30 Νοε 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 24-11-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 23 Nov 2013 01:29 PM PST
Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Σας προωθώ εκπληκτική μελέτη σχετικά με τα μυστήρια της σελήνης, που μου έστειλε αγαπητή φίλη.
Η μελέτη συντάχθηκε από Έλληνα επιστήμονα το 2005, είναι καλογραμμένη και δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις αστροφυσικής για να την κατανοήσεις.
Η παρατηρητικότητα του συγγραφέα σε συνδυασμό με το πάθος του για την αστρονομία, βοηθούσης και της ευφυΐας του, τον οδήγησαν σε εκπληκτικά συμπεράσματα.
Ένα από τα σπουδαιότερα χαρακτηριστικά των ερευνητών είναι η φαντασία. Όταν η φαντασία τεκμηριώνεται έχουμε βήματα προόδου, έχουμε ανακαλύψεις.
Τα συμπεράσματα της μελέτης, θα μπορούσαν να αποτελέσουν την αφετηρία για την χάραξη μια παγκόσμιας πολιτικής για αγάπη, ειρήνη, ελευθερία, σε συνδυασμό βέβαια με την  αναζήτηση του ωραίου του μεγάλου και του αληθινού.
Οι μεγάλοι πολιτισμοί του σύμπαντος χρειάζονται ειρήνη για μακροζωία και ωρίμανση, όπως χρειάζονται ελευθερία για πνευματικές κατακτήσεις.
Οι ανόητοι ηγέτες της Νέας Τάξης και τα ασπόνδυλα εξαπτέρυγά τους, νομίζουν ότι με το χρήμα που έκλεψαν, θα ποδηγετήσουν την ανθρωπότητα, αρχίζοντας από την Πατρίδα του Προμηθέα.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 23 Nov 2013 01:07 PM PST
Ο Πρόεδρος (και εκ των πρωτεργατών) των HUMANS Κωνσταντίνος Μησιάλης μιλά στο ΠΙΝΑΚΙΟ:
 
O Κωνσταντίνος Μησιάλης πρόεδρος των HUMANS μιλά στο Πινάκιο 

«Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι με προσπάθεια θα καταφέρουμε να χτίσουμε πάλι από την αρχή ότι έχουμε χάσει»

«Στην πολιτική και στην κοινωνία τα άκρα είναι υπαρκτά, το επιλήψιμο είναι η ακραία συμπεριφορά»

Συνέντευξη στον Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλο

«Κάψαμε τον καναπέ και ερχόμαστε να διεκδικήσουμε την ζωή που στερείτε», θα μπορούσε να είναι η ελεύθερη απόδοση (ίσως  η επιθετική) των δραστηριοτήτων των HUMANS. Έχετε δει στο Πινάκιο σε προηγούμενες αναρτήσεις κάποιες αναφορές στον συγκεκριμένο φορέα, σήμερα θα σας τον συστήσουμε και μάλιστα σε βάθος. 
Ο πρόεδρος του φορέα HUMANS Κωνσταντίνος Μησιάλης, δεν μασά τα λόγια του και αφήνει να εννοηθεί πως τα όνειρα είναι στο χέρι μας, αρκεί να τολμήσουμε.
Με απλές αλλά μεγάλης σημασίας κινήσεις τα μέλη των HUMANS δηλώνουν παρόν και προτρέπουν και εμάς να τους ακολουθήσουμε στο δίαβα των ονείρων τους...
Άλλωστε ο φορέας απαρτίζεται με νέους ανθρώπους που πλειοψηφία τους είναι επιστήμονες, που κανένα μνημόνιο δεν μπορεί να μπει οδόφραγμα στην ζωή τους.
«Προσπαθούμε να ανακαλύψουμε και να αναδείξουμε τρόπους που μπορεί κάποιος να βγει από την κρίση και να δραστηριοποιηθεί σε ένα project που θα έχει αποτέλεσμα», μας εξηγεί πιο αναλυτικά ο Κωνσταντίνος Μησιάλης

