αφανισμό μας ενεργά αλλά και σε αυτούς που επιβάλλουν και προκαλούν τα επεισόδια στο Άγιο Όρος, αγνοώντας την Ιερότητα του και αμαυρώνοντας την πνευματική του υπόσταση στο εξωτερικό, είτε αυτοί βρίσκονται στο Φανάρι είτε στο Μαξίμου. 
Γιατί πάλι εμείς θα είμαστε μόνο σε θέση άμυνας, για ότι επιβάλλεται να συμβεί στο Άγιο Όρος εναντίον μας η ευθύνη θα βαραίνει αποκλειστικά εσάς.
Ορθοδοξία ή Θάνατος
Γραφείο Τύπου Ιστορικής
Ιεράς Μονής Εσφιγμένου
http://esfigmenou.blogspot.gr
Posted: 07 Nov 2013 06:21 PM PST
Posted: 07 Nov 2013 06:09 PM PST
Παρουσία πλήθους κόσμου που συνέρρευσε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την εκκένωση του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, ξεκίνησε στις 9 το βράδυ της Πέμπτης η μετάδοση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της «εξόριστης» ΕΡΤ, που πραγματοποιήθηκε από πρόχειρο αυτοσχέδιο στούντιο ψηφιακού σήματος στο πεζοδρόμιο μπροστά από το άδειο Ραδιομέγαρο και τα παραταγμένα ΜΑΤ.
Χαρακτηριστικό είναι ότι το δελτίο ειδήσεων των εργαζομένων παρακολούθησαν 1.250.000 θεατές διαδικτυακά μέσω της ΕΡΤ3!
Στο πρωτότυπο αυτό δελτίο ειδήσαν συμμετείχαν πλήθος δημοσιογράφων, τεχνικών, καλλιτεχνών, συνδικαλιστών και βουλευτών, κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κάποιοι απολυμένοι έσπευσαν στο συγκεντρωμένο κόσμο για να τους πάρουν συνέντευξη.  
Για την ιστορία, το τελευταίο δελτίο ειδήσεων εκφώνησε η δημοσιογράφος Αγλαία Κυρίτση.
http://www.theinsider.gr
Posted: 07 Nov 2013 06:03 PM PST
Ο 39χρονος βρετανός καλλιτέχνης Jason deCaires Taylor προκαλεί αίσθηση με τις πρωτότυπες δημιουργίες του, που δεν είναι άλλο από αγάλματα που τοποθετούνται στον βυθό της θάλασσας!  
Τα γλυπτά του είναι φτιαγμένα από μαύρο τσιμέντο θαλάσσης με ουδέτερο ph και αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για να αναπτυχθούν κοράλλια επάνω τους αλλά και να χρησιμοποιηθούν σαν φωλιές για πολλά είδη ψαριών.  
Ο Taylor είναι διευθυντής του υποβρύχιου μουσείου τέχνης (Museo Subaquatico de arte) στο Μεξικό που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2009.
Τα υποβρύχια εκθέματα αριθμούν περισσότερα από 500 γλυπτά και το επισκέπτονται 250.000 άτομα κάθε χρόνο.

Δείτε τις πραγματικά εντυπωσιακές φωτογραφίες και το βίντεο από το υποβρύχιο μουσείο...
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 07 Nov 2013 05:51 PM PST
Συνεχίζεται το πανευρωπαϊκό κύμα συμπαράστασης Εθνικιστές όλης της Ευρώπης συνεχίζουν τις εκδηλώσεις συμπαράστασης στο Λαϊκό Σύνδεσμο -- Χρυσή Αυγή και καταδίκης της στυγνής τρομοκρατικής ενέργειας, που οδήγησε στην άνανδρη δολοφονία των Ελλήνων Εθνικιστών, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.
Ιταλοί Εθνικιστές της Forza Nuova, πραγματοποίησαν μία συγκινητική, σεμνή τελετή προς Τιμή των δύο Ελλήνων Εθνικιστών, στο Μιλάνο. Μετά από πορεία της οποίας προπορευόταν η Σημαία με το Μαίανδρο, οι Ιταλοί Εθνικιστές με αναμμένους πυρσούς, κατέληξαν έξω από καθολικό Ναό της πόλης, όπου και αναφώνησαν:
Συναγωνιστής Γιώργος Φουντούλης: ΠΑΡΩΝ! - Συναγωνιστής Μανώλης Καπελώνης: ΠΑΡΩΝ!
