30 Νοε 2013

Πρθ: EΛ TA NEA (C) HELLAS 28-11-13


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 27 Nov 2013 08:39 AM PST
Η Μόνικα Μπριθέιρο Χάρις στην κινητοποίηση δεκάδων ακτιβιστών «πάγωσε» προσωρινά η έξωση μιας 71χρονης γυναίκας που πάσχει από Αλτσχάιμερ από το....διαμέρισμα που νοικιάζει από το 1974 στη Μαδρίτη.
Από νωρίς σήμερα το πρωί αρκετές δεκάδες διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο στη λεωφόρο Πασέο δε λα Κασταγιάνα της Μαδρίτης, που ήταν περικυκλωμένο από έξι κλούβες της αστυνομίας. Οι διαδηλωτές φώναζαν "ντροπή" και κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα κατά των εξώσεων των υπερχρεωμένων ενοίκων οι οποίες αυξάνονται με γεωμετρικό ρυθμό στην Ισπανία.
Η Μόνικα Μπριθέιρο με τη σύνταξη των 365 ευρώ που ....λαμβάνει και με τη βοήθεια των παιδιών της πλήρωνε ευσυνείδητα το νοίκι των 426,15 ευρώ μηνιαίως. 
Όμως πριν από δύο μήνες δικαστήριο διέταξε την έξωσή της επειδή ο ιδιοκτήτης χρειάζεται το διαμέρισμα για την κόρη του, που είναι φοιτήτρια στη Μαδρίτη. Οι ακτιβιστές ωστόσο υποψιάζονται ότι ο ιδιοκτήτης σχεδιάζει να πουλήσει το σπίτι που βρίσκεται σε ιδανικό σημείο, κοντά στο κέντρο της πόλης και ακριβώς απέναντι από το στάδιο Σαντιάγκο Μπερναμπέου της Ρεάλ Μαδρίτης.
Προετοιμαζόμαστε και για την χώρα μας!
Μετά από δίωρη αναμονή οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν σε ζητωκραυγές όταν πληροφορήθηκαν ότι η έξωση αναβλήθηκε γιατί "δεν βρέθηκε κανένα κατάλυμα για την οικογένεια". "Είμαστε εν μέρει ικανοποιημένοι.
Το να διώχνεται από το σπίτι της μια γυναίκα 71 ετών που πάσχει από Αλτσχάιμερ είναι μια πραγματική αδικία. 
Τώρα έχουμε λίγο χρόνο για να κάνουμε έφεση", είπε ο δικηγόρος Μανουέλ Σανπαστόρ, που εργάζεται εθελοντικά για την οργάνωση Θυμάτων Εξώσεων (PAH).
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 27 Nov 2013 08:41 AM PST
Ομόφωνα αθώος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος δικάστηκε σε δεύτερο βαθμό για τη δημοσιοποίηση πριν έναν χρόνο στο περιοδικό Ηot Doc της λίστας Λαγκάρντ.
Το δικαστήριο δεν δέχθηκε την πρόταση του εισαγγελέα Έδρας ότι η δημοσιοποίηση των στοιχείων της λίστας Λαγκάρντ συνιστά παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Είναι η δεύτερη φορά που δικαστήριο κηρύσσει αθώο τον δημοσιογράφο, παρά την εισαγγελική πρόταση ενοχής.
Είχε προηγηθεί η αθώωση του δημοσιογράφου, εκδότη του περιοδικού, από το Μονομελές Αυτόφωρο, απόφαση κατά της οποίας στράφηκε η Εισαγγελία, ασκώντας έφεση υπέρ του νόμου.
Νωρίτερα, στην απολογία του, ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για «συγκάλυψη στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ» και υποστήριξε πως στόχος της δημοσιοποίησης της λίστας ήταν «να αποκαλυφθεί το σύστημα διαφθοράς που καταδυναστεύει τη χώρα και βρίσκεται στη λίστα». Αναφέρθηκε, επίσης, στο πώς άλλες χώρες αξιοποίησαν αντίστοιχα στοιχεία.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 27 Nov 2013 08:28 AM PST
Αντίγραφο του ναου του σολομώντα εχει φτιαχτεί στη Βραζιλία κοστίζει γύρω στα 20 εκατομμύρια δολάρια ζυγίζει 666 τόνους, στη περιοχή του Σάο Πάολο και είναι ακριβές αντίγραφο του ναού του Σολομώντα και χρόνος για να φτιαχτεί 4 χρόνια.
Ο ναός έχει σχεδόν χτιστεί στη Βραζιλία θα αποσπαστεί και θα μεταφερθεί στο Ισραήλ όταν δεν θα υπάρχει πλέον το τέμενος του ομάρ από τους βομβαρδισμούς του ψευδοπολέμου για να τοποθετηθεί εκεί μέσα σε 3 μέρες θα γίνει η μεταφορά και έτσι θα βγεί και το γεγονός ότι ο αντίχριστος θα χτίσει σε 3 μέρες το ναό.
Επαλήθευοντας έτσι και τους γέροντες της ορθοδοξίας ότι θα γίνουν επι των ημερών μας .
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

ΠΗΓΕΣ
http://www.pame.gr
megasfilippos
Posted: 27 Nov 2013 08:25 AM PST
Posted: 27 Nov 2013 08:24 AM PST
Posted: 27 Nov 2013 08:24 AM PST
Posted: 27 Nov 2013 08:23 AM PST
Posted: 27 Nov 2013 08:21 AM PST
Posted: 27 Nov 2013 08:18 AM PST
Posted: 27 Nov 2013 08:17 AM PST
Μια νεκρή φάλαινα φυσητήρας, μήκους 13,7 μέτρων, εξερράγη σε παραλία των
νησιών Φερόε στον Βόρειο Ατλαντικό όταν ο θαλάσσιος βιολόγος Bjarni Mikkelse προσπάθησε να ανοίξει το στομάχι της.
Η φάλαινα πέθανε από φυσικά αίτια όταν εγκλωβίστηκε σε στενό κανάλι. Το Εθνικό Μουσείο των Νησιών Φερόε αποφάσισε να συμπεριλάβει στα εκθέματά του τον σκελετό του κήτους, οπότε ο θαλάσσιος βιολόγος κλήθηκε να επιτελέσει τις απαραίτητες εργασίες.
Όταν ο άνδρας προσπάθησε να ανοίξει το στομάχι της το αέριο που ήταν εγκλωβισμένο στο εσωτερικό του εξερράγη, εκτοξεύοντας όργανα και κομμάτια κρέατος.
«Το ζώο ήταν νεκρό για περισσότερο από δυο ημέρες όταν το παραλάβαμε οπότε γνωρίζαμε πως ενδεχομένως να υπήρχε πίεση στο εσωτερικό του, ωστόσο δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο κ. Mikkelse.
Τα νησιά Φερόε βρίσκονται 320 χιλιόμετρα βόρεια της Σκωτίας. Οι κάτοικοί τους κυνηγούν εδώ και αιώνες φάλαινες πιλότους, μια πρακτική που καταδικάζεται έντονα από τις οργανώσεις για την προστασία των ζώων.
Παρά την εξέλιξη, ο σκελετός της φάλαινας θα εκτεθεί κανονικά στο μουσείο όπως είχε αποφασιστεί.
Προσοχή: το video περιέχει σκληρές εικόνες
http://www.zoomblog.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.