Ποιοι είναι οι HUMANS Θα μας συστηθείτε;
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 23 Nov 2013 01:04 PM PST
Πέθανε από την πείνα, ετών 16, στην Πλατεία Αμερικής! - Δυστυχώς... η δικαιοσύνη κι οι εισαγγελείς είναι όργανο προστασίας των Μνημονίων και του κάθε έντιμου Πάχτα κι όχι του Συντάγματος. Τέλος το παραμύθι έκδοσης αποφάσεων στο όνομα του Ελληνικού Λαού...
Παρασκευή 22.11.2013. Πλατεία Αμερικής, παράδρομος Σκαλιστήρη, φούρνος γειτονιάς: ενα παληκάρι 16 χρονών (όπως αποδείχθηκε αργότερα) μπαίνει μέσα και ευγενικά ζητάει από τον φούρναρη κάτι να φάει γιατί έχει μέρες. Ο φούρναρης σπεύδει να του δώσει τις δύο τελευταίες τυρόπιτες. Το παιδί κάθεται στο κατώφλι και με βουλιμία τρώει και τις δύο. Δευτερόλεπτα μετά...
αφήνει εκεί στο κατώφλι του φούρνου την τελευταία του πνοή. Είχε πολλές μέρες τελικά να φάει και ο εξασθενημένος του οργανισμός δεν άντεξε.
Συγνώμη, αν σας χαλάω το Σαββατοκύριακο, αλλά ο νεκρός 16άχρονος από την πείνα δεν θα μάθει ποτέ τι σημαίνει το πρωτογενές πλεόνασμα του τεχνοκράτη. Αλλά και δεν θα...
βρείτε την ιστορία του σε κανένα ΜΜΕ. Όπως και δεν διαβάζουμε τις τραγικές ιστορίες εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.
Αυτό όμως είναι το πραγματικό success story της ελληνικής κοινωνίας. Όσο κανένας δεν παραδέχεται ότι η Ελλάδα – όπως το αναγνωρίζει επακριβώς η Unicef στην τελευταία έκθεσή της – βιώνει μια βαθιά ανθρωπιστική κρίση, η οποία μάλιστα είναι η χειρότερη σε δυτικό κράτος μετσπολεμικά, οι έλληνες σιωπηρά θα οδηγούνται στον κοινωνικό και στη συνέχεια στον αληθινό αφανισμό…
tsantiri
Posted: 23 Nov 2013 01:03 PM PST
Ένα πολύ συγκινητικό ΣΥΓΝΩΜΗ έστω και αργά, που μία γυναίκα έγραψε στο βιβλίο των κοιμηθέντων του Ι.Ναού μας προς μνημόνευση.
ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΙΕΡΕΑΣ
Διονύσιος Τ
Posted: 23 Nov 2013 12:48 PM PST
Posted: 23 Nov 2013 12:33 PM PST
Posted: 23 Nov 2013 12:32 PM PST
Posted: 23 Nov 2013 12:28 PM PST
Posted: 23 Nov 2013 12:22 PM PST
Posted: 23 Nov 2013 12:28 PM PST
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε: "Σήμερα είναι η πανελλήνια ημέρα αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής, μια ακόμα δράση κοινωνικής αλληλεγγύης του κόμματός μας. Δυστυχώς, με πολιτική απόφαση του υπουργείου Υγείας απαγορεύτηκε στα νοσοκομεία που είχαμε συνεννοηθεί να στείλουν κλίνες στα κατά τόπους γραφεία μας για να γίνει κανονικά η αιμοληψία. Αυτό είναι κάτι απαράδεκτο και το καταγγέλλουμε.
Εδώ βρίσκονται εκατοντάδες μέλη της Χρυσής Αυγής για να δώσουν αίμα, για να δώσουν ζωή στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. 
Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν παρόλο που οι αντιδράσεις, τις οποίες αντιμετωπίζουμε είναι απαράδεκτες. 
10 λεπτά πριν ξεκινήσει η αιμοληψία ενημερωθήκαμε πως δεν θα έρθουν οι κινητές μονάδες. 
Μας είχαν πει ότι θα έρθουν κανονικά δεκάδες κλίνες. 
Τελευταία στιγμή μας ενημέρωσαν ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο και γι΄ αυτό και μαζικά έχουν προσέλθει τα μέλη και οι φίλοι του κόμματός μας στα κατά τόπους νοσοκομεία.
Κανείς δεν μπορεί να απαγορέψει σε Έλληνες πολίτες να δώσουν αίμα".