Posted: 07 Nov 2013 04:28 PM PST
Δείτε το βίντεο!...
Η επίσκεψη της Χρύσας Ρώπα στην Ελένη Μενεγάκη ήταν για ακόμα μια φορά...επεισοδιακή! Αυτή τη φορά όμως δεν...έσκασαν στα γέλια, αλλά προβληματίστηκαν με το ξέσπασμα της ηθοποιού για την κατάσταση της χώρας και όσους προκαλούν ακόμα...
"Έφυγα από την Ελλάδα γιατί δεν είχα δουλειά. 
Τι να κάνω εδώ ; Τι να γίνω ; Να πιάσω δουλειά σε ένα μπαρ ; Όλοι εμείς οι αναγνωρίσιμοι έχουμε....πολλά λεφτά! Τα "ΚΛΙΚ" αυτά έκαναν! 
Το ότι είμαι επιτυχημένος σήμαινε ότι έχω πάρα πολλά λεφτά, Φιλιππινέζες, αυτοκίνητα. Δεν ήταν έτσι η Ελλάδα πριν!
Τρελαθήκαμε παιδιά; Τόσο έλλειψη θεματολογίας; Δεν έχει να φάει ο κόσμος. Περνάω από τη Σοφοκλέους και θέλω να πεθάνω"!
Σε εκείνο το σημείο η ηθοποιός άρχισε το μεγάλο ξέσπασμα...
"Ακόμα κλέβουν! Ποιός πάει και παίρνει 600 ευρώ παπούτσια και ο άλλος περιμένει σύνταξη 600 ευρώ να ζήσει τρία παιδιά; Ενοίκιο, τράπεζες ; Δεν το καταλαβαίνουμε σαν λαός ότι πρέπει να τελειώσει αυτό";
http://www.gkourou.com
Posted: 07 Nov 2013 04:18 PM PST
Ένα απίστευτο ντοκουμέντο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών, με αφορμή τη συμπλήρωση εβδομήντα χρόνων από το ολοκαύτωμα των Γρεβενών από τους Γερμανούς.
Πιο συγκεκριμένα, η Τετάρτη τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών πρόκειται να πραγματοποιήσει δραστηριότητα με τίτλο: «Όχι στον ρατσισμό, όχι στο φασισμό, όχι στον πόλεμο», και στα πλαίσια αυτής της δραστηριότητας, μεταξύ των άλλων, θα συγκεντρωθούν με τη μέθοδο της συνέντευξης πληροφορίες και παλιές φωτογραφίες από τα γεγονότα της περιόδου 1940-1944 που έλαβαν χώρα στο νομό Γρεβενών, με επίκεντρο το ολοκαύτωμα των Γρεβενών τον Ιούλιο του 1944.
Ένα τρομερό ντοκουμέντο, που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, είναι μία επιστολή (γράμμα) που παρουσίασε μαθήτρια της τάξης.

Πρόκειται για επιστολή που έστειλε ο προπάππους της Βασίλης Κόντογλου στρατιώτης στο μέτωπο της Αλβανίας στις 12 Ιανουαρίου 1941.
Η επιστολή είναι γραμμένη όπως η πρωτότυπη, με πολύ μικρές αλλαγές στην ορθογραφία.
Είναι πολύ διδακτική και αξίζει πραγματικά να τη διαβάσει κανείς σήμερα που τόσοι πολλοί χλευάζουν τους Έλληνες…
«Εν Αλβανία τ. τ. 345 τη 12/1/41
Σεβαστέ μου θείε Ευριπίδη
Ασφαλώς το γράμμα μου αυτό δεν θα το περίμενες και ίσως θα ανησυχούσες για μας εδώ.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 07 Nov 2013 03:02 PM PST
Είσαι άρρωστος; Η μύτη σου τρέχει; Το σώμα σου πονάει; Ιδρώνεις, βήχεις, φτερνίζεσαι και δεν έχεις την ενέργεια να σηκωθείς απ'το κρεβάτι σου; Δεν έχεις γρίπη. Είναι συνωμοσία, απ' ότι λέει ο Δρ. Λέν Χόρογουιτς. 
