30 Νοε 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 27-11-13


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 26 Nov 2013 08:49 AM PST
Αφωνοι οι Ελληνες άκουσαν τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να λέει χθες το βράδυ στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη Ανατροπή τη φοβερή φράση «Δεν δέχομαι ότι η Ελλάδα υπερφορολογείται».
Αφωνοι, γιατί είναι άλλο για έναν υπουργό Οικονομικών να υπερασπίζεται την πολιτική της κυβέρνησης που υπηρετεί και άλλο να προκαλεί το κοινό αίσθημα λέγοντας ότι η υπερβολική φορολόγηση είναι δίκαιη.
Επιχειρήματα που έμοιαζαν σοφιστείες
Τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε ο κ. Στουρνάρας έμοιαζαν με σοφιστείες αφού επέλεξε μεμονωμένα κριτήρια π.χ φορολογικός συντελεστής 26%, αν συγκριθεί με τους μέσους όρους ΟΟΣΑ, ΕΕ είναι κάτω των εκεί μέσων όρων, άρα η φορολογία είναι δίκαιη!

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Nov 2013 08:28 AM PST
Ο Ντέϊβ Διονύση, πρώην στρατιωτικός Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ και ιδιωτικό στέλεχος, είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος του Ιδρύματος «Δίδαξε Ειρήνη», μία οργάνωση που δουλεύει για την μόρφωση και ενημέρωση των ανθρώπων στις ΗΠΑ και το κόσμο, σχετικά με την Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝWO) και συγκεκριμένα τους κινδύνους που απειλούν τον πλανήτη απ'αυτό το μυστικό καρτέλ. 
Ο Ντέϊβ κάθισε με τον Ντέϊβ Γκάχαρι να συζητήσουν για την Νέα Τάξη Πραγμάτων, τη Μασονία, και την σημασία της 9/11, την οργάνωση της ελίτ, και το πρώτο του βιβλίο από μία σειρά πέντε βιβλίων, Vigilant Christian I:The New World Order, στην παρακάτω ενημερωτική συνέντευξη:
Ο Ντέϊβ Γκάχαρι, πρώην ναυτικός σε υποβρύχια των ΗΠΑ, είναι ο 'οικοδεσπότης' της σειράς «Underground Interview' για την americafreepress.net
Δυναστικές Τραπεζικές Οικογένειες Κυβερνούν τον Κόσμο
Πρώην εμπιστευτικός λέει πως το παγκόσμιο δίκτυο των μυστικών οργανώσεων και εταιριών είναι τα τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Απο τον Ντέϊβ Γκάχαρι.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Nov 2013 08:24 AM PST
Επειδή η εικόνα είναι πάντα ο πιο αδιάψευστος μάρτυρας για κάθε γεγονός, η σύγκριση των δύο συγκεντρώσεων Χρυσής Αυγής και Σύριζα στον ίδιο χώρο είναι το καλύτερο επιχείρημα για όσους μιλάνε για την απήχηση του Λαϊκού Συνδέσμου στην ελληνική κοινωνία σε σύγκριση με τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου.
Αρκεί μόνο η παράθεση των παρακάτω φωτογραφιών για να πειστεί και ο πιο δύσπιστος πόσο μεγαλύτερη αποδοχή έχει η Χρυσή Αυγή στην ελληνική κοινωνία από το κόμμα που εμφανίζουν αυτήν την περίοδο ως πρώτη δύναμη οι... δημοκλόποι!


Οι εν λόγω φωτογραφίες προέρχονται από χθεσινή εκδήλωση του Σύριζα στην αίθουσα Δημαρχείου στην Κατούνα Ξηρομέρου, όπου οι Συριζαίοι... λαοπρόβλητοι βουλευτές Βαρεμένος και Τριανταφύλλου μάζεψαν με το ζόρι 10 άτομα (μετρημένα)! Από την άλλη, σε εκδήλωση που είχε διοργανώσει η Χρυσή Αυγή το καλοκαίρι στον ίδιο ακριβώς χώρο οι συγκεντρωμένοι πλημμύρισαν την αίθουσα, ενώ ήταν αρκετοί όρθιοι απέξω. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.