http://www.eglimatikotita.gr
Posted: 23 Nov 2013 12:05 PM PST
Η πρεσβεία των ΗΠΑ αποφάσισε: «Ευάγγελος Τούρκογλου»!
Tα στοιχεία παρουσιάζονται από πανίσχυρες διεθνείς πηγές ως αναμφίβολα. 
Ο ευτραφής πολιτικός που υποκλίνεται στην τρόικα μαζί με τον σύγχρονο Τσολάκογλου της Δεύτερης Μετακατοχικής
Κυβέρνησης της σκλαβιάς και της δουλοφροσύνης, έχει Τουρκικές ρίζες (είναι Τούρκος με στάμπα και γενετική «βούλα»), τις οποίες αλλοίωσε και απέκρυψε εσκεμμένα. 
Δεν το λέμε εμείς. Τον ξεμπροστιάζουν εδώ και 4 χρόνια οι «συνέταιροι» του εθνικού ξεπουλήματος: Οι φίλοι του οι Αμερικανοί. 
Το θέμα που δεν θέλει να θυμάται σαν τον χειρότερο εφιάλτη του, ο χοντρο-Μπένυ, εξακολουθούν να του το θυμίζουν πυκνά-συχνά, τα «συνεταιράκια» που κατά καιρούς αβαντάρει και σύρεται ενώπιόν τους στα τέσσερα: 
Ότι ο Υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος του Ελληνικού προτεκτοράτου λέγεται «Τούρκογλου» και έχει αλλάξει στο παρελθόν το Οθωμανικό του επώνυμο που θα το κουβαλάει σαν αλυσίδα μέχρι να παραδώσει πνεύμα Εις Κύριον.
Τα ντοκουμέντα της ντροπής
Αναμνήσεις από το παρελθόν ξύπνησαν στον Βενιζέλο τα Σκοπιανά μέσα προπαγάνδας που δεν αφήνουν τίποτα να πάει χαμένο. ΜΜΕ των Σκοπίων, το «Ντέβνικ», σε δημοσίευμα που παραθέτει, τον ξεμπροστιάζει. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι "ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Ευάγγελος Βενιζέλος, έχει γεννηθεί με το επώνυμο Τούρκογλου που θα πει στα τουρκικά «γιος του Τούρκου», αλλά έχει αλλάξει το όνομά του, προκειμένου να προχωρήσει στην πολιτική του σταδιοδρομία.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 23 Nov 2013 12:00 PM PST
Posted: 23 Nov 2013 11:58 AM PST
ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Επιτέλους, έστω και αργά, αρχίζουν οι Ιεράρχες να καταλαβαίνουν πως η άκρατη γελοιοποίηση των Ιερών Μυστηρίων όπως ο Γάμος και η Βάπτιση, δεν έχει την παραμικρή σχέση με την Ορθοδοξία! 
Στα πλαίσια αυτά λοιπόν, εντάσσεται η Εγκύκλιος του Μητροπολίτη Χαλκίδος Χρυσοστόμου, που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τα καραγκιοζιλίκια - «στολισμούς» κατά τη διάρκεια των Βαπτίσεων. Αναφέρει δε, χαρακτηριστικά, πως «δεν θα μετατρέψουμε τους Ιερούς Ναούς σε παιδικές χαρές»!
Τον συγχαίρουμε γι' αυτή την πρωτοβουλία και ελπίζουμε να τον μιμηθούν οι συνεπίσκοποί του, προχωρώντας στην ολοκληρωτική απαγόρευση των στολισμών τόσο σε γάμους όσο και σε βαπτίσεις!
Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος απαγόρευσε τους στολισμούς στις Βαπτίσεις
Τέλος στους στολισμούς των ναών, μέσα και έξω, κατά την τέλεση Βαπτίσεων δίνει με εγκύκλιο του, ο μητροπολίτης Χαλκίδος.
Με μια ιδιαίτερα αυστηρή εγκύκλιο που διαβάστηκε στους ναούς την προηγούμενη Κυριακή, ο μητροπολίτης απαγορεύει κάθε στολισμό στους ναούς σημειώνει πως «το Βάπτισμα δεν είναι παιγνίδι» και πως η χαρά του γεγονότος «δε σημαίνει ότι πρέπει και να μετατρέψουμε την Εκκλησία μας (τον Ι. Ναό μας) σε παιδική χαρά».
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 23 Nov 2013 11:48 AM PST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.