Η γνώμη του δεν είναι βασισμένη σε Θεωρίες Συνωμοσίας, αλλά σε Δεδομένα της Συνωμοσίας. Μέσα στα τελευταία 10 χρόνια, ο Χόρογουτις έχει γίνει η πιο αμφιλεγόμενη ιατρική αρχή. Εκπαιδεύτηκε ως πανεπιστημιακός ερευνητής, και τώρα στα 48 του χρόνια, ο Χόρογουιτς χρεώνει πως στοιχεία της Αμερικανικής Κυβέρνησης συνωμοτούν με μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες για να αρρωστήσουν μεγάλα ποσοστά του πληθυσμού.
Τα ΜΜΕ αναφέρουν πως οι εντατικές πτέρυγες στα νοσοκομεία είναι γεμάτα από ασθενείς με μια περίεργη μόλυνση του άνω αναπνευστικού που δεν δείχνει να είναι ίωση. Το αναφέρουν ως 'η γρίπη μυστήριο' και πως το εμβόλιο της γρίπης είναι αναποτελεσματικό.
«Αυτά είναι ανοησίες», λέει ο Δρ. Χόρογουτς. «Η πραγματικότητα είναι πως βλέπουμε αυτή την επιδημία απ΄τα τέλη του 1998 και τις αρχές του 1999. Οι άνθρωποι βήχουν και ξαναβήχουν απ'αυτή την περίεργη αρρώστια η οποία δε δείχνει να προέρχεται από καμία λογική ιογενή ή βακτηριακή επίθεση και μεταβατική περίοδο.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 07 Nov 2013 01:56 PM PST
typhoon

A satellite image of the incoming tropical storm with the eye visible among the swirl. (Image source: Japan Meteorlogical Agency and EUMETSAT/Facebook)
MANILA, Philippines (TheBlaze/AP) — Thousands of people evacuated villages in the central Philippines on Thursday before one of the year's strongest typhoons strikes the region, including a province devastated by an earthquake last month.
When you see the satellite images of the storm, you'll understand why those in the area are fleeing.
Typhoon Haiyan has sustained winds of 134 miles per hour and ferocious gusts of 155 mph and could strengthen over the Pacific Ocean before slamming the eastern province of Samar early Friday, government forecasters said.

It is speculated the storm will be among the strongest to form on Earth, already measuring Category 5 in intensity — the highest on the scale measuring tropical cyclones.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 07 Nov 2013 01:47 PM PST
Περίπου 250.000 φορές πιο τοξικό από το υδροκυάνιο, το πολώνιο έγινε ευρέως γνωστό το 2006, όταν χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του Αλεξάντρ Λιτβινένκο, πρώην πράκτορα της KGB που επέκρινε το Κρεμλίνο.
Τώρα, το ραδιενεργό στοιχείο επανέρχεται στο προσκήνιο. Έπειτα από την εκταφή της σορού του Αραφάτ ομάδα ελβετών ειδικών ανακοίνωσε ότι ανίχνευσε «μη αναμενόμενα υψηλά επίπεδα πολωνίου» σε ρούχα που φέρεται να χρησιμοποιούσε ο Παλαιστίνιος ηγέτης λίγο πριν από τον θάνατό του το 2004.
Τα ευρήματα προσφέρουν «συγκρατημένη στήριξη» στη θεωρία ότι ο Αραφάτ δολοφονήθηκε με πολώνιο.
Πάντως οι συντάκτες της έκθεσης αναγνωρίζουν ότι η ανάλυση συνάντησε προβλήματα, όπως το γεγονός ότι τα δείγματα ήταν περιορισμένα και ορισμένα έφτασαν στο εργαστήριο αφού πρώτα πέρασαν από άγνωστα χέρια.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τα ευρήματα ενισχύουν τη θεωρία της δολοφονίας.
Τι είναι το πολώνιο;
Το πολώνιο είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο ραδιενεργό στοιχείο που ανακαλύφθηκε το 1898 από το ζεύγος Μαρί και Πιέρ Κιουρί, οι οποίοι το βάφτισαν προς τιμήν της χώρας τους, της Πολωνίας. Υπάρχει σε πολύ μικρές ποσότητες στο φλοιό της Γης, παράγεται όμως και σε πυρηνικούς αντιδραστήρες. Οι πρακτικές εφαρμογές του είναι περιορισμένες, κυρίως σε συσκευές κατά του στατικού ηλεκτρισμού. Το πολώνιο-210 (210Po) είναι το πιο κοινό από τα 33 γνωστά ισότοπα του στοιχείου.
Είναι επικίνδυνο για τον άνθρωπο;
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 07 Nov 2013 11:34 AM PST
Εχει μεταφερθεί με παγοθραυστικό, καμήλες, κανό. Ακόμη και με διαστημόπλοιο...
Αλλά στο ανοιχτό διάστημα δεν έχει ξαναταξιδέψει. Οι Ρώσοι έγραψαν ιστορία καθώ η Ολυμπιακή φλόγα ταξίδεψε στο διάστημα για να συνεχιστεί εκεί η λαμπαδηδρομία. Εστω και νοερά. Καθώς η δάδα έφτασε σβηστή στο διεθνή διαστημικό σταθμό.
Οι τρεις αστροναύτες με τον ρωσικό διαστημόπλοιο Σογιούζ που εκτοξεύτηκε από το Κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ μετέφεραν τη δάδα των Χειμερινών Ολυμπιακών του Σότσι στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).
«Το διαστημόπλοιο Σογιούζ TMA-11 προσδέθηκε με επιτυχία στον ISS», ανακοίνωσε η ρωσική διαστημική υπηρεσία, ενώ η άφιξη μεταδόθηκε απευθείας στην τηλεόραση. Οι αστροναύτες από τη Ρωσία Μιχαήλ Τιούριν, τις ΗΠΑ Ρικ Μαστράκιο και την Ιαπωνία Κοΐτσι Ουακάτα μπήκαν στο ISS όπου θα μείνουν με έξι συναδέλφους τους για περίπου μία εβδομάδα. 
Κατά παράβαση του κανονισμού των Ολυμπιακών Αγώνων, η φλόγα της ολυμπιακής δάδας παρέμεινε σβηστή σε όλη τη διάρκεια του διαστημικού ταξιδιού, για λόγους ασφαλείας.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 07 Nov 2013 11:22 AM PST
Οι δημοσιογράφοι της περιφερειακής ραδιοτηλεόρασης στη Βαλένθια στην Ισπανία διαμαρτύρονται σήμερα μέσω των εκπομπών τους αλλά μπροστά από το κτίριο όπου στεγάζεται η υπηρεσία κατά της απόφασης της περιφερειακής κυβέρνησης να κλείσει τον τηλεοπτικό σταθμό για οικονομικούς λόγους.
Η φράση-κλειδί «η RTTV (ραδιοτηλεόραση της Βαλένθιας) δεν κλείνει» εμφανίζεται σχεδόν μόνιμα στην άκρη της οθόνης, ενώ οι δημοσιογράφοι των ενημερωτικών προγραμμάτων επικεντρώνονταν στο θέμα αυτό.
Ακόμη και στο μετεωρολογικό δελτίο μεταδίδονταν εικόνες από τις διαδηλώσεις των εργαζόμενων.
Πολλές εκατοντάδες εξ αυτών είχαν συγκεντρωθεί το μεσημέρι στο κτίριο όπου στεγάζεται η ραδιοτηλεόραση, οι περισσότεροι από αυτούς ακόμη υπό το σοκ της απόφασης.
Την Τρίτη λίγες ώρες μετά την ακύρωση από τη δικαιοσύνη του σχεδίου αναδιάρθρωσης της περιφερειακής ραδιοτηλεόρασης, το οποίο προέβλεπε την απόλυση 1.000 από τους 1.700 εργαζόμενους, η περιφέρεια αποφάσισε να την κλείσει, καθώς όπως ανακοίνωσε δεν διαθέτει τους οικονομικούς πόρους για να επαναπροσλάβει του απολυμένους εργαζόμενους.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 07 Nov 2013 10:09 AM PST
Αυτός είναι ο άνθρωπος που άλλαξε το όνομά του (!!!) για να είναι αρεστός στις (παλιές;) παγανιστικές του παρέες και τώρα γυρνάει σε Μητροπόλεις, Εκκλησίες και ανάλογες εκδηλώσεις για να μαζέψει ψηφαλάκια, παριστάνοντας τον καλό Χριστιανό Ορθόδοξο!
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!
Κατάλαβε τώρα ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ποιον βράβευσε (!!!) πρόσφατα;;;
Και για να μην ξεχνιόμαστε! Οι Ροταριανοί ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΤΕΙ από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος:

http://skandalistis.blogspot.gr
Posted: 07 Nov 2013 09:15 AM PST
Ο Γιώργος Τράγκας στην ''ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΖΩΝΗ'' Καλεσμένοι της εκπομπής Βουλευτές της Χρυσής Αυγής με αφορμη την εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση κατά μελών του κόμματος στο Ν.Ηράκλειο . 
Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013 - ''Ε'' TV Channel - Epsilon TV
Posted: 07 Nov 2013 09:04 AM PST
Posted: 07 Nov 2013 09:03 AM PST
Posted: 07 Nov 2013 08:32 AM PST
Posted: 07 Nov 2013 08:29 AM PST
Το διαδίκτυο είναι ένα πολύ δυνατό "όπλο" (όταν χρησιμοποιείται σωστά) επειδή μπορούμε να μοιραστούμε αυτά που μπορεί κάποιος να ανακαλύψει. Ο χρήστης του Reddit TramStopDan μοιράστηκε πρόσφατα την εμπειρία του όταν ξεκλείδωσε και ανακάλυψε τα περιεχόμενα ενός κουτιού που βρήκε με τους φίλους του στο δρόμο δίπλα σε έναν κάδο απορριμμάτων.  
Όταν κατάφερε να το ανοίξει, βρήκε μερικές "τρελές" αφίσες, εικονογραφήσεις, κείμενα, χάρτες, τεχνικά σχέδια και προσωπικά αντικείμενα.
Υποθέτοντας για το κάτοχο τους, ο Dan αναφέρει:
"Είναι σαφές ότι κάτι συνέβη σε αυτόν τον άνθρωπο που ήταν αξέχαστο. Το κουτί έχει διαστάσεις 29x38 ίντσες και σχεδόν όλα τα σχέδια είναι πολύ μεγάλα. Φαίνεται ότι έφτιαχνε κάποιο διόραμα. Υπάρχουν αριθμημένα τμήματα και οδηγίες-εξηγήσεις".
Πάμε να δούμε τι βρήκε...
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 07 Nov 2013 08:25 AM PST
Posted: 07 Nov 2013 08:21 AM PST
Στο τηλεοπτικό σπίτι των Καρντάσιανς βρέθηκε ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος μίλησε για όλα όσα υποτίθεται ότι τον απασχολούν.
Βεβαίως επειδή ο άνθρωπος έχει και πολλά καμμένα κύτταρα λόγω καταχρήσεων, νομίζει ότι είναι μέγας ταλαντούχος, που εμείς δεν είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε τα πολλά και μεγάλα ταλέντα του!!!
Τι να πει κανείς... Πιο ψώνιο πεθαίνεις!!!
Posted: 07 Nov 2013 01:39 PM PST
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε ολόκληρο το Δήμο Βιάννου στην Κρήτη, λόγω της κίνησης κατοίκων ενός οικισμού του Δήμου, να τοποθετήσουν στα μπαλκόνια των σπιτιών τους γερμανικές σημαίες.
Όπως μεταδίδει το κρητικό ειδησεογραφικό site flashnews.gr πρόκειται για Γερμανούς, οι οποίοι έχουν αγοράσει σπίτια στην συγκεκριμένη περιοχή και ουσιαστικά έχουν..."καταλάβει" τον οικισμό της Φασκομηλιάς, μετατρέποντας τον σε "γερμανικό έδαφος".
Η εικόνα με τα μπαλκόνια σημαιοστολισμένα ακόμα και στην είσοδο του οικισμού, δεν πέρασε απαρατήρητη και οι κάτοικοι του Δήμου ξεσηκώθηκαν.
Σήμερα στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Δήμου, προκειμένου να διαπιστώσει τι είχε συμβεί.
Μετά τον θόρυβο όμως που προκλήθηκε και την διάσταση που πήρε το θέμα μέσα και από το Ράδιο Κρήτη, οι σημαίες είχαν κατέβει.
Όπως αναφέρει το flashnews.gr σύμφωνα πάντως με νόμο του 1978, απαγορεύονται οι σημαίες σε μπαλκόνια, ακόμα και οι Ελληνικές εφόσον δεν υπάρχει Εθνική Εορτή.
http://www.triklopodia.gr
Posted: 07 Nov 2013 11:23 AM PST
Τους δήθεν προοδευτικούς καταγγέλλει ο γνωστός για τις αριστερές του καταβολές Γιάννης Ζουγανέλης!

http://www.